Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 14 november 2014

Att plantera en ubåtskränkning

Naturligtvis är Stefan Löfven i princip inte aversivt inställd till det militär-industriella vinstjagarprojektet - Storfinansen hade aldrig släppt fram en efterträdare till honom vars namn skall falla i glömska, utifall att Löfven ens knystat om en neddragning av Sveriges många och skandalösa vapenaffärer. Nu är det alltså försvaret som vädrar morgonluft pga. Putins hattande österöver, och Löfvens regering kommer förstås att ge den globala Mördarmaskinen, även känd som Hydran, vad den vill ha. 

Att fabricera några streck på havsbotten och påstå att man säkrat bevis för fientlig nations ubåt är löjeväckande i en tid när ingen längre kan lita på bildmaterialet från våra högermedier. Jag raderade nyss mina gamla webbläsarfilter och gjorde en ny uppsättning regler för att beröva de svenska högertidningarna chansen att utlösa epileptiska anfall pga. all fladdrande reklam. Det tog bara några minuter att säkerställa alla externa adresser som pumpar nättidningarna fulla av fluff. Jag struntade i Expressen som är för usel att ens vara värd ett flyktigt besök. 

Fascinerad ser man nu små flimriga tecken på det globala Kapitalistiska Nätverk som de svenska högerpropagandistiska medierna ligger inbäddade i. Är man riktigt snabb i ögat hinner man under Aftonbladets laddning se en beige "ram" som befinner sig i Tyskland eller kontrolleras av någon tysk meta-mediejätte (Adtech GmbH, nåt, syns en tiondels sekund). Strax målas den dolda spindeln för reklam och indoktrinering - Hydran, Rovkapitalisten - över av Aftonbladets välbekanta utseende. 

Gemene man anar inte vilken fasansfull tidning de läser och låter sig påverkas av. Under ytan härskar Hydran och det här glupska monstret figurerar mycket tydligt i chefredaktören Jan Helins horoskop för att inte tala om det norska nationalhoroskopet - tidningens ägare Schibsted är ju norskt, landet nyrikt på olja. Inte konstigt att de låter blodbesudlade Lundin Oil spela "snälla pojkar" i ett AB-referat av ren PR-smörja. De sitter alla i samma båt och håller varandra om ryggen!


Vi oljemiljardärer lägger gärna
ett gott ord för varandra


Samma röta hos Bonniers DN. Med all vedervärdig reklam bortsilad ser man strax att också denna tidning under ytan ingår en i en internationell mediebransch som utvecklat instrument för att globalt övervaka alla nätanvändare och registrera hur de klickar och väljer sin väg fram. Med anti-spamfiltret på vägrar plötsligt DN att visa Stefan Löfven-klippet, där han understryker hur utomordentligt allvarlig den planterade ubåtskräkningen är:


Den som kopplar bort spionageverksamheten
på DN får heller inte se Löfven-kommentaren:
"Videoklippet är ej tillgängligt" förklaras det
på dollar- och NATO-språket engelska.
 
Någon timma senare finns klippet igen och man ombeds nu installera Flash för att se det. Men den välkända poängen kvarstår: gemene man är en hynda i klorna på kapitalismens kartläggningar av våra allt mer robotliknande mentalitet och beteendemönster - allt för att driva processen mot ännu värre zombiefiering av den arbetande och konsumerande människan. 

Hydran går inte att mätta och hugger du av ett av dess huvuden växer två nya ut igen. Jäklar, vad nya kanaler för att sprida reklamens dynga poppar upp när man söker filtrera bort flimret från högertidningarna! Bakom ytan döljer sig reservstrategier, och backup på reservstrategierna. Man utrotar man Monstrets huvuden envetet når man en punkt där inte ens Satans små tomtenissar har orkat implementera fler lösningar för att hålla västerlänningen dränkt av mentalt förorenande reklam...

*****

Svenska Försvarsmakten kallade till presskonferens lunchtid berättar DN, och oavsett om detta avser klockan 11 eller 12 stiger Skyttens tecken över Stockholms östra horisont. Låt oss se om kartan avslöjar något mer än Försvarsmakten och den nyttiga idioten Löfven har att säga:



Pressträffen handlar alltså om att visa nya bildbevis för att det skett kränkningar från främmande och därmed per definition fientlig makt. Att det troligen är NATO som nu hunnit krafsa lite i sandbotten kan vem som helst lista ut, och horoskopet antyder också att den här pressträffen var ett rent falsarium.

Det är den falske Djävulen som påverkar oss alla just nu. När den onda demonen - 12e husets ägare som här spelas av den krigiska Mars - kliver in i första egohuset som säger "se mig!" då har vi en perfekt astrologisk illustration av Försvarsmakten som förevisar synliga bevis för kränkningen.

Men själva demonstrationen inför svenska folket är mystisk. Det förevisande första huset står via dess ägare Jupiter rotat i det onda åttonde huset för gammal sur karma (gamla synder) som Sverige och dess folk (Månen) brottas med. Läs: rysskräcken i räddhågsna och protektionistiska Kräftans tecken (försvarsberedskapens zodiaktecken).

Redan här visar landets makthavare vilka avskyvärda manipulatörer de är! 

Och när man sedan inser att det hela är en Lögn skapad av Satans stjärna i "fiendens hus" och som sträcker sig mot Hydrans fula begär i det hungrande och kalla Vattenelementet att förfoga (Saturnus) över mer pengar (Venus), då knäpper åtminstone jag av öronen.

Jag har hört allt jag behöver om Sveriges nya regering. Den ämnar fortsätta belasta landets befolkning med synder tills vi har tjänat ihop att få alla våra tidningstorn och överhetens säten sprängda i en enorm "terroristattack" - det är ju så de skyldiga kallar Guds rättskipning för att slippa erkänna att de satsat på fel häst.


Se även föregående - och högst timliga! - inlägget: Satan kan inte angripa sig själv ...samt, Nordic Capital - skattesmitarnas klubb - delen om hur Anders Borg får ett "fint" jobb under samma horoskop som svenska försvaret producerar detta ogenerade tiggeri om fler vapenorder från det globala militär-industriella komplexet. Det är samma horoskop för båda händelserna och det ska till en dum djävul att inte kunna läsa tidens tecken!


Inga kommentarer: