Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 20 april 2016

Svensk fullblodsrasist på TV4 startar religionskrig




Det visar sig att karaktärsmörderskan Ann Tiberg har en psykologiskt problematisk förhistoria. Hon var tydligen chef för TV4 Nyhetsmorgon för sex år sedan men klarade inte tempot utan steppade ner ett par steg. Nu har hon på egen hand sökt starta ett religionskrig i Sverige genom sin obegripligt obegåvade hantering av en respektfull muslims önskan att bevara särarten mellan män och kvinnor genom att inte som sekulära horor och horpojkar tafsa på andras kroppar hur som helst. Ann Tiberg står för den svenska "enhetsmodellen" som manglar män och kvinnor och tvingar dem att inbilla sig att alla är precis lika och ska bete sig precis lika. Svenskhet när den är som sämst, när landets flummiga ideologi slår över i direkt fanatism!

För en gångs skull har DN:s Erik Helmerson rätt så långt att det uteblivna handskaket var fel skäl till mediedrevet som snabbt fick miljöpartisten Khan att lämna det haveri som är den svenska offentligheten (under Löfvens lama ledarskap, är man frestad att tillägga om det inte vore för att han bara är en frontman för mäktiga världspolitiska intressen som emanerar från USA)

Det förvånar inte det minsta att finna Ann Tibergs födelsedatum resultera i ett av de mest störda horoskop bloggen hittat på mycket länge, en formidabel bekräftelse på hur SJUKA de människor är som söker sig till den hektiska jakten inom medierna på scoops och snaskiga avslöjanden. 

Khan är, som jag noterade i föregående inlägg en hedersman men med en uppförandekod som skiljer sig från den svenska gendersörjan där allt rörts ihop till en förvirrad lögn om hur jämlika alla i det här landet är (löneskillnaderna som bitit sig fast mellan män och kvinnor säger något annat, liksom de tilltagande klyftorna mellan elitens journalister som Ann Tiberg och en växande och allt fattigare underklass).

Det förvånar inte att hitta snarlika astrologiska signaturer - störda signaturer - när det inte klickar i personkemin. Tiberg har också en variant på det sociala utanförskapssyndrom som märktes i den muslimska miljöpartistens karta, och den här gången finns det anledning att istället kalla rasisten Ann Tiberg en "social mobbare" - notera alltså att hon redan tidigare "stötts ut" från sin ledarskapsposition på TV4. (Ibland blir den som "inte platsar" eller upplever sig som utstött själv en mobbare eller rättshaverist.)





Tekniskt sätt är dissociationen mellan hatiska Skorpionens Vatten och socialt inkluderande Vattumannens Luft inte akut eftersom åtminstone budskapet i Luft är helt "rent". Ann Tiberg hyser en stor respekt för den "svenska modellen" och är på många sätt överhetens perfekta journalist, hennes psyke är helt dominerat av överhetens/maktens Saturnus och som handlingsmänniska (Solen) är hon minst sagt krigisk och provocerande. Jag skulle heller inte vilja ta den här människan i hand, och då är jag inte ens muslim! 

Problemet syns inte om man stannar vid den första och andra nivån. Solen i Eld disponerad av Jupiter i Eld är ett lika rent budskap som Månen i Luft och villigt härbärgerande den överhets Saturnus som inte ens tycker om det låga folket (Tiberg har tydliga drag av streber som söker bli lite förmer än folk i stort.)

Nej, som ideologisk extremist är hon ganska så ren, men det är intellektet det är fel på. En god Merkurius kan TÄNKA SIG IGENOM EN PROBLEMSITUATION som den kulturella krock som uppstår när den ena parten hälsar men inte via handskakningar. Men eftersom kedjan inte är starkare än den svagaste länken faller den ideologiska tydligheten sönder helt och håller när man når kvinnans Merkurius i analysen. Upphängd på den demoniska månnodsaxeln som skapar uppblåsthet och högmod (som föregår fall) har hon i Skorpionens (hatets) sista grad en exakt konjunktion mellan intellektets Merkurius och feminismens Venus som perfekt förklarar den rabiatfeminism som vi nu kan läsa in i hennes "kreativa" men extremistiska soli-lunära halva. 

Och det är här vi kommer fram till den springande punkten som degraderar precis hela horoskopet och går mig att misstänka att Ann Tiberg är en fullblodsrasist som fullständigt hatar alla män med österländska utseende.

Mars i Jungfrun har imponerat föga på mig alltsedan dess placering i Fredrik Reinfeldts fysiska första egohus började märkas i politikerns illvilja, slängliga språk och intermittenta lögner. När denna prominenta krigare och diskriminerare (mot de fattiga, sjuka och långtidsarbetslösa) sedan producerade floskeln, "Jag, Stridshästen" rådde inte längre några tvivel om att svenskarna valt sig en inte fullt tillräknelig människa som ledare. Reinfeldt befann sig inuti någon milt vansinnig dröm.

Hos Tiberg ser samma Mars-Jungfru (nu via månascendenten) ut att ha en mindre viktig position i det nedsläckta/bortträngda åttonde dödshuset, men just husets mörka/onda karaktär fick mästerastrologen Charles Carter att notera hur dåligt humör människor hade med många eller viktiga placeringar häri. Månascendenten tillåter oss egentligen bara att fokusera känslolivet hos en människa men här tenderar känslorna att rationaliseras (Luft + Saturnus) och övergå i "tänkta känslor" snarare än kända känslor och dessa (kan bloggaren som själv har Månen i Luft) är de potentiellt värsta typerna. De har slutat känna efter och går nu framåt som vore de programmerade eller indoktrinerade av vilken ideologi de nu tillhör. (I Tibergs fall således indoktrinerad av Sveriges officiella yta, Saturnus, Makten.)

Men intellektets Merkurius skadas i själva verket något oerhört av att kvinnan inte har en aning om hur elak, diskriminerande och segrationsinriktad hon är! Det är inte en liten sak att ha en ÖMSESIDIG RECEPTION mellan Skorpionens hatiska Mars och den kritiska och diskriminerande Jungfruns intellektsplanet Merkurius när de två involverade husen är det tionde för officiell fasad och makt och det åttonde för korruption och omedveten ondska.  

Det är värt att notera att månascendenten i Vattumannen gör - precis som i Fredrik Reinfeldts fall (fast då med en fysisk ascendent) den naturliga våldsverkaren Mars till också en "verksam illgörare".  Det är därför jag säger att Tiberg exemplifierar - som få andra svenskar - vår egen sekulära extremism och att hon i detta tjafs över det uteblivna handskaket är en anstiftare till religionskrig - mellan sin gud Satan och den Gud islam och alla världens verkliga religioner bekänner sig till. Apropå planeternas verksamma natur visar sig även Ann Tibergs eget psyke vara en verksam illgörare, men här har jag svävat på målet tidigare: när man använder Månen som ascendent bör kanske denna faktor undanhållas tolkningen. 

Däremot är Jupiter, religionens, filosofins och Guds sändebud på jorden, en VERKSAM ILLGÖRARE för den som har Vattumannen i första huset. Det påminner om att Vattumannens "naturliga" hemvist i 11e huset för ideal är ett mänskligt hus där ideologin eller samhällskittet (Sol-Vattumannen Mona Sahlin älskar att älta idén om samhället som ett kitt som håller ihop medborgarna), att detta ideal som syftar till stabilitet ser Jupiter och religionens strävan mot ett högre mål som något önskat. Vilken politiker av sekulärt snitt är inte drabbad av maktens korruption och söker lura folk att han/hon representerar det högsta goda? 

Därmed gör sig Vattumannen lustigt nog till Guds fiende eftersom Gud alltid är större än människans tankesystem (Vattumannen)! Och människor som är kära i sina egna tankar eftersom de är låga syndare hatar det faktum att det alltid finns en "rest" som de inte kan måla in i ett hörn. (Khans horoskop är diametralt motsatt! Månen i Skytten gör Jupiter/religionen till en god kraft och hans Jupiter i Vattumannen konceptualiserar denna insikt om att Gud alltid är större! Så borde varje människa vara född, men själar har nått olika långt eller släpar på skilda problem. Värre problem än Tiberg kan man knappast ha, för hon har anammat det sekulära samhällets hybris och övertro på dess förnämhet!)

Genom denna systematiska genomgång kan vi därför tydligt ana att Ann Tiberg HATAR religion och dess yttringar i det svenska samhälle hon så troget tror sig tjäna. Hon har helt enkelt ingen nytta av sin solära intelligens eftersom dess bas bygger på ovilja att gå bortom de tankeramar hon indoktrinerats av det svenska samhället till. Och när man sedan granskar den verksamt onda (dysfunktionella) Jupiter - händelsevis i tredje mediehuset! - ja då tillstöter den materialistiska och låga diskrimineraren Mars-i-Jungfrun ("att så split"). Mars i Jord (Sverigehoroskopet har också Mars i Jord) solkar den kognitiva och klara Elden i tredje intellektshuset så att vi får ett makalöst tendentiöst och smutsigt sätt att förhålla sig till fakta och nyhetsrapportering. Tredje huset måste alltså samläsas med Merkurius i horoskopet och då visar det sig att båda ställena leder rakt in i det korrupta och hatiska åttonde skorpionhuset!

Grattis Sverige! Med sådana här budbärare behövs ingen fientlig omvärld!

Kvinnans horoskop påminner naturligtvis om Sverigehoroskopet under den onda demonen Rahu 2002-2020, med särskilt fokus på 3e medie- och kommunikationshuset, och hon är troligen en av de av Ödet utvalda nyckelspelarna. Det som svenskarna sysslar med har Himmelen hörsammat och kommer att löna på lämpligt sätt. Man trampar inte på goda krafter för att istället erbjuda sekunda eller helt förfalskade alternativ.

Inga kommentarer: