Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 27 juni 2015

Påven om Tredje världskriget, IS som Guds hämndänglar




När svenska tidningar genast börjar kalla gårdagens tre terrordåd för "Blodiga fredagen" är det garanterat den fattiga människans idéstöld från någon brittisk dagstidning. Svenska journalister just inte längre mycket mer än skriver om andras nyheter. Den onda demonen Rahu (norra "äregiriga" månnoden) brassar på i Sverigehoroskopets kommunikations- och mediehus fram till 2020 och speglar landets så här långt definitiva lågvattenmärke. 

På temat mentalitet och intellektuell klarhet visade sig svenskarna mer mottagliga för den fördummande logotyp-mentaliteten än många andra folk, och landets kultur av shoppingmentalitet har t.o.m. uppmärksammats utomlands - den långlivade butiksreklamen med ICA-Stig.

Påven gav förra året luft åt misstanken att mänskligheten i praktiken redan befinner sig i det Tredje världskriget men att den fläckvisa terrorn gör att flertalet inte förbinder punkterna och se gestalten annat än som ett en kroknäst arab att hata och hetsa mot. Fattiga själar utom allmänbildning stannar ofta vid de allra enklaste gestalter. Men tredje gången gillt i fråga om världskrig är inget annat än Harmageddon - undergången för världen som vi kände den! Smaka på den.

Naturligtvis är IS bara den förvridna SKUGGAN av allt det onda världens folk begår i Mammons namn. Turismen, som förs på tal i en DN-reflektion, är en av den vita djävulens värsta påhitt. Denna flängiga turism är inget annat än en förlängning av den av alla folk hatade kolonialismen. 

Redan sommaren 2007 drömde bloggaren om en rad beige turister på kö vid en incheckningsdisk på en flygplats, människor som intet ont anande var på väg att luras in i en dödens labyrint! Frågan är om det finns sanndrömmar och vad som krävs för att en generell eller "typisk" dröm kan sägas ha gått i uppfyllelse. 38 ihjälskjutna turister på en playa?

Se: Drömmen om en merkurial själ 

Påven har i mina ögon rätt. Detta är det Tredje världskriget och den vite konsumtions- och kapitalistdjävulen har nu fått något riktigt ruskigt i hälarna. En besinningslös mördarbest med precis samma likgiltighet för kulturella världen som Rovkapitalismen har uppvisat under många årtionden. Smakar den västerländska livsstilen får vi nu lära oss att den också kostar.

Det är en delikat fråga att astrologiskt avgöra när Tredje världskriget egentligen började. Twin tower-attentatet 2001 är naturligtvis en starkare kandidat än Blodiga fredagen om man har västerlänningens snedvridna perspektiv. Men en mer korrekt startpunkt är kanske USA:s invasion av Irak under Gulfkriget i syfte att säkra den Store Satans behov av olja.


Använder man den "naturliga zodiaken" för en studie av "idéerna" i tiden, är första steget den aggressiva akten i första tecknet/huset. Krigshetsaren Mars i positivt och expansivt härskarläge riktar sina vapen mot Månen som är fallen i Skorpionen. Samtidigt "brinner" denna Måne, detta folk redan på insidan eftersom ju Mars också är Skorpionens härskare. Man får Eld/Vatten-kriget och här startar USA ett krig för att man fruktar att Elden ska torka ut det Vatten som är en livsnödvändighet. Jag har tidigare associerat oljetillgångar med Skorpionens tecken.

En annan "sensationalistisk" urladdning mellan Eld och Vatten ses i utlandets nionde sektor. Den här gången är det Jupiter (stora rikedomar) som ligger upphöjd men hotad i hemmaplans tecken/hus Kräftan. Både aggressorn Mars och "halshuggandets" demon Ketu hotar amerikanerna och deras allierades (Saudiarabien) makt och välfärd på respektive hemmaplan (Kräftan/4e). Återigen är det Eld som söker torka ut Kräftans Vatten och reducera dess komfort och välmående. 

Berättelsen om denna Kräfta i nöd utgör nu basen till "herren på täppan" Saturnus som känner sig hågat att ta sig ända till nionde utlandshuset för att där utkämpa ett krig för att skydda sitt egna (4e) och orättfärdigt anspråk på alla världens tillgångar. Värt att notera är att båda de sensationalistiska komplexen är av negativ typ, dvs. det är den negativa och näriga Näringssjälen (Vegetativa Själen) - Vattenelementet - som inifrån livet ur dess roliga, utlevande och aktiva aspekt (Eld) hotar att släcka det. Den Vegetativa Principens mörker på insidan (ha-begärets rot) och ljusblixtar som flyger och far externt. Krig.

Visst kan man se Saddam Husseins föregående manövrer mot Kuwait som ett svepskäl - man kan pinna den invasionen på Mars hot mot fjärde huset. Men det innebär inte att planeten Mars är förbrukad i tolkningen eftersom 2 augustihoroskopet så tydligt visar att det är USA:s aggression som startar detta krig, vars långsiktiga konsekvenser nu kan ses i turistparadisen.

(Notera hur Sverigehoroskopet enligt den här bloggen också har Saturnus i nionde huset - gamla svenska stormaktsdrömmar om att dominera och sätta agendan i främmande lang. Satanssvenskarna har för att förverkliga denna dröm skaffat sig en vapenindustri som så att säga ger den onda typen av svensk tillfredsställelsen att genom hans vapen vara med "där det gäller". En stor del av det svenska ledarskiktet borde rimligen stå på IS korta lista för kommande offer. Det här landets Skuld till det som sker i världen är inte liten! Och samtidigt tror de lättlurade svenskarna att vi är ett bra fredsmäklande land. Vilken dubbelmoral! 



Och handfaste arbetarjournalisten Ingvar Persson i AB förfaller till värsta formen av inbillningssjuka när han under det dissociativa och mentalt osunda självintressets signatur som också rådde under blodiga fredagen snabbt rafsar ihop en lovsång till svensk vapenindustri! Ännu ett lågvattenmärke i svensk journalistisk. Ser någon mer än jag sambanden mellan händelser i världen och dåligt tänkande? Det är inte alls en fråga om bara ett antingen/eller. Att skrota svenska vapenindustrin och svälja de rejält krympta exportinkomsterna innebär inte alls ett automatiskt ja till Nato. Vems ärenden går han egentligen, denne Ingar Persson? Inte den visionära mänsklighetens i vilket fall.


 

Inga kommentarer: