Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

ESTETIK:
Blogger/Google förstörde en gång mängder av bilder från de första åren vid ett omskapande av usla miniatyrer av original i GIF-formatet. Klicka för att se de skarpa originalen. Ser också dessa usla ut, högerklicka och välj "se bilden" .

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)måndag 26 januari 2015

Ynkryggar gapar efter polisstatFör Lars Adaktusson räcker det med blotta misstankar för att beröva människor deras rörelseförmåga. Jag visste alltid att den "familjära" och lilla människan har en Mussolini inom sig, men den här veklingen tar priset. 
Se även: Instinkter måste tuktas. Reinfeldt med. (20 jan 2011)
Adaktusson har Fredrik Reinfeldts problematik med en livsgärning i fruktans och revirbyggets tecken Kräftan men vars manipulativa psyke mentalt (Luft) skapar populistiska rubriker för att dra med sig det obildade svenska lågfolket i "drevet". 

Borde man skjuta av alla med den här horoskoptypen och på så sätt förebygga en framtida ond värld. Nej, efter som det nådaskottet skulle ge veklingen rätt.


"Familjemänniskan" (Kräftan) på kant med de stora
tankarna och ideologiernas Vattuman - den
värsta sortens känslomanipulatör.
Dessa går rakt till helvetet efter detta liv
eftersom ett liv i fruktan eller ett liv som underblåser
andras fruktan bygger ett personaliserat helvete
på andra sidan graven. Så många monster
de kommer att möta där!

Se även: Tid för svensken att hata och frukta (6 jan 2015)

12 kommentarer:

 1. Gör skop för denna text
  http://www.svenskanyhetsbrev.se/Telekommarknaden/Nyhetsarkivet/Telekommarknaden-Special/2015/01/26/Vattenfall-river-fibernat/
  Det verkar som en dator sammanställt flera olika texter genom skrapning av nätet eller lokala dokument

  SvaraRadera
 2. Jag har en känsla av att regeringen , särskilt alliansen . består av mer el mindre narcisistiska människor . Är jag fel ute ? I så fall är det inte konstigt att det är som det är .

  SvaraRadera
 3. Jag svarar inte bara på detta inlägg nu utan ger feedback till all oral avföring som uttryckts på denna hatblogg.

  Siwert, du pratar mycket om fallna själar och ondska så fort det inte handlar om renodlade kommunister, du förklär ditt hat emot oliktänkande i astrologi och du lyckas säkert lura någon dumskalle (sannolikt en vänsterpartist)

  Du är givetvis ingen astrolog (vad det nu är?) Du är en propagandistisk och svagbegåvad kommunist, en fallen själ i ordets rätta bemärkelse. Någon som har hatet som drivkraft (sannolikt en arbetslös parasit som alla andra kommunister) och någon som vill förtrycka oliktänkande och återuppta de demoniska Gulag-lägren samtidigt som du rättfärdigar din genuina ondska genom att lura människor att planeterna stod i ett visst läge och därför är hatet "rätt".

  Ibland föreställer jag mig att mänskligheten är ett stort arsle och kommunister är själva rövhålet.

  Onda, korkade och värdelösa. Kommunism är en farsot som lever vidare trots 100 miljoner mördade och ett lidande inte någon människa kan föreställa sig.

  Då du talar om "fallna själar" Siwert - testa att blicka inåt och försök förstå vart ditt brinnande hat kommer ifrån? Nu menar jag inte att du ska fantisera om planetpositioner och därmed rättfärdiga din ondska. Tänkte mer att du ska fundera över vart det gick snett, vid vilken tidpunkt började ondskan och hatet? Hur var din barndom tex.? Droger? Psykoser?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förefaller ha åtminstone 35-40 år tillgodo på dig under avdelningen amatörpsykologiserande, och låter dessa krumma tillvitelser tala för sig själva.

   Återkommande läsare, som satt sig in i texterna bör ha sett avsevärt mer än du, som inte ens bryr dig om att begrunda huruvida jag är en kunnig astrolog och kommenterar kartorna utifrån ett regelsystem, har sett mer.

   Vill du se mer, börja då med att titta på hur den fallna Mars i Kräftan skjuter i höjden hos homosexuella och besinna denna remarkabla verifikation av de antika traditionerna. Titta på hur den fallna Månen i Skorpionen skjuter i höjden i testet av 161 mördare och försök förstå att det finns en konsekvens i det jag säger.

   Titta på småstudien av politiker med olika partifärg och förundras över att de faktiskt tenderar i olika riktningar. Vänster drar mot det himmelska (idealistiska), höger mot materialism och egocentrism. Allt detta utsäger zodiaktecken om man tar dem för vad de är, opersonliga principer som tydaren intellektuellt bearbetar för att få en känsla för vad helheten kan tänkas blir.

   Kanske har du misslyckats ta till dig bloggens budskap och sitter med sårat ego därför att du inte uppfattat att zodiaken inte ägnar sig åt personligheter utan åt principer! Du ligger nu 15.000 sidor av tålmodiga fallstudier efter de mest uthålliga läsarna, och jag förebrår dig inte för att du inte fattar ett jota av vad som pågår på denna blogg. Polemik blandas med undersökningar. Läs mer!

   Radera
  2. Anonym, publicera gärna ditt födelsedatum, eller skicka till mussepigg88@yahoo.se. Skulle vara intressant att se om bloggens iakttagelser om Oxen, Kräftan, Jungfrun och Skorpionen besannas ännu en gång.

   Under tiden kollar jag upp 2015-01-27 17:30, Stockholm:

   Solen och Merkurius i hackordningens Stenbocken, med disponenten Saturnus i hatiska Skorpionen. Saturnus kastar sin trekvartsaspekt mot den goda Lejonkungen. Saturnus disponent Mars återfinns i Vattumannen, i horbockskombination med Venus. Dissociation Luft/Vatten. Horoskophärskaren Månen i krigiska Väduren. Jupiter i näriga Kräftans 25:e grad tillsammans med AC i tecknets sista och döende grad. Tre placeringar i Tamas, fyra i Rajas, noll i Sattva förutom det giriga drakhuvudet i privatismens och vinstintressets Jungfru.

   Chandra lagna ger Liemannen i åttonde dödshuset och giftdrypande Mars-Venuskombinationen i elfte idealhuset.

   Jojo! :)

   Men jag tyckte att din kommentar var roande, Anonym. Speciellt fjärde stycket, haha.

   Radera
 4. Tack för svar Siwert, det enda som tillkom egentligen var ditt brinnande homohat, något som återigen visar på din extrema intolerans gentemot alla som inte är som du. Jag ber om ursäkt för att jag glömde ta upp det.

  Du påminner faktiskt om en annan ringmuskel: Rossanna Dinamarka som likt dig är en kommunist och ett intolerant rövhål, någon som har hatet som drivkraft.

  Som astrolog kan jag säga att himlen ser mörk ut för er båda, fallna änglar och demoniska krafter ser ut dominera stjärnhimlen vid era födelser, era mammor båda födda i skorpionens tecken ser ut att vara aktiva häxor och stinkande rövhål.

  Jag tror dock ändå att kommunismens blodiga massmord berodde på ofullständig evolution. Om 500 år tror jag att avkommorna till dagens onda kommunister, charlataner och homohatare är friska, goda och välmående människor.

  Du är inte där idag Siwert, idag är det kommunism och ensidigt hat som driver dig. PS. Jag hoppas att du får ett arbete snart, den vänsterextrema hatbloggen måste ta en del tid;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, det var inte Siwert som svarade, det var undertecknad, kallad "Havsörnen". Men vi är ju födda 22 resp. 23 oktober...

   Det märks tydligt på dina avföringsmetaforer att din födelsekarta har den sataniska axeln (Oxen-Skorpionen) starkt aktiverad. Det har jag med. :) Bajskorv idag, guldklimp i morgonrodnaden. Tick tack!

   Radera
  2. GLÖMDE för ögonblicket att Siwert hade svarat. Stryk första meningen ovan. :)

   Radera
 5. "Jag förefaller ha åtminstone 35-40 år tillgodo på dig under avdelningen amatörpsykologiserande"

  Visste inte att massmordstroende kommunister hade "superpowers" Vad har du sett mer i spåkulan? Låt mig gissa?: Då jag föddes var himlen kolsvart? Siwert+avengers och vänsterpartiet ryckte ut för att rädda jorden. Miljontals tyckte "fel" och mördades i godhetens namn. Ha ha, jag finner vänsterextrema ganska festliga, inte bara för att dem är korkade ... de har festliga visioner med :-)

  SvaraRadera
 6. Astrologi är djävulens verkyg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt korrekt, men han kallades i antiken för DEMIURGEN (demi ourgos) av dem som ansåg kosmos för en dålig och förvriden avbild av det liv VI VERKLIGEN LEVER I DETTA NU.

   Radera
 7. Demiurgen Ställer in kombinationer - och Hjälparen som har samma makt
  bräcker honom med - månen mars saturnus venus pluto i 2 huset i väduren

  SvaraRadera