Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


söndag 17 januari 2016

Då har man varit med för länge...




Ett tecken på att man levt för länge och sett igenom illusionerna är när man noterar senaste pseudokändisen, castad av åldrande mediehoror som inte vill annat än konservera sina egna sinnesintryck för evigheten. 

För hur ska man annars förklara att de har skakat fram en äregirig skånska för något som kallas "Big Brother Maktspelet" som på pricken liknar f.d. fotomodellen Emma Sjöberg?


Då det begav sig

Och jag menar verkligen GENOMSKÅDA ILLUSIONEN. För när pseudokändisens födelsedatum säkrats visar sig båda kvinnorna vara barn av samma fas i Jupiter-cykeln. Emmas stora leende är joviala Jupiter hyperstark i showiga Lejonets tecken. 

Isabella Kino kommer till världen på samma våglängd två Jupiter-varv senare, och prickar dessutom in FÖRFALSKNINGENS SIGNATUR - Jimmie Åkessons Solen med Djävulens stjärna i trögt makthungriga Oxen. Händelsevis föddes Emma med Månen i Oxen och så möts de båda i det här "look-alike"-paret på två punkter!



En ytterligare möjlig förklaring till att Isabello Kino plockade gratis poäng bara genom att påminna castarna om modellen Emma är förstås formernas planet Saturnus. Emma har Saturnus "fallen" i den gränslöst subjektiva och jag-orienterade Väduren men den kastar en indisk 270-gradersvinkel framåt i zodiaken och hatar auktoriteten Stenbocken för att den själv bara står i barnets tecken Väduren men vill vara den som diktatoriskt bestämmer! 

Och här kommer nu Isabella Kino till världen just detta trekvartsvarv senare, med Saturnus hemma i sitt negativa och mest världsliga härskarläge i Stenbocken. Emmas existens har satt ett framtida märke i den kroppsliga Stenbocken och obegåvade castare jobbar vidare - omedvetna om att de är mentala slavar under de astrologiska härskarna - onda demoner enligt vissa tankeriktningar i den antika världen. 

Vad sökte Isabella Kino till? MAKTSPELET. Notera att det bara är ett spel - Djävulens stjärna avslöjar att det inte finns ett genuint ben i vare sig Jimmie Åkesson eller Kino - detta är, tyvärr den sektor där den glömd judisk gren av astrologi varnade för folk alltför villiga att börja dansa runt Guldkalven och redo att sälja sin själ till Djävulen!

Alla faller nu inte i fällan, men bloggen har mycket kvar att reda ut innan frågan klarar om VILKA som trillar dit på Djävulens bländverk och vilka som vaket ställer sig i opposition till lurendrejeriet. Att Sverigehoroskopet antyder att svenska är ett naivt och lättlurat folk är det inte tu tal om. 

Landet är fullständigt hypnotiserat av den Onde och ingjutet i den falska materialism som t.ex. yttrar sig via det astrologiska "look-alike"-fenomenet. Lurendrejad blir den som stannar vid den ytliga likheten utan att fundera djupare över fenomenens värld. Den människan är född till slav och blir en arbetsoxe åt andra.

Inga kommentarer: