Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


söndag 12 oktober 2014

United Minds ett falsariets lobbyföretag



Visserligen var SvD:s artikel något mer "moderat" i tonen än rubriksättarens vulgära psyke, som fullständigt förvränger Vänsterpartiets hållning i frågan om att låta de rikas barn få skattesubventionerad läxläsning. Samhällets lägre skikt betalar alltså genom regeringen Reinfeldts sataniska påfund skatt som gör att nästa generation rövhål kan piska nästa generation underklass genom livet mot minimilöner! 

Förr i tiden menade man att sådan själviskhet var "Guds välsignelse" - hur man nu kan bli belönad med överflöd redan från barndomen om nu Gud skapar varje själ med det nyfödda barnet. Kristendomens förfalskning av antikens filosofi (för att överhuvudtaget ha något att säga till de mer eftertänksamma) ledde till ett intellektuellt haveri av sällan skådade mått!

Idag bryr sig Djävulens barn knappt ens om att söka legitimera sin inre röta. De är, likt Fredrik Reinfeldt, socialdarwinister hela bunden och har intalat sig att människan är ett djungeldjur och att allas krig mot alla är nyckeln till det goda samhället.

I vilket fall blev jag nyfiken på den Jonas Hellman som av någon anledning bor i Indien och tillsänder SvD sina åsikter därifrån. Mycket riktigt gick han inte att hitta på födelsedagssajten birthday.se och inte heller SvD:s information att han är medgrundare "analysföretaget" United Minds front ger någon utdelning på Ratsit, sajten för företagsinformation.

Där noterar jag emellertid att United Minds moderbolag heter Gamechange AB och den som inte blir misstänksam av det namnet kan heller inte förstå vilken skendemokrati alla dessa mediala hycklare säger sig vilja försvara. Ratsit noterar kodnumret 70110 i Svensk Näringsgrensindelning och det står för PR- och kommunikationsföretag.

"Spelpjäsomstörtaren" ägs i sin tur av Gamechange International AB och har en koncernmoder i vid namn Collegium Holding BV. När man söker på detta holdingbolag kraschar Ratsit då det saknas uppgift på vad detta är eller var det bolaget finns. 


Lyckligtvis finns Google och kan berätta skandalösa ting om fula moderater från norra Sverige:
 

http://www.dagensmedia.se/nyheter/pr/article3613191.ece

United Minds frontar helt enkelt en skattesmitarkonstruktion; SvD köper artiklar från en svensk "skatteplanerare", en som förenat sig med den globala Rovkapitalismen i sitt hat mot stater som söker se till befolkningens bästa. Rovdjuren är inte intresserade av livets sociala dimension, de är det mest själviska som Djävulen spytt upp. Riktigt usel DNA.

Så mycket för den "analysen" från United Minds! Det är lögnaktig lobbyism och PR för hela slanten. Detta skulle kunna förklara att medgrundaren bor Indien. Han driver säkert ny lukrativ verksamhet och berikar sig på det forna U-landets låga löneläge. Man vill nästan ge Charles Darwin lite rätt. Detta är inte människor utan bara en urartad linje av apor.


Från uppgifterna i Dagens Media om medgrundaren till ett annat moderat lögnorgan, Prime, och ordföranden i Gamechange AB, har vi i vilket två horoskop att kolla in. Det är så typiskt att båda kartorna domineras av den lägre naturens instinkt att vilja leva och berika sig (Jord och Vatten). Den övre naturen (Eld och Luft) brukar vara skickligare på att dölja sina förehavanden om den nu är korrupt.

Lobby- (lögn-) företaget Primes medgrundare och aktiva moderaten Sammeli:



Inga konstigheter här. Vi vet nu att Jungfrun, som arbetar för sin egen skörd enbart, tenderar att dyka upp i sådana här sammanhang. Här i formen av den kriminellt överbelastade Månen i Jungfrun. Med en månascendent uppstår samma förryckta "ideal" som i moderata fränden Fredrik Reinfeldts horoskop: närighetens Vatten i 11e idealhuset och precis som hos Reinfeldts Solen som "drivkrafter" till att enbart tänka på sitt eget hushålls bästa. Jag har tidigare sagt att detta är ett rent hån mot allt vad ideal heter, och inte ens i samma liga som det elfte huset i sitt grundutförande i den "naturliga zodiaken". Det är Vattumannen som är måttet på ett korrekt ideal: ALLA MÄNNISKOR TILLSAMMANS. 

Det är också svårt att missa hur den verksamt onda rikedomsplaneten Jupiter får sig en förräderiets kyss från Satans stjärna passande nog i utlandets nionde hus. Här har vi då trixaren som smiter till utlandet (t.ex. Afrika på ett "sabbatsår" efter en rejäl aktieutdelning) eller engagerar sig i holdingbolag med enda avsikt att likt den dåliga sortens Jungfru blåsa staten och sina medmänniskor på så mycket pengar som möjligt. Jungfrun som sliter på fältet med bara sin egen del av kakan i siktet börjar alltmer likna det otäcka krypet Gollum i Sagan om Ringen! "Precious - mine!"

Notabelt är att kungamakaren Regulus i detta månhoroskop är aktiverad på samma sätt som hos Fredrik Reinfeldt. Regulus hittar en planet att kommunicera genom - det är dessutom "pr- och kommunikationsplaneten" Merkurius i båda fallen. Men eftersom denna förbindelse utspelar sig i 12e huset för förluster eller som de gamla grekerna sade, mötet sker i den onda daimonens tempel, så är detta snarare en nidbild av kungavärdighet.

Hur än borgerligheten på sistone författat devota porträtt av kapten Reinfeldt som blixtsnabbt flydde det sjunkande moderata skeppet på valnatten, var han en skitstövel som manifesterade den AKUTA FRÅNVARON AV KUNGAVÄRDIGHET. Detta är vad som händer när Regulus aktiveras fast bakvänt. Bättre att inte ha någon länk alls till Regulus än en länk som i sin tur ägs av onda krafter!


Och så ordföranden för moderbolaget bakom United Minds, som tillika bottnar i Sammelis internationella skattesmitarkonglomerat:




Även i detta månhoroskopet avsevärda problem med 12e huset för den onda daimonen. Här ÄR stora rikedomars Jupiter den onda daimonen i egen hög person! Och att hitta materialistiska Jordtecken i egohuset och i femte skapandehuset ger något väldigt snartlikt Jungfrun: ingen idealism alls, bara en hunger efter att förfoga över materiella tillgångar. 

Här är dessutom den giriga demonen Rahu direkt kopplad till sinnelaget i härsklystna Stenbocken, och Saturnus - disponenten bakom alla denna vilja att dominera ("Gamechanger"!!!) hittas i en verkligt ful konjunktion med sin svurna fiende, den fria och generösa Solen. Horoskopet är rent ut sagt nedslående.


Samma grundtyp är typisk för den nedtryckta underklassen. Det kan vara förklaringen till att så många, när det kommer upp sig, blir sprättar och skitstövlar. Horoskopet saknar nobless men det märks inte förrän man arbetat sig upp i synlighet och plötsligt står där helt utan de kvaliteter som motsvarar en högre position. 

Det är inte människan som förändrats genom sitt strebrande, men plötsligt har gudarna vaknat till liv. "Vem är den är uppkomlingen?" "Har han/hon en korrekt insikt i hur livets plan ser ut, eller är det bara ännu ett demonbesatt människobarn?" 

Den här lobbyisten och materialisten har samma demonangrepp i sitt psyke som den giriga SEB-chefen Annika Falkengren. Enda skillnaden är att det angripna psyket har flyttat sig 180 grader och nu befinner sig på den andra sidan av den mest materialistiska och äregiriga axeln i hela zodiaken, den som löper mellan den näriga själens Kräfta och den formgivande och strukturerande övermaktens Stenbock.


2 kommentarer:

Susanne sa...

Jaha, då vet man det, United Minds opionionsundersökningar är inte opartiska. Insyltat med Prime, båda har GameChange till moderbolag. Man får ha i det i beaktande hädanefter. Jag tyckte annars att United Minds lät vackert... förde tankarna till Vattumanne och dess ideal, som du beskriver här ovan.

Seaward sa...

Man kan bli paranoid för mindre! Men jag har länge funderat över om äktheten i dessa staplar som ständigt valsas ut i tidningarna eller om det finns något manipulativt moment i dem.

Eftersom jag länge anat lobbyorganisationer bakom undersökningarna slutade jag inför valet helt att följa medierapporteringen.

Det var så slående tydligt att det bara var fabrikationer som försökte piska upp pöbelns känslor. Och människor i affekt är väldigt lätta ett putta i önskad riktning...

Att se hur de här sammanstrålar med samma bolag i botten är förstås tydligare än bara en känsla...