Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

ESTETIK:
Blogger/Google förstörde en gång mängder av bilder från de första åren vid ett omskapande av usla miniatyrer av original i GIF-formatet. Klicka för att se de skarpa originalen. Ser också dessa usla ut, högerklicka och välj "se bilden" .

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)onsdag 24 augusti 2016

Ynkedomen igen: sossarna klippte bort Juholt från sin tidslinje!Eftersom jag av princip avstår att t.o.m. gratisläsa Bonniers Expressen på nätet, var det först genom en ledare i SvD jag upptäckte den skandalösa nyheten på en blogg om hur Partiet raderat talen med sin kortlivade ordförande Juholt från YouTubes tidslinje. De har därmed gjort som de otäcka makthavare i det gamla Egypten, som likt uppblåsta barn markerade SIN tid genom att låta skymfa och förstöra statyerna på äldre ledare. 
Se även en underhållande elevdiskussion om varför så många egyptiska statyer har kapade näsor (f.ö. ett straff mot kriminella i det gamla Kina, ett sätt att permanent göra dem till ortens skamfläck för resten av livet). Roligaste kommentaren, fast helt off-topic: "Well hell, cut them some slack, Michael Jackson's nosejob only lasted a few years, the Egyptians lasted at least a few centuries."

Jag säger inte att den högervridne ynkryggen Löfven själv beordrade detta avlägsnande av den mer kraftfulla och uttryckligt socialistiska föregångaren - det är nog mer en kollektiv röta i själva den högervridna partiledningen som resulterar i en sådan här pinsamhet inför öppen ridå. När makthungriga personer famlar i mörkret ser de inte hur deras nidingsdåd ser ut ur friska människors perspektiv. Jag är övertygad om att närighetens minister Damberg faktiskt tror han hanterat brunkolsaffären på bästa sätt.

Vem som gav ordern och vem som utförde partiets självstympning på YouTube är egalt, vad vi ser är i själva verket ytterligare ett exempel - nu i formen av ett politiskt parti - på den EXEMPELLÖSA BRIST PÅ KONUNGSLIG VÄRDIGHET OCH LEDARFÖRMÅGA jag förutspådde cirka den 21-22 augusti, då Solen och kungastjärnan Regulus nådde maximal exponering för den dödande alternativt obstruktiva Saturnus. Bloggen IOtakt publicerar nämligen sin upptäckte om högersosseriets historierevisionism just den 22 augusti (klockan åtta på morgonen). 

Jag har gjort en särskild etikett för de här händelserna, som nu blivit några stycken: "Regulus Solen och Saturnus" (undantaget närmast föregående inlägg som var en spaning 500 år bakåt i tiden för att hitta fler tillfällen då denna indikation på karaktärslöshet tidigare visat sig).

*****

På tal om Juholt ser jag nu hur hans födelsedag SOM SÅDAN är lika mycket ett gungfly som hans stormiga period som partiledare var! I det horoskop jag kommenterade för flera år sedan utgick jag från att psyket/Månen lämnat Fiskarna för den mer stridbara Väduren, vilket sker mellan åtta och nio denna morgon. Men sanningen är att även viljan/intelligensens Sol befinner sig i ett övergångsläge detta dygn och mellan 17-18 överger den ledarskapets Lejon och verkar mot bakgrund av Jungfruns idé. 

På många sätt känns Solen i Jungfrun bättre eftersom Juholt hade varit journalist (Merkurius) så att han då får en Mars i merkuriska Tvillingarna i attack mot en Sol i merkuriska Jungfrun - exakt den vassa tunga jag också noterat i samband med andra giftiga journalister. För att inte tala om vilka KNIVHUGG I RYGGEN Mars attack bakom Solens rygg symboliserar! 

Jag har gradvis börjat inse att Mars i det här förhållandet kan indikera en perfekt god människan men som drabbas av Olyckan. Denna drabbar naturligtvis inte någon oskyldig, så att födas med Solen attackerad av Mars indikerar förstås gamla synder från tidigare liv (eller skapade tidigare i detta). De kommer nu tillbaka som olustiga attacker bakifrån (en position i zodiaken Solen redan har lämnat sedan ett kvartal). 

En grafisk illustration av detta är 12e huset som så att säga befinner sig just bakom ryggen på det jag-medvetna 1a huset (det faktum att zodiaken roterar medsols genom husen varje dygn kan förvirra, det är flera lager av symboliska riktningar inbäddade i horoskopet, men här avses planeternas vandring genom tecknen, motsols i horoskopet).

Men vad om det rytande Lejonets mörka passion då? Tyckte inte bloggen för några år sedan att Lejonet var ett passande soltecken på Juholt? Jo, men om vi antar en sen födelse finns mycket en lätt, hetlevrad och nästan alltför snabb REAKTIVITET kvar i naturen eftersom Månen i Väduren disponeras från den vassa Mars i intellektuell Luft. Denna antydan till styrka skulle kunna uppfattas som "Lejonet". Vad som händer med vårt hypotetiska kvällsfödelse är bara att Solen inte längre resonerar mot ledarskapets arketyp utan mot Olyckans (Jungfruns)! 

Och dessutom räcker det med en födelse efter nio på morgonen för att Månen ska lägga sitt strå till stacken så att ett storkors i PASSIONENS KVALITET formas! Här är ett överskott av hetta som gör att förlusten av en Lejon-Sol knappast spelar så stor roll... 
En annan sak jag ser först nu är hur Juholts Måne förvisso med barnslig förtjusning drömmer drömmen om makt: Saturnus/makthavaren i tionde huset. Men så illa Saturnus står kombinerad med den halshuggna halvan (Draksvansen) av den odödlighetstörstande demonen från den indiska myten! Har man någonsin sett en tydligare illustration av "the fall guy" - snubben som offras därför att andra makthavare - landets rika storföretagare - från bakom ridåerna markerar med en svepande rörelse över sin hals! Den här halshuggna Saturnus är så talande för det drev Rovkapitalismen inbäddad inom högersosseriet piskade upp via Aftonbladet (och de andra tidningarna hängde villigt på), att man nästan måste anta en kroppslig födelsetid för Håkan Juholt som låter Saturnus förbli i något av hörnhusen. 

Denna destruktiva ödesindikation i samband med makt eller etablissemanget (Saturnus) slog omedelbart till så fort Juholt i offentliga tal (nu raderade) visade att han var bl.a. vårdvinstmotståndare (och vi vet hur de äckligaste av socialdemokraterna tror på rätten att profitera på andra människors sjukdom). En sådan kraftfull reaktion från Reaktionärerna antyder nästan en HÖRNPLACERAD Saturnus, i 1a, 4e, 7e eller 10e huset. Bloggaren har själv en hörnplacerad Saturnus (7e) och hann bara häckla dåvarande statsminister Reinfeldt två gånger på bloggen innan ett samtal från Rosenbad (får man förmoda) resulterade i att bloggen svartlistades hos Dagens Nyheter (på den tiden villig att visa svenska folkets arbete med sina bloggar som en länklista invid nyheterna - jämför detta med den ärthjärnelilla värld FÖRETAGEN idag stänger in sina offer i genom små lådor - "appar" - som innehåller bara en isolerad funktion. 

IT-fascisterna söker på sina arbetsgivares order med berått mod göra befolkningen till idioter genom att på detta sätt reducera människorna till en så stor mängd enskilda tanke- och beteendemönster som deras smartphone nu kan rymma. Snart kommer en människa från det förgångna inte längre att kunna kommunicera med sina barnbarns barn eftersom de degenererat så fullständigt i intellekten. Ofria schablonmänniskor som desperat bygger sitt varumärke genom fitness-träning och what have you för att motsvara den sadistiska marknadens diaboliska strategi, att vända människa mot människa. En våldsamt rik och extremt liten elit radiostyr redan idag massorna mer än vid någon annan tidpunkt i historien genom den förrädiska morot för åsnan som smartfånen visade sig vara. När det därför inte längre finns något hopp om folkets uppvaknande återstår bara för Naturen själv att göra slut på den rika procenten. Kan Moder Natur ha börjat rikta sina blickar mot västvärlden tidigt i morse genom utplånandet av en halv stad i Italien? Romarrikets grymhet var en gång sådan att det landet säkerligen inte betalat av sin karmiska skuld till övriga världen ännu. Imperialismens brott måste sonas med avbetalning. Synske amerikanen Edgar Cayce (1877-1945) bad framtiden hålla ett vaksamt öga på HELA MEDELHAVSOMRÅDET! Han talade om större saker än naturkatastrofer, och ordet för det är kataklysmer.
Jag avstår kommentera det faktum att Sideriska så sent som igår drömde sig tillbaka till Italien och uttryckte våldsam kritik mot det gamla rovkapitalistiska Europa - och det sedan smäller till i Italien på detta sätt mindre än ett dygn senare. Hade det varit i inlägget nämnda Venedig som drabbats hade det varit rent kusligt, men jordbävningsdrabbade Amatrice är ingen kuststad.

Det är möjligt att det är dit någon särskilt syndig generation av f.d. Venedigbor nu har reinkarnerat dit, så att det är dessa själars närvaro som lokalt har destabilserat Moder Jord... Missa inte heller att det rycks ha varit norrsken över HELA Sverige i natt... Ser vi en intelligent Moder Jord planera och agera i dessa ting? Och kan en del människor likt djuren känna händelser komma från framtiden och omedvetet rikta sin uppmärksamhet i viss riktning? Jag gör inte som de svenska Humanisterna och kategoriskt sluter mig inför möjligheten att Intelligensen faktiskt kom före materien och att allt materien gör är att söka avbilda det som först utspelar sig i Intelligensens värld. Strikt Yin & Yang-filosofi från det antika Kina! Dårar söker göra Yin och Yang till jämlikar, men det var aldrig fråga annat än att Himmelen dirigerar och Moder Jord gestaltar instruktionerna i "3D", dvs. den verklighet som den sinnesbundna trälen begränsas till, den obsoleta människotyp IT-fascisterna försöker permanenta genom app-helvetet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar