Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

ESTETIK:
Blogger/Google förstörde en gång mängder av bilder från de första åren vid ett omskapande av usla miniatyrer av original i GIF-formatet. Klicka för att se de skarpa originalen. Ser också dessa usla ut, högerklicka och välj "se bilden" .

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)tisdag 4 oktober 2016

Julian Assange tänkt mordoffer för Hillary Clintons maskineri?

Julian Assanges påstådda sextrakasserier i Sverige ser ut att aldrig få någon upplösning och ingen bryr sig väl om den saken längre. Intressantare är hur hans Wikileaks avslöjade hur Hillarys partikollegor försökte sabotera Bernie Sanders chanser att bli Demokraternas presidentkandidat och att Assange planerar att släppa ytterligare en läckt bomb om Demokraterna efter att han igår sköt upp ett framträdande, paranoid över risken att bli mördad av Hillary Clinton därför att hon är så vettlöst HUNGRIG på presidentskapet. Se t.ex. HeatStreet för detaljer. Lustigt hur svensk media inte nämner det här med ett ord.

Clintons födelsetid är inte verifierad enligt AstroDatabank, men sanningen är att Vågascendenten som resulterar av tiden cirka 8 på morgonen måste stämma. Det är inte ofta man hittar en så smutsig och sjuk maktambition i 10e huset som då uppstår, med BÅDA de naturliga illgörarna Mars och Saturnus i härsklystet läge. Här är kvinnan som är redo att gå över lik för att få härja och härska. Det är HON som är en fara för världen och inte Donald Trump!Nu var det visserligen Hillary som blev bedragen av sin skamlöst giriga make Bill, men hinduisk astrologi sätter de lägsta tänkbara betyg för Solen och Venus i kombination i första huset för ego-intresse I DE FALL DÄR ILLGÖRARE ANGRIPER. Jag har ett exempel på en extremt svekfull kvinna som har exakt samma aspekt som Hillary med lystfyllda Mars i angrepp mot 1a huset i Vågen.

Men Hillary har som synes dessutom makthungriga Saturnus i världsligt starkt läge! Äktenskapsbryterskan hade intressant nog Saturnus opposit 10 makthuset i det fjärde privata huset, vilket visar hur svekfullheten stannade inom hemmet där en myckenhet av maktutövning pågick (även om 10e maktpositionen uppenbart lockar den som själv ingen världslig makt har nere i 4e sektorn). Hillary, med Saturnus i sitt rätta "element" eller rättare sagt hus, har det i sig att vara otrogen mot hela världen. Vilken potentiell diktator !!!

Jag kanske hade fel om att Trump skulle vara den sorgliga men nödvändiga triggern som får den globala kapitalismen överstyr och att Hillary bara skulle ge mer av samma gamla röta. Men ur det här nya perspektivet kanske det snarare än hon som skulle ta USA ett steg för långt och utlösa nästa Världskrig.... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar