Den har bloggen startade i mars 2009 och avslutades i december 2018. I själva verket passerades målsnöret några månader tidigare med boken "Folksjäl - som i en filterbubbla", vilken sammanfattade och i delar vidareutvecklade många års kommentarer kring det besynnerligt lyckligt lottade men inte självklart goda svenska nationalhoroskopet

Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)söndag 26 juni 2016

Engelsmännens verkliga Brexit-segrare: Nigel FarageNigel Farage, cool som James Bond

Medan etablissemangets hyenor ylar och ondgör sig över det engelska folkets klarsyn, smyger EU-positiva The Guardian in den kanske viktigaste faktaartikeln av alla lite utanför förstasidans centrala blickfång. I statistik visas att det i princip är Ukips växande anhängarskara som återspeglas i resultatet av folkomröstningen. Den euroskeptiske f.d. konservative partiledaren Nigel Farage får slutligen sitt horoskop kommenterat på bloggen.

Högerns hyenor ylar, bl.a. i SvD
Farage lämnade de konservativa när England den 7 februari 1992 skrev på det överstatliga Maastricht som automatiskt gjorde alla till EU-medborgare eftersom de stora Rovkapitalisterna ville kunna flytta spelpjäser mellan länderna i kampen om Profiten. 

Dessa korkade spelpjäser - de små människorna - har inte lyckats fatta hur blåsta de är utan tror, åtminstone i Sverige där man gläds åt sitt EU, att deras frihet att solka ner atmosfären genom ett frenetiskt resande i "EU-medborgarskapets frihet" är vad livskvalitet handlar om. De är så djupt indoktrinerade av jobb- och shoppingindustrin att det är lönlöst att ens tilltala den typiska svensken i dessa ämnen. De ser inte. De vill inte se vilka löjeväckande spelbrickor de ha accepterat att vara. Annat med de trotsiga britterna vilket jag upptäckte genom en snabb blick på deras nationalhoroskop häromdagen! Skorpionen spelar in starkt där, och den är ett av de mer solitära zodiaktecknen (här att fatta som: önskar stå oberoende från EU-geggan).

Så vem är då denna Rickard Lejonhjärta som uppstått i Ändens Tid för att mobilisera engelsmännen mot den groteska skapelse, EU, som Reinfeldts, Lööfs, Löfvens och Anders Borgs älskade marknadsliberalism framfödde? Astrodatabank har ett säkert födeleseklockslag för Farage och det är därför tanken på den goda kungen Lejonhjärta kom för mig: här stiger Lejonet i öster men förvisso inblandat i komplicerade sammanhang...Efter att Farage framsynt tog ställning mot EU kämpade han i många år förgäves för en plats i parlamentet och denna initiala brist på framgång syns tydligt av ascendenthärskaren Solens låsta position i det onda och begränsande åttonde huset. Men som bloggen tidigare sagt är inte allt hopp ute bara för att en planet hamnar i något av de onda husen. Den kanske viktigaste första kontrollen är om planetens disponent har mer handlingsutrymme och verkar för det goda. I så fall kan man tänka sig en verklig hjälte/hjältinna som tagit sig an det onda/svåra huset för att råda bot på ett problem.

Detta händer i Farages fall, och hur! Solen är en nyckelplanet redan från början och än mer så när den också är människans persona (ascendenten). Och om nu Solen trillat in i "dödsskuggans dal" (han var med om en flygplanskrasch för några år sedan men överlevde med bara en del brutna ben), kan det inte bli bättre än att räddaren i nöden - Jupiter - placerar sig i horoskopets bästa hus, det som har med människans lyhördhet för vad universums morallag vill med hennes liv och med världens gång. Jupiter är inte bara den Stora Välgöraren, den är också Solens "vän" och den står i sitt eget 9e hus, Guds och det gudomliga samvetets hus! Bättre än så kan inte en klent åtttondehusplacerad Sol ha det ordnat för sig. 

Åttonde huset kan fördröja framgången eftersom det uppenbarligen indikerar en del dålig karma från tidigare liv, men här avslöjar ledarskaps-Solens disponent att detta bara härdat Farage och att Segern till sist är hans. Och detta eftersom den Globala Eliten är Djävulens barn och Farage Den Utvalde att starta kriget mot Mörkrets makter.

Försök få satanistiska tidningar som DN, SvD eller den dystra kreationen Aftonbluddret och deras EU-indoktrinerade redaktioner att förstå vad världen står inför. Den kommande "tidsålderssvängningen" handlar om något större än politik och ekonomi, det blir en revansch för människovärdet och människans krav på att leva ett liv med kvalitet (Vattumannens tidsålder). Mänskligheten kommer i morgon inte att acceptera att bara slava för "marknaden" och dess forcerade folkomflyttningar som bedrägligt PR-fixas att låta som om "fri rörlighet" vare något högst önskvärt. 

(Upplevelseindustrin skapar en generation idioter som slavar i skitjobb och sedan som belöning få resa runt och ta selfies framför kända kulturbyggnader och statyer runtom i världen - kan man föreställa sig en mer imbecill pseudokultur än den västerländska just nu, under kapitalismens sista döende år?)

Mänskligheten lider på exakt samma sätt som Farages Sol i "världens olycksbarn" Fiskarna inledningsvis finner sig instängd i dödsskuggans och korruptionens åttonde hus. Men likt Farage har mänskligheten ett SAMVETE - detta delad medvetande som inte är någon annat än det gudomliga planterat i centrum av varje cell i världen, Jupiter som guden bakom den gudomliga identitetens Sol. 

Samvetet är "samma vetande" som alla utom satanisterna, ateisterna och tidningspamparna i Sverige faktiskt mer eller mindre tydligt kan höra och uppfatta. Men det var Nigel Farage i England som av Ödet föddes med just ett sånt horoskop som visar att han, personligen, måste ta utmaningen och bekämpa Satan på topp i 10e makthuset.

Notera hur det är Farage som demoniseras av högerpressen och etablissemanget! Det är inte alltid lätt att se av horoskopet på vilket sätt "den onda stjärnan" Algol (Satans huvud enligt judiskt språkbruk och "demonen" hos araberna) kommer att manifestera sig. 

Vilken är t.ex. skillnaden mellan Nigel Farage och de svenska arbetsgivarna, vars nya fula omstart under PR-fixade namnet Svenskt Näringsliv omedelbart avslöjas som en djävulsorganisation av remejkhoroskopet? Varför skulle Satans huvud inte kunna vara Nigel Farages verkliga, bedrägliga natur i lika hög grad som Svenskt Näringsliv som uppenbarligen bara maktspelar (10e) och sprider falska budskap, så typiska för förställningsexperten Djävulen? 

Jag har redan besvarat den frågan. Farages Sol ägs av Gud (Jupiter/Zeus/Guru) och inte av Djävulen! Svårare är det inte. Är man bara klar över Nigel Farages VERKLIGA IDENTITET (Solen och dess underliggande disponent som här samkör perfekt), då vet man att Satans huvud i 10e makthuset är EXAKT DET FARAGE KRITISERAR!

Sedan kan man naturligtvis notera den ultrastarka Saturnus (långsam men enträgen, arbete som skördas bara efter långt och tålmodigt slit). Det här året och nästa står Saturnus i sitt positivt polariserade härskarläge, folkets tecken Vattumannen. (Notera att det nedsättande ordet för folket, "pöbel", snarast appliceras på Månen eller dess enda tecken Kräftan och detta för att vi här har att göra med simpla instinkter som kommer från kroppen. Det är lätt att jaga upp en hop människor som hungrar och skapa en lynchmobb som känner sitt kvarter hotat, men folket i meningen en kulturell kollektiventitet med traditioner och tankar och ett djup och en särart som globala Apple och McDonalds aldrig kan erbjuda (trots tredjepartsparasiter som erbjuder olika skal till telefonen). 

Trots det är Vattumannen samma "folk" som Kräftan symboliserar, bara i en högre och noblare mening. Inget ont om Kräftan: kallskänkor och kockar behövs att serva magen (Kräftan = assimilering), men som ALLA verkliga tänkare sagt genom tiderna: människan lever inte av vatten och bröd och fotboll allena. Det trodde nu Reinfeldt, den säreget outvecklade figuren...

Därför hatade Fredrik Reinfeldts den nationalistiska idén, han var en dräggig och urvattnad typ av Kräftan som hade Kräftan som 11e husideal ("bukfylla är det bästa") men Saturnus-i-Vattumannen i 6e huset för "olyckan" eller "fienden". Därav hans nedlåtande uttalande om hur lite av värde Sverige som nation hade producerat och hans fasansfullt ytliga gåva till prinsessan - en plattskärms-tv! Vad tänkte Reinfeldt - att hon skulle låta indoktrinera sig med dålig amerikansk och stereotyp tv-underhållning?

Farage har istället Saturnus i 7e allians- och partnerskapshuset så han hatar inte sitt eget folk som Fredrik Reinfeldt uppenbarligen hatar svenskarna. Den här bloggen häcklar svenskheten en hel del, men hatar den inte som Reinfeldt som ville se nationalstatens upplösning inför de globala Rovkapitalisternas framfart. 

Typiskt har bloggaren också, likt Nigel Farage, Saturnus i 7e allianshuset. Det är en svår placering för Saturnus eftersom den ger en senkommen skörd. Bloggaren har ännu vid 56 inte mött sitt livs kvinna, eller om han nu gjort det en och annan gång, har dessa själar i detta liv alla varit så på deken att det inte fanns någon möjlighet att ta upp tråden från ett tidigare liv. Ja, bloggaren har i flera fall drömt om VILKET band han tidigare har haft till människor han mött i detta liv och på den vägen samlat en försvarlig "klippbok" med fragment som antyder hur åtminstone vissa själar rör sig globalt över årtusendena och alls inte likt ett kroppsligt folk sitter och häckar i samma land. 

Säg så här: folkmassan - köttet som sådant - är rätt stagnant och gör att förhindra total inavel blandas genpoolen ut genom invandring. Men på nästa våningsplan där de eviga själarna lever är rörligheten betydligt större.)

Nigel Farage har med andra ord en "besvärlig" planet i 7e allianshuset och studerar man hans utträde ur det konservativa partiet så var det just pga. frågan om "gränsdragning", dvs. Saturnus specialitet. 

I bloggarens fall sket sig ett av hans livs kärlekar som han för ett kvartssekel sedan insåg var omogen och behövde några år till på sig (ja, jag tänker som en gammal medeltida feodalherre, vilket har att göra med överflyttad karma från ett tidigare liv med makt). När tiden borde ha varit mogen, då deklarerade kvinnan att hon bytt planhalva och blivit lesbisk! Så mycket för att försöka praktisera ridderlighet och långsiktighet i en tid dominerad av materialistisk kvartalskapitalism! Saturnus perspektiv är så stort att många lever hela sina liv i ett ettrigt och förkrympt mentalt tillstånd inom vilket man aldrig ens ser hur Shani, Den Långsamma, sakta manipulerar världens Zeitgeist. Ja, Saturnus kanske till och med är denna "Tidsande"! Dessa små kolibris (tänker på "kärleken" nu) lever i små små världar vilka de manipuleras in i av Överherrar och de märker inte ens hur de hamnar där de nu hamnar...

Sådan, således, är Saturnus "välsignelse" i 7e allianshuset: idel märkliga förseningar och gränsdragningar där Saturnus vägrar fri passage. Det är därför inte svårt att se hur Farage, med en Lejonascendent som i hela hans liv samspelat med den saturniska valören, tänkt djupare i frågan om folk (Vattumannen) och gränsdragning (Saturnus) än de duperade svenska medienissar som just nu släpper fram precis samma smutskastning av engelsmännen och deras domslut över EU som man ser i engelska tidningar. 

Enligt den hinduiska astrologins löfte är det på gamla dagar Saturnus i väster (dödens väderstreck) utvecklar sin fulla dignitet. Som det amerikanska transmediet Edgar Cayce bad hustrun fråga honom i trans om ett föregående avslöjande under trans att det var Cayce som i ett tidigare liv som judisk-romersk äventyraren Lucius skrivit de första utkasten till det som senare blev Nya testamentets evangelium enligt Lukas. Inför detta häpnadsväckande sätt att under ett transföredrag "skriva in sig" i världslitteraturen kunde den vakne Cayce naturligtvis bara ställa sig skeptisk, därav följdfrågor som hustrun Gertrude ställde vid ett senare transtillfälle.

Den "sovande" Cayces svar var inte smickrande för hans vakna jag. Jag parafraserar: "Att du Edgar, i ditt drygt 60 år långa liv inte tidigare sagt ett knyst om de här märkvärdiga livet och dess koppling till den Bibel du läst från pärm till pärm en gång om året (allt efter ett barndomslöfte Edgar tagit), beror på att du som person inte hade kunnat hantera den uppgiften i dina yngre år (när Edgar var en inte helt stabil personlighet och särskilt uppvisade dåligt ekonomiskt sinnelag).

Saturnus i sjunde är således en riktig hämsko för allianser, men med årens gång friläggs - på gott och ont - allt mer "själens form" eller det noetiska andesjälvet, vilket kan representeras med Saturnus.

Exkurs. Se inlägget om hur Djävulen med åren mejslats fram i anletet på Tony Blair, fejk-Labour och krigsprofitör. Blairs horoskop är en stilstudie i en famlande och icke-önskvärd Saturnus: den står i Jungfrun men i det femte solära huset (den själsliga identiteten) som är ett dåligt hus för Saturnus. Den undermineras av att vara disponerad av Merkurius som själv befinner sig i det 12e huset för förluster, en Merkurius som själv återknyter till Blairs ansikte genom att disponeras av en dubbelt ond förstahusplacerad Mars.

Jag vill minnas att Blairs år vid makten MARKANT ändrade hans ansikte och visade hur Djävulen redan innan han på allvar börjat profitera på sina politiska kontakter börjat ta tillbaka sina falska gåvor. Jämför med Farages uppsluppna och positiva uppsyn! Jag har aldrig sett en politiker fångats på så många "ofördelaktiga" bilder där kameran fryser honom mitt i en grimas. Men detta betyder att det är en levande själ och inte en död posör eller en sociopatisk maktspelare!


2 kommentarer:

 1. Såg Farage för några dagar sedan i en dröm. Upplevde en kraftig snuva och en hinna av något slag. Igenom hinnan pratade Farage med några personer. Om vad vet jag inte.

  Konservativa och labour-väljare mot globalisterna
  http://www.dailymail.co.uk/debate/article-3660282/Boston-Lincolngrad-saw-seething-resentment-time-finish-revolution-says-PETER-HITCHENS.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för länken, har knappt börjat läsa men ser redan hur bra Peter Hitchens skriver!

   Radera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.