Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


torsdag 15 augusti 2013

Strategen som planterade en lögn i AB

Ja, en mediestrateg är hon verkligen, österrikiskan Brit Stakston, som i Aftonbladet bereds plats för sin åsikt: partierna (s) och (m), "som är så starkt bundna till folkrörelser", underutnyttjar sociala medier.

Sedan när hade Nya Moderater något som ens avlägset kan liknas vid ett band med någon folkrörelse?

Jag ska berätta vad Aftonbladet sysslar med. De bjuder in en "svartskalle" i journalistteamet för att legitimera dumskalle-borgarens värderingar inför nysvenskar. Reinfeldts egen sömndruckna mentalitet åt invandrarna! Ja, och så Aftonbladets fixering vid sex och pengar även åt sekulariserade muslimerna. Så ska Sverige totalt köras i botten mentalt och bli en hämningslös självgående maskin där alla jobbar för Rovkapitalismen som i sin tur injicerar det sovande folket med billiga kickar som stimulerar dem att jobba en dag till i dårskap.

Veronica Palm på (s) kant ägnade sig åt detsamma tills det gick åt helvete i Omar Mustafa-affären eftersom det är värsta marknadstänkande högersosseriet (s) sprider och Mustafa tycks ha ägt en värdighet som mer liknade den gamla svenska socialismen, en radikal hållning mot demoraliserande mentalitet, sådan som man ser särskilt Aftonbladet ägna sig åt.

Mediestategen Stakston gör precis vad Nya Moderaterna har sett göra så många gånger: söker skriva in sig i den svenska historien som ett folkligt förankrat parti. Hon är en inte mediestrateg, hon är säkert handplockat av tysken Per Schlingmann för att fortsätta historieförvanska Sverige tills vi inte - särskilt inte nysvenskarna - längre har en aning om vad det här landet står för och vilka sakfrågor som genom historien framkallat folkrörelser.


Stakston föds i Österrike där dygnet börjar med ett sinnelag (Månen) i Oxens tecken. Men jag vill påstå att hon nästan måste vara född efter 14.00 på dygnet då sinnet går in i det mediala Tvillingarnas tecken. Givet det hon ägnar sig åt.

Och då kommer vi till ett problem jag noterat en tid men inte velat skriva om. I teorin borde en fullmåne i medvetna och medvetenhetssökande kvaliteten Sattva - särskilt mellan Luft och Eld - vara en fenomenal kombination.

Men moderaternas mest samvetslösa lögnare, socialförsäkringsministern Ulf Kristersson, har precis den här fullmånen. Han är född två år senare och också han med en dyster och jordbunden Saturnus som håller generösa Jupiter kort.

Nu har jag glömt vad jag kom fram till i de flera analyser som gjorts av Kristerssons födelsedag som förstör den livfulla och framåt ton som oppositionen mellan Tvillingarna och Skytten på pappret borde föra med sig.

Vad förstör Stakstons moral? Födelsen till det suspekta året 1961? Året då en dyster och svart och materialistisk Saturnus i Stenbocken i princip släcker ut Jupiters nobless och välvilja? Saturnus och Jupiter är neutrala till varandra - begränsning och utvidgning är två processer som förutsätter varandra. Planeterna är inte fiender eftersom de är två sidor av samma mynt.

Eller är mediestrategen perverterad av att hennes Måne i Tvillingarna inte längre är inte opartiskt och neutralt sinne, utan ett omoraliskt, falskt och vinklande sinne?

Med Tvillingarna i första huset förvandlas den omoraliska Mars till inte bara en naturlig illgörare utan också en verksamt illgörande faktor. Och värre än att ha psyket angripet av en direkt önskan att göra ond - t.ex. genom att avsiktligt plantera DESINFORMATION OM ATT MODERATERNA ÄR ETT FOLKRÖRELSEPARTI, är svårt att föreställa sig. 

Detta är exakt samma angrepp på psyket som den extrema desinformatören Ulf Kristersson har - och han är ännu värre (Anders Breivik-varning!) för hos moderaten är dessutom de demoniska månnoderna involverade i fullmånen.

Kastar nu inte undertecknad sten i glashus, själv född med Månen i Tvillingarna i första huset (dvs både en månascendent och en fysisk ascendent, baserat på födelsetimman) och därmed med en verksamt ond Mars? Men bloggarens Mars är verksamt ond med sanktion från högre höjd! Den befinner sig i ett av de två hus som tecknar individens andliga plikt (dharma) i detta liv. En Guds utsända straffängel eller plågoande om man så vill.

Nå, så farligt är det inte, för samtidigt så är Mars oskadliggjord av en högre makt, Solen som med sitt överlägsna ljus neutraliserar Mars ondska.  Det är viktigare för bloggaren att sprida ljus än att attackera.

Bristen på födelsetid gör att en lika noggrann utvärdering inte är möjlig för den här mediestrategen Stakston, men "bränd Mars" gäller även för henne, vilket definitivt gör hennes tendenser att förvränga information mindre än hos Ulf Kristersson vars nästan gradexakta konjunktion mellan kommunikatören Merkurius och den dubbelt onda Mars sannerligen inte är vacker!

Jag ser det inte som en reell möjlighet att norska medborgaren Stakston, enligt Wikipedia en av Sveriges viktigaste IT-kvinnor (ännu ett argument för Månen i Tvillingarna) är så illa informerad om svensk historia. Som hon och Ulven Kristersson vränger historier ser vi att den här fullmånen tydligen gör, när omoralens Mars urholkar sinnets känsla för rättrådighet. 

Här har vi då en potentiell signatur för en UNDERMÄNNISKA (om vi likt Reinfeldt ville sänka oss ner till Hitlers nivå och rensa bort de som förstör i samhället). En individ som inte uppnår normala mått på hederlighet. 

Det vore intressant med ett betydligt större dataunderlag än de blott 400 brottsdömda jag hittills testat att se om just den här fullmånen under sattviska tecken kan bli till slingerbultar och lögnaktiga desinformatörer, med eller utan den skadliga inverkan från Mars.

Inga kommentarer: