Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


söndag 10 juli 2016

Dallasmorden i rätt tid enligt USA-horoskopet

Wolfgang Hansson olyckskorpar i AB att det kan bli en het och våldsam sommar i USA efter de senaste polismorden på svarta som resulterade i fem vita polisers död. Vilket i sin tur gjorde att polisen inte som fullt möjligt varit gasade fram den svarte skytten utan skickade en dödande bomb på honom! 

USA är nu så sinnessjukt av sitt ständiga krigande ute i världen att nationen garanterat kommer att förinta sig själv, Trump är ett löfte om det och Hilary Clinton ett halvt.

När jag dubbelexponerar Dallasmordens horoskop och det amerikanska nationalhoroskopet visar sig plötsligt precis samma fenomen som då Norges egen son Anders Breivik mejar ner dussintals unga socialdemokrater på Utøya: ännu en gång är det nationens "fixerade" eller medfödda Döden (Saturnus) som kastar sin sökande blick mot de transiterande planeterna i tiden och hittar sig själv via en av sina predeterminerade aspekter. 

i USA:s fall är det Saturnus korta 60-gradersvinkel som, som tidigare nämnt trycker hårt och repressivt på nationens dödsfixerade Skorpionpersona - dödsfixerad eftersom Skorpionascendentens härskare Mars befinner sig i 8e huset för korruption och död. 

(Den hinduiska astrologin använder mycket färre aspekter än den västerländska som har så mycket aspekter att de nästan tappar sin mening - den som vill kan alltid hitta någon liten obskyr aspekt som bekräftar någon förutfattat åsikt...)



Denna N (natala) till T (transit) är det nya för detta inlägg, jag har i ett tidigare kommenterat att Dallasmorden allmänt faller in under den destruktiva T-till-T-aspekten mellan Saturnus och Jupiter/Rahu. Extra tydligt blir det förstås när Döden ligger exakt på USA:s ascendent just nu och Överheten (Jupiter-i-Lejonet) i 10e makthuset ifrågasätts av Saturnus.

Men nytt är också att morden inträffade på USA:s sanna födelsedag. Se Solen nå ett fullt varv i Tvillingarnas 23e grad på morddagen! Som synes stämmer inte längre den jordiska kalendern. Det är vårdagjämningens precession under några århundraden som gjort att det är morddagen som i själva verket motsvarar "the Fourth of July"! Bloggens svarta domsord över USA, "mördarnationen", bekräftas alltså fullt ut av det inträffade. 

DETTA ÄR DEN VITA EUROPÉNS BIDRAG TILL VÄRLDEN, ÅSKÅDLIGGJORT I DEN VIDRIGA RASISM SOM EN RÅDLIG FÄRGAD MILITÄR BESLÖT SIG FÖR ATT "VISSELBLÅSA" OM PÅ DEN KORREKTA, HIMMELSKA NATIONALDAGEN.

Samtidigt står Skördemannen (Saturnus) som sagt i ett nyckelläge och säger: "USA, detta är vad du har sått och så här ser din skörd ut."

Om det blir en het och våldsam sommar törs jag inte sia, men fynden som här presenteras bär en tillräckligt symbolisk tyngd att den borde få normalt folk att stanna i steget och börja fundera. Så inte i väst där informationsflödet nått Syndafallets proportioner och folk förblir samma idioter vad de en presenteras med för slags information. Västerlänningar har ingen återkoppling till sin själ längre (till följd av deras världsbild) och det är därför de är sådana perfekta kanaler för Ondskan.



Djupanalys


Jag har också i tidigare inlägg påpekat att amerikanerna är falska som med sina påklistrade leenden ropar "GREAT" om de mest parodiskt oviktiga småsaker. Babyloniernas "Den Store" som kallas Vattumannen hos oss huserar nationalpsyket (Månen), men detta psyke disponeras tyvärr av Saturnus i den småaktiga och ständigt räddhågsna Jungfrun. Basen är snävare än det lunära uttrycket som således stinker av falskt sentiment. Detta är ett oärligt folk som ägnar sig att rationalisera istället för att odla sanna uppfattningar om verkligheten!

Det är således Saturnus-i-Jungfrun-i-11e, idealet om att vara en ensamvarg, "var och en sin egen lyckas smed", som samtidigt drar fram den negativa sidan av Jungfruns symbol, den om stjärnan Spica (i Jungfruns stjärnbild) som den "ensamma och oskyddade" (avhandlad flera gånger förr på bloggen). 

Döden eller Hades i Jungfruns tecken blir därför en passande symbol för hur Underjordens herre våldtar Persefone (Jungfrun) och drar ner henne i dödsriket. Den amerikanska myten om den ensamme nybyggaren som undanber sig statlig överhöghet (USA en federation och inte ens ett riktigt land) skördar således sin lön eftersom horoskopet också dras med nedärvd åttondehusproblematik från den gamla världen. 

Eller, som den gamla reggaegruppen Black Uhuru, som förgäves sökte fylla tomrummet efter Bob Marley, sjöng på sin mindre kända debutplatta: 

Satan går med arméförbandet och Babylon plockar upp vibbarna, starkt, starkt, starkt!

(Satan Army Band, 1977)

Black Uhuros debut från 1977, då en manlig trio
och under namnet Black Sounds Uhro

Inga kommentarer: