Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


måndag 8 april 2013

Vad är rikedom? Reaktionära borgare är i helvetet



"Bu" gnyr moderata stockholmstidningen Dagens Nyheter, "sossarna tänker vinna valet genom att utnyttja vår omvittnade oduglighet som regenter och vår inhumana människosyn."

Korrekt, tycks Karin Pettersson, politisk ledarskribent i Aftonbladet, replikera. Hon koncentrerar fokus ytterligare: det är Anders Borgs inskränkta värld av ekonomiska kalkyler som är själva slagfältet, det här hans negativism som kommer att ge den aktivistiska socialdemokratin segern.

Samma tidning pekar på ett citat från den store liberale tidningsmannen Herbert Tingsten (DN) som påminner om att det är i den borgerliga egoismens mentalitet fascismen alltid frodas. Vi hörde detta tydligt i Fredrik Reinfeldts förflugna ord om att "etniska svenskar" minsann inga problem har. 

Detta sagt av en man vars kommun förbjuder inflyttning av människor som inte kan eller vill köpa sig individuellt boende i Täby - så mycket hatar dessa kryptofascister det goda samhälle där människor känner att de tillsammans åstadkommit något att vi t.o.m. ser en ekonomisk rasism eller apartheid-politik i Sverige i dag, från "landsfaderns" (snart f.d.) egen grogrund. 

Tingstens citat är upplysande som en encyklopedisk definition och astrologiskt har den här bloggen hittat precis samma mönster i horoskopen för högermänniskor som sedan flera år sargat samhället och infört sin "tänk på dig själv och skit i andra politik" - en sådan som tids nog leder till att man själv eller ens egna barn får hasa sig hem efter brutal misshandel i någon skuggig gränd. Man blir alltid ifattsprungen av sina egna förträngningarna och oviljan att ta ansvar för sitt samhälleliga liv. 

Moderat: Face it, med din ovilja att betala skatt för ett allmänt välfärdsamhälle måste du nu lägga samma pengar på tusen trygghetslarm och en ständig känsla av osäkerhet. Men det är DU som har frigjort Ondskans monster genom din själviskhet.

Borgaren fattar fortfarande inte och börjar i det läget skrika som en stucken gris om skärpta straff! Så djupt sitter livslögnen om "valfrihet" utan att bryt sig om att granska det sammanhang vari denna slogan brukar framföras.

De astrologiska mönster som bekräftar Tingstens definition av fascismen är naturligtvis de två signaturer vi sett i samband med främlingsfientliga horoskop och den gruppens överrepresentation av Månen/sinnelaget i privata vinst-principen Jungfrun samt den klaniska, tillslutna och nationalistiska Kräftans tecken. Om man åter besinnar hur Täbysonen Fredrik Reinfeldt har båda tecknen i nyckelpositioner i sitt horoskop, får man en första och smått ruskig föraning om att astrologin faktiskt har prediktiv förmåga och kanske också en kuslig sådan!

Men som Pettersson - i sitt citat säger - kommer valet 2014 att vinnas genom att prata ekonomistiska, Anders Borgs eget inskränkta språk och på basis av vars ordförråd han bara kan vara Sveriges mest inhumana slaktare av det goda samhället med dess löfte till envar om drägliga förhållanden även om allt går en emot. 

Borg har gärna sett fattiggetton och hat i samhällskroppen till följd av den underklass moderaterna sökt framskapa. Och i "fas 2" sedan börja jaga den papperslösa sorten (negerns neger) ur landet via räder och span på offentliga platser! Den famösa jakten i Stockholms tunnelbana borde få alla som överhuvudtaget kan tänka en självständig tanke att överge detta monstruösa parti som uppenbarligen lockar till sig horder av borgerliga fascister - den sämsta människa som något samhälle kan frambringa. 

De beter sig åt som Sverigedemokrater i själ och hjärta och bör alltså ligga på 10% och inte 28. För det är nog så att man måste räkna med att 20-25% av den svenska befolkningen är så underbegåvad att just fascistiska argument eller redan undertoner väcker en demonisk resonans. Varje kvarter har några gnällspikar och negativister och det är ur Satans djup - symbolen för Total Negativitet - som fascismen springer.

Det kan enkelt påvisas genom att se minsta gemensam nämnare i horoskopen för de fyras gäng - fyra av de viktigaste männen bakom den så kallade "arbetslinjen" som inte är något annat än en maskerad fascism i dess hyllning av den borgerliga arbetsmoral Martin Luther kom att luta sig allt mer mot i sin degeneration ner i antisemitism och hat mot de utsvultna bönder som gjorde uppror efter uppror i hans tid. 

Regeringen Reinfeldt anser nämligen att det är den enskildes eget fel om han förblir i arbetslöshet någon längre tid, eller blir allvarligt sjuk av sitt enahanda arbete och har sataniskt sett till att få slavar som jobbar snörvlande sjuka eller halta genom att gradvis förstöra välfärdssamhället. Det är precis som sjukhuschefen i Sydamerika som systematiskt "barmhärtighetsmördade" patienterna på sitt sjukhus för att få snabbare rotation av patienter. Nya patienter, mer lönsamhet. EXAKT samma fanskap som borgaren tror på som samhällsmodell pga. sin obegåvning och oförmåga att se HELA SYSTEMET och hur det egentligen fungerar.

Högersamhället bygger på an klassisk princip: "härska genom att söndra". Pressa ner slavarnas löner genom att definiera så trånga arbetsbeskrivningar att de nästan kunde följas av en dresserad apa, och där helheten undanhålls den anställde och bara ankommer den medelklassklick som onyttigt sitter vid sina skrivbord och ritar upp en hackordning som de själva ska vinna på - i förhållanden till dem som DE målar ut som lägre stående och som de anser bör ha lägre lön. 

Sådan är ondskan i fascismens hyllning av den "dugliga människan" och det är helt klart fascistoida åsikter som ligger bakom i synnerhet Anders Borgs ekonomistiska världsbild.

Denna fascistoida ekonomism, som sossarna tänkt använda för att bräda regeringen Reinfeldt, den har alltså en astrologisk signatur? 

Ja, åtminstone att döma av minsta gemensamma nämnaren i det fyras gäng. 

Rätta mig gärna om någon nyckelspelare saknas. Men visst är det Göran "valfritt apotek" Hägglund som bidrar till att knäcka de gamla i samhället genom en privatisering av apoteken som skadat alla utom stockholmsborna som numera kan köpa sköljmedel mot dålig andedräkt (för dålig ande, de har de verkligen dessa borgare!) i tre apotek i varje kvarter, medan botten totalt går ur övriga Sverige.

Visst var det sparkade Sven-Otto 'sex-skandalen' Littorin, då arbetsmarknadsminister, som var ett viktigt instrument för den s.k. arbetslinjens sjösättande. En rent fascistisk lösning som syftar att driva Sverige ner i okunskap eftersom regeringen kortsiktigt anser att arbetslöshet är den enskildes eget fel och att han väl får sänka sina krav om de akademiska betygen inte räcker. 

Vad som då händer med de utan akademiska betyg framgår inte av regeringen Reinfeldts arbetslinje - men i praktiken fångar Fas 3 in dem och gör dem till livegna slavar utan inkomst !!! Jag har akademiska betyg men har "valt" Fas 3 för att på nära håll se in i Mörkrets Hjärta - se vad borgare egentligen går för. Det är inte vackert. Varifrån kommer dessa själar? Är de från helvetet?

Och visst måste kung Borg och hans gemål, Fräcke Fredrik, sägas vara underjordens kung och drottning. Här är de fyras gäng och den gemensamma nämnaren är just underjordens stjärntecken, och makalöst nog också det stjärntecken som är skälet till att det ytterst begränsade språket ekonomiska överhuvudtaget talas på planeten.

Alla fyras kartor har redan kommenterats tillräckligt på bloggen, så jag placerar bara kartorna på rad - här som "naturliga zodiaker" med tecknen korrelerade med sina "naturliga" hus. Det är inte svårt att se vad som är den minsta gemensamma nämnaren bakom den potentiellt fascistiska borgaren. Det råkar händelsevis också vara soltecknet för tre av Nordens fyra främlingsfientliga partiledare!

HUS 2. HADES PORT
= HEL / HELVETETS PORT

Bloggen har formligen frossat i upptäckterna av astrologins djupa kopplingar med antikens insiktsfulla filosofier, indiska och dess förgrening till de tänkare - Platon med flera - vi i väst tror var först med att kartlägga vårt moderna kognitiva universum.

Att den hellenistiska astrologin kallade det andra huset, som numera kopplas till privatekonomi, för "ingången till de dödas värld" är inte bara pikant och en smula generande för t.ex. Fredrik Reinfeldt vars Jupiter i Oxen ("lätta pengar", "vinst utan anstränging") demonstrerar hur periodiskt hela årskullar föds där i värsta fall Jupiter blir en ledande princip i deras liv: en bisarr jakt på den egna lyckan, utan något som helst sociala ansvarstagande. En pengahungrig chanstagare helt enkelt, en "simpleton" som britterna säger med sin förmåga till upphöjd avsmak.

"Landsfadern" är så genomskinlig att han inte kunnat övertyga något annat folk än svenskarna om värdet av "lätta pengar bara för mig", ett folk som i sitt eget nationalhoroskop i Oxen uppvisar just materialistisk aggression och vanföreställningens sataniska viskningar i innerörat (Mars + stjärnan Algol). Samma som hos Mona Sahlin, som för evigt blir hågkommen för lite choklad (Oxen som födoämnen) och för ett mindre kontokortsbedrägeri (Oxen/2a huset som privatekonomi). 

Socialdemokratin var med andra ord redan 1974 (tiden för nationalhoroskopet) på god väg in i det privatekonomiska helvete högern alltid sökt lura in människan i, detta falska pyramidspel som skövlar stort för att gynna bara några få. Och dumma människor - som inte kan läsa sina horoskops öde - tror alltid att de är "den utvalde". Så stressar gnagardjuren runt i hjulet för att "göra karriär" och håva in storkovan. Vilka spån. Har de inte sett vilket skräp de köper i "fina butiken" jämfört med de verkliga Storkapitalisterna vars nyttiga idioter de är? Och nu står Löfven där och utlovar plats för fler i ekorrhjulet !!! Fatta.

Det handlar egentligen inte om högersosseri eller om moderat egopolitik, högersossarna har länge haft en och en halv fot inne i det system som föder den fascistiska synen på människan. Socialdemokraterna har redan i ett och annat uttalande visat att de står på fascistborgarens syn när det gäller "arbetslinjen". 

Efter att invänt sig mot Fas 3 häromåret gick riksdagens opposition på semester, moderatregeringen gjorde en värdelös och till intet förpliktande justering av ordalydelsen i en förordning och högersosseriet släppte frågan direkt! Socialdemokratin står definitivt på Rovkapitalismens sida. Se med vilken svaghet deras kongress vägrar ta avstånd från profiter i skola och vinst - rakt emot folkviljan där jag sett siffran 88% motstånd mot att tjäna pengar på andras behov av vård.

Är det därför Ylva Johansson petats ur högersosseriets innersta krets (AB, SvD): för att hon som partiets arbetsmarknadsansvarige hårdast kritiserat Fas 3-slaveriet med ursprunglig avsändare i motparten Littorin? Hon är kanske till besvär för den här marknadsanpassade förfalskning av vad partiet en gång stod för. Att eliminera Fas 3 kommer naturligvis att kosta staten mycket pengar, något sossarna nu "lärt sig" av moderaterna att en stat inte får göra.

Sosseriet försöker slå i väljarna att de är som en lite mer självbehärskad brasiliansk sjukhuschef. De säger att de ska kontrollera hur snabbt den vansinneskorrupta staben injicerar de dödliga giftinjektionerna i de inlagda. Men faktum kvarstår: fascistiska samhällen har inte råd med fattiga, sjuka och arbetslösa. De som har, de tror att de är djungelns lyckade överlevare. Sedan blir de utslagna och behandlas precis likadant som de behandlat andra under sina stridbara år. Så sjönk Sverige ner under alla minimikriterier på ett samhälle befolkad av riktiga människor. 

Vad vi ser här utvecklas är Oxens tecken eller helvetet på/i jorden (=materialism). Materia är det mentala tillstånd där alla bara pratar priser och pengar, där regeringar skickar 5 miljarder av skattepengarna till restaurangbranschen - Oxen i dess simplaste tagning: som födan vi äter för att orka arbete fram till nästa skrovmål.

Dessa stockholmsmoderater på sina uteserveringar förstår inte att bortom guldkanten (den fejkade oxfilén) så beter de sig fortfarande precis som idisslande kossor - de är slavar av simplaste sort som sitter där och äter annan nötkreatur. Konsumerar dessa nötter för att slippa tänka? Jag tror de INTE VILL vara informerade just för att de anar hur skeva deras perspektiv är! De lever i avsiktlig självlögn och för sådana blir Domen betydligt hårdare när det här jorelivet är avslutat. Verkliga idioter straffas inte alls, men avsiktliga smitare blir garanterade en markant sämre återfödelse.

Det finns inte en enda borgerlig tidningskrönikör kapabel till så korrekta och kunniga samhällsanalyser som dem man finner på "vänsterbloggen" Kildén & Åsman - läs analysen av sossarnas uppkomling Suhonen och lite intressant partihistoria! Korrekta fakta och en nästan total avsaknad av ledarkrönikörernas i DN och SvD tramsiga insinuationer.

Den fornnordiska mytologin ingår normalt inte på den här bloggen (jag är dåligt påläst), men i illustrationen ovan kunde jag inte motstå frestelsen att koppla samman dessa indoeuropeiska rötter som givit dödsrikets gudinna Hel med hellenismens andra horoskophus som porten till dödsriket. Det är väl värt att påminna sig att i Babylon nedsteg Inanna i dödsriket (och kom upp) - en exakt förlaga till åkerfältets dotter Persephone i Grekland som också dras ner i underjorden genom en Hades port. 

Notera Venus FALL i det potentiellt vinstgivande åkerfältets tecken Jungfrun. Är det därför Jungfrun trots allt detta om-sig-och-kring-sig som utmärker den självtjänande moderata människotypen (se Nya Moderaternas Jungfrudominerade partihoroskop) INTE tjänar storkovan? De förblir småskaliga i tänkandet. Det är istället motsatta tecknet Fiskarna som ror hem de stora pengarna! (Se: 270 vd-typer och Jupiter som Zeus Soterios

Den lilla välgöraren Venus "fall" i gatusmarta och lömskt kalkylerande Merkurius i profittecknet Jungfrun ger visserligen hög praktisk intelligens men är också signatur för själviskhet. Men verksamhet som bygger på NEGATIVA bevekelsegrunder är aldrig en konstruktiv drivkraft. Hela det moderata projektet har skurit ihop i det SJUNDE regeringsåret (när den sjunde himmelens herre Liemannen och Domaren Saturnus gick in i sitt rättvisetänkande i Vågen).

Men Fiskarna tillhör ju också den negativa bevekelsegrunden eller polariteten? Varför Jungfrun är om-sig-och-kring sig och ändå bara får ut småpengar för all sin egocentriska vilja till vinst se astrologiskt i att Venus fall är ett problem här. Pengarnas planet är "fallen" vilket ger borgarens strävsamhet och patetiska upplevelse att "minsann göra rätt för sig" (till skillnad från sjuka och arbetslösa). Borgaren är redan hjärntvättad av någon annan som konstruerat detta pyramidspel som borgaren aldrig kan vinna i.

Jungfruns härskare Merkurius är dessutom en krämares eller handelsmans planet och den har inte någon godhet i sig. I bästa fall kommunicerar den neutralt och sanningsenligt, i värsta fall sprider den lögner och myter (se den politiska högerns standardmetod när de presenterar sin syn på saken).

Mot detta visar sig lustigt nog den "negativt polariserade" Fiskarna i själva verket klart mer favoriserad. Tecknet må representera "försakelser" eller "offer" eller "världslig förlust" - i bästa fall för att själen tar det högre goda på allvar och söker moksha (själens rening och befrielse från smutsiga Vatten, dvs. orimlig närighet och en låg begärsnatur). 

Det intressanta är nu att de vd-typer jag gick igenom och där påfallande många hade sinnelaget i Fiskarna, måste ha renat sina själar i tidigare liv för att nu få del av den fördolda naturlag Jesus antydde: "de sista ska bli de första". Fiskarna är zodiakens sista tecken, sist på bollen så att säga. Men de som lyckas rena sina själar kommer att återfödas som vinnare! (Och med den nyvunna lyckan följer förstås större ansvar, så många av de här själarna kan tänkas falla på nytt...)

Därför kan man närmast se på den självmedvetna och vinsthungrande Jungfrun som zodiakens loser - just i sin kampaktiga jakt på småpengar (Löfven om avskaffandet av vårdvinster. "Låter sig inte göras"). Och omvänt: det är bara ur den fascistoida borgarens perspektiv Fiskarna ser ut som "samhällets olycksbarn", onyttiga och improduktiva. I själva verket arbetar 12e husets barn och dem som tillhör Fiskarna på att bli bättre varelser vilket kommer att komma världen tillgodo på nästa varv. Men vilken av Jord bunden fascistoid borgare har förmåga att se Kosmos stora rörelser? Ingen i det tydligt materialistiska Sverige i vilket fall. 

Därför kan högerns materialism så obehindrat slå klorna i befolkningen. Jag har från början kallat Moderaterna en nära släkting till Sverigedemokraterna i deras explicita rasism och det senaste årets händelser (bl.a. Reinfeldts "etniska svenskar" och Billströms allt sjukare utspel) har tydligt visat hur sant detta är. Och nu som grädde på moset har AB:s Swedin alltså hittat liberala DN-mannen Herbert Tingstens citat som med samma blick för de verkliga sammanhangen kopplat samman självgoda små kryp som Anders Borg och Fredrik Reinfeldt med fascismens väsen.

Jag skulle kunna slå mer på egen trumma och påminna om alla de inlägg där jag jämfört Mussolinis och Reinfeldts snarlika horoskop... Bara med den fungerande österländska astrologin kommer man livets verkliga tendenser inpå livet och kan använda stjärnorna för att förstå vilken "anda" som egentligen driver ett eller annat påstående. För det handlar aldrig om orden utan om sentimentet. Astrologin avslöjar, dessvärre, rötan i himmelen och därför också på jorden, under vissa perioder. 

Välsignelsen för de berörda är att ignoransens mörka skynke faller över dem och de kan inte se sin avvikelse. Där i livet en eller ett par gånger för att bara passivt registrera. Sedan, i ett annat liv, vaknar deras kreativa och rationella själ upp igen. Det är ett ENORMT mysterium det som pågår på Jorden. Fullständigt obegripligt för en som tappat så mycket av sin andes intelligens att han/hon börjat tänka och tala ekonomiska. Se (s) sorgliga motpol till Borg! Regeringsskifte 2014 kommer således inte att innebära något alls i Sverige. Dumheten och mörkret fortsätter att tillta.

Men om bloggens val av Vågascendenten för Sverige stämmer, tar den onda demonens välde slut år 2020. Lever bloggaren ännu då ska han med intresse följa de globala händelseutvecklingar som en gång för alla gör slut på Rovkapitalismen. Vi kan vara sju år från ett världskrig. En hemsk tanke för den onda borgaren och dennes triviala konsumtionsinriktade liv, men en bra tanke för alla dem som skulle vilja se ett "clean slate" och en omstart för mänskligheten. Det behövs en mycket djupare självrannsakan än vad dagens politiker är kapabla till.

*****


DAGENS PROPAGANDA-DOS I DAGENS NHETER:

En forskare med tyskklingande namn använder den lutheranska flitens land Tyskland för att försäkra arbetsgivare om att en femtioåring inte alls är oanställbar trots att han nu presterar lägre än 45-åringen. Och att ungdomar inte alls är oanställbara kräk, bara man "fostrar in" dem. 

50-åringen, fortsätter den här forskaren från helvetet, ÄR visserligen dyrare för företaget, men förutsätt att vi nu bara talar chefstillsättningar - löner i storleksordningen en halv miljon - kan företaget slingra sig ur pensionsåtagandena. 

Det är nästan så man känner den inre terroristen vakna till liv inför dessa satans viskningar till andra satanister där den gemensamma fienden är "staten" och "kostnader".  Själv 50+ och utan erfarenhet för chefsbefattningar, ser jag mig helt klart som skräpet som blev över i denna nya värld av borgerlig fascism!

Naturligtvis tillåter DN varken kommentarer eller blogglänkar till detta stycke av nonsens.

Jag återkommer med en horoskopanalys av arbetsmarknadsforskaren Thomas Fürth som uttrycker fascismens djupaste sentiment under ett spelat lager av anständighet, vilket inbegriper den germanska husbondens välvilliga önskan att fostra de unga till stukade löneslavar i ekorrhjulet. [Inlägget nu skrivet.] 

Den protonazistiske Martin Luther kom att rövslicka feodalherrarna dubbelt eftersom han själv var en rättslös bråkmakare. Människor i nöd blir tyvärr i allmänhet oerhört korttänkta - det är den vegetativa själen som nöjer sig med att härja om nästa mål mat och det minskar effektivt förmågan till klarsyn.

Från Luther, detta psykologiska haveri, har mycket av Europas galenskap sprungit. Men korruption är människans arvslott och katolicismen vid tiden hade blivit lika fisförnäm som dagens obildade borgare är. Blodiga revolutioner kanske behövs. Och den kommer till Sverige också, alla tecken ligger redan i tiden.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Man bör kanske akta sig för svepande formuleringar om personer med tyskklingande namn. Inte sällan är de i likhet med Thomas Fürth judar, vilket ju något litet tar udden av associationer med germaner, Luther och nazismen.

Seaward sa...

Man ska inte glömma judenhetens frivilliga konversion till kristendomen i Tyskland på 1800-talet för att få del av de kristnas privilegier... Det var enda chansen till social karriär. Kalla då Fürth ett offer för stockholmssyndromet, betingat av historiens omständigheter.