Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 6 september 2013

FRA-lagen & regeringen Reinfeldts landsförräderi



Propositionen till FRA-lagen, signerad moderaterna
Fredrik Reinfeldt och Mikael Odelberg

I valet mellan den moderatledda regeringens proposition och voteringen väljer jag horoskopet för den senare. Eftersom den utfördes i två omgångar är det lönlöst att jaga klockslag för regeringen Reinfeldts monumentala svek mot Sverige och dess befolkning.

I enlighet med det antika kinesiska dictat, att tusenmilafärdens mål är givet redan i hur man sätter det första steget väljer jag midnatt det fatala dygnet. Vi får därmed Stenbocken stigande i öster, tecknet som gör anspråk på Världsherravälde. (Som av en händelse är den sittande onkel Sam, Barack Obama, född då diktatorn Saturnus stiger i sitt eget negativa härskarläge i Stenbocken...)

Socialdemokrater som röstade ja kan också betraktas som landsförrädare och medlöpare till den stat i världen som mördar mer än någon annan och vars intressen Sverige tjänat i mannaminne. Vi är helt enkelt så indoktrinerade att vi inte ens förmår se vilken bubbla vi föds i och vars fabricerade myter vi fostras att tro på.



Horoskopet  talar för sig självt. Horoskophärskaren (ascendenthärskaren) Saturnus står i det onda korruptionshuset. Högre moraliska fakulteter (Jupiter) är satta på undantag i det onda tolfte huset för världslig försakelse. Intelligensens och milstolparnas Sol befinner sig i det onda sjätte huset för Olyckan eller Fienden och det råkar vara en Sol i kommunikationstecknet Tvillingarna. Kommunikatören och Solens ägare, Merkurius, befinner sig själv i opposition till det grumlade och svarta psyket - den fallna Månen i dödens och korruptionens Skorpion - vilket således implicerar en kontakt med Satan hos de som röstade igenom den här lagen.

Är det här frusna stycket tid också en indikation om att en global ekonomisk kollaps var under uppsegling i USA? Är det i så här stora och svepande drag man måste läsa natthimmelens budskap?

Horoskopet är troligen det sjukaste bloggen någonsin redovisat. Inte ett ont ord som yttrats om Nya Moderaterna och deras ledare Fredrik Reinfeldt på den här bloggen har varit överdrivet! Detta är hur himlen ser ut när Djävulens handgångna män klampar rakt över Sveriges grundlag i sin önskan att tjäna Mörkrets Furste.

Den ringa människan ska vara lycklig som saknar mental kapacitet att förstå Astrologin och dess sanningens domsord över mänsklighetens mest fallna delar. Av någon anledning hopar de sig i kretsen runt Reinfeldt här i Sverige... Det strömhopp av skandaler och ministrar som avgått under Reinfeldts destruktiva period är bara krusningarna på ytan. 

Svenskarna har blivit förrådda av den regering Per Schlingmann, pr-demonen, skissade ihop. Detta hade aldrig kunnat hända om inte dessförinnan socialdemokraterna fördummat folket. Jag har ett tjockt regerings-PM från 80-talet jag inte riktigt minns hur den hamnade i min bokhylla. Där skissas på DEN LÄMPLIGA HÖJNINGEN AV FOLKETS UTBILDNING OCH MEDVETENHETSNIVÅ. 

Det första de politiker folket valde att representera sig själva gör är alltså att kalkylerar på hur smarta folkmassorna skall tillåtas att bli. Ingen vill ju ha människor som är alltför klarsynta. I den meningen var redan socialdemokratin landsförrädare, men det Reinfeldt och kompani har gjort mot folket, det saknar historisk förlaga.

"Häng dom högt", som man skulle ha sagt i vilda västern. Just den vilda västern Reinfeldt och kompani så avgudadyrkar.

Jag skummade svenska Wikipedias uttömmande artikel om FRA-lagen och turerna kring den, och noterar särskilt följande rader:
Professorn i praktisk filosofi, Per Bauhn, menade i en kommentar i Svenska Dagbladet den 24 juni 2008 att det mest anstötliga med FRA-lagen är att den jämställer vänner och fiender: "I den meningen utgör lagen en perverterad tolkning av den också i andra sammanhang tanklösa parollen 'Alla ska med'."

Tankarna går osökt till regeringen Reinfeldt som också skrivit så flummiga lagar att Radiotjänst Kiruna AB kunnat producera en dåres nyspråkliga tokspel: en dator är numera en tv-mottagare, just för att "alla ska med" och betala tv-licens vare sig de överhuvudtaget använder sin dator till att ta del av SVT:s ärbarmerliga utbud eller inte. Men om alla ska tvingas att betala för kostsamma schlagerjippon, då är det här nog det fegaste och falskaste sätt att driva in extra medel jag hört om.

Sverige under Reinfeldts era går till historien som landet Sveriges svarta år, med sjuka och arbetslösa krälande på botten i desperation och en mutad och olycklig medelklass som inte vågar knysta om något på sina arbetsplatser i rädslan att hamna i det svarta hålet i två tredjedelssamhället.

Som skräckregissör torde Reinfeldt platsa i mästarklassen bredvid Hitchcock, född i kvinnans tecken likt honom själv (och som också kladdade på kvinnor, ett beteende som noterats även hos andra celebra Kräftor som Carl-Gustav Jung och Erwin Schrödinger - det är något med det begärligaste av tecknen som sätter krok för dem själva, även om de i övrigt är snillen som både Jung och Schrödinger bevisligen var).

Som politiker är Reinfeldt och hans perversa äta eller ätas-ideologi en mardröm för varje folkslag. Vad har svenskarna gjort för att förtjäna den akut försämrade intelligens som gjorde att de trodde på dessa bedragare?

Konfliktforskaren Agrell om Sveriges krypande för USA i DN. Tidningen tillåter inga blogglänkar och det skulle inte jag heller göra om jag snott den här bloggens uttryck från tidigare på dagen om FRA och händerna i syltburken till en rubrik! (Strikt talat är det Agrell som använder bilden och därtill om Reinfeldts fåordighet där han står med fingrarna i syltburken - och det är naturligtvis en lysande variant.)

SvD:s Tobias Brandel prövar ett annat grepp på den avgrundslika skandalen och finner att röstning till riksdagsvalet via it-teknik mest ter sig som ett skämt i skenet av vad som framkommit.

Inga kommentarer: