Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 19 oktober 2013

Nazibödeln Wagner - "Der Wolf"




Österrikaren Gustav Wagner gjorde sig tydligen så ökänd och fruktad som nazibödel han drog på sig två öknamn - Vargen och Vilddjuret. Han basade över människoutrotningslägret Sobibor. Wikipedia summerar, men här är det födelsehoroskopet som står i fokus.

Tidpunkt är inte känd men med lite inlevelse kommer det här inlägget att följa en en dödens tråd som löper genom stjärnhimlen för det här dygnet:

Sol och Måne i det kalla Vattenelementet.
Eller som Jamaicas gatukultur säger:
"I'm gonna cold you up." (Jag ska döda dig)


Minns den sataniska axeln som romaren Manilius kallade Pytons axel och som löper mellan andra och åttonde huset. Dödsrikets mynningmotsvarar Oxen och det vidöppna gapet som bara konsumerar och konsumerar, och Skorpionens åttonde hus för dödens faktiska inträde. Bilden är grafisk - som ett utsuget exkrement elimineras man via Skorpionen/analhålet när den sataniska processen sugit skiten ur en själ som ramlat ner i... den sataniska Sven-Otto Littorins "arbetslinje" - vägen in i denna utsugning av själen... (Se moderatens horoskop så klarnar allt! Den antika astrologin är smärtsam tydlig i sin symbolik.)

Bloggen har tidigare noterat att västerlänningens hittills svartaste ögonblick i den dokumenterade historien inträffade då Hitler invaderade Polen och Andra världskriget startade. I horoskopet för den 1 september 1939 hittar man gränsdragaren Saturnus - dragare bl.a. av landsgränser - FALLEN i egoistiska och påstridiga Vädurens tecken. 

Och inte bara det, den är inställd på att STRAFFA i den här frågan. Saturnus och den halshuggna demonen Ketu befinner sig bara en grad från varandra. Det är allmänt känt att tyskarna inte alls var nöjda med Versailles-fördraget efter Första världskriget...

Faktum är att nazibödeln Wagners horoskop ser ut som själva upptakten till Andra världskriget, för återigen står Månen i Fiskarna, "den slutgiltiga lösningens tecken" om uttrycket tillåts. 

Det är i Fiskarna moksha eller befrielse skall effektueras, själen via renande vatten befriar sig från världslig nedsmutsning. Den måste nu offra eller förlora allt den under sin själviska period i Jungfrun har tillskansat sig (Jordelementet är materiellt orienterat, för att inte tala om att Jord ses som förorening ur själens perspektiv).

Och som framgår av en jämförelse mellan kartorna skiljer det exakt ett Saturnus-varv mellan nazibödelns födelse och krigshoroskopet. Den fallna Saturnus visade vad den hade i sig att åstadkomma när den nådde sin "trettioårskris" och det en ond och egenmäktig Vädur hade i sig vara att starta krig och förstörelse. 

När allt kommer omkring är det ju olyckans och krigets herre Mars som härskar över Vädurens tecken. Väduren skadar alltid den delikata balans som motsatta Vågen lyckats uppnå. Hat och Kärlek driver detta universum - det hade redan några av de tidigaste grekiska filosoferna förstått (under inflytande från österlandet).

Extra talande är att nazibödeln föds 1911 just som demonens andra hälft - det hungrande och giriga Drakhuvudet (Rahu) delar Väduren med Saturnus. Och ingen kan missa att Vädurens härskare, den brutala och oförfinade Mars befinner sig i sitt eget tecken. Inte undra på att "Vilddjuret" gick till historien som en av de lägsta kryp mänskligheten frambringat.

Och det för oss till nästa observation: livslinjen som helt förlöper i det djuriska och simpelt instinktiva Vattenelementet. Sinnet/Månen ruvar på DEN SLUTGILTIGA UPPLÖSNINGEN, medan Solen driver på i den klaniskt tillslutna och protektionistiska Kräftan - det tecken som väckte bloggarens misstankar redan i det allra första ministudiet av en handfull svenska rasister från 1920-talets svenska glansperiod för främlingsfientlighet - rasbiologins dagar. 

Det här helt klart att tecknet som söker bygga upp cellväggar och skydda sitt har att göra med t.ex. det beteende som Fredrik Reinfeldt, Sol-Kräfta, ständigt uppvisar: han söker innesluta och isolera allt som hotar hans och hans intressegrupps komfort. Därför har rena naziåtgärder instiftats under helvetet Reinfeldt i Sverige. Fas 3 och nu Arbetsförmedlingens ökade kontroll av arbetslösa är inget annat än Rädslans Röst. 

Att jaga mörka människor i moderata Stockholms tunnelbana visar också hur högern redan passerat anständighetens gräns och att de inte ser det här i förväg beror på att Kräftan  - den "vibration" statsministern närmast lyckats förstöra Sverige genom att införa som högsta norm ("jag och min privata lycka först och främst") påverkar hela folket. Hans rättmätiga öde borde vara Sol-Kräftan Mussolinis - att det pöbelvälde som Kräftan också representerar får göra affären kort med honom. Så går en symbol varvet fullt. 

Reinfeldts politik har fått människor i Sverige att begå självmord, att välja ett avslut på grund av den hopplöshet den här statsslaktaren från Täby för med sig. Ansvar kommer att utkrävas av högerregeringens medlemmar när deras tid på jorden är över.

Pöbelvälde är också vad lägerledaren Wagner utövade via sin Sol-Kräfta. För följ med i illustrationens disponentkedja och se:

Den agerande Solen i Kräftan disponeras av ett sinnelag, Månen, som är orienterad likt Fiskarna - de söker upplösning av ett eller annat slag - duala Fiskarna kan både degradera och upphöja sig. När man söker Fiskarnas och sinnets disponent återfinns Jupiter i åttonde dödshuset. 

Så det är död som är bödelns syn på vad som utgör förlossning i syfte att skydda (Kräftan) den livskraftiga övermänniskan från romer och judar och andra degenererade sorter! Kanske räknas önskade bloggare också in - den här bloggen småputtrade i två år men censurerades av DN ganska omgående efter att den politiserats och börjat häckla regeringen Reinfeldt. Mycket möjligt efter ett litet samtal från Rosenbad.

Dödslägerledarens sinnelagsdisponent står inte bara i dödshuset utan kombineras också med viljan att bestraffa - södra månnoden och den halshuggna draksvansen...

Den evigt roterande demonen, ömsom girig och ömsom kapad och huvudlös, lägger sig maximalt illa i det här sinnelagshoroskopet eftersom också andra huset för "min plånbok" ansågs knäcka karaktären i antiken. Se åter Fredrik Reinfeldt, en ständigt ljugande och slingrig anpassling vars sinne i 2a huset ger en inskränkt och materialistisk utblick och där Solen i Kräftan bara ägnar sig åt att söka säkra sin trygghet. En så makalös ryggradslös politiker har väl aldrig tidigare lett Sverige. Hur kunde folket låta sig luras på själviskhet som huvudprogram?

Ja, den här bloggen söker inte smeka alla zodiaktecken medhårs, lämna det till västastrologins nybörjarböcker - ett för varje zodiaktecken och alla lika gulligull-goda! I antiken tänkte man mer verklighetsnära: det finns en Satan i världen och dödens axeln (2a ekonomihuset och 8e huset för andras pengar) är ett bra ställe att börja studera låga tendenser i människan, det judarna varnade för som "den onda roten" som samexisterar med "den goda roten" i varje människa.

Utfransning. Den goda roten, Yetzer ha-Tov, skulle jag vilja placera mellan 3e och 9e, trots att det tredje i indisk astrologi är ett dubiöst gränsande till ont hus. Men titta på de naturliga härskarna här: Jupiter, det gudomliga samvetet i 9e och den intellektuella Mekurius i 3e.
     Om nu tredje huset ÄR ont som vissa indiska astrologer menar, så är det definitivt också ett av de hus som lovar "förbättring" - helt i linje med Merkurius rörlighet - det är bara att ställa in siktet rakt mot nionde huset så kommer intellektet att börja höja sig, försåvitt inte horoskopet är som Reinfeldts, där nionde ockuperas av en VERKSAMT OND Jupiter!
     En sådan människan kommer snarare att ställa till med problem eftersom det är en falsk gud man tillber. Ett sådant horoskop kräver verkligen att individen omvärderar allt, för han/hon föddes med korrupta värderingar. Detta tyder på att själar kan komma hit med allvarliga skador. Det är på jorden man måste korrigera det som tidigare gått snett på jorden. Varje planet har sin lokala lagstiftning.

Västerlandets skönmålning av samtliga tolv tecken är en sådan förfalskning av den verkliga astrologin att man bara häpnar - tills man inser vilket beckmörker som dominerar västerlänningen, den mest mordiska civilisation som någonsin existerat på jorden.

Det är intressant att de före detta nazisterna som inkarnerat som svenskar och sällat sig till Moderaterna eller Sverigedemokraterna för att de vagt, via sina själar, känner igen grundtonen i de här partierna, nu möter motsatsen till sin börda, den fallna Saturnus i Väduren. Moderaterna har totalt tappat greppet om svenska folket under den tid Saturnus vandrat genom sin upphöjda position i Vågen, tecknet för vilken sociala jämlikhet och rättvisa väger tyngre än Vädurens egocentrerade vilja att bossa runt på en nyck. Barnet får nu ge vika och den vuxna sociala människan har en tid att sätta sitt avtryck i historien.

Att det långt ifrån är säkert att Saturnus i Vågen kan tränga igenom mänsklighetens låga målsättningar, illustrerar den flitigt nämnda skillnaden mellan den nya unga politikergenerationen, representerad av Annie Lööf och Gustav Fridolin. Vilken avgrundsskillnad mellan dem! Hos Lööf finns inte ett spår av den godhet som är den sjunde himmelens giv till människorna när den fokuserar Vågen! 

Fridolin å andra sidan, uppvisar tydligt, utan att ens kalla sig socialist, den idealism och det rättvisetänkande man brukar associera med Vågens tecken. Att han bara fått två inlägg och kvinnan hela åtta, beror naturligtvis på att galenskap alltid är roligare att skriva om än en perfekt "level-headed" och resonlig personlighet!

*****


Här är några andra nazister från dödslägren för den som vill räkna vidare och se om den mördande Månen i Skorpionen eller Vattenelementet generellt håller streck för folk som jobbar med att döda eller kyla ner. När DN censurerade min blogg fick jag ett tydligt exempel på hur det kan vara så via kontaktpersonen på Interaktiv Säkerhet AB.


Inga kommentarer: