Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


torsdag 13 juni 2013

Svenskar - jävla fascistbarn

Jag läser förskräckt Kajsa Ekis Ekmans kommentar till högerkuppen i Grekland och hennes näpsande av SVT-chefen Eva Hamilton för fullständigt trams. Det har nu gått drygt sex timmar sedan Ekmans aktuella kommentar publicerades men inte en enda svensk har i DN kommenterat eller bloggat.

Jävla svenska fascistbarn, det här folket förtjänar inte att leva i en demokrati. Och vet ni, det gör vi inte heller! Under Eva Hamiltons ledning har SVT redan gjort samma utrensning som grekiska finansherrar beordrat, och högerorienterat statliga tv för synergi med regeringen Reinfeldts göranden och låtanden. (Så förståndssvaga är emellertid svenskarna numera att man regelbundet kan läsa i kommentarspalter tillmälen som "vänstervriden SVT".) 

Hamilton skulle säkert vilja vara vd för ett vinstdrivande SVT som allt annat i nymoderaternas korrumperade värld. Sitter i styrelsen för Radiotjänst gör hon ju redan och berikar sig personligen via aktieutdelningen på det här företagets skurkaktigheter. I rent bondfångeri söker de pressa folk som enbart äger en dator på tv-licens genom det falska påståendet att en hemdator eller läsplatta är avsedd för tv-tittande! 

En miljard hoppas de dra in åt Borgs statskassa på det här övergreppet mot i huvudsak unga människor som inte förstår bedrägligheten i tilltaget. Inte konstigt att han är nöjd med sakernas tillstånd. Den kvinnan är bara ond. Hon skulle passa perfekt bland de rövarbaroner i Grekland som Ekman kommenterar.



Satan och Venus (pengarna) minglar vid Hamiltons födelse. Så typiskt. Se även horoskopet för Abbamuseet och dess kritiserade försök att ta entréavgift för spädbarn. Tål att jämförs med Hamilton/Radiotjänsts groteska definition av vad en dator är "avsedd" för. 

Det är ingen tvekan om att Satan, korrumperaren, blir väldigt tydlig när den kombineras med pengakåta Venus-i-Oxen. Den är så sjuk i uppfattningarna att omvärlden måste visa den dess avvikelser.

Så vad ska man säga om Sverigehoroskopet, där Satan istället infekterar Venus motpol Mars? Vad är detta för soppa det här landet är ödesbestämt att genomgå? Och Greklands elände som Hamilton applåderar, blir det ett nytt skotten i Sarajevo?

*****

För frågan om vidden av Satansstjärnans korruption och möjligheten att vakna upp ur materiellt tänkande, se inlägget om Tony Blair.

Se också: Svenska språkreformer fostrar idioter

Inga kommentarer: