Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


måndag 24 juni 2013

Hjärnsläppet hos SVT/Radiotjänst

Jag hoppas på en präktig arabisk vår, en proteststorm i Sverige, efter den imbecilla och köpta Förvaltningsdomstolens beslut att gå Radiotjänsts och den ljugande Eva Hamiltons väg i frågan om en dator är "avsedd" att fungera som en tv-apparat. Svenska folket verkar förstå vägen att gå oändligt mycket bättre. Jag gillade särskilt Sture69:s kommentar i SvD:
Hur kollar man e-post utan att betala Tv-licens?

Så koncist och intelligent att man bara baxnar. SVT/Radiotjänsts absurda anspråk visas i allt dess vanvett!

Ett bara ord om Förvaltningsdomstolens domslut. Vilken intellektuell verksamhetshöjd tror ni en grupp människor har, som inte ens kan skriva korrekt svenska i sitt domslut? Både Aftonbladet och DN har samma syftningsfel, så det måste vara i originaltexten syftningsfelet ligger:
"[D]efinitionen av vad som är en tv-mottagare är avsett att vara teknikneutralt och följa utvecklingen"
Suck.

Eva Hamiltons fanatiska horoskop har redan studerats, men det är intressant att granska kommunikationschefen Johan Gernandt på Radiotjänst, detta underliga aktiebolag som ringer runt till tv-löst folk och förvissar sig om att det finns ett dator i hushållet och sedan registrerar dem som SVT-kund och skickar fakturor. Rena maffiametoderna i SVERIGE!

Gernandt ligger lågt på nätet, men jag skulle slå vad om att han till skillnad från sin avdelningschef på indrivningsenheten inte bor i gudsförgätna Kiruna utan som Radiotjänsts styrelseordförande Eva Hamilton själv glassar i något fint moderat bostadsområde i Stockholm, t.ex. Djursholm eller Lidingö. Här hittar jag två figurer i passande ålder och med rätt namn. Men vilken av dem kan det vara?

Med viss osäkerhet gissar jag på Liiiidingö-bon eftersom han så sent som 2009 skötte Lidingö Golfklubbs kommunikationsfrågor! Jag menar, vad är oddsen att hitta rätt namn, rätt ålder och en nisse inblandad i kommunikationsfrågor?


Dessutom skapar han en perfekt astrologisk synergi med sin underhuggare, avgiftskontrollör Charlotta Elenius som sitter fast i ett otacksamt jobb om det någonsin fanns ett sådant. Jag tänker på att båda har Solen i varsitt Eldtecken - "(tv-)tittandets öga" i det visuella av elementen.


Intressant hos avdelningschefen är egenmäktighetssyndromet, dvs den bindning som Vädurens och Jungfruns härskare skapar genom att befinna sig i den andres tecken. 

I det synnerligen legalistiska månhoroskopet, med en diktatorisk besatthet från Saturnus i det iskalla känslolivet (den nitiska byråkrat-typen), visar sig denna egenmäktighet på ett träffsäkert sätt: Elenius har stort ansvar för den TVÅNGSKONTRAKTERING TILL SVT som Radiotjänst ägnar sig åt: det andra ekonomi- och det sjunde allians- och kontraktshuset ser helt enkelt för jävligt ut. 

Horoskopet passar helt enkelt perfekt in på maffiafasonerna, även om avdelningschefen bara är en underhuggare i det här rövarspelat, anfört av SVT-chefen Eva Hamilton, som själv gynnas ekonomiskt som styrelsemedlem av Radiotjänst i Kiruna AB av att det går bra för företaget. Hennes schlagerfestivaler och allt vad SVT sprätter pengar på måste ju finansieras genom detta olagliga påtvingande människor av kontrakt (tv-licenser) de inte bett om. (Se AB om Radiotjänsts jätteklipp genom pervers lagtolkning.)

Vår förmodade kommunikationschef har enligt det här inläggets översta länk uppenbarligen svamlat fritt i datorfrågan eftersom alla inblandade skurkarna här har tagit en rövare - och uppenbarligen fått en partisk eller inkompetent Förvaltningsdomstol med sig. 

Men varför är så stora delar av hans horoskop mörklagda och varför ligger alla hans planeter i denna "radioskugga"?

Svaret är att det här månhoroskopet placerar SAMTLIGA äkta planeter (månnoderna undantas) i den antika astrologins onda sektorer! 

Merparten ligger i husen 6 (fiender, olyckor), 8 (korruption, död) eller 12 (materiell förlust, exil). Och månhoroskopet måste också mörkas längsmed den sataniska axeln mellan Oxen och Skorpionen eftersom detta är en sjukligt materialistisk axel i Mörkrets kvalitet (Tamas guna). 

Notera att kommunikationsplaneten Merkurius är involverad i satansaxeln och att Månen mycket möjligt kan vara infekterad av korruptionens stjärna Algol, om födelsen inträffade tidigt på morgonen.

Faktum är att hans månhoroskop är ohyggligt likt mörkermannen Anders Borg, som just gett klartecken till att behålla licenssystemet som det är, i sina effekter en formidabel straffskatt för ensamstående, fattiga och unga studenter. 

Givet att Eva Hamilton, likt avdelningschefen för Radiotjänst, är född i skarpögda Väduren och också hon har en störning mot ögat (Solen) från Saturnus (kontrollplaneten), får vi det intressanta förhållandet att indisk astrologi, trots dess minimala antal aspekter, ändå prickar in en kontrolldåres Saturnus på alla tre! Antingen i försöken att binda upp ögat (Solen) eller, som i underhuggaren, avdelningschefen, som en nyttig idiot som i sin blinda känsla (Månen) helt identifierar sig med den onda Saturnus. 

(Naturligtvis dramatiserar jag en smula här, alla Saturnus + Solen är inte helt hopplösa egenmäktiger...)

Givet verkligheten inser vi dock att dessa tre horoskop illustrerar maktgalenskap och byråkrati i värsta tänkbara kombination. Jag hoppas Sveriges unga, generationen som kom efter tv-köparna, reser sig i revolution - it-revolution! - och gör sig kvitt den vansinniga högerregeringen med dess urusla fingertoppskänsla. Och nötterna i Förvaltningsdomstolen - jag bara häpnar! 

De har inte fattat problemet som ligger i lagens skrivning. En dator/läsplatta är inte AVSEDD för tv-mottagning, men det är en möjlighet som finns, förutsatt att datorn inte är för gammal (min andradator orkar nu inte ens surfa på nättidningarna pga allt betungande reklam), samt att man installerar rätt programvaror och därtill har en tillräckligt snabb internetuppkoppling. Att fatta så lite av den verkligheten och bara gå på Radiotjänsts linje är verkligen generande för de som satt i denna Förvaltningsdomstol.

Svenska folk: säg med en mun upp era tv-licenser eller meddela åtminstone Radiotjänst att ni skickat dumburken på soptippen! Landet har sju år in i Reinfeldts vanstyre så helt spårat ut att civil olydnad är det enda som återstår. Det är ren dårskap det som produceras från höga positioner. Sveriges kommunikationshus slavar som jag ofta sagt under en ond demon ända till 2020, så det kommer att hända mer skit. Röta och lögn fyller huvudet på det här folket till bristningsgränsen eller åtminstone dem i den desperata och döende mediebranschen. Hur ska Storebror återvinna kontrollen? Dödsdöma Snowden? I dessa tider ser man verkligen vilka som är mänsklighetens fiender.

Inga kommentarer: