Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


söndag 20 december 2015

Den svenska invandrarhatarens profil 2015

Sedan den förra studien i december förra året har antalet SD-horoskop bara vuxit obetydligt. Några medlemmar har rensats ut men kvarstår ändå i den här granskningen. Men inte bara upprepa förra årets fynd väljer jag den här gången att inkludera alla de snabba planeterna för att så att säga pumpa upp totalerna för vart zodiaktecken en smula. Jupiter, Saturnus och månnoderna utgår eftersom vi här har att göra med en så massiv samling själar från helvetet på det hela taget återfödda under en så pass kort tid att de långsamma planeterna skulle snedbetona vissa tecken. Men ända ut till krigets herre Mars snurrar de på bra. 

Naturligtvis följer Merkurius och Venus alltid nära inpå Solen men som tabellen visar via det påfallande xenofoba kreaturet Oxen att fosterlandfixeringen (denna absurt primitiva yttring från själar som verkligen inte är i närheten att återfå de frihetens vingar de förlorade i syndafallet) inte primärt kopplar an till en intellektuell (merkurisk) verksamhet av samma rigida och tankeslöa typ. Nej, det är de fosterlandsälskande Oxarna, identifierade med en enda plätt jord fast de har hela världen om de så vill, som snöat in på den ariska tanken som dras till det här partiet! 

Med Solen i Oxen och Merkurius på efterkälken i egocentriska Väduren (Aries), där hittar vi partiets nerv - som den avslöjas genom prominenta partimedlemmar (namnen i undersökningen kommer från de senaste årens nyheter och i princip alla tongivande figurer finns med plus dussintals B-figurer som fått rubriker sedan de gjort sig omöjliga genom regelrätt rasistiska åsikter). Det är med andra ord inte svårt att höra gammal brunsmutsig nazism genom det viktiga samspelet mellan Hjärtat (Solen) och Intellektet (Merkurius)!

Jag ska kommentera de andra avvikelserna från det förväntade genomsnittet efter listan:


75 nuvarande eller fd SD:are
TOT
6 9 12 8 7 42
14 5 5 8 10 42
3 5 5 10 5 28
6 2 2 4 7 21
8 5 9 6 6 34
9 6 9 4 7 35
4 5 6 6 11 32
6 4 7 6 5 28
3 6 4 4 2 19
7 13 3 5 5 33
4 9 6 5 5 29
5 6 7 9 5 32
Snitt:
6,25

Det finns tydligen små variationer mellan dataseten, Solen i Jungfrun har här tappat en placering jämfört med för ett år sedan trots att sex horoskop har tillkommit. Detta kan ha att göra med att jag strukit någon person under det gångna året, kanske en oavsiktlig dubblett. Jag minns faktiskt inte.
 
Snittet här ovan anger 6,25 placeringar per zodiaktecken, men totalen för samtliga fem planeter (375 datapunkter, en stabil mängd!) är 31,25. Om vi söker signifikans vid eller utanför slumpfönstret ±50% så är allt vid eller under 15 placeringar intressant och 47 eller fler en överrepresentation. Totalsummorna för zodiaktecknen uttrycker således inget märkvärdigt alls, men bloggen har börjat inse att astrologins styrka ligger i INTELLIGENT ANALYS och inte intelligensbefriat stirrande på siffror som sådana. 

rra årets "generösa" slumpfönster på ±70% för ett dataset på bara 69 horoskop var ett tomt slag i luften, det förstår jag nu. Slumpvariationerna i små grupper gör att även de vilda svängningarna i denna tabell ska betraktas med jämnmod - om man inte alls har någon känsla för teckentydning som ser budskap i det som andra inte är vakna nog att se (därför att de inte har förkunskaperna att förstå hur passande signalerna är).

Den dominanta Sol-Oxen bekräftar så väl den kuriösa upptäckten för flera år sedan att alla de nordiska främlingsfientliga partierna leddes av personer födda i Oxen (eller i ett fall med svåra planetära attacker mot Oxen). Här visar nu SD att det verkligen är något med de sa och obegåvade kreaturet Oxen. Jag säger inte att den enskilda Oxen är mer korkad än andra, detta påvisade Solens jämna fördelning över alla tecken hos de superbegåvade Nobelpristagarna, men när det kommer till ett fenomen som i sig stinker låg IQ - främlingsfientlighet - då ser vi hur en lägre, teutonisk sorts Oxe stiger fram, en underpresterare. 

Det är därför intressant att läsa i DN om hur de utsparkade extremrasisterna låter som komplexfyllda nollor och pratar om bildning, och hur långa de är (!) samtidigt som en av dem får nöja sig med att bli yrkesmilitär eftersom han bränt i princip alla broar. 

När inte räknenissens simplistiska mentalitet får något stöd i en sån här undersökning övergår vi istället till att fråga vad de olika betoningarna själva söker säga. Solen och Merkurius var enkelt och lika tydligt är att Tvillingarna, den rörliga som skapar sig perspektiv genast tappar intresset för ett parti som SD (den här bloggen skrivs t.ex. från en utblick i Tvillingascendenten med Månen i tecknet). Det är bra att jämföra detta tänkande soltecken och dess futtiga tre placeringar jämfört med föregående immobila Oxes 14 stycken. Detta är inte slumpens lek, här illustreras verkligen skillnaden i intresse av att förstå sin omvärld! 

Men återigen, vi vet redan att vi här ser Oxens bottenskrap, svenska folket som på många sätt ringas in redan i Sverigehoroskopets kombination av just sinnelaget (Månen) i Oxen med dess disponent Mars i Oxen. Det är en slående parallell att se den enkla ansiktslösa dussinsvensken (Månen) så väl matchad med dessa Oxar som "tänker" som "arier" (Merkurius i Väduren). Se hur partimedlemmarna indikerar ledarna (via Solen) och att det är det passiva folket (Månen) de önskar leda. Den här synergin är så remarkabel att loppet i princip är kört för den sönderkörda vänster som inte förrän nu fattat att svenskarna är ett degraderat folk som bara vill ha materiellt gott. De vill inte tänka eller aktivera sig. Det är parodiskt att SD blir patriotiska inför ett så degenererat folk!

Det är också helt logiskt att vänstertänkandets eget tecken Skytten, i dess kompletterande opposition till Tvillingarna, drar andra "nitlotten" det kommer till obegåvad mentalitet. Bara tre solplaceringar här också. Låt mig stava ut vad denna axel som så tydligt INTE betonas av SD handlar om: Denna axel indikerar är mänsklighetens högst utvecklade själar! Och de undviker alltså att engagera sig i det SD står för. I den naturliga hellenistiska zodiaken kallades tredje huset "Gudinnan" och det nionde huset "Guden" och tanken går att känna igen (kanske med viss korruption av traditionerna) även i den hinduiska astrologin. För Tvillingarnas tecken kallades där Mithuna - det gudomliga (älskande) paret, och vad stämmer bättre än mötet mellan Guden och Gudinnan som illustration för detta par? För den med ett rent världsliga och snävt perspektiv står tredje huset för "dagresor"  och nionde huset för "långväga resor" och i förlängningen utlänningar - främlingar.

Det lustiga är således att Tvillingarnas tecken i sig alluderar till sin andra hälft som i själva verket befinner sig på zodiakens motsatta sida: i Gudens tempel. Det nionde huset (Guden) är det förnämligaste huset i horoskopet och lovar "allt gott åt all" för dem som förstår att det gudomliga är den minsta gemensamma nämnaren för alla folkslag och individer och att delad rikedom är så mycket större än en förgrämd och dödfödd lokalpatriotism - förutsatt att öppenheten inte är kapitalismens öppenhet. Där har SD:arna äntligen fattat något. EU är ingens vän utom storbankernas. EU är inte ens ett fredsprojekt längre utan befinner sig i ständiga handelskrig med amerikanska aktörer.

Granskar man sedan Månen eller sinnelaget ser man det förhöjda värde för Månen i separatistiska Jungfrun som följer gruppen av xenofober/rasister som helhet. Istället är det Månen i Stenbocken - det politiska och makthungriga sinnelaget som tydligare än förra årets studie ger sig till känna. Mycket tidigt i bloggens historia uttryckte jag misstanken att det troligen inte var Jungfrun som var främlingsfientlighetens kärna utan Överherren Stenbocken. Jag sade då att dessa Överherrar (gamla tiders godsherrar, typ) var intelligenta nog att hålla sig i skymundan och låta Jungfrurna - trälarna - synas i debatten. 

Men nu har det gått några år och Mån-Stenbocken börjar här framträda som just den fördomsfulla hackordningsnatur den i grund och botten är. Samtidigt så kallas den tanken ifråga av dominansen från Solen i Oxen, det tecken som är mest primitivt och korttänkt utom då i händerna på höga och nobla själar.

(Faktum är att hög intelligens och skrämmande primitivitet regelbundet slagit mig som en vanlig kombination i Oxens tecken, det är som att intellektets gåva ännu inte spridit sig genom hela den animala kroppen utan att stora delar av livsyttringen sköts av en ko eller tjur!)

Taxonomier är trams som biologer sysslar med och läs DN-artikeln och hör hur patetiska dessa rasister låter när de är stolta över att vara 1,85 långa! Det är så obegåvat, så sjuåringens intelligens, att man tappar hakan. Men Sverige får skylla sig självt som fostrar en dårens tro på att biologin är hela berättelsen. Då får man totala nollor som tror på "demografi", dvs vad SCB vet att berätta om hur folk lever har och har det i landet utifrån biologisk - rasbiologisk grund!

Sedan har vi en liten anmärkningsvärd sak i de tio Venus i Tvillingarna, vilket förefaller motsäga den fascinerande bristen på solär (intelligent) aktivitet mellan Guden och Gudinnan. Samtidigt är inte Venus någon intellektuell planet och som bäst tror jag att man kan beskriva placeringen som en viss ytlig dragning åt sådana som tänker. Venus själv kan inte tänka, det ingår inte i den här gudens verksamhetsbeskrivning

Mer oroväckande är krigaren Mars som toppar i båda de tecken som Venus äger och därför förstår en annars förunderligt humanistisk serie av lågfrekventa placeringar i Vågen - just ett av de tecken man har svårt att föreställa sig som en Sverigedemokrat eftersom det var Vågen och Skytten som dominerade i Vänsterpartiets styrelse och där tydligt indikerade hur hög idealiteten och tron på människans godhet är (och det är vänsterns problem, den förkastar religionen, Syndens realitet och återfödelsen - därför kan vänstern bara inspirera men aldrig producera ett fungerande samhälle)

Men det finns en förklaring till allt och här tror jag den stavas: Sveriges nationalhoroskop. Ännu en gång får bloggaren slå sig för bröstet som kom på idén att kombinera den sideriska zodiaken med midnatt den 28 februrari 1974, det datum som stod i nya Regeringsformens kungörelsen. (Svenskarna var ju ett riktigt byråkratfolk så det passar bra att använda öppningen på det dygn som anges i nyckeldokumentet. Britternas nationalhoroskop utgår också från midnatt och dygnets början. Det är laglöst land det här, vilket naturligtvis inte astrologerna bryr sig om. "Man tager vad man haver" och lyssnar till den berättelse som uppstår.)

Vad vi ser i denna lilla förhöjning med 11 Mars i Vågen kan mycket väl vara den krigiska svenskens vilja att komma till nationens försvar. Midnatt ger ju Vågascendent. Och vad beträffar de 10 Mars i det andra venusianska tecknet Oxen, så är detta samma placering som är basen för den folkliga svenskheten, Månen-i-Väduren baserad på en Satansangripen Mars i Oxen. 

Så det som för en matematiker kan avfärdas som slumpmässiga variationer blir r den som lever i en rikare värld än null-hypotesens till ett astrologins levande tilltal, fyllt av smarta allusioner till viktiga horoskop och faktorer i omvärlden. Livet hänger återigen samman och allt är fyllt av mening och rikedom, bara man lär sig leva i själen. Det tricket har SD ännu att lära sig.


Inga kommentarer: