Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 6 september 2013

Högerregeringen säljer ut svenskarna - FRA spionerar åt USA



Det är nog första gången fattigmanstidningen Metro nämns på denna blogg, men deras scoop är å andra sidan historiskt. Nu har regeringen Reinfeldt slutligen tappat ALL legitimitet (SvD, SR). Och nyheten om FRA-spionaget på det egna folket för USA:s räkning briserar redan dagen efter att Reinfeldt hjälpt Obama leka bästa vänner-leken för att huta åt Putins Ryssland som halvt tog sanningssägaren Snowden i försvar. 

Underskatta inte den där Snowden, han tycks vara en mästerregissör. Och inse: Sverige har under Reinfeldt förfallit ytterligare. Vi är nu en ren skurkstat. Nog för att högersosseriet i 00-talets början indikerade en långt gången moralisk härdsmälta och en generande krypande för "världspolisen" och mördarstaten USA.

Metro publicerar sin oerhörda nyhet 23.31 och Tvillingarna i öster. Det påminner om Snowdens horoskop, vars Solen i Tvillingarna är just informatören.

Se inlägget om Obamas statsbesök i Sverige för detaljer.

Metros scoop-horoskop är så övertydligt att det är lätt att missa det enorma fokus som ligger på "intelligence" eller underrättelsetjänst. FULLMÅNE I HÄRSKAREN LEJONET i tredje huset för IT-teknologi och informationsfrågor. Och därtill alltså "framgångens" Jupiter i kommunikatören Tvillingarna i öster.

Nej, Fredrik Reinfeldt, Sveriges egen landsförrädare, har det inte roligt nu. Skarprättaren Saturnus rör sig "upphöjd" genom Vågens tecken och drabbar Reinfeldts Måne i samma tecken. Och Månen är en känd symbol för "avslutet". Här slaktar Ödet skoningslöst Fredrik Reinfeldt, den mest orättfärdiga ledare svenska folket någonsin trott att de valde sig.

I själva verket var de manipulerade av Storfinansen och ytterst sett USA som jobbat för den globala rovkapitalismen och dess infrastruktur i IT ända sedan 00-talets början. Den här bloggen har kallat fenomenet "IT-fascism" och allt mer talar för att Terry Gilliam, Monty Python-filmaren, hade rätt i sin kritik om vad datorn gör med människan.

Och vad säga om bloggens tidiga stickprov på den indiska läran om planetära ödescykler - Sverige under ond demon 2002-2020? Där såg jag genast ett samband med det demondrabbade tredje IT-huset i Sveriges horoskop och den framväxande nya kommersialismen på nätet. Nu vet vi mer om Rovkapitalismens kopplingar till Internet - hur USA hackat sig i in varje människas bankkonto. Det är ingen idé att ha skiten kvar, västerlänningen lyckades förstöra det här. Också. 

Nu väntar vi bara på Nådastöten och detroniseringen av USA och knähunden Sverige.



Se även: Sveriges onda demon kryper trådlöst (feb 2013) 

På temat landsförräderi, se norske landsförrädaren Quislings månhoroskop:



Informationstecknet Tvillingarna stiger, vilket gör olycksbringaren Mars i den här "sinnelagskartan" till en dubbel illgörare, essentiellt och verksamt. Första paralellellen till Fredrik Reinfeldts horoskop, såsom varande Sveriges Huvud (för närvarande).

Quislings Sol märkt av Liemannen Saturnus och informatören Merkurius i svekfulla Kräftans tecken i andra huset för "nationalism" eller fosterlandets jord. Andra (lösa) parallellen till Reinfeldts Måne i andra huset, ägaren till hans Sol i självgarderade (och potentiellt svekfulla) Kräftan.

Reinfeldt har redan sålt ut landets svaga och sjuka - "de har väl nån anhörig som kan ha hand om dem". Nu lär vi oss att han sålt ut alla andra också !!!

Se även: The Stockholm Riots and the Accountability of the Head of State

Se även: FRA-horoskopet och regeringen Reinfeldts landsförräderi

Inga kommentarer: