Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

ESTETIK:
Blogger/Google förstörde en gång mängder av bilder från de första åren vid ett omskapande av usla miniatyrer av original i GIF-formatet. Klicka för att se de skarpa originalen. Ser också dessa usla ut, högerklicka och välj "se bilden" .

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)torsdag 6 april 2017

Socialdemokraterna bugar inför Satan, dissar religiösa värderingar i skolan

Tillägg 170407. Det ska tilläggas att Löfvens minister Shekarabi intar en framskjuten plats i Aftonbladets artikel. Se inlägget Löfvens inbäddade rovkapitalist-


Regeringen Löfven gick på torsdagskvällen kl. 18.00 eller strax därpå ut med ännu ett av sina skitpopulistiska utspel och smeker den svenska rasismen och islamofobin medhårs. Ja, gör sig på gammalt språk till Guds fiende och Djävulens vän genom att inskärpa att svensk skola skall sakna rötter i tillvaron! Allt ska grundas i det flyktiga sociala bygget på sanden - just innan tsunamin drar in.

Aftonbladet är i högsta grad medbekännare till den svenska satanismen i sina drev mot muslimska skolor, och jag misstänker att en terrorbomb nu inte ligger långt borta mot tidningshuset mittemot Centralstationen i Stockholms innerstad. Svenskarna har helt förlorat vettet i de större frågorna som rör tillvaron!

Horoskopet för AB:s publicering av trosbrodern Löfvens parodiska landsfadersimitation är signifikativ eftersom religionens planet Jupiter stiger i öster!


Eftersom ascendenten indikerar personen/entiteten i dess utagerande kapacitet får vi här egentjänandets Jungfru för vilken alltid den stora välgöraren Jupiter - Guds och religionens indikator - är något ont! Eftersom Jupiter signalerar "allt gott åt alla" hotar den Jungfruns privatism!  När dessutom Jungfruascendentens härskare Merkurius står i dåliga karmans åttonde hus men den egocentriska brutalisten Mars, då ser vi en formidabel idiot som tar till  orda: regeringen Löfven!

Det finns fler indikationer på regeringens katastrofkurs i horoskopet, men den som förstår sig på Saturnus vet att ovanstående placering är ett elände för personligheten - dvs. det horoskopet är ställt för: Löfvens utspel mot religionen.

 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar