Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 15 januari 2016

Kommunals fackpamp som valde mörkret

Det sista jag tänker ödsla tid på att läsa i den här sorgliga härvan är att Kommunalarbetarnas ordförande Annelie Nordström har gått under jorden. Det är påfallande att Aftonhoran alltid verkar gräva fram skandaler på vänster- eller arbetarsidan för att hjälpa den ekonomiska eliten behålla kontrollen över svenska folket. 

Det här Grävet motsvarar AB:s fula politiska mord på Håkan Juholt - som direkt började engagera sig MOT profitmentaliteten i vård och skola - och dessförinnan Reinfeldt & Borgs chockhöjning av a-kassorna för att söndra folket och därmed ge den Onda Arbetsgivaren ökade möjligheter att skapa ett låglöneträsk i Sverige.

Det är därför inte förvånande att aktieportföljsprofitören Hägglund (kristen kallar han sig!), Borg och Reinfeldt från de onda borgerliga åren delar det stora korset i Mörkrets kvalitet med kommunalordföranden Annelie Nordström. Här har vi således ännu ett fall av en självisk människa tungt under den kvalitet som hinduismen dramatiskt kallar dårskapens sinnesförfattning! Det är helt enkelt för många planeter i den subhumana regionenen.

Tamas guna visualiseras som de världar som är befolkade av demoner, mänskligheten befinner sig överlag i passionens grepp - Rajas guna - och gudar och högre existesformer förlorar sig upp i Ljuset - Sattva guna - dit inget blott mänsklig öga kan skåda.



Intressant här är hur kvinnan (med rötter i Norrland) ser utvald ut att nås av "kungamakaren" Regulus välsignelse. Regulus och den stora välgöraren Jupiter står på nästan rak linje, vilket förvisso skulle betyda att kanske hundratusentals barn i Sverige vid den här tiden föddes potentiella "kungar" eller högdjur. Men det är förstås de två dygn då psyket/sinnet passerar Lejonet som den subjektiva hungern efter storslagenhet och framgång ökar.

Men den älskade skådespelaren Alan Rickman hade ju också Månen och välgöraren Jupiter (utan Regulus välsignelse) och han förblev i hela sitt liv hängiven socialist och skänkte generöst pengar till goda ändamål? Så vad gäller egentligen?

Till att börja med kan man notera att AB gräver upp den här skandalen i just den rätta tid då Annelie Nordströms medfödda astrologiska problem återigen formas på himlen: Den negativa och återhållsamma (rent av snåla) Saturnus i ett tämligen ogenerösa Skorpionen (ett tecken som har fullt upp med att söka bekämpa vad den upplever som hotade undergång av ett eller annat slag) kastar här en lång och hämmande aspekt med den generösa Jupiter. Inte en enda lägenhet på 16 år har Kommunal velat släppa till Stockholms bostadskö - det här helt klart att Annelie Nordströms horoskop överensstämmer med ett själviskt mönster i hela det här fackets ledarstil!

Men hon själv föddes faktiskt under värre omen än den Saturnus/Jupiter-aspekt som just nu återigen ligger på himlen. Då hon föddes 1956 adderar sig också girighetens demon Rahu till Saturnus vilket skapar ett vansinnigt starkt kontrollbehov. Och eftersom vi har ett storkors i Mörkret (Tamas guna) måste man dra slutsatsen att dessa faktorer sammantaget leder till något mycket värre än det Eva Franchell i AB kallar en "maktspelare". Detta är klassiska signaler som med lätthet kan urarta i en psykopats mentalitet!


Det sorgliga är att den här makt- och korruptionshärvan som är kommunal inte hjälper den enkla svenska människan. För om det sekulära Sveriges moraliska halt är så låg att alla i sin klättring mot pengar, fina kläder och boendeprivilegier alla ruttnar och blir korrupta materialister, då är detta bara ett patetiskt självsnurrande hjul som visar en nation på jumboplats bland nationer. Ett land utan framtid och - som jag sagt tidigare - troligen en plats dit bara onda själar återföds för att ta sina rättmätiga straff (i fattigdom) eller lätta den sista pusselbiten till sin tilltagande korruption och redan i detta liv se hela skiten rasa omkring dem - vilket är hur Annelie Nordströms själ i dessa dagar upplever sitt öde. 

Det kanske är rätt, när allt kommer omkring, att den finansiella eliten förstör det här landet och gör om det till ett låglönefängelse. Det vore så att säga att i dessa yttersta tider renodla och synliggöra en process som varit på gång ända sedan landet valde bort religionen som tidigare kunnat lära ut anständighet till folk. Nu odlas här bara giriga darwinistiska apor på löpande band. Den här livsformens enda livsuppgift är att ta sin plats i ett gigantiskt ekonomiskt system som tjänar till att hålla en liten elit i överdådig komfort. 

Denna onda världsbild kunde inte Annelie Nordström stå emot eftersom horoskopet så tydligt visar att hon inte fick med sig samma naturliga förutsättningar som t.ex. Alan Rickman till att tänka och förstå det rätta. 

Hon var ett typiskt barn av Sverige mörklagda sida, den vi ser i nationalhoroskopets subjektiva och begärsfyllda månhalva, dessvärre disponerad av en riktigt ful och omoralisk Mars i kombination med Djävulens stjärna (Algol)... Detta är då den folkliga nivån, lika goda kålsupare som den onda överhet kartan tecknar med en "ond" rikedomsplanet (Jupiter) invid ledarskapets Sol i femte huset för landets makthavare!



Sverige: 4 av de 7 klassiska planeterna i Mörkrets kvalitet och en lidelsefull rollmask i Vågen som blandar in passionerat beräknande Venus-Stenbocken i sitt utspel. Det vill säga en Venus-kärlek som saknar verkshöjd och bara kan söka sig fram via materiella resurser, vilket den svenska rollfiguren tror sig kunna hitta i nionde huset, dvs i utlandet.

Niondehusets bästa uttryck - förutsättningslös grundforskning, filosofi och religion - är helt frånvarande från detta land pga. andra problem i kartan. Kvar blir bara en svensk mentalitet som reser på "långväga" semester eller svenska företag som ägnar sig åt tvivelaktiga affärer i fjärran land eller globala rovdjur till företag som bjuds in att suga ut det svenska folket. Ur denna mylla stiger således enkelt folk som Annelie Nordström fram, växer och karriärklättrar och slutar som simpla drägg. 

Dags för Sverige att fundera på vilken roll landet vill spela i världen, i framtiden?

(Sagt dagarna efter att Israel givit EU-profitören och nuvarande utrikesministern Margot Wallström inreseförbud i landet till följd av sina obalanserade anklagelser. Den oerfarne Löfven "stöttade" givetvis sin odugliga minister. Sickna clowner.)

Inga kommentarer: