Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

ESTETIK:
Blogger/Google förstörde en gång mängder av bilder från de första åren vid ett omskapande av usla miniatyrer av original i GIF-formatet. Klicka för att se de skarpa originalen. Ser också dessa usla ut, högerklicka och välj "se bilden" .

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)onsdag 2 augusti 2017

Aurora och Drönarinvasionen - vettlöse Löfven i knäet på industrin!

 


Måtte svenska folket göra sig kvitt regeringen Löfven med besked vid nästa val. Att ge industrin företräde gång på gång på gång som detta kapitalismkramande regering gör vittnar om hur sjukt samhället blivit.

När sedan en god portion av svenskarna "proteströstad" på SD och vi får en brun-blå högerregering och det verkliga helvetet börjar, det är bara bra. Nationen behöver gå ned sig rejält så att sociala friktioner eskalerar till gatuvåld och upplopp och slutligen en ny skön värld utmynnar ur ruinerna av den gamla. Men det kommer att bli knaggligt och obehagligt. Snart köper alla sin mat över nätet och bara EU-tiggare och cykelbud och drönare! och underprivilegierade zombiehorder äger gatorna.

Militären kommer att kallas in för att skydda den bestående ordningen och ägarförhållandena - missa inte att värnplikten nyligen har återinförts i Sverige! Och här handlar det knappast om att värna landets kustlinje mot ryssen. Nej, militären är tänkt att sättas in mot det egna folket den dag den rika eliten börjar känna sig riktigt hotade. För att lindra paranoian över ryssen har den rika onda svensken beslutat smygansluta landet till NATO. 

Här nedan horoskopet för hösten gigantiska militärövning Aurora 17 som ETC skrivit om. Ännu bättre är en informativ artikel på engelska från ett grannland - jag gillar bloggens programförklaring: "Søkelys på krigsindustrien og andre svindlere". Den norska artikeln går igenom Sveriges vanvettiga väg mot sin undergång i famnen på USA och noterar:
Sweden has been courted by a steady stream of dignitaries from the US/NATO military complex over the last few years...

Att jämföra med vad jag framåtblickande skrev då jag lade sista handen vid mitt bokmanus månaderna efter Löfvens valseger:
In Sweden, the people had by 2014 grown tired of the selfishness wrought by the rightist Prime Minister Reinfeldt...and...Löfven succeed(ed) him...a staunch supporter of the global killing machine. The Zodiac Rules s. 142

(Med den globala mördarmaskinen avsågs det militär-industriella komplexet)Kartan är precis så vidrig som man kunde misstänka, och ger mig faktiskt en känsla av lätt illamående. Den beskriver samma typ av mentalsjukdom som senast sågs i Fredrik Reinfeldts horoskop, en låsning i tänkandet som bygger på ideologisk fanatism som tappat verklighetskontakten. (Se bara DN varje dag och dess ryssfientlighet.)

Det är den oändliga rundgången mellan 6e fiendehuset och 3e intellektshuset som avslöjar att övningen baserar sig på akut sinnessjukdom hos Sveriges styrande elit (plus naturligtvis militärindustrin som tjänar grovt på att landet ständigt håller rysskräcken vid liv). Men där Reinfeldt åtminstone hade Luftplaneten Saturnus i sitt eget Lufttecken Vattumannen som sin fiende (dvs. det välordnade, kollektivistiska välfärdssamhället där var och en arbetar för samhället istället för enbart sitt egoistiska själv), där visar Aurora 17 rena psykiska fantasifoster som fienden. 

Det här är inte ens Reinfeldts principiella hat mot en ideologi utan enbart det Irrationella (känslobaserade) Vattenelementets usla kombination med sänket Saturnus - tidens herre indikerar således en gammal fobi som utgör kärnan för hela övningen. Givet USA:s gamla kommunistskräck är det inte förvånande att detta brutala mördarland inbjudits - de har ju redan sökt kapa åt sig merparten av Europa. Saturnus nedsjunken i Vatten är med andra ord en psykisk fixering och en terrorskräck för en överhet man upplever som en fiende och Mars aggression riktar sig mot denna. Hela Aurora 17 är skamlöst upplagt som "vad att göra när ryssen kommer"!

Att Tvillingascendenten pekar på något krigsaktigt syns förstås av att dess härskare Merkurius står i stark konjunktion med den vidrigt omoraliska krigsplaneten Mars i det tredje huset som i skadat tillstånd indikerar lögn och desinformation eller felaktig logik. 

Minns att för budbäraren och ängeln (Tvillingarnas härskare Merkurius) är varje perversion, som den Mars orsakar, av ondo. Detta är sannerligen inte en rättfärdig eller legitim militärdrill utan en ren provokation mot Ryssland. Västmakterna, Löfven och industrin SÖKER ETT TREDJE VÄRLDSKRIG, och de kommer att lyckas. Jag gläds inte, men detta ligger i den kosmiska planen. Väst lider av en så total moraliska degeneration att den måste spela ut sitt allt och gå under så att Kina sedan kan ta över kommandot för det globala framåtskridandet. 

Vi kommer visserligen inte längre att leva i en  "demokratisk" värld, men säg när demokratin senast fungerade? Röstar folk "fel" i den fråga så fixar makthavarna ändå saken som de ville ha den. Se bara hur eliten kringgått hycklande om att stå fri från NATO genom att skriva separata avtal med USA och Storbritannien. Lägg ihop pusselbitarna och vi är redan med i denna oheliga och rent sataniska militärgruppering!

Jag noterar att militärövningen primärt utspelar sig kring Stockholm, Gotland och Göteborg och valde här midnatt, Stockholm för ascendenten. Det visar sig att Tvillingarna 25°26' ligger i harmoni med den här bloggarens Tvillingascendents härskare Merkurius i ledarskapets hus och 26°17' Vågen. En modern och hyperexakt astrologi har högre precision än i antiken och ser att det skiljer mindre än en grad, dvs. klockren "exaktitud". 

Skulle därför den här bloggen plötsligt tystna kan ni misstänka att maktens utsända giftmördat bloggaren då hans Merkurius till skillnad från den här militärövningen är en ren och äkta Merkurius, en korrekt budbärare och inte en lögnare eller desinformatör! 


Post Script

Jag ser framför mig säkerhetspolisens tillämpning av det legala bruket av surrande drönare i luften, tänk vilka möjligheter att zooma in på misstänkta terrorceller och fotografera folk i sina bostäder vid minsta misstanke om opatriotisk verksamhet! Vansinnets ansikte, försvarsminister HuntQvist, låter redan på det viset. 

Den svenska medborgarens rättslöshet är nu ett faktum. Tänk att landet kunde kollapsa så snabbt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar