Den har bloggen startade i mars 2009 och avslutades i december 2018. I själva verket passerades målsnöret några månader tidigare med boken "Folksjäl - som i en filterbubbla", vilken sammanfattade och i delar vidareutvecklade många års kommentarer kring det besynnerligt lyckligt lottade men inte självklart goda svenska nationalhoroskopet

Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)tisdag 21 juni 2016

Vila i frid, Michael Jackson - inte!

Aftonbluddret repeterar i nedbantad form en nyhet i skvallernättidningen Radar Online. Till skillnad från Aftonbladet ger Radar exakt klockslag för varje nyhet, så irritationen blir stor när det inte på något sätt går att googla fram var i USA företagets högkvarter eller tidningens redaktion befinner sig och vilken tidzonen är. Men det är kanske inte någon orimlig gissning att redaktionen håller hus i Kalifornien - dekadensens hemvist på jorden - och kanske till och med Los Angeles.

Michael Jacksons födelsetid är en enda röra men läser man alla konflikterande uppgifter hos AstroDatabank (som verkligen försökt fånga upp rätt rid), lutar en hel del åt den tidpunkt de själva valt med förbehållet "Dirty Data". Det ger Michael Jackson en extremt knepig Vattumanascendent, knepig för att hans soltecken är Lejonet och för att ascendenthärskaren Saturnus 1958 stod i Skorpionen, ett tecken som kan skära sig riktigt illa mot Vattumannen (det sociala utstötningssyndromet = Jacksons sjukliga skygghet) inte mindre än mot Jacksons Sol i Lejonet - Saturnus och Solen är ju ömsesidiga fiender enligt hinduisk astrologi! 

Att alla tre involverade tecken är mörkläggande Tamas guna illustrerar också perfekt denna ljusskygga individ (och inte minst det faktum att han avsiktligt tycks ha lämnat olika födelseklockslag vid olika tillfällen).

Eftermälet svartnade i och med den här nyheten om hans djupt perverterade samling djurtortyrbilder och annat chockerande som polisen beslagtog i samband med ett pedofilmål där Jackson köpte pojkens tystnad och slingrade sig fri.

Men se nu vad som händer när vi lägger dagen för Radars avslöjande artikel ovanpå den sannolika Vattumanascendenten:Vissa får inte vila i frid och här ser man hur Saturnus i skyn nu passerar Skorpionen (sex, mörker, synd, avvikelser, perversion) och visar vad Jacksons solöga (Solen i Lejonet) blickade på och "fröjdades" över. Karma-lagarna slutar inte verka bara för att individens kropp är död!

Men lika intressant är den bestraffande eller halshuggande södra månnoden Ketu (Draksvansen) som tycks bekräfta de som lämnat födelsetiden 19.33 (direkt från Jacksons födelsecertifikat hävdade någon enligt AstroDatabank). Att halvåtta på kvällen verkar stämma syns av att Månen nu ligger nästan gradexakt där södra månnoden i retrograd transit sveper förbi. Att den rör sig bakåt genom Vattumannen i 23e graden ger faktiskt det en-gradiga triggeravstånd som brittiske astrologen Charles Carter menade sig ha noterat i samband med transiter. 

Och vad södra månnoden gör här, är förstås att referera vidare till den planet som agerar som dess värd för tillfället, dvs Vattumanhärskaren Saturnus. Och hur var det nu med Saturnus i tiden? Jo, den degraderar alla världens makthavare och får dem att ta sig som patetiska losers då den stryper den positiva och frihetliga Jupiter som transiterar Lejonet! 

I synnerhet drabbas Michael Jackson av den här skorpionsvarta transiten då han var Sol-Lejon och hade sin Jupiter natalt konfigurerad med södra månnoden via opposition. Hade Michael Jackson ännu varit vid livet hade han alltså lidit sitt livs värsta skam nu, när polismaterialet med pervoporren läckt ut.

5 kommentarer:

 1. Gäsp får man säga till denna slaskjournalistik. Bildbevis på pervoporren? Nä. Lite vanliga barnsliga teckningar av Michael, flipperspel, tuggummiautomater, leksaksgubbar etc. Historien är inte alls ny, men den ger säkert Radar Online lite välbehövlig publicitet, lagom till Jacksons dödsdag om några dygn.

  Michael Jackson hade en extremt nitisk motståndare i framlidne distriktsåklagaren Tom Sneddon (Mars i Vattumannen disp. av Saturnus i Väduren attackerar fyrplanetsstellium inkl. Sol och Måne i Oxen) som gjorde allt i sin makt under båda rättegångarna mot Jackson, inklusive lagändringar och fejkade bevis (gav pojke bevisföremål att fingra på inne i rättsalen som SEDAN skickades till fingeravtrycksanalys), för att få till en fällande dom. Trots att Neverland genomsöktes med ljus och lykta av ett sjuttiotal medarbetare ur Santa Barbaras poliskår (inte heller detta och videoinspelningen därifrån är i närheten av nyheter) hittade de uppenbarligen ingenting som kunde hindra en helvit konservativ jury att frikänna Jackson på alla fjorton åtalspunkter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Mars i Vattumannen disp. av Saturnus i Väduren"

   Ömsesidig reception blir det förstås.

   Radera
  2. Här verkar Havsöringen själv ”aktiverad” av transiterande Saturnus i perversionens Skorpion- 1a husets transit för dig som vi talat om för länge sedan - eller åtminstone stött över raddan av skorpioniska attribut som texten listar! :-)

   Det luktar djup motvilja att acceptera som perversion det som den kosmiska zodiaken förklarar perverst. Jacksons Mars-Vädur har en 210-aspekt mot Saturnus så att Barnet hatar Åldermannen = pedofilisk böjelse via rekyl, så att säga och operationer för att värja sig mot Saturnus som den kroppsliga (negroida) Formen.

   En bekräftelse från släkting på plats i USA för länge sedan om Jacksons (allmänt kända) pedofila läggning faller därför inte i sympatiska öron, så jag utelämnar den bekräftelsen av Radars "nyhet".

   Synken med dödsdagen är förstås journalistisk taktik (fast bättre i så fall ett "gräv" som publiceras just på dödsdagen). Men det intressanta med Radars uppgift (gammal eller ej) är, som sagt, Ketus halshuggning av Jacksons psykiska inre, som aktiveras av Saturnus/Liemannens angrepp mot Lejonet (artistens soltecken) och till synes verifierar Jacksons Vattumanascendent.

   Den observationen är så högkvalitativ att man blir fundersam över ditt energiska förminskande av materialets existens och/eller värde. Visst, man skulle kunna kalla transiterande Ketu invid Jacksons Måne, vilket du tycks göra, ett försök från Radar till karaktärsmord på artisten, men här tycker jag nog inlägget förtjänar en bekräftelse för en komplex observation som i några steg återknyter till Jacksons natala månnodsaxel. Jag tror det är så här astrologi måste tolkas, dvs. observant på tajt integrerade storheter av ibland rätt komplex typ. Dessa är då Platons "sammansatta Former".

   Radera
  3. 'Här verkar Havsöringen själv ”aktiverad” av transiterande Saturnus i perversionens Skorpion'

   Med "havsöring" vill bloggaren förstås sänka ner undertecknad helt i det liderliga, instinktsdrivna Vatten-elementet. :-)

   "En bekräftelse från släkting på plats i USA för länge sedan om Jacksons (allmänt kända) pedofila läggning faller därför inte i sympatiska öron"

   Den har du berättat förr. Jackson kom in i en klädbutik där din släkting jobbade, ömt omslingrad med en liten pojke. Tja, redan 1983-84 gick han ju ständigt och bar på Emmanuel Lewis (från TV-serien "Webster").

   MJ, den sadistiske djurtorteraren:

   https://s32.postimg.org/llmznvp7p/image.jpg

   Och så var han ett ärkepeddo som drog ner småpojkars kalsonger med tänderna efter att ha avtrubbat dem med rödvin, porrtidningar och djursexfilmer. Man riktigt ser ondskan i hans obehagliga själlösa blick.

   Vem vet?

   Finns det exempel där Saturnus trekvartsvarvsaspekt mot Solen inte varit en kolossal hämsko eller sordin för individen? Är den värst just med utgångsläge i Skorpionen, så att Döden hugger mot Livet dubbelt upp, så att säga?

   Radera
  4. "Det liderliga instinktsdrivna Vattnet" av Skorpiontypen är just nu mer illa däran i läsningen av en text från 1920 där författaren hävdar att Platons "Staten" överhuvudtaget inte går att förstå om man inte inser att texten är direkt influerad av hinduisk filosofi/religion och försöker beskriva "den lägre även" och "den högre". Alla försök att reducera texten till en moralisk skildring av ett idealt samhälle faller platt, hävdar förf., eftersom ett antal metaforer blir rent löjeväckande och de placeras på "den lägre vägen". På denna, manifestationens låga väg, beskriver han utförligt de tre gunas och pekar ut hur Platon konsekvent återvänder till samma kvaliteter men under grekiska beteckningar. Värst är krämarna och handelsmännens kvalitet Tamas gunas, dett är en alltigenom ond kvalitet som representerar det blinda begäret (=mörkret). Ska troligen översätta 1-2 sidor ur denna fenomenala text som helt bekräftar mitt bloggande, eftersom jag många gånger sökt vrida Platon i just denna riktning och tillmälena mot "marknanden" varit hårda och oförsonliga. Här är första gången jag ser en akademiker 1920 dra exakt samma slutsatser av Platon!

   Ja, om man sätter sin tillit till det där bildkollaget med M.J. djurens vän, låter påståenden om djurtortyr onekligen magstarka, om man inte uppfattar Jacksons blotta närvaro som själva tortyren! :-)

   Jacksons trekvartare öppnar onekligen ett spännande område, men i en genomgång av brottsdömda hittade jag varken fler aspekter från Mars eller Saturnus (de naturliga illgörarna) mot sol eller måne än bland vanligt folk. Frågan, som jag ställer mig, är hur många teoretiska störningar ett horoskop kan innehålla innan "det onda ödet" så att säga blir individen övermäktigt och man reduceras till ett lallande freak som Sony-investeringen Jackson... Värt en djupstudie men som pga. komplexiteten skulle ta flera dagar - mer än jag orkar lägga på ett ämne. Som du kanske märker är bloggen numera en lättjefull historie, där astrologin (miss)brukas för lätta ideologiska poänger :-)

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.