Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


måndag 8 juli 2013

Lady Gagas farliga hemlighet troligen sexperversion


Så vad har Lady Gagas kvinnliga upptäckare för potentiellt farlig information när hon nu kommer och vill ha del av rikedomen? (AB) Den rikedom INDUSTRIN och de menlösa KONSUMENTERNA tillsammans skrapat ihop åt INDUSTRIN & MEGASTJÄRNAN?

Ovanstående besvarar för övrigt också DN:s Maria Schottenius mer än lovligt naiva fråga på DN:s allt mer urvattnade kultursida:


 Man behöver inte vara något geni för att förstå att det  är graverande hemligheter om ett dekadent sexförhållande mellan utpresserskan och megastjärnan. 

Lady Gagas horoskop har tidigare kommenterats och det är kanske det mest störda bloggen stött på. Vilket bekräftar att den sekulära människan lever i helvetet och dyrkar Underjordens "små monster" istället för att se och tänka nyktert. Bara en människa i helvetet skulle lita på politiker som dem vi ser i Allfadern Reinfeldt och de små demoner (Tobias 'insideraffären' Billström) han knutit till sig. Avskum hela höge(r)n.

Således: de prydliga och duktiga - de "som gör rätt för sig" - sida vid sida med de dekadenta och utagerande freaksen - ingendera ytterlighet är att lita på.

Vilka som är de goda är den svåra nöt varje själ har att knäcka. Den som inte har tredje ögat påknäppt vid födelsen och inte lägger två strån i kors för att öppna det under resans gång kommer att göra många felbedömningar. Mer förödande ju högre position. 

Det är därför regeringen Reinfeldt varit en sådan katastrof för den svenska mentaliteten och Lady Gaga är den numera globala ("one size fits all") musikindustrins absoluta bottennapp - vid sidan av Korn, en annan gunstling hos de köpta musikrecensenter som slickar branschens röv och fortfarande har jobbet kvar i tidningsdödens tid.

Läs t.ex. Schottenius försvar för populärkulturen (naturligtvis inte kommentarbart inne på DN:s område). Inget annat än köpt textreklam för ABBA-museet. Man kan till och med tänka sig att att nyttiga idioter frivilligt rusar till för att värna egenintresset hos de inblandade. Hennes slutknorr är obetalbar. ABBA är "the thing" - "absolut ingenting att bråka om". Så varför startar hon då själv bråk genom en artikel som helgalet rör ihop gamla tiders populärmusik med 70-talets svenska vänsterprotester?

Jag säger som The Clash: "Rock the Casbah" - kapitalistsultanatet gungar illa.

 


PS. Schottenius horoskop uppvisar samma typ av missljud som Fredrik Reinfeldts, ett negativt och småaktigt och kverulant sinne som söker skapa split där det kanske inte fanns något problem till att börja med. Artikeln är kanske det sämsta jag sett i DN i år och ett klassiskt exempel på falsk argumentation enligt "halmdocke-modellen". 

13 kommentarer:

Anonym sa...

Sexualperversion var ordet.. på det temat kan man hitta diverse hos denna kvinna.. t ex en video hon gjorde som hette "do what you want" (vilken släpptes aldrig) där en annan känd artist som anklagats för flera sexualbrott och även suttit i rättegång för det (dock inte blivit dömd ) drogar och undersöker hennes kropp.http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/lady-gaga-featuring-r-kellys-leaked-video-u-want-glorifies-entertainment-industry-abuse
Vidare har kvinnan släppt en perfym med doft av sperma och blod som blivit storsäljare (slagit ut Beyonce och Madonna) http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2196252/Lady-Gagas-perfume-featuring-fragrance-notes-blood-semen-seller-Superdrug.html

Vidare på temat Lady Gaga och medium (som jag sett att du skrivit om) kan jag säga att hon upplever sig kanalisera en död homosexuell modeskapare http://vigilantcitizen.com/latestnews/lady-gaga-channels-alexander-mcqueen-and-mind-control/

På temat nära relationer så delar hon 50% av sina intäkter med sin far (som inte har några problem med hennes kändisskap till skillnad från t ex Miley Cyrus far) http://vigilantcitizen.com/latestnews/lady-gaga-another-pop-artist-with-a-strange-relationship-with-her-parents/

På temat religion så har hennes italiensk-katolska bakrund inte hindrat henne från att utöva satanisk blodritual på hotellrummet http://vigilantcitizen.com/latestnews/lady-gaga-accused-of-performing-satanic-ritual-in-hotel-room/ och porträtera Jesus lärjungar som ett motorcykelgäng i musikvideon "Judas" http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/lady-gagas-judas-and-the-age-of-horus/

Så ligger det till med vår tids (fiskarnas tidsålders) stora superstjärna och det säger precis som redan sagts också mycket om den samtid vi lever i nu...

Seaward sa...

Håhå jaja, vilken fascinerande uppräkning avvikelser!

På bloggen har jag kanske bara ett fåtal gånger kommenterat "dubbel dissociation" mellan Luft och Vatten. Men denna kvinna har ett sådant horoskop. Från en fantasi falla in i nästa och börja rationalisera kring den. Det är någon form av vansinne som en del kanske aldrig kan hitta ut ur...

Anonym sa...

Ja, ett mördande vansinne.. tänkte tillägga att hon ju faktiskt spelat mördare i minst två av sina musicvideos.. i paparazzi mördar hon sin pojkvän och hamnar i fängelse och sedan känner sig som en riktig celebritet som blir uppvaktad av kameralinserna (paparazzi).. fortsättningen därifrån som man hittar i låten telephone så räddas "drottningen" från sitt slott (fängelset) av sin medkumpan Beyonce för att sedan ge sig av till en restaurang och bli massmördare... och därför är det nog ingen tillfällighet att hon är ett stort dragplåster till "American horror story: Hotel".. där det blir mer mord med Gaga.. http://vigilantcitizen.com/moviesandtv/american-horror-story-hotel-stars-lady-gaga-and-pushes-a-disturbing-agenda/

Anonym sa...

Appropå den hemliga informationen... om det är någon som vet sanningen om Lady Gagas penis torde det ju vara denna forna sexpartner.. http://www.expressen.se/noje/extra/lady-gaga-utfragad-har-du-en-penis/ http://www.expressen.se/noje/extra/lady-gaga-det-ar-bara-en-liten-penisbit/ Notera att det skojats om hennes eventuella penis i inledningen till hennes egna musikvideo "telephone" också..

Seaward sa...

Principerna (de astrologiska) är lätt räknade, utfallen i det praktiska är otaliga...

Anonym sa...

Ja, det som jag tycker är mest slående är hur hon verkar vara någon som personifierar fiskarnas bortdöende tidsålder till förmån för den nya vattumannens tidsålder.. all psykologisk smörja som folk har i sina psyken måste rensas bort innan den nya tidsåldern kan börja..

Penis eller inte så tycks hon i vart fall inte dra sig för att leka med könsroller som i videon Yoü And I där hennes kille får hennes egna ansiktsform.. https://www.youtube.com/watch?v=X9YMU0WeBwU

Analys av musikvideona telephone och paparazzi (som tidigare nämts) finns här för någon som är intresserad http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/the-hidden-meaning-of-lady-gagas-telephone/ http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/lady-gaga-the-illuminati-puppet/

Efter fiskarnas tidsålder kommer vattumannens och påven driver ju på för fullt för det.. han blev också utsedd till världens mäktigaste person i det här tv-programmet https://www.tv4play.se/program/jenny-str%C3%B6mstedt?video_id=3211490 (kolla mot slutet för att se hur uträkningen gick till och de andra fyra på topp-5 listan), de tre kriterierna var formell makt, medial makt och informell makt.

Men med Vattumannen och Påven kan tyckas att diskussionen börjar bli lite väl "off-topic" så jag avslutar kommentaren här och lämnar över till bloggaren...

Anonym sa...

otaliga stämmer verkligen in på henne.. mycket har redan tagits upp men finns såklart ändå fler saker som är slående avvikelser kvar som kanske kunde vara värt att nämnas..

Hennes fans som hon kallar för sina "monster" prostituerar sig för henne.. http://o.canada.com/entertainment/celebrity/lady-gaga-fans-offer-sexual-favours-for-chance-to-meet-the-pop-star-nsfw

Här är från när hon tatuerar sin "monsters for life!" tatuering.. man kan även notera tatueringen hennes tatuering på vänstra axeln där det är ett hjärt med texten "dad" inuti (hennes relation med fadern har redan nämts och länkats till tidigare)
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2778922/Paws-Lady-Gaga-pays-homage-Little-Monsters-new-tattoo-shares-revealing-photos-Instagram.html

Videon visar hur hon förstår att musikbranschen är skit men vill in där ändå.. hon är ett "fame monster"...
http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/lady-gagas-bad-romance-the-occult-meaning/

Lady Gaga admits calling Lucifer for help..
https://www.youtube.com/watch?v=iEaNxF_0rVY
Lady Gaga has been accused by some as having ties to the Illuminati. The pop star reveals a bizarre dream she had that even has her believing the rumors.
http://www.celebitchy.com/106190/lady_gaga_has_dreams_about_illuminati_rituals/#

Denna världens herre har ett rätt så bra grepp om henne...och hennes "monster"...

Anonym sa...

Lady Gaga är den nya stora filantropen som säger sig lidit av depression och ångest i hela sitt liv? Hon har en förening som heter Born this way foundation som ska hjälpa barn och ungdomar, https://bornthisway.foundation/. Hon har även släppt en låt om ungas utsatthet "till it happens to you". Jag citerar lite från en intressant artikel om henne: "I still suffer with it every single day. I just want these kids to know that that depth that they feel as human beings is normal. We were born that way. This modern thing, where everyone is feeling shallow and less connected? That's not human." "These kids just want to feel human, but they feel like robots. They don’t understand why they’re so sad. There are scientific reasons, which the foundation researches, why you feel sad when you look at your phone all day."
https://myspace.com/article/2015/10/16/lady-gaga-depression

Saturnus har onekligen effekt på henne.. Vattumannens startande tidsålder ger sinna känningar även hos Gaga...

Seaward sa...

Är du samma Anonym som fortsätter kommentera den här 2 år gamla artikeln? Det står dig naturligtvis fritt att skriva av dig, och att Saturnus har med depression och fixering vid ytor är en viktig iakttagelse. Jag bloggar dock i nuet och gammalt arkivmaterial lockar mig sällan att grotta ner mig i på nytt. Så ursäkta att jag inte svarar på allt.

Anonym sa...

Jo det stämmer det är samma person.

Artikeln som jag referera till hade med nuet att göra men jag har förståelse för att du inte har tid att svara på gamla inlägg. Tackar ändå för att möjligheten fanns att lägga till lite nytt material ibland även om bloggaren inte har tid att gå igenom det.

PS
Jag trodde du kände igen ip-adressen även om den förändras lite ibland :-) Jag skulle kunna sluta vara anonym i och för sig om det uppskattas av bloggaren? De som kommenterar på den här bloggen kan ju ändå räknas på ena handens fingrar..
DS

Seaward sa...

Jag vakar inte så noga över ip-adresser och annat. Har så mycket annat att göra (försöker sköta ett heltidsjobb) parallellt med att hålla en viss produktion av poster igång. Men gamla inlägg är kommenterbara eftersom det kan trilla in nyttigheter som tillfälliga besökare får syn på.

Anonym sa...

Lady Gaga går ut med vad hon tycker om musikindustrin och att den nästan fått henne att sluta och varit ett hinder för hennes kreativitet:
http://www.thecontroversialfiles.net/2015/11/lady-gaga-tells-truth-about-industry.html

Verkligen spännande och följa den här sanningsvittnerskan med Sol och Venus i sjätte fiendeskapshuset (musikindustrin?). Fiskarnas disponent Jupiter i femte kreativitetshuset i Vattumannen (tillsammans med Merkuriius) vill känna sig fria?

Seaward sa...

Gaga var nyheter för några år sedan, men jag noterar att det finns en rätt trovärdig tidsuppgift hos astro.com/astro-databank/Lady_Gaga - sajten låg trovärdighet åt en tweet från hennes promo team, men siderisk Tvilling stämmer utmärkt med "hermafroditryktet" inte mindre än Solen i Fiskarna i 10e (megastjärna) samt 9e huset för religion svårt perverterat av disponenten Saturnus i 6e fiendehuset (bloggens sociala utanförskapssignatur, Vattuman/Skorpion).