Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 27 januari 2016

Auschwitz och gasdöd genom kapitalisternas försorg

Det är ett rent sammanträffande att bloggen igår, dagen före firandet av befrielsen av de överlevande i det nazistiska dödslägret Auschwitz-Birkenau (SvD), ämnesgled från sexbunkerläkaren till tyskarnas rasbiologiskt motiverade "dödshjälp" till av allt att döma även mindre lyckligt lottade specimen av det tysk-ariska blodet. Men det är mycket möjligt att inläggets exempel var ett judiskättat barn men med heltyskt namn.

Under förra regeringen Reinfeldt drog jag 2012 än en gång parallellerna mellan högerns så kallade arbetslinje och de nazityska arbetslägren som kapitalistsvin som tyska kemiföretaget Farber drog nytta av. Reinfeldt gjorde exakt samma med arbetslösa svenskar! Och nu hörs från högern samma sak igen, fast mildrat till särskilt lågavlönade jobb för flyktingar. I gårdagens inlägg "Moderaterna förstår inte själviskhetens destruktiva natur" närmar vi oss pudelns kärna - den astrologiska symboliken eller motorn som drev Adolf Hitler och som till syvende och sist kommer att fälla avgörandet för Anna Kinberg-Batra eftersom hon själv saknar all intellektuell energi ("stockholmarna är smartare än lantisar" var en tidig varning, men då svenskarna bara).

Arbets- och dödslägret Auschwitz-Birkenau öppnar under påfallande snarlika astrologiska indikationer och när man inser att denna mindre stad för industriellt mördande delar såväl sol- som måntecken med Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson borde svenska folket börja dra öronen åt sig! För om valet 2018 slutar med "Nya Sverigemoderaterna" - då är det sista spiken i kistan och fältet mot landets undergång har öppnats. 

Nollorna som röstar SD kommer inte alls att få vad de vill utan invandrarna kommer att fortsätta strömma in i ett Sverige som helt byggs om av den onda Rovkapitalisten till något som liknar en sydostasiatisk sweatshop ett nazistiskt arbetsläger av idel gamla svenskar och flyktingar som arbetar under dagens lägstalöner. Så falsk är Jimmie Åkesson och hans stab att han bara rider på den främlingsflyktiga vågen. Han är egentligen de gamla svenska pengarnas handgångne man.

Men svenska medier vill inte berätta det eftersom det nu som under Andra Världskrigets "neutrala" år och då svensken föga kunde läsa om utrotningen av judarna existerar en hemlig överenskommelse mellan svenska medier och landets rikaste skikt att inte exponera det senare i onödan. Se bara hur långt medierna kom i frågan om de hemliga partibidragen som varken Moderaterna eller Sverigedemokraterna ville berätta något om. Ingen journalist i hela Sverige gjorde något "gräv" där, alla var alltför rädda om sitt jobb. Sådan är pressfriheten i Sverige, svensken har aldrig fått korrekt information i någon fråga.

Auschwitz-Birkenau:




Den här kartan har som sagt redan kommenterats, men om man väljer den naturliga zodiakens perspektiv blir nazisternas idéer helt tydliga.

Vi har fortfarande den blytunga egocentrism hos Barnet/Väduren via diktatorn Saturnus som har sin sämsta eller "fallna" placering. En härskare, diktator eller ej, kan inte använda Barnets subjektiva ilskespasmer närhelst den inte får sin vilja fram (jämför Väduren Hitlers vansinnesutbrott i talarstolen). Men bygger hela arbets- och dödslägret på att organisatören Saturnus med fenomenalt effektiv logistik (Tvillingarna, transporter, kommunikationer) dels tvingar fångarna till slavarbete.

6e huset är slaveriets zon - folk förstår inte vilket eländes hus detta är! I det falska och ständigt desinformerande västerlandet t.o.m. astrologin förskönat huset så att det liknas vid ett "hälso- och servicehus". Allt för att mörka hur dagens Överhet håller massorna i träldom. Sådant här nyspråk sprids med automatik när en kultur sjunkit tillräckligt lågt i dubbelmoral och livslögner! Jag var helt förbluffad när jag för åtta år sedan hittade den indiska och antika astrologin och första gången såg att sjätte huset en gång kallades "fiendskapens hus" eller "olyckans hus". 

Men det är uppenbart: det är dagens trälar, total svensk underklass (även om månadslönen ser hygglig ut) som flyr Socialdemokraterna och Moderaterna och väljer Sverigedemokraterna. Det är typiskt den trälbundna och simpla människan att det frodas fientlighet och spelas ett "blame game" på samhällsbotten. (Jag utelämnar den växande gruppen totalt kastlösa i Sverige och kallar f.o.m. nu den ekonomiska medelklassen för Sveriges underklass.)

Främlingsfientlighet är den enkla människans enda sätt att bilda sig en (falsk) förståelse. Någonstans förstår de dock, vem är det som skyfflar in utländsk arbetskraft i syfte att driva ner lönerna i Sverige? Men trälar har så låg förståelse att de hatar invandrarna istället för företagen som importerar den billiga arbetskraften....

Om Auschwitz-horoskopets sjätte sektor tecknar tvångsarbetet (med den onda södra månnoden som ett extra illavarslande omen som jag hoppar över här), och vi sedan hittar Jungfruns härskare Merkurius i det simpla råmaterialets tecken Oxen i andra sektorn för resurser, då börjar vi ana hur den här "fabriken" ser på sina trälar. De är inte ens slavar de är bara "Oxar", bara råmaterial eller en ekonomisk tillgång. Lägerfångarna är helt dehumaniserade.

Och nådastöten från Döden eller slavägaren Saturnus hittar vi i tionde tecknet som kröner den naturliga zodiaken (i väst) och betecknar världslig dominans. Här ser vi nu hur Barnet (Väduren/Aries jfr grekiska krigarguden Ares) med dess inskränkta idé om att vara "arisk" - den förnämsta rasen. Här drabbas ett anonymt och ansiktslöst folk eller en etnisk gruppering av Barnet som Liemannen. (Månen och/eller Kräftan representerar i allmänhet ett mindre utsnitt av mänskligheten, vilket Vattumannen signifierar.) 

Det ligger nära till hands att läsa in "judarna" i Månen i Stenbocken mot vilken Saturnus sträcker ut sin strypande hand. Redan i antika texter klassificerades folkslag av etnologer/astrologer och judarna tilldelades planeten Saturnus. Brittiske astrologen Charles Carter föreslog att detta berodde på att deras så extremt formaliserade helgdag, sabbaten, inföll under "Saturday" - Saturnus dag. 

Men går man till romaren Manilius "Astronomica" från 1a århundradet (kejsar Augustus tid), återger han där Strabos syn på den antika världen. Och här karaktäriseras den romerska provinsen Syrien (som innefattade judarnas Palestina) en region under Vädurens inflytande! Hur väl passar inte detta ända in i dag, på detta  egocentriska, harmsna, och krigiska område! Barnet med dess spontanitet men också lättstötta och skrikiga mentalitet vilar tung över nejden.


Kartdetalj ur Manilus "Astronomica",
LOEB Classical Library/Harvard University
Från latin till engelska först 1977!


Eftersom den fallna Saturnus i Väduren också figurerar i horoskopet för Hitlers invasion av Polen - starten på Andra Världskriget - kan man kanske likna nazismens expansions och utrotningspolitik vid dagens IS i som ockuperar en liten del av det som en gång var romarnas syriska provins. Har en del av gårdagens tyska nazister återfötts som semiter, alltjämt hatiska och överfyllda av härsklystnad? Drar en sådan här terrorrörelse till sig konvertiter från alla länder som känner sina själars kallelse eftersom de vet att de tillhör samma själsgrupp? Den ytliga historieskrivaren ser mycket lite av vilka processer som egentligen skriver historien!

Men för att återvända till Auschwitz-kartan... Saturnus angrepp mot Månen i Stenbocken som det krönande attributet (10e sektorn) är samtidigt Saturnus "skördande" av sitt eget zodiaktecken. Är inte detta ren och skär självdestruktivitet? Visst är det! Kanske detta är förklaringen till att Saturnus sedan antiken anses "tappa greppet" eller "falla" i Väduren. Barnet ska inte ge sig på sin Förälder eller Tillhandahållare! Fadermord var bland det värsta man kunde tänka sig eftersom Saturnus/Stenbocken ju representerar hela samhället som institution, som regelverk, traditioner och normer. Om Barnen vänder sig mot den Etablerade Ordningen stavas det en civilisations eller ett samhällets undergång. Och med sin folkutrotning och sitt världskrig lyckades Nazityskland till sist bara ödelägga hela sitt eget förflutna. 

Att idag (enligt SvD) fira befrielsen av Auschwitz är bara amerikansk propaganda, för att jänkarna ska kunna brösta sig lite extra och varje år legitimera den sataniska utsugning av världen de bedriver fast dold bakom pr-projekt som påminner om att de en gång (måhända) var "världens befriare".

Ett är dock säkert, Auschwitz-horoskopet, när det dyker upp bland människor som ett personhoroskop, ska man ta sig i akt för! Saturnus cykel på 29½ år gör att världen sedan Andra Världskrigets utbrott under en fallen Saturnus bara skådat två generationer med samma potential att nå ett bottennapp - enligt Fader Tids eget mått (siderisk tid).
Range of search: 1.01.1900 - 1.01.2017
In steps of: 24h 0m
Search for...:
sa.ari

Realization intervals (begin - end):
10.07.1909 -  1.09.1909
19.03.1910 -  7.05.1912
28.04.1939 - 18.06.1941
15.12.1941 -  3.03.1942
18.06.1968 - 28.09.1968
 8.03.1969 - 28.04.1971
18.04.1998 -  6.06.2000


Det är symptomatiskt att Saturnus åter var fallen när 1980-talet tog sin början, årtiondet då Vädurens och Barnets själviskhet åter släpptes loss över världen genom den alltmer globala marknadsliberalismens, allas krig (baggens Mars) mot alla! Man kan på goda grunder säga att vi befunnit oss i permanent krig sedan dess men att västerlänningens kulturella självlögn förblindat oss. Först när IS gasar på lite i Mellanöstern börjar de dödsdömda västerlänningarna förskrämt kackla om att det råder krig. Men herregud, vänd blicken in i det egna! Studera kapitalismens väsen! Vad tror ni detta är?

*****

För att ge bloggarens lilla samling med 9000 horoskop en rimlig chans att spotta fram åtminstone några paralleller till dödslägret Auschwitz (och i viss utsträckning Jimmie Åkesson), begränsas sökningen till Solen i Oxen (resurser) och Månen i Stenbocken (kontrollen över resurserna) SAMT Saturnus i Väduren. (Åkesson har intressant nog Saturnus i nästa Eld-tecken, Lejonet, vilket är nästan lika illa som fallet i Väduren. Saturnus gästar nu ett tecken, vars härskare Solen, den har ett ömsesidigt fientligt förhållande till.)


  • Niccolo Machiavelli;3.5.1469;23:00
  • Anton Mesmer;23.5.1734; 8:00
  • Levon Helm;26.5.1940;12:00
  • Reg Presley;12.6.1941;12:00

Det intressanta är förstås att själviskhetens egen överstepräst Machiavelli dyker upp här! Den som behöver närmare förklaring, ut och googla!

Nog så intressant är att den landsförvisade hypnotisören Mesmer också dyker upp i samband med den extremt självsvåldiga kombinationen av Vädur/Stenbock - minns att bloggen med speciellt denna kombination i åtanke redan tidigt kallade detta "egenmäktighetssyndromet" (och vid några få tillfällen "diktatorskomplexet"). Att beröva en annan människa dess vilja via hypnos är väl egenmäktighet av grövsta sort! (Nu sägs det att ingen mot sin vilja kan låta sig hypnotiseras men bara själva idén att vilja få makt över en annan på detta vis sorterar tydligt under härsklystnad av något slag!)

Levon Helm var trumslagare och sångare i det legendariska amerikanska rockbandet The Band med dess rustika och folkliga sound. Död i halscancer 2012, vilket får mig att närmare granska kartan. Först då ser jag att han föddes samma dag som ihjälgasningslägret öppnade. Artisten hade således också han Mars/Venus i andningsvägarnas Tvillingarna, och pga. Skorpionascendenten dessutom i 8e dödshuset! Helm dog till sist på samma sätt som de ihjälgasade judarna - pga "härdsmälta" i det respiratoriska systemet!

I sin död hjälper Levon Helm oss att kasta en ny blick på Auschwitz-horoskopet som ren idé (naturlig zodiak): "horbockens syndrom" Mars+Venus ÄR ILLA SEDD I INDISK ASTROLOGI, det har jag nyligen läst mig till på nätet efter att själv, rent intuitivt givit konjunktionen denna frånstötande benämning för flera år sedan. 

Samtidigt är Mars bhava karaka (hussignifikator) i tredje huset för kommunikationer (och luftvägar), men uppenbarligen är det i Tvillingarna man hittar död genom angrepp (Mars) mot andningsförmågan. Man kan tillägga att Levon Helm hade den fallna Mars och dess förmåga att hämma den lyckobringande Jupiter i sjätte huset för ohälsa och olyckor, en kombination av de två stora ödespenslarna som nyligen varit aktuella genom en serie dödsfall med stora artister. Det är mycket möjligt att Jupiter och Saturnus faktiskt samverkar i frågan om livslängd även om denna traditionellt mäts på andra sätt, men ämnet är kanske inte bland de första man fördjupar sig i med hjälp av astrologin, och jag har ingen erfarenhet.

Reg Presley, till sist, var den sexfixerade sångaren i brittiska gruppen The Troggs, som slog igenom med en coverversion på Wild Thing (Jimi Hendrix gjorde sen ett cover som valde Troggs råbarkade attityd). Den för gruppen så otypiska kärleksballaden Love Is All Around har kopierats många gånger (kräkversionen med Wet Wet Wet användes i den romantiska komedin "Fyra bröllop och en begravning" och låten blev världshit ännu en gång). 

De stora royaltypengar Wet Wet Wets coverinsplening gav honom, lade han småkorkat på undersökning av övernaturliga fenomen och särskilt då ringar i sädesfälten (som han uppenbarligen trodde på). I övrigt har jag så lite biografiskt material om denne Presley (taget namn) att jag inte kan säga något. Han verkar ha varit en nog så ordinär enkel engelsman. 

Obehagligt nog dör också denna artist i lungcancer, men inte via Mars+Venus utan, möjligen, via Merkurius+Venus. Klockslag saknas dock för granskning av hälsohusen. Sägas kan att Presleys månascendent placerar Tvillingarna i sjätte ohälsohuset och Saturnus/Döden kopplar sitt 270-gradersgrepp mot Månen (vaggan & graven) från det fjärde huset som också har med frågors slut att göra.
 

Inga kommentarer: