Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


tisdag 2 september 2014

Ovärdigt, Reinfeldt



Fredrik Reinfeldt bevisade än en gång att han är en levande cancertumör och händelsevis också född i Kräftans tecken. Det utmärkande för honom är att suga åt sig alla friska celler och assimilera deras budskap så att det blir sjuka och odugliga och kalla dem sina egna. Så blev t.ex. Moderaterna "det nya arbetarpartiet" under Reinfeldts tid. Det är bara fraserna som återstår men under ytan krälar den dödliga cancern, vars enda instinkt är att själv överleva, till varje pris. Tänk den underliggande principen som monstret i Alien - en bild av själva den lägre Naturen i all dess själviska låghet.

Utvikning. Naturen kan inte klandras, den representerar en sådan förfallenhet där det inte längre är möjligt att förstå principerna som hyllas som nobelhet eller ädelmod. Förvisso är det sant för den låga Naturen att tillvaron är "allas krig mot alla", det är här man bepansrar sig likt den sårbara Kräftan. Här har hela meningen med att vara född människa gått förlorad, man är reducerad till ett kryp som klöser och kloar för sin egen överlevnad.

Därför har Reinfeldt ingen som helst heder och ära i kroppen, i allt han tänker och gör är det falskhet och egennytta som styr. Att kalla sig vinnarskalle eller stridshingst är bara nya ord för att mörka en natur som ingen skulle vilja hylla som ärbar och än mindre ge till sina barn som en rollförebild.

Det är knappast någon tvekan om att Reinfeldt har ett hum om hur orden läggs i landets många sociala forum, att han mer än en gång kallats en värdelös skit och en ovärdig politiker (särskilt, tycker jag mig ha sett, bland Sverigedemokrater som kallar honom landsförrädare inte för det han gjord med landets sociala och solidariska nät utan enbart för att han släpper in invandrare i de här underprivilegierade människornas erfarenhetssfär). 

Alla förklenande ord och tillmälen suger nu det visionslösa läskpappret åt sig och kastar mot den som just nu blockerar hans, Den Giriges, försök att få en tredje period och därmed komma i åtnjutande av den hägrande SuperFallskärmen-För-Politiker. 

Det är fascinerande hur ingen journalist lyfter fram det motivet nu som för några år sedan. De vågar väl inte, i fruktan för repressalier om nu RenSvält skulle behålla makten.



Att någon rådgivare kan ha viskat åt honom att använda ordet "ovärdighet" mot Löfven efter att ha plockat upp det i sociala medier, är inte helt taget ur luften. Den här bloggen har ofta använt sig av begreppet "kungavärdighet" i samband med den kaldéiska kungastjärnan Regulus som, som en eftertanke, introducerades för att Satans stjärna Algol skulle få sin naturliga motpol.

Den minnesgoda läsaren vet också att just kungavärdigheten hos Fredrik Reinfeldt har diskuterats, då Regulus faktiskt bestrålar en planet i hans horoskop. Också hans parti har kommenteras i samband med att Regulus förekommer i horoskopet men likväl misslyckas göra vad gott är för hela folket och bete sig som en verklig konung skall.

Se t.ex.: 

http://siderisk.blogspot.se/2012/11/nya-moderaterna-kungastjarnan-regulus.html

Och spin-offen till det inlägget:

http://siderisk.blogspot.se/2012/11/solen-och-regulus-i-12e-huset.html


Så, ett år senare, närmade jag mig Fredrik Reinfeldts egen blockerade ledarvärdighet:

http://siderisk.blogspot.se/2013/11/fredrik-reinfeldt-mork-saturnus.html


Bara översiktssidan med Reinfeldt-inlägg (där jag säkert missat att föra in flera stycken), skulle kunna ge landsförrädaren bränsle för en hel smutskastningskampanj mot Löfven och socialdemokratin. Det tillhör ju psykopatens natur att han ingenting förstår av det som sägs om honom. Beska sanningar går helt enkelt inte in. Det finns inget friskt kvar på insidan - han är en cancertumör hela han. (Cancern är här, som hos romaren Manilius i antiken, en symbol för handelsmännens girighet.)

Men vad gäller kungavärdighetens stjärna Regulus kan man i Reinfeldts fall påminna om att den "informerar" hans kommunikationsplanet Merkurius men gör så i förlorarens tolfte hus. Reinfeldts kommunikation hackar, han tappar ord och det låter som om han tänker väldigt grumligt. 

Det är nu inte sant, han vet exakt vilka lögner han driver och söker inplantera hos lyssnarna genom fultanke. Att han tappar bort ovanligt många ord i det muntliga och verkar ha en ytterligt klen uppfattning om korrekt satsbyggnad, det kan bara förklaras med att han är en hetsig och obalanserad natur bakom sitt spelade lugn. Språket är bland det första stressade eller övertaggade människor förlorar. 

Reinfeldts slirande Sol i Vatten och Måne i Luft (dissociation) har kallats "förluster vid översättningen" och det stämmer perfekt på "landsfadern". Det är girig instinkt som talar och förlusterna i meningsbyggnaden uppstår när inte Månen är tillräckligt skicklig på att från Luftelementet rationalisera Solen. Reinfeldts "drivkrafter till arbete" ligger i Vatten och Månen som i Luft söker förtydliga och begripliggöra har i sig sin disponent Venus tillfångatagen i det tolfte onda huset.



Solens förhållande till Månen - hur nummer två äger och förfogar över nummer ett genom att Månen är Solens disponent, är ett bakvänt och intressant omen i sig. Men det kanske viktigaste astrologiska budskapet är att hans "kungavälsignade" kommunikation - och Merkurius ska man studera noga för att detektera tendenser till lögnhalseri och desinformation - att denna viktiga planet befinner sig i "den onda daimonens" tolfte sektor.

Vad denna onda böjelse som fordrar själens rening består i (tolfte huset är ett moksha-hus, en reningens hus i indisk astrologi), det framgår av DEN PLANET SOM TILLFÄLLIGTVIS AXLAT ROLLEN SOM OND DEMON!

Som bloggen tidigare noterat är denna planet i Reinfeldts horoskop ingen mindre än Solen själv - hans egen själ !!! Dessutom har Solen upplyft sig till det elfte idealhuset och predikar därifrån Kräftans budskap, det vill säga, den ohämmade närighetens evangelium. 

Det är på dessa rent sakliga grunder den här bloggen har kallat Reinfeldt för den mest ovärdiga regeringschef Sverige någonsin haft. Att han nu söker flytta sanningen om sitt eget väsen och klibba ner Löfven är bara att förvänta sig. Vi har inte att göra med en individ här, utan med en demon i mänsklig kropp!

För när det är Solen som väljer den onda demonens roll - att utsätta människor för förluster och prövningar - som belöning för att de har haft otur i hans "moderata duglighets villaförort", går det inte att komma ifrån att hans varje "energiska" aktivitet i arbetslivet handlat om att införa NÄRIGHETEN som ledande princip för svenskarna. 

Detta är ett häpnadsväckande simpelt medvetandetillstånd jämfört med socialdemokratins höga och intellektuella vision om den goda människan och det jämlika samhället. Det är som om Reinfeldt i sitt psykes obalanserade vågskålar verkligen trott på sina stränga föräldrar som beordrade honom att äta upp en osmaklig frukost med hänvisning till att de annars skulle skicka hans mat till "de fattiga barnen i utlandet", så att de svenska kräsmagarna lärde sig hut. 

Sådan är ju tonen i boken Det sovande folket, som någon journalister påstår att han inte ens längre erkänner att han skrivit. Bättre hålla sig till den troliga sanningen: att partiet inte har några kommentarer till den bok som så mystiskt drogs in från landets statsbibliotek när den nya lögnberättelsen om Reinfeldts och hans parti började byggas och Moderaterna på bara ett år och med hjälp från PR-byråer blev svenskens självklara val. 

Tänk tillbaka, vilken tur vi hade. Vi hade lika gärna kunna köpa en ny Adolf Hitler. Så aningslös och usel på att analysera dolda motiv är svensken i gemen. Det krävs många årtionden av inavel och totalt materialistisk livsstil för att förfalla så till den grad som nu PISA-rapporten visar att svensken gjort.

Den onda demonen är Reinfeldts själva sol-motor och tillika hans idealiserade budskap om att närighetens "drivkrafter lönar sig" - och där han för att göra detta extra tydligt satte in hårdhet och styrka mot de allra svagaste och bevisligen drev flera sjukskrivna svenskar till självmord.

Det är denna andesjäl, denna onda ande, vi konstant måste påminna oss när vi sedan lyssnar på hans "Regulus-välsignade" kommunikation med folket. Uppenbarligen vill RenSvält ha en viss kontroll över sina tal, han lämnar inte allt åt smarta spinndoktorer. Det är enda förklaringen till att det ideligen kommer sådana ofattbara klumpigheter ur hans mun som inte bara beror på borttappade ord och en felaktig grammatisk språkuppbyggnad. Nej, hans "stridshingst", hans bakvända bild "folket, vars förtroende han bär", och kalkonen "öppna ert hjärta svenska folk" bär tydligt den Falskes signum, det är den onda demonen som Reinfeldt-kroppen kanaliserar. 

Hur väl avslöjades inte det djävulskt slugt vinklade Falsifikatet av en biståndsarbetare i DN igår! Rubriken försvann från förstasidan på rekordtid och har efter 1½ dygn redan kanat halvvägs ned ut från Kulturavdelningens portalsida. Då vet man att den innehöll potentiellt skadliga ord för landets sittande makthavare.


PS. En något snällare läsart är att Reinfeldts själ är fånge hos en ond demon och att han, åtminstone i teorin, kan befria sig. Men samtidigt är frågan om befrielse verkligen är möjlig eftersom samma demon agerar genom ideologiernas elfte hus så att Reinfeldts själva samhällssyn degraderats till en apa i djungeln som ylar och fäktar över vad apan inbillar sig är hans revir. Nej, det finns ingen tendens att växa upp till människovärdighet på denna himmel.

2 kommentarer:

Seaward sa...

Som satir är det underbart. Tills man inser man att detta faktiskt är Sveriges folkvalda under åtta år...

Jag kommer åter att tänka på bloggens tidiga tester av den indiska dasha-läran utifrån ett nationalhoroskop vars födelsetid definitivt kan diskuteras, även om jag gillar resultaten som en Vågascendent ger: detta är ju den svenska jämlikheten, åtminstone som den var landets dominanta idé 1974...

http://sidereal.hall-of-man.com/2010/09/sverige-under-en-ond-demon-2002-2020.html

Regeringen Reinfeldt tillträdde 2006, under demonen Rahus stora cykel och under den sub-cykel som leddes av ”snabba och lätta rikedomars” Jupiter.

Nu, i efterhand, ser man så tydligt VILKA som dragit nytta av Reinfeldts styre – i Sverigehoroskopet ser vi Jupiter med Solen i femte huset för politiker och ledargestalter. "Moderaterna såldes ut välfärden till sig själva" konstaterar kampanjsajten.

Jag har i några inlägg ifrågasatt kontakten mellan de ledande (Solen) och landets undersåtar (Månen) och föreslagit att det ”fina” femte huset i landets horoskop kanske bara representerar ”klicken” av överprivilegierade. När Rahus demoni hittar ett fokus i Jupiter – då begynner falskspelet ”Nya moderaterna” – dasha-lärans symbolik ger perfekta resultat om man använder midnatt för det dygn som den officiella dokumentationen för nya Regerignsformen anger (28/2 1074).

Anonym sa...

Jag har i alla delar av mitt väsen känt ett starkt obehag av att se Reinfeldts nuna. Han har verkligen dragit landet ned i skiten, och ställt människor emot varandra här. Må han få smaka sin egen medicin framöver.