Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


torsdag 17 december 2015

Svensk våldtäktskvinna tvingar till reklamkonsumtion

Den inkompetent namngivna branschorganisationen Interactive Advertising Bureau (av tidningen Resumé obegåvat skrivet på svengelska som Interactive advertising bureau) har bestämt sig för att från och med 2016 sätta in praktiska straffåtgärder mot de surfare som tar tittar förbi något svenskt nätmedium med påknäppt annonsblockerare i sin webbläsare (källa)!

Nog har näringslivet allt mer börjat likna Stalins kommunism på senare år, men det här tar nästan priset - i dumhet. Hur kan den urbota dumma vd:n Charlotte Thür inbilla sig att det går att servera dessa med reklamindustrin och näringslivet i stort osolidariska surfare ett ÄNNU SÄMRE INNEHÅLL än det som redan serveras?

Deras egen statistik visar att gamla uvar inte fattat det här med annonsblockerare men att unga människor gjort det. Så Rovkapitalisterna med deras önskan att skada och krossa all som inte dansar efter deras pipa avslöjar återigen sin desperation över att helt se ut att tappa nästa generation nätanvändare till alternativa nyhetsställen och andra fora än de fullständigt obesökbara skräpsajter mot vilka men i ren självbevarelsedrift måste använda en annonsblockerare för att skydda sig mot epilepsianfall till följd av all blippande och fladdrande reklam! 

Att införa en pennalisering mot dem som söker behålla omdömet trots näringslivets försök att degradera svensken till en tom och korkad shoppoman, är så kontraproduktivt mot samhälles målsättning om en informerad allmänhet att t.o.m. den veliga regeringen Löfven borde vakna till insikt och den här paramilitära organisationen av egenmäktiga galningar. Deras tilltag kommer bara att få som effekt att den unga generationen svenskar slutgiltigt säger: "fuck er, vi behöver inte den här propagandan". Och sen är samhällets sammanbrott ett faktum.

Intressant nog avslöjar bransch-vd:n horoskop en närmast unik röta när det gäller information och påtvingad påverkan:




Om vi antar en födelse före klockan 17.00 har vi ett psyke (Månen) som tar order från härskarmakten. Månen i Stenbocken har påfallande ofta denna servila sida, de kryper för sina arbetsgivare och är förträffliga medarbetare därhelst det handlar om att på megafon-sättet trycka ut kommandon och hjärntvätt. Stenbocken är en tyrann när man analyserar tecknet noga och har inget med mänskligheten (Luft-elementet) att göra. 

Här sugs den rigida och legalistiska naturen ner i gyttjan eftersom Stenbockens härskare - regelryttaren Saturnus - halkat ner i näringslivets ständigt kalla och hungrande element Vatten. Kombinationen Stenbock baserad på Fiskarna är iskall!

Om vd:n är en hjärtlös bitch i sin person visar hon så mycket mer av eldsjälens natur via det viljestarka soltecknet Väduren. Vi har alltså att göra med en helt fanatisk tyrann här och jag vill påminna om att ökända diktatorer som Stalin och Hitler haft kartor som drar åt det här hållet.... Bloggen använde tidigt begreppet "egenmäktighet" om i synnerhet jagiska Väduren och kompromissvägrande Stenbocken i förening.

Mest intressant är nästan ledarskapets femte hus som här motsvarar materialistiska Jord-tecknet Oxens ("resurser", "pengar"). Eftersom bloggen här hittar dagens andra fallet på raken av Jord/Eld i kris - "andens brutalisering" - passar det perfekt att jämföra reklamens nersmutsning av människornas psyken med den falska jeppe som i föregående inlägg sökte sälja på unga flickor löften om modellkarriärer bara för att sen våldta dem. Hur mycket skiljer den mannens våldtäkt från vad reklammakarna och Charlotte Thürs planerade tvångsåtgärd handlar om? Det är mindfuck i stor skala vi ser på ovanstående karta.

Naturligtvis är den onda stjärnan Algol verksam även i denna branschmänniskas horoskop, men där bloggen samlat 40 fall av våldtäktsmannens kombination av Solen och Algol, där är den här pådrivaren av mental våldtäkt utrustad men en kombination bloggen aldrig diskuterat (vad jag minns): Satanshuvudet som hittar ingång i megafoneffektens demon Rahu. Vilken perfekt illustration av reklamens innersta väsen! Frestaren, Djävulen, Lögnaren som till sist visar sig ha svikit dig helt eftersom hamburgaren alltid ser tio gånger fräschare ut på fotot än i verkligheten!

Den monströst korrupta ledarstil Rahu och Algol visar, kanaliserar förstås Oxens härskare Venus (horan) och Venus hittar vi i ett fall av "Stockholmssyndromet" - lite väl nära sin husbonde och överherre Saturnus. Visserligen är Saturnus och Venus planetära vänner, så den här kvinnan kommer aldrig att förstå vad som hände henne eller hur hon så enkelt började gå närighetslivets vägar. Låt oss säga att hon inte hade högre kapacitet än så här i detta liv...

Låt oss ta igen förlorad tid och undersöka kombinationen av demonen Rahu och Djävulsstjärnan hos andra i offentlighetens ljus! För att inte få alltför många kartor preciserar jag sökningen långt. De måste ha branschdiktatorns fulla galenskap: den förslavade Venus förstärkt genom zoomlinsen Rahu OCH sedan korrumperad av Djävulens stjärna. 

För att inte snäva ner för mycket är Venus/Saturnus-konjunktionen acceptabel i något av de tre Vatten-tecknen (näringslivets ständiga hunger) men för att inte få för många träffar sätter vi en mycket snäv tolerans, ±2°, för Satanshuvudet på rät linje med megafon-Rahu.

Med FULL SIGN ORB förbockad tolkar programmet
två planeter i samma tecken som att de befinner sig i konjunktion
 
För dem som använder utmärkta programmet ZET kan jag säga att man nu måste knäppa av den inställning som simulerar indisk astrologi och där en konjunktion som sa.0.ve istället blir en "kombination", dvs. det räcker med att de delar tecken. Men här är vi på jakt efter en mer akut effekt och återställer programmets standard-orb för konjunktioner.

Här är sökmönstret för konjunktionen och norra noden: 

sa.0.ve & (sa.can,sco,pis) & nod.tau[1-5]

Bara två träffar av 9000 att ta ställning till - utmärkt.

Och vad ser man om inte två HYPERGIRIGA typer av just det slag som bloggen via empiriska studier kommit att koppla till den fallna själen, människor som dukat under för materiell hunger!


Forseth och Johansson


Vi har dels Lars Forseth, en gång vd för slaveriverksamheten ManPower och sen för arbetslivsorganisationen för bemanningsföretag inom Almega. Djävulen själv med andra ord.

Den andra träffen är den skrämmande girige vd:n för Radiotjänst, Carl-Gustav Johansson, som i det längsta (med Eva Hamilton) insisterade på att datorer var tv-apparater och därmed licenspliktiga. 

De här två exemplen bevisar exakt min poäng med mind-fuckerskan som söker "lagstifta" om en daglig dos psykosframkallande reklam för att göra svenskarna till viljelösa konsumtionszombies.

Tänker regeringen Löfven agera på IAB:s otillständigt egenmäktiga tilltag utifrån samhällets överordnade målsättning om en informerad allmänhet?

Eller är detta återigen den onda demonen Rahu 2002-2020 som håller på att tugga sönder Sverige helt och hållet? Att just Rahu figurerar så pikant i Charlotte Thürs horoskop, och dessutom i femte ledarskapshuset (utifrån sinnelagets Måne), är tankeväckande.

Se även: Borgarnas vinstdrivna skola och hungerdemonen (2013)

här lät den internationella diskussionen kring annonsfiltrerare i september - notera att svensk press inte låtsas som att Apple accepterar de här programtilläggen utan fortsätter att ljuga svenskarna i ansiktet om att de skulle vara bannlysta från Apples butiker.

7 kommentarer:

Susanne sa...

Har du plockat bort Malin Berghagen från din horoskopsamling? Hon är ju född bara dagen före Thür.

Havsörnen sa...

https://pbs.twimg.com/profile_images/569235017394421760/Wdt5q8qp.jpeg

+

http://www.thedressdown.com/wp-content/uploads/2015/04/leonardo-dicaprio.jpg

=

Carl-Gustav Johansson

:-)

Seaward sa...

Nej. I högerspalten anges att två inlägg taggats med namnet.

Susanne sa...

Jag vet. Jag frågade eftersom hon tydligen inte dök upp i sökningen, och det borde hon väl ha gjort?

Seaward sa...

Sökrutorna upptill är oberäkneliga. Den lägre för bloggen enbart har just börjat fungera igen efter att ha varit trasig flera veckor (fullt av klagomål hos Google). Vet inte hur innehållet indexeras eller omindexeras efter ombyggnad/fel. Ibland verkar det bara ord i rubrikerna som hittas...

Etiketterna (taggarna) har aldrig haft några problem och de är förstås det naturliga sättet att söka namn på denna blogg. Fast ibland bryr jag mig inte om att tagga alla inlägg med namnet, särskilt inte om personen bara förekommer i förbigående, som extra illustration i någon fråga.

Susanne sa...

Du missförstod visst ordet "sökningen"... jag menar sökningen med ZET som du skriver om här ovan, och att det bara dök upp två personer. Men borde inte Berghagen ha dykt där, det var det jag menade.

Seaward sa...

Jag hittade nu på morgonen en bugg i ZET som förklarar saken. Se färska inlägget (om Algol)!