Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 7 juni 2013

Obamas kvinnliga stridis




"Brysk, självsäker, ful i mun", men också kunnig (SvD). Så beskrivs den kvinnliga karriärklättraren Susan Rice som via idrotten - denna utloppskanal med vilket samhällen kontrollerar sin ofta betydande underklass - tagit sig ända från den kriminella helvetesön Jamaica, numer mellanlandningszon för kokainimporten till USA och helt fast i klorna på den onda kapitalism som gynnar några men pressar ner desto fler (AB). 

Att söka sig till Hollywoods hatobjekt nummer ett NSA - symbol för det storebrorsamhälle man inte kan lita på - och därefter hamna i Obamas administration som hans säkerhetsrådgivare, kan man kalla en karriär i stridens tecken (SR). Naturligtvis måste hon ha just de fula karaktäregenskaper hon t.o.m. avslöjar i sitt minspel på fotot!

Horoskopet ser ut just som om hon själv vore en terrorist, vilket påminner om en tidig observation på bloggen, att åklagares horoskop ibland nästan ser värre ut än än de kriminellas födelsekartor. En billig poäng måhända, med tanke på hur svårt det är att pricka in en födelse under en helt god himmel.


Precis som med högersossen som stod upp och krävde Håkan Juholts avgång mitt i det högerregisserade drevet, har Susan Rice SVEKETS indikation skriver i djupet av sin mörka skorpionsjäl. Det är Djävulen som lockar henne med 30 silverpenningar att förnedra det amerikanska folket för att NSA ska kunna leka hjältar och terroristjägare.

Klockslag saknas med Chandra lagna-horoskopet för hela världens sinnelag under två dygn bekräftar dock att detta är vad hon är född att göra. Månen i Väduren disponeras av krigaren och atleten Mars som i härsklystna Lejonet är en våldsamt konkurrensinriktad placering. (T.o.m. den "passivt" ljusåtergivande Månen i Lejonet brukar ge en vilja till dominans som t.ex. ger intrycker av "starka kvinnor" - vilket män antingen uppskattar eller skyr som pesten beroende på hur veka de själv är.)

Krigarkungen Lejonet (Mars) får alltså klartecken med Väduren i 1a huset eftersom dess placering i 5e huset är en dharma-placering - "vad själen måste göra för att vara sin inre natur trogen". Det är sådana här hårdföra typer Ödet begagnar när det hettar till. Det är än en gång, fjärde gången totalt?, dags för citatet från hinduiska Bhagavad Gita ("Herrens sång") där avataren Krishna förklarar hur nyckelspelare i det historiska dramat är förutbestämda för sina roller:
Närhelst och varhelst religionsutövandet avtar, o Bharatas ättling, och irreligiositeten dominerar mer och mer - vid den tidpunkten stiger Jag ner.
     För att befria de fromma och förinta de trolösa, såväl som för att återupprätta de religiösa principerna, framträder Jag tidsålder efter tidsålder.
Det skulle inte förvåna om Susan Rice har också en fysisk ascendent i Eld så att Mars förblir i något av de triangulära och "goda" husen. Att därför tala om en brysk och oförfinad människa med ovårdat språk är därför en ytlig människas kommentar, en sekulär varelse som inte längre förstår hur mänsklighetens öde är ett gudomlig spel som spelas av ett annan slags väsen på en högre nivå. De fysiska människorna är bara rekvisita för själarna och gudarnas lek. 

De starkt egocentriska märker inte ens hur fjärrstyrda de är utan tror på fullaste allvar att de gör "individuella konsumtionsval" fast de redan serverats exakt den råttbur som andra och högre krafter bestämt. Dessa i sin tur - de styrande - är direkt styrda från andevärlden. Det är därför det är så viktigt att förstå vilka ledare man valt, och det är därför den här bloggen ägnat Fredrik Reinfeldts eländiga födelsehoroskop mer uppmärksamhet än någon annan karta. "Charity begins at home."

Susan Rice - och helt klart Obama - vill leka krig och de propagerar den europeiska mördarmentaliteten, så färgade de är. De kan mycket väl ha i huvudsak europeiska själar - tänk forna vita slavherrar som fått smaka på sin egen medicin genom en afrikansk "övergångskropp" och i detta liv odlar enorm motvilja och t.o.m. hat mot potentiella överherrar pga. en överkänslighet till följd av a/ det dåliga samvetet hos en fd ond slavföretagare b/ diskrimineringen de upplever mot sin färgade hy. 

Grytan formligen kokar av DÅLIGT KARMA som håller på att värker ut i detta liv. Räkna därför inte med något gott från Obamas administration. Han har, som Fredrik Reinfeldt (född samma dag) en egen smutsig byk med sig från tidigare liv och hans individuella öde rörs ihop med nationens.

Susan Rices månascendent ger henne en högsta favoriserad krigare men också en topplacering för den stora framgångens Jupiter, som är både en naturlig och verksam välgörare och dessutom i samma tecken som hennes sinnelag (Månen). 

Men Jupiter i Väduren indikerar också ett enormt tryck på jagiskhetens princip, alltmedan Månens återspeglande natur tyder på att klibba ner ett enormt område med denna subjektiva jagiskhet. Och vi ser redan resultatet. Hennes NSA-fasoner har redan implicerat henne i en potentiell skandal där hon och Obama övervakar befolkningen långt mer än nödvändigt.


Intressant med en ascendent i Väduren (här bara sinnelagets perspektiv) är att alla eldiga planeter är Månens vänner, inte minst Solen, som därför ger en potentiellt mycket lyckad livslinje (Månen --> Solen) och en skyhög intelligens eftersom bollplanket Sol och Måne fungerar perfekt. Men vad säga när den eldiga tillgången Mars (i Lejonet) både är disponent över Solen men samtidigt ATTACKERAR Solen i Skorpionen? 


Här är kärnan i stridisnaturen, tendensen att starta krig om det så inte finns några problem ("preemptive strike") - en "grov" och oförfinad sida i naturen som ger en "dramadrottnings" hysteriska överspel. Allt reduceras till en fråga om den dominantes rätt till liv (Mars-Lejonet) och det ständigt närvarande dödshotet (Skorpionen) på krigarens väg. 

Det är sådana här samhället MÅSTE ha idrott så de kan bränna av sin destruktiva överskottsenergi. Dessa själar kan också ha varit med om vedervärdigt våld i något tidigare liv, och horoskopet för DETTA LIV visar att tiden nu kommit att adressera den här själens inre överspänning. "What goes around, comes around."

Nu hade tydligen Susan Rice intelligens nog att ta sig vidare i livet, och det kan amerikanska folket nu bara beklaga som hamnar än djupare under Obamas hysteriska kontrollplanet Saturnus, allt i jakten på en terrorism som är ett monster det rovkapitalistiska västerlandet faktiskt själv är skyldigt till. 

Men säg inte det till en islamofobisk svensk, intelligensen nog att greppa större sammanhang saknas tyvärr i det här landet. Susan Rice har troligen tredubbelt högre intelligens än en småhatisk och provinsiell svensk som drivs av Sverigehoroskopets mörka och oförlösta krafter ur folksjälens Mars/Satansstjärnan i Oxen... I den meningen ligger svenskarna väldigt nära danskarna trots låtsaskriget över feminism som DN nyligen publicerade och som jag kommenterade här.


*****

Se också:

Horoskopet för (spionföretaget) Google - solipsistisk diktator (sep 2009)

Barack Obama och kontrollmanin (skrivet så nyligen som i maj)

Inga kommentarer: