Den har bloggen startade i mars 2009 och avslutades i december 2018. I själva verket passerades målsnöret några månader tidigare med boken "Folksjäl - som i en filterbubbla", vilken sammanfattade och i delar vidareutvecklade många års kommentarer kring det besynnerligt lyckligt lottade men inte självklart goda svenska nationalhoroskopet

Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)



tisdag 14 juni 2016

Ryssland svarar på den Store Satans (USA) aperi

Att läsa i SvD:
För närvarande pågår, som SvD, tidigare rapporterat, tre parallella Natoövingar i Östersjöområdet. ... Sammantaget har Nato alltså dragit samman över 40 000 soldater runt Östersjön vid samma tidpunkt.
Det ryska svaret kom 07.00 på tisdagsmorgonen, enligt uppgifter från den ryska nyhetsbyrån Tass.

Försvarsutskottets ordförande Allan Widman: "Jag hade snarast blivit överraskad om det inte hade skett någon form av reaktion från rysk sida..."
När nu ryssarna själva släpar fram lite vapen att skramla med är det således bara en reaktion på USA:s eskalerade provokationer och försåtliga sätt att ta kontroll över Europa. Viktigt att hålla i minnet när man betraktar Moskva-horoskopet för klockan 7:




Putin har ett extremt intelligent horoskop med tydliga inslag i Jungfruns tecken (Merkurius = intellektet). Passande att den reaktiva Månen just passerar detta tecken när Putin reagerar.


Men det viktiga är ascendenten som är helt och hållet god. Putins åtgärd beskrivs som en fredsfurstes justering av den allmänna ondska som det rådande storkorset i Mörkrets kvalitet tecknar. Venus stiger i Tvillingarna (skt: Mithuna/Det gudomliga paret) i öster och detta är ett horoskop värdigt Messias återkomst till jorden!

Men såväl Venus som Månen är inte fria i sin intelligens, sitt ljus (Sattva guna) utan som synes är de båda merkuriska tecknen BETINGADE av sin disponent som här befinner sig i ett av de onda eller olycksaliga husen, det 12e. 

Merkurius är dessutom angripen av den onda stjärnan Algol (Satan, USA!) och också från Skorpionen där ur Tvillingascendentens perspektiv (Putins motoffensiv) krigshetsaren Mars i Skorpionen i fiendens och olyckans 6e hus är vedervärdig.

Vi ser alltså Ryssland beskriven via Venus och Merkurius och USA får här bära hundhuvudet - för vilken gång i historien? - för att spela rollen som en arrogant översittare, ett helvetespåfund som mänskligheten eventuellt måste starta ett tredje världskrig för att tvinga ned på knä. Den ondska som USA alstrar är så obegriplig att svenska medier inte ens förstår greppa vad vi har allierat oss med efter att patrasket av våra förfäder utvandrade och tog med sig den europeiska ondskan till Nya världen.

*****

Men Putin har ju också en Algol som i Oxen hittar en himlakropp att söka förföra, anklaga eller i vilken skepnad Djävulen nu framträder i Putins liv... Vad säga om det?



Så dåligt minne har den här bloggaren att förvånas av att hitta hela sex äldre inlägg taggade Vladimir Putin EFTER att ha ritat upp kartan ännu en gång. Då hoppar jag över tolkningen och hoppas att de äldre kommentarerna håller än. Man ser dock vilken maktspelare Putin är, med DEN VÄLGÖRANDE JUPITER I TIONDE MAKTHUSET och i ömsesidig reception med krigaren Mars i fiendskapens 6e hus. 

Det viktiga här är att en naturlig illgörare som Mars äger 10e hörnhuset men detta lugnar ner Mars och gör den verksamt neutral. Dessutom tar den plats i ett hus utan nämnvärd makt och kan därför inte alls klassas som någon krigshetsare. Det är USA som ljuger svenskarna fulla om Putin! Den ömsesidiga receptionen mellan Mars och Jupiter är dessutom rent ljuvlig pga. den goda och välmenande Jupiters exemplariska maktposition i 10e.
 

Utan att följa världspolitiken ner i några djupare analyser, ser jag därför direkt (och har kanske gjort det tidigare) att den här kartan tillhör en ganska god människa. Jupiters viktiga placering och Venus hemma i Vågen är inte alls en dum opposition, kreativ och klarseende. Och den normalt så skrajsna Kräftascendenten får utmärkt stöd av stabila Månen i Oxen, som i sin tur har en välgörande RATIONELL koppling mellan Jord och Luft via psykets disponent Venus. 

Säkert har jag kommenterat dessa ting i äldre inlägg och kommit fram till att Satans stjärna har en svår nöt att knäcka om den ska lyckas korrumpera det här horoskopet. Jämför det med det helvete som är USA:s nationalhoroskop, så rinner mycket av de svenska högermediernas propaganda genast ur genom öronen där det klibbat fast så man inte uppfattade någonting av Sanningen om det tidningarna rubriceringar som "det förhöjda säkerhetsläget". Allt detta är bara vapenlobbyns ogenerade humbug för att söka vända den motvilliga svenska opinionen i frågan om svenskt NATO-medlemskap.  

Men de där turerna skriver andra mer insatt om. Jan Guillous spelat förvånade krönikor i AB är alltid lika underhållande fast han upprepar samma poäng om och om igen. Och det är sant, ingen vid sina sinnens fulla förstånd kan väl se någon mening för Putin att starta krig mot Europa (och USA) !!! Högern sysslar med ren desinformation. Bedragare är vad de är.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.