Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 23 augusti 2013

Var börjar och upphör likheten?



Solen i Kräftan + Solen i Kräftan.
Är det tecknets symbol "69" de båda männen
protektionistiskt formar med sina armar?
Tecknet lever för att skydda sitt och mörka insynen.
Reinfeldt har mörkat insynen i Rosenbad genom
69 (!) nya sekretesslagar sedan han intog byggnaden.

Hur långt går egentligen parallellerna mellan den fascistiska ledaren Mussolini och författaren till den kryptofascistiska "Det sovande folket"? 

Läste Lill-Fredde som alla andra pojkar av sin generation BÖCKER, historiska böcker om krig och starka män? Var det i mötet med Mussolinis dyrkan av de Starka och de Dugliga som pojken i Täby fick sitt livsval avgjort? Av sina egna slukande sinnen och en stor inre korrespondens det allt det dåliga hans blick drogs mot för att kunna undvika Assimileringen till vanvettets tankemönster? 

Om Mussolini kunde historiska USA-vänliga krönikor t.ex. berätta att "omvärlden imponerades av hans förmåga att etablera lag och ordning och undertrycka kommunismen och arbetarnas strejkrätt".

Det som sedan krävdes var bara en katalysator, här i formen av en, mycket möjligt, tysk ättling till naziförbrytelserna (fädernas synder ärvs intill tredje och fjärde led) - en pr-man vid namn Schlingmann. Vad gjorde nymoderaterna om inte direkt chockhöja a-kassorna och destabilisera hela den svenska basen? Dagens anställde vågar inte ens strejka längre i rädsla att förlora jobbet. 

Det är en smygdiktator de lurade på de aningslösa svenskarna, de ekonomiska intressena bakom reklamjippot moderaterna.


För vad vet vi egentligen om nymoderata chefsideologen Per Schlingmann - numera tillbaka i näringslivet? Det finns ju ingenting om honom på nätet utom en mager artikel på svenska Wikipedia (med uppmaningen att komplettera).

Hade hans farfar en hand med i tysk kemiindustri - detta ämne som per automatik också blev ett svenskt hjärteämne när vi klev in i materialismen i slutet av 1800-talet. Finns det judegas-tillverkning i Schlingmanns okända förflutna? Varför är han i Sverige till att börja med?

Schlingmann sades inte ens vara svensk medborgare vid den tid då Reinfeldt beredde honom en specialinrättad funktion som Regeringskansliets propagandaminister. Den uppgiften har nu redigerats bort från svenska Wikipedia!

Han var med andra ord tillsatt av Reinfeldt för att med svenskarnas egna skattemedel hjärntvätta dem till en vision som Storfinansen trivdes med. Tro inte Schlingmanns nya myspysprofil som vardaglig medelklasskrönikör i DAGENS NYHETER. Det är inte det du läser han försöker uppnå! Och försök förstå vilken djup manipulation det svenska folket har utsatts för under många år!

Sådana här män bär Lögnen som sina vardagskläder. De har alltid syftet på något annat. Är det därför Schlingmanns soltecken Jungfrun är så tydligt drabbat av sjukdomen cancer

Notera de astrologiska kopplingarna inte bara mellan Reinfeldt och Mussolini (som de duperade italienarna dödade och hängde med huvudet nedåt) utan också parallellerna mellan Reinfeldt och Schlingmann. 



Reinfeldts själviska krigare Mars triggas av den
livsgnista (Solen) som Schlingmann representerar.
Kumpanerna konspireras i sjätte sektorn för
mänsklighetens Fiende Nr. 1 (profitlystnaden)

De tolv husen är en senare utveckling än de tolv zodiaktecknen. Man kan därför utgå från en släktskap mellan de tankar man redan hade om tecknen när läror om de världsliga husen formulerades. Här är det uppenbart att Reinfeldt och Schlingmann möts i vinstjaktens tecken Plogfåran, det babyloniska namnet på det tecken som här kallas Jungfrun. Dock inte utan en diskret antydan om symbolens rötter - den unga kvinnan håller ett knippe sädesax i sin hand.

Samtidigt är det något suspekt med tecknet eftersom dödsrikets gud Hades våldtar henne och gör henne till fånge i de dödas rike under halva året. Det här kan illustreras som att själen är död under halva zodiakcirkeln - tills det egoistiskt profithungrande tecknet friköps av opposita Fiskarna som förlåter Jungfrun hennes ungdomliga själviskhet. 

Våldtäkten är bara den omedelbara konsekvensen av Jungfruns självtjänande instrumentalism - hon utnyttjar fräckt sin mor, Gaias, resurser precis som Reinfeldt säljer ut landets gamla för att gynna sin primära målgrupp. Ett aktuellt exempel ges av professor Lars Calmfors i DN: Regeringen missbrukar ekonomiskt reformutrymme för att plocka politiska poänger - de instrumentaliserar politiken för sin egen vinning.

Jungfruns straff är således omedelbart i formen av "bumerang-karma" men FÖRLÅTELSEN måste komma från någon som är större än Jungfrun och opposita Fiskarnas är den som är storsint nog för detta uppdrag. Fiskarnas härskare är Jupiter, Gud själv och den Stora Välgöraren som vill "allt gott åt alla" - raka motsatsen till Jungfruns (och den ideologiska högerns) egentjänande grundsyn. 

Denna grundsyn representeras i detalj av Schlingmanns krämarmentalitet Merkurius hemma i negativt härskarläge i Jungfrun, tillsammans med den aggressiva Mars. Plus Solen, förstås. Det skulle verkligen vara intressant att veta vilket hus det här stelliet ockuperar!

Det är således samma Mars har Reinfeldt, samma driv i riktning mot söndring och pragmatisk analys, men det är Schlingmann som gjorde arbetet med att bygga upp en falsk ordvägg som såg ut som harmlös svensk socialdemokrati men i själva verket var en splitens sådd!

Schlingmann och Reinfeldt har sökt normalisera idén att Sverige ska vara ett delat land, delat i de fattiga och de rika - som i en dålig amerikansk tv-serie som säkert påverkade en ung dåre som Reinfeldt att vilja välja de rikas sida utan att överhuvudtaget analysera det ideologiska rävgift Hollywood sprider över världen via patetiskt ytliga och manipulativa berättelser signerade filmmogulen Jerry Bruckheimer - mannen som älskar pengar och banala patriotiska klyschor! 

Alla Bruckheimers produkter är som en enda lång hyllning till fri marknad och djungelns lag: konkurrens. Utslagningen nämns inte för ideologiska filmare måste fokusera myten om att det alltid går den ambitiöse väl. Det gör det nu inte: medelklassen är snart utraderad i USA och där finns bara jätterika kvar och en gigantisk fattig och köpsvag massa som, om de kan konsumera överhuvudtaget, bara kan drömma om de "premiumprodukter" som branschen numera kallar de prylar de hutlöst ökat vinstmarginalerna på! 

Vi talar om "1%" som konsumerar kvalitetsprodukter och 99% som äter fuskmat på fejkrestauranger - moderaternas livslögn i Sverige har satt sig djupt men är bara en version av den amerikanska drömmen. Kanske märks en omsvängning i högerpressen? Har inte tidningarna börjat avslöja den glansiga ytan som döljer rötan som uppstått efter regeringen Reinfeldta hämningslösa avreglering av samhället till förmån för en alltmer autonom och oregerlig marknad? Socialdemokratin är uppenbarligen ur stånd att påpeka förfallet, kanske knegaren som tillverkar eller importerar all denna skit inte intresserad av något annat än sin lön...


Studera hur den låga vinstmentaliteten konsekvent dyker upp i samband med Jungfruns tecken. Reinfeldts och Nya Moderaternas ascendent, misslyckade skattesmitaren men idoga företagstrixaren Björn Ulvaeus Måne, Schlingmanns och Bruckheimers Sol. Det är ett närmast kriminellt sociopatiskt tecken som söker dra tillbaka historien flera steg, tillbaka till den tid då det var "var och en, bara för sig själv"!

Man skulle kunna hävda att Jungfruns tecken borde beläggas med yrkesförbud. Dessa får aldrig bli politiker eftersom de genast skulle börja gynna DEN GRUPP DE SJÄLVA KÄNNER MEST GEMENSKAP MED. Eftersom Jungfrun är HELT självcentrerad - tecknets natur är sådan - tvingas dess barn kompromissa redan här och kalkylera vilken association som MINSKAR DERAS FÖRLUST SÅ MYCKET SOM MÖJLIGT. 

Varför tror du Schlingmann nyktrade till och insåg att samarbetet med Reinfeldt och hans projekt Nya Moderaterna kunde bli en belastning och backade ur? Jungfruns ständiga beräkningar i termer av vinstmaximering och skadebegränsning! 

OBS. Mussolinis födelse är enligt AstroDatabank 14.00 och AA-rankad, och inte uppgiften 13.10 som bloggen tidigare använt. 

Skillnaden är bara att diktatorn nu har en ascendent lite senare i Vågens tecken - samma stigande tecken som hos diktatorn och massmördaren Adolf Hitler, diktatorn Joseph Stalin och diktatorslika Margaret Thatcher!

Diktatorn Vladimir Lenin föds dock inte förrän Vågen just lämnat över till Skorpionen i öster och min sista ledare med känd ascendent som taggats "diktator" är Spaniens Francisco Franco. Förutom att vara född under en fullmåne längsmed den sataniska axeln (Oxe/Skorpionen) har Franco samma självtjänande ascendent i Jungfrun som Reinfeldt. Så sluts cirkeln på ännu ett sätt...


Se även:

Instinkter måste tuktas. Reinfeldt med. (jan 2011)
-tidigt inlägg om parallellerna mellan Reinfeldt och Mussolini


Fattiga rånar fattiga i moderaternas skyltfönster (okt 2012)
-parallellen med Mussolini återkommer...

Inga kommentarer: