Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 2 januari 2016

Ulvaeus, självmord och andens förtvining

Aftonbladet publicerar en med deras mått lång intervju med popsångssnickraren och terror- och smärtfruktande Humanisten och ateisten Björn Ulvaeus. Rubriken "Jag har blivit mer radikal" står i bjärt kontrast till den ynkliga figur ABBA-legenden snittade för sig själv i en intervju i brittiska The Mirror förra våren:
[Ulvaeus] påminner sig en skräckinjagande incident på en flight från Paris till Stockholm, då en av motorerna slutade fungera.

"Jag försökte intala mig själv att planet lätt kunde landa med bara en motor men fick ändå en total panikattack. Senare insåg jag att fruktan berodde på att jag saknade kontroll över min egen död. Det var en hemsk upptäckt."

Här hör man kostnaden för den onaturliga ateistiska degenerationen som alltid funnits med mänsklighetens lägre utvecklade specimen, men som produceras industriellt i gigantiska volymer i dagens västerland - rädda och substanslösa människor arbetar och shoppar nämligen mera och håller det Rovkapitalistiska systemets skimmande och kriminellt rika överhet i position att fortsätta hålla mänskligheten livegen. 

I Aftonbladet säger sig ateisten Ulvaeus vara intresserad av religion ungefär som en vit labbrock studerar en experimentråtta. Det är fascinerande att dessa sekularister på den mänskliga evolutionsskalans botten aldrig kommer på tanken att studera sig själva utifrån hypotesen att representerar en urartning av den ursprungliga intelligenta själen..

Apropå tanken på att Livet uttrycker intelligens och design och själens senare (inte i tid men i det logiska tänkandet) syndafall från sitt eget bästa jag kan vi först snabbt notera hur fantastiskt tajt AB-intervjun koinciderar med Ulvaeus födelsehoroskop. Detta tyder på att det låg i allas intresse att låta Ulvaeus marknadsföra sin kommande produkt vid denna tid. AB krattar marken genom lite reklam förklädd som en intervju...




Transiterande Jupiter når bara sitt startläge vid individens födelse vart tolfte år, men 2015 var det dags för Ulvaeus att skissa på någon slags expansion eller vidareutveckling. Mamma Mia är nu så urmjölkad och profiterad på att det vore en skam att inte hittat på åtminstone något mer. Jag menar, en låtskrivare kan ju jobba bortom pensionsstrecket, vilket inte är så lätt för en grovarbetare - förutsatt att han ens når Ulvaeus 70 år på jorden.

I kartan härovan, ett ypperligt exempel på kosmos intelligenta design, ser man att Jupiter passerat sitt natala läge med några grader. Men bloggens framväxande insikt är att man ska vidga perspektivet och se till flera faktorer än bara en. Då kanske man upptäcker, med Leibniz, att vi verkligen lever i den bästa av världar, den enda världen faktiskt, givet de ingångsvärden denna värld hade. Ja, "någon" har räknat på denna värld innan den blev till, den är ett konstverk och inte medvetslös kemi och ledde till biologiska livsformer. 

Det största och mest mirakulösa som hänt är att upptäckten av DNA-molekylen under 1950-talets mitt sammanföll med utvecklingen av datorn. Dessa två system - det cellbiologiska och den intelligent konstruerade datorn uppvisar sådana skrämmande tydliga paralleller att detta blivit ett tungt argument för dem som i grunden skadeskjutit evolutionsbiologins föråldrade syn på att slump eller den döda kemins "nödvändiga" värld skulle kunna ha vispat ihop den enorma värld som döljer sig i cellens inre. 

Astrologin kan ta till sig tanken på intelligent design i tolkningen av multipla samtidiga transiter och inte fästa sig vid att en enstaka planet kan ha skjutit över målet, som här Ulvaeus Jupiter gjort. Studerar man himlen som ett integrerat helt kan man upptäcka att Jupiter var tvungen att skapa lite extra av sin "jupitertid" eftersom andra faktorer inte riktigt var mogna ännu... I kartan här ovan ser vi att "sekundvisaren" Månen just har återvänt till Jungfruns tecken, där den låg vid Ulvaeus födelse. 

Utvikning. "Jupitertid" - Platon ansåg att de planetära kretsarna tillsammans skapade den tid vi upplever. En människa utan vettig kontakt med långsamma Saturnus, kan t.ex. ha en orimlig fruktan för döden eller att tvingas utstå en "tråkig dag", dessa är själar som har fel på utväxlingen i sin subjektiva upplevelse av tidens gång.

Men denna månretur inträffar varje månad och om det bara var en fråga om optimeringen av två faktorer borde vi backa några månvarv och därmed backa tillbaka Jupiter till en mer exakt överlappning med dess födelseläge. Så det måste finnas en tredje faktor som spelar in i tidpunkten för publiceringen av den här reklamsnutten för Ulvaeus. Och svaret är förstås: SOLEN. Enormt viktig för att markera en människas milstolpar. För att dra in STORA OCH LÄTTA PENGAR (Jupiter) måste Ulvaeus Jupiter-transit vara lika gynnad som hans Jupiter var då han föddes, när den från "kungatecknet" kastar en välsignelsens 240-gradersaspekt till Solen i Väduren - Eld till Eld. Som syns av dubbelkartan är detta precis vad som händer under DEN HÄR TVÅ DAGARS MÅNPASSAGEN GENOM JUNGFRUN. Kort sagt Platons "himmelska former" (eller rättare sagt deras visuella representationer) återskapar Björn Ulvaeus födelse i himlen och på jorden får han lite gratis reklam av Aftonbladet.

Notera att ingen annan månpassage genom natala Jungfrun skulle skapa detta fenomen, att transiterande Solen välsignas av Jupiter. Det hände senast, när Solen passerade Lejonet förra sommaren. Den 14 september 2015 hade varit ett utmärkt tillfälle för Ulvaeus att skaffa sig lite PR. Då låg Jupiter halvvägs genom Lejonet och Solen hade visserligen passerat hans natala Jupiter med en grad, men detta var nödvändigt om vi också ville se en Måne passera sitt natala läge i Jungfrun. Jag är övertygad om att Ulvaeus gjorde något viktigt för sitt "varumärke" den dagen"! Men nu var det alltså dags igen, och en ett nytt perfekt "tidsfönster" som händelsevis koinciderar med Aftonbladets gratisreklam ("vi kliar alla ryggen på varandra i den kapitalistiska världen så att undermänniskorna ska köpa våra produkter och göra oss ännu mer privilegierade")

Astrologin har suttit inne på hemligheten att världen är intelligent designad i årtusenden. Ulvaeus ateistsekt Humanisterna är ett historiskt undantag, räkna med att den här åsikten om att världen saknar medvetande och mål som bortsopad igen om mindre än hundra år. Underutvecklade själar har det som sagt alltid funnits, människor som ännu inte har inre "andliga" organ att kunna se det som jag just demonstrerade via tanken om att transiter följer ett tänkande om "holistik" eller den "platoniska formen" som en integrerad helhet.

För det här inlägget var jag faktiskt mer intresserad av hur Ulvaeus i den engelska intervju avslöjar hur hopplöst förvirrat han och alla ateister tänker. Ateism är per definition just den hybris som gudarna alltid straffar och att bara uttrycka den underliggande tanken att egot ska kontrollera sin egen död skulle kunna resultera i en utdragen och plågsam död med mindre Ulvaeus sällar sig till gruppen självspillingar - hans blasfemi mot de makter som är högre än honom själv visade sig tydligt här.

Granskar man Ulvaeus födelsekarta i den inre cirkeln härovan, ser man direkt svikaren inom honom. Hans Sol verkar vara det livskraftiga Barnet (Väduren) men notera var soldisponenten befinner sig! Bakom ryggen på Solen, i offrets tecken Fiskarna. Mars således i negativt självskadeläge och villig att ta kål på Solen i Väduren (Barnets närvaro i livet) om det inte är "tillräckligt roligt längre".

Den här fega och hariga sidan förstärks av att axeln Fiskarna och Jungfrun är en närmast sjukligt självmedveten axel och som i Vatten och Jord (= gyttja) tenderar till extrem upptagenhet med det fysiologiska. Båda tecknen anknyter till kroppslig ohälsa i den naturliga zodiaken, Fiskarna via 12e huset för slutna institutioner (dårhus, långvård, fängelser, kloster) och Jungfrun mer allmänt som olyckor och kroppslig ohälsa. 

Jag beslöt mig återvända till den föga ärorika grupp Ulvaeus ämnar sälla sig om han är "modig" nog. 
Utfransning. Min far hade fem avslutande år i helvetet när hans skaksjuka Parkinson gått riktigt långt och han anförtrodde mig att han skulle begått självmord om han bara vågat...Men den simpla viljan till lite mer liv och upplevelse övervägde i hans fall. Efter att ha kämpat länge och väl visade Naturen lite barmhärtighet med honom och släckte ut medvetandet med en rejäl hjärnblödning och kroppen upphörde fungera bara några dagar senare. Efter kanske ett halvår blev jag medveten om hans närvaro i lägenheten och vid samma tid återsåg jag honom också i andevärlden. Andevärlden är alltid vagt närvarande i våra drömmar!

Genom hela nattdrömmen umgicks jag och min far som två jämlikar och jag har samtidigt medveten om hur våra själar valt att mötas i gammal tysk historisk miljö, uppenbarligen en bättre och mer jämlik kulissvägg än i den numer obsoleta far-son-relationen från ett liv i Sverige. Det ska notera att röstupplevelsen den 16 april 2006 om ett tidigare tyskt adelsliv under namnet Albrecht nu låg fem år tillbaka och inte längre utövade någon direkt tjusning eller fascination på mig. Jag har aldrig besökt Tyskland i detta liv, men ändå var det den allra naturligaste sak i världen att umgås med min fars själ från någon slags terrass med överblick över en tysk medeltida stadsbild - ting, som att vi befann oss i det medeltida Tyskland, är saker man ibland bara "vet" i drömmen.

Vid sökning av närmare 9000 horoskop (där bara cirka 20% har känd födelsetid) hittar jag 137 självspillingar, några självmord av den typ som föresvävar den övermodige och fege Ulvaeus: självmord inför en hopplös sjukdomsbild. Men merparten var den normala mixen av depression, ibland i kombination med droger, mördare som avslutar med ett självmord, samt en oroande tillväxt av unga självmord som en följd av mobbning över nätet.

Om inte extraordinärt geni (Nobelpristagarna) avslöjade några statistiskt signifikanta tendenser hos soltecknen (Solen som allmänbegåvning eller kognitiva kapacitet) borde inte heller självspillingar göra det, eller hur? Dessutom är 137 datapunkter knappa hälften av den mer stabila grupp om 300 på vilken bloggen tillämpat "slumpfönstret" ±50% relativt medelvärdet. Likväl resulterar den här gruppen av en intressant egenhet som är intressent eftersom den stämmer perfekt med en annan studie:


Sol och Måne hos
137 självspillingar
11 5
8 7
13 15
10 10
14 11
8 16
12 10
11 13
13 14
16 12
8 16
13 8
Snitt:
11,4
Signifik.
rel. snitt
(±70%):
<=8 e.
>=19

I studien av 181 filosofer visade sig sinnelaget i det passionerade Barnet (Väduren) vara utmärkt lämpat för sanningssökande. Man kunde tro att krigaren och atleten Mars och tecknets grundläggande signifikationer skulle diskvalificera det från den högsta mänskliga verksamheten, men fyndet, om än preliminärt, talar för sig själv. Man påminns om Jesus påstående att "låta barnen komma till honom". Det är dock i Väduren som Solen (den unika själen) har sitt "upphöjda läge", vad man nu vill läsa in detta privilegiets epitet.

Visst stämmer det förunderligt väl att nu upptäcka (trots det lilla och skakiga dataunderlaget) att samma psyket som är genuint attraherat till att söka sanningen också är det psyke som inte ser självmordet som en attraktiv "väg ut"?

Men, som sagt, 137 mätpunkter innebär med all sannolikhet några slumpmässiga variationer och att sätta gränsen vid signifikans vid ±70% relativt snittet är helt godtyckligt. När man samlat in lika många fall ytterligare kan det vara dags att se om Månen i Väduren alltjämt håller sig borta från dem som valde den lätta vägen ut. En annan intressant (men preliminär) detalj är att vi här indirekt ser DEN POSITIVA MARS distinkta ovilja att begå våld på sig själv. Jämför det med DEN NEGATIVA MARS som låg under "den fallna" Månen i Skorpionen, den psykplacering som tydligt dominerar i gruppen av mördare!

Gruppen borde studeras lite närmare, men det får bli en annan gång. Kanske det t.ex. finns fler som likt Ulvaeus har en negativ Mars i Vatten som bas för en positiv Sol i Väduren eller annat Eldtecken. Detta skulle bidra till förståelsen av det tunnhudade släkte som varken kan tro, heller inte tänka tillräckligt skarpt för att nå fram till argumenten för Platons och andras filosofi om en värld som är IDEL INTELLIGENS, utan helt enkelt chockas av terrordådet 11/9 och får en emotionell knäpp som med åren leder till en djupt patologisk mental världsbild. I Sverige kallas den "religionskritisk hållning" men en vishetskultur skulle ha uppfattat detta som våndan i en omogen och traumatiserad själ, ur stånd att objektivt studera Livets principer. Detta skadade gods väljer istället att studera religionen som en laboratorieråtta, helt den korrekta orientering som utmärker den förutsättningslösa sökaren - vare sig vetenskapsman, filosof eller religiös mystiker.

*****

Jag stötte nyss på och beskrev mitt första intryck av Ashtakavarga, en unik gammal indisk lära dokumenterad på 500-talet och helt klart äldre än så. Efter att ha sökt greppa den här enkla men kraftfulla metoden för att fånga något av "själens konturer" eller dess starkaste och svagaste sida, valde jag mycket avsiktligt horoskopet för en god vän, som dock har avsevärda kognitiva problem, svår dyslexi och tämligen lönlös att söka diskutera ämnen med som kräver logisk stringens och förmågan att hantera flera variabler samtidigt.

Medveten om sitt kognitiva handikapp väljer människan att spela olika roller, godmodig skämtare, buffel eller arrogant översittare - vad som helst utom att möta upp i sak. Jag har lagt ner hur mycket tid som helst på att öppna upp spännande ämnesdiskussioner utan att någonsin få en enradare tillbaka eller en kortare kommentar som inte alls adresserar ämnet. Det tog mig många år att förstå vilket enormt arbete denna utåt så stilige och skenbart alerta person lägger ner på att maskera det faktum att han inte klarar att bena ut någon text alls som kräver analys. Ett typiskt svar från denna människa - istället för att svara i sak - är en plump vägran och ibland med kommentaren att han "äger boken". (Som Sol-Oxe ser man "ägandefixeringens" soltecken tala här. Detta är Oxens brutala sätt att stånga sönder sina motståndare eftersom tecknet saknar intresse för den merkuriska nivån i livet.)

Det finns en stor hylla böcker i hemmet vilket uppenbarligen också mest är ett kulissbygge. En del fabricerar sin egen intellektualitet för att kunna titta på miljön och genom denna leva i en myt om sig själva. Människan är inpiskad ateist och "tror" på den biologiska förklaringen till vårt medveten (biokemisk soppa), men när jag skickade ett diagram på DNA kände han inte ens igen ämnet utan hånade (i samma andetag med astrologin) den modell för människan som han annars själv menar sig förespråka. "Tomma tunnor skramlar värst."

Mannens religionshat, i synnerhet kristendomshat är så uttalat att det gränsar till det patologiska. I sådan här fall ligger det nära till hands att börja fundera över trauman som flyttats över från tidigare liv - "bränd på bål som häxa", eller något liknande. Kanske ett helt liv i en förföljd religiös minoritet vilket i ett senare liv förvandlats till en vägran att ens vilja närma sig ämnet på ett intelligent sätt utan bara skjuta det ifrån sig med trams eller ämnesavvikelser...

Detta intressanta exempel på en uppblåst posör (i kunskapshänseende) valde jag som andra horoskop för att studera hur metoden Ashtakavarga fungerar. Och resultatet var häpnadsväckande.

Att mannen är den mest fåfänga jag mött har jag varit medveten om i alla år men mitt ointresse för ego-relaterade frågor är så tydligt att han insett att jag är fel person att vara "metrosexuell" med. Ashtakavarga-kalkylen avslöjar nu exakt natt och dag jag och denne mångårige bekant egentligen är. Från det tidigare inlägget skrattade jag gott åt att ha kammat hem NOLL POÄNG i ascendentfrågan. Jag har noll intresse av att grooma mig och spela den förvekligade mannens simpla kroppsspel. 

Men det är horoskopets 9e hus för religion och filosofi - mänsklighetens högsta och noblaste verksamhet - som avslöjar sig som ett helt förtvinat område enligt den skrämmande ashtakavarga-metoden.

Se hur poängen fördelas för den här narcissistiska, mode- och livsstilsfixerade mannen (den indiska horoskoptypen beskrevs i det första inlägget om Ashtakavarga):

Ärkeateisten som saknar argument

För att göra schemat begripligare skriver jag ut det:

Minikartan märkt "SAV" ger totalerna av de enskilda perspektiven och redan här börjar det roliga:

SAV (TOTAL GYNNSAMHET)
max: 1a egohuset 35
min: 9e filosofihuset 19

Det här ödet är överlägset bäst gynnat om det stannar vid fixeringen vid den egna kroppen och det tillhörande egot. Svagast är 9e filosofi- och religionshuset.

Slutsatsen byggs upp av via de separata perspektiven. Ur perspektiv av ascendenten/kroppen plockar horoskopet hem utmärkta 6 av max 8 poäng när ascendenten får ägna sig åt ascendenten/1a huset, dvs. bara lyssna på sig själv eller få rundgång i huvudet och ta de egna orden som högsta norm! (Alla som förnekar en intelligens högre än den mänskliga hamnar i samma destruktiva loop.)

Ascendenten (ego + kropp)
max: 1a ego/5e lek & ledarskap 6
min: flera delar samma poäng

Solen
max: flera delar samma poäng
min: 9e filosofi 2

Solen – den aktiva handlings- och viljestyrda människan alt. grundläggande kognitiv kapacitet har flera starka livsområden, medan även Solen bryter ihop inför den indiska astrologins noblaste livsområde: religion och filosofi i 9e huset (9e representerar också universitetsutbildning och forskningsmetodik i allmänhet och individen är med sin Sol i det onda och förmörkade 8e huset hopplöst usel på precist tänkande.)

Månen:
max: flera delar samma poäng
min: 4e hem & inre lycka 1

Månen eller det emotionella sinnelaget och dess begär hungrar (gynnsamt) för flera områden där denna nivå i människan kommer väl till pass. Tyvärr en usel placering för 4e huset (som Månen har mycket gemensamt med): individens djupa kontakt med sin egen grundläggande tillfredsställelse.


(Barndomshemmet saknade lycka och individen har haft svåra problem i sitt eget äktenskap med terapi. Jag kan bara känna med hustrun till denna man vars ego är så uppsvullet att han vägrar att ta in logisk argumentation!)

Mars
max: 1a ego 6
min: 9e filosofi 0

Mars, fysisk vitalitet, passar perfekt för den ego-hävdande typen eller hälsofanatikern (han tillhör just den typen). Samtidigt saknar energiplaneten alla förutsättningar för att aktivera nionde huset för religion och filosofi! Börjar man se ett mönster här? 


Merkurius
max: 1a ego 7
min: 9e filosofi 1

Intellektets planet är bäst när det får prata ur egos subjektiva vinkel eller om sina egna åsikter – knappast överraskande! När det kommer till livets stora frågor spårar horoskopet ännu en gång ur med bottennoteringar.

Jupiter
max: 5e lek & ledarskap/6e otur & fiendskap 6
min: 3e intellekt 3

Den allmänna tursamhetens och generositetens Jupiter är bra för 5e huset som har med dels lek och dels med ledarskap att göra. Så länge han inte pressad i en enda sakfråga är mannen vänligheten och toleransen själv! (Detta börjar likna den klassiska bilden av Oxen som kräver att få stå oemotsagd...) Jupiter tycks också skydda mot allvarligare fiender eller otur (inkl. hälsoproblem), 6 av 8 poäng är klart gynnsamt. (4 poäng anses neutralt).

Venus
max: flera jämnstarka
min: 8e döds 2

Venus kan representera pengar, harmoni, konst, med mera. Den här planeten skänker liksom Jupiter komfort i livet och är i detta öde välgörande för flera livsområden (bor mycket livsstilselegant). Däremot fallerar balansaktens Venus fullständigt i frågan om 8e dödshuset. (Samtidigt en skrämmande kritisk indikation eftersom Venus ÄGER Solen-i-Oxen i åttonde!)

Saturnus
max: 6e otur & fiendskap 5
min: 12e förlust & exil 1

Underklassens, det hårda slitets och svårmodets Saturnus-perspektiv visar god förmåga att hantera fiender och otur i livet, men är definitivt ogynnsam inför 12e husets kroniska problem och i händelse av landsförvisning!


Den här individen bör hålla sig väl med landets härskare och undvika deportation!
:-)

Sammanfattningsvis har denna märkliga indiska metod perfekt summerat en lågutbildad men materiellt lyckosam borgare i Stockholmstrakten. Ego och livsstil och fullständig likgiltighet (oförmåga att hantera) de stora frågorna inklusive den om döden. Det är fascinerande att detta är en man som den diametralt motsatta bloggaren kallar en god vän! Men här ser man hur viktig ascendenten är som överbryggare av t.o.m. djupgående motsättningar i grundsyn: bloggarens Sol i Vågen har genom livet visat sig fungera väl med kvinnor med Vågascendent och här är ett exempel som visar att det inte bara handlar om attraktion mellan könen. 

Och... det kan ha sitt intresse att det var just den här religionsfientliga människan som framkallade en sådan irritation hos bloggaren 2006 att han kom i kontakt med ett "sidojag" som förklarade sig "driva" religionsdebatten med ärkeateisten. Detta sidojag var så kuriöst att bloggaren började googla senare samma dag med namn och årtal och hittade fram till den bayerska hertig Albrecht som lustigt nog visade sig dela bloggarens syn på religion och religionens överordnade förhållande till politiken (exakt det ärkeateisten förnekar). 

Det är inte utan att man undrar om samma debatt fördes mellan samma själar 600 år tidigare, i Sydtyskland... Och nu synliggjordes den avgrundsdjupa skillnaden även av Ashtakavarga-metoden som, för den här bloggaren, bevisar att ateism under så många liv att horoskopet blir så snedbelastat som här, ger de begränsningar av IQ som så tydligt kan ses hos neodarwinisterrna. Björn Ulvaeus är en av dem som missionerar för dumhetens sak här i Sverige, för att substratet skulle kunna göra intelligensens jobb, att verktygslådan själv ritar och uppför Cheops pyramid!

Det hade varit roligt med ett födelseklockslag för Ulvaeus, men faktum är att Ashtakavarga spekulativt kan beräknas även utifrån Månen som sinnelagsascendent. Och här visar det sig att Ulvaeus faktiskt talar sanning: han har ett intresse för religionen. Utifrån Jungfru-Månens perspektiv gynnar ett flertal planeter det "psykiska" niondehuset:


Ulvaeus - ateist som följer Humanisternas lagbok


Inga kommentarer: