Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 6 november 2013

KTH-professorns briljans och Eva Hamiltons giriga hundar på Radiotjänst

Ännu en föredömligt klar artikel från KTH-professorn Gunnar Karlsson i SvD. På några ställen suddas ämnet till sig men frågan inte enkel att förklara för den som aldrig tittat in i en dators inre. Enkelt uttryckt: en dator är inte samma sak som en tv-mottagare.

Se Radiotjänsts fullständigt falska argumentation för att lura människor att de har lagen på sin sida!

Om Eva Hamilton och Radiotjänsts jubelrop från tidigare i år om nya sköna miljoner i orättfärdigt påförda licensavgifter nu inte övergår i ett skamset erkännande av sina grova bedömningsfel (om än ett erkännande av girighet knappast lär bli aktuellt), förstår jag än mer att demokratin spelat ut sin roll. De makthavande i Sverige har alla tappat omdömesförmågan!

Se: Sverige under ond demon 2002-2020 - och minns att efterföljande inlägg noterade hur det är nationalhoroskopets tredje hus för kommunikation och kommunikationsöverföring som drabbats av girighetens demoni !!! Inte minst ser vi detta bland nättidningarna som, desperata efter ökade intäkter, bannlyst bloggosfären från sina sidor eftersom gratisläsning konkurrerar med deras egen målsättning, att skapa beroende slavar för just deras vinkling av nyheterna. 

När tredje huset drabbas är det inte någon liten sak, för detta är en av de viktigaste indikationerna på en individs eller ett lands förmåga att tänka logiskt och sant. Det går just nu tretton på dussinet av avsiktliga desinformatörer och spinndoktorer. Sverige är helt i händerna på en gigantisk Lögnande (vad det nu är).

Nomenklatura: "Slavar med beroendesymptom" = nätprenumeranter. Min framlidne far var nyhetsnarkoman och jag har sett med egna ögon galenskapen i en människa som blivit beroende av nästa sil, av nästa nyhetssändning över radion. Som pojke under Andra världskriget stöptes han för livet av de regelbundna radioutsändningarna om Hitlers framfart i Europa och levde resten av sitt liv med "radiomissbruk". 

Datormissbruk är således inget nytt - åkomman finns i den svagare delen av den mänskliga själen, den simpla sinneskonsumerande delen. Den slår ofelbart till om individen själv är fattig i sitt inre. Aftonbladet är ett praktexempel på ett medium som utnyttjar tomma människor istället för att ta samhällsansvar och hjälpa dem att växa upp. Vinstmotivet bör snarast förpassas till mänsklighetens soptipp av mindre lyckade morötter!

Försvarar Reinfeldt och andra makthavare det rättsliga övergrepp Eva Hamiltons Radiotjänst gjort sig skyldiga till mot människor som helt enkelt inte vill ha tv i sina liv, då finns inget försvar för den här regeringen, som, Reinfeldts oförmåga till rättrådiga beslut trogen, flyttat fram hela frågan om SVT:s finansiering till den dag då inte längre har makten. 

Under tiden hann de med aktier i Radiotjänst AB berika sig en smula på bl.a. fattig ungdom med bara en dator för sina bankärenden och skoluppgifter. Men vem bryr sig om Eva Hamiltons glittriga schlageruttagningar, som verkar pågå ett helt kvartal numera? 

Som professorn säger, det går redan idag att installera betalväggar med inloggning till SVT via nätet. Men de inblandade vet att intäkterna kommer att rasa och de har helt inkompetenta eller, och lika illa, köpta rättsinstanser som går deras väg för att förhindra inkomstbortfallet! 

Svenska folket är nämligen så nöjda med lite eskapism via underhållning som kan erhållas via så många andra kanaler utöver SVT.


Bonusspaning

Alla uppgifter på nätet tyder på att det var f.o.m. den 1 februari i år Radiotjänst introducerade sin höggradigt lukrativa tokdefinition av tv-mottagare. Att de några månader sedan jublar i medierna över alla nya miljoner kronor som runnit in (och högre aktieutdelning åt Eva Hamilton och hennes sort) bekräftas perfekt av det här horoskopet:


Den månbaserade kartan visar nog det mest materialistiska och pengahungriga horoskop som är möjligt att rita upp! Ligger inte planeterna i något av de tre resurstecknen (Jordelementet) så har de hamnat i de mer explicit resursorienterade Jord-husen (2, 6 och 10).

Särskilt notabelt är Eva Hamiltons uttalande nyligen om att nyordningens fiender är få man röststarka. Hon menar rimligen inte bloggare utan just sådana som KTH-professorn, förnuftets röst via ett stort nätmedium som SvD.

Titta nu på det här girighetens horoskop och se Eva Hamiltons fiende i sjätte fiendehuset, den protesterande Mars i folkdjupets och intellektets tecken Vattumannen och hur krigaren kastar en ilsken 210-gradersvinkel mot själva sinnebilden för ett kriminellt och profitlystet sinnelag: Månen i vinstmotivets tecken Jungfrun!

Att den här skadligt kriminella Jungfrun påminner om Fredrik "mer i min plånbok' Radiofeldt och hans Jungfruascendent kan inte förvåna. Radiotjänst AB är själviska och egenmäktiga och det måste finnas MODERATA intressen med i det här spelet. Den falska omdefinitionen har som sin högsta GUD och målsättning samma ONDA STORFINANS (Jupiter) i nionde huset som Fredrik Reinfeldt. Radiotjänst tillhör exakt samma karaktärslösa typ av underklass som dyrkar pengar, och sen lite mer pengar, och så ytterligare lite mer. 

Kan någon spränga Radiotjänst i luften? Landet styrs ju av kriminella materialister från norr till söder! (Obs. Det var en emotiv utsaga och inte en bokstavlig uppmaning om det började rycka i terrortarmen på en eller annan!)

Att den förnuftsvidriga och mot all logik och allt verkligt vetande stridande nydefinitionen av datorn som tv-mottagare var lukrativ syns också i kartan. Se bara på den ömsesidiga receptionen mellan pengarnas Venus och lagens utförare Saturnus, 2a huset för resurser och femte huset för det tittande ögat.

Solen/ögat har det femte som sin naturliga boning - det är ett artistiskt och färgprunkande hus i normala fall, dock mindre så när Jordelementet lägger sordin på skapandekraften med sina materialistiska vilja att kontrollera vart betraktande öga - även ögon som inte alls är vända mot SVT.


Bonusspaning 2 - Sveriges nuvarande planetära sub-cykel

(Se etiketten dasha för ett tjog andra exempel och - tyvärr - de bakersta inläggen där definitioner och förklaringar återfinns.)

Vimsottari Dasa:

 Rah MD:  2002-10-13  -  2020-10-13

  Antardasas in this MD:

  Rah:  2002-10-13  -  2005-06-23
  Jup:  2005-06-23  -  2007-11-19
  Sat:  2007-11-19  -  2010-09-25
  Mer:  2010-09-25  -  2013-04-10
  Ket:  2013-04-10  -  2014-04-28
  Ven:  2014-04-28  -  2017-04-28
  Sun:  2017-04-28  -  2018-03-23
  Moo:  2018-03-23  -  2019-09-25
  Mar:  2019-09-25  -  2020-10-13

Radiotjänsts tokdefinition f.o.m. februari 2013 faller under slutet av den sista sub-cykeln (antara dasha, antra-dasha) i den giriga demonen Rahus huvudcykel (maha dasha).

Intressant är att detta är sub-cykeln MERKURIUS - kommunikations- och medieplaneten. I nationalhoroskopet minglar Merkurius med Storfinansen och Solen - landets härskare! Radiotjänsts galna nydefinition har stöd ända fram till Fredrik Reinfeldt själv, så att säga (skulle snarare säga att den åsyftade Solen här är finansministern).

Sub-cykeln sträcker sig fram till april och sedan händer det oerhörda att girighetens demon får ett motsatt bud i den framhävda sub-cykeln: nu är det halshuggning av alla hungriga uppstickare som gäller! Eftersom Rahu och Ketu ockuperar tredje och nionde hus-axeln i nationalhoroskopet har båda ändarna en inverkan på tredje huset för medier och kommunikation. 

Och nu ser man hur väl halshuggningen av bloggosfären från nättidningarnas sida ägde rum under den onda demonens svans (nu kallad Ketu). Både Aftonbladet och Sveriges Radio dödade bloggosfären från sina sidor snart efter april 2013. Den nya Censuren i Sverige som också innefattar Reinfeldts ofattbara mörkläggning av Billströms aktiefifflande och totala förtegenhet om sitt samröre med USA:s spionage kommer att pågå till april nästa år. 

Med några månader kvar till valet i september byter Sveriges öde återigen kulör och valet kommer att falla under den mer kärleksfulla Venus överinseende, och detta i ett år då Saturnus själv anses rättrådigt upphöjd i venusianska Vågen.

Skriv upp att högern kastas ut från Rosenbad! Stjärnorna visar att de fick sin tid att visa hur Ondskan ser ut i praktiken.


Inga kommentarer: