Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 24 april 2013

Regeringen Reinfeldts fascistiska hälsoprofilering

År 2010 hade moderata Stockholm åtminstone 5.000 hälsofascister som skrev under på det ariska slagropet, "Tillsammans mot världens friskaste stad" - det är till "the Capital of Scandinavia" Sveriges mest primitiva skock av inbillade individualister har koncentrerat sig. 

Inte undra på att svenskarna tvingats åse stockholmska sjukvårdslandstingsrådet Filippa Reinfeldt implicerad i korrupt försäljning av folkets sjukhus till politikernas bekanta i lummiga villakvarter i Bromma. Per Albin Hansson vänder sig i sin grav över det pack som bebor hans gamla område - egenmäktiga kryp som sågar ner kommunens träd för att höja marknadsvärdet på sina egna tomter. I Stockholm klär sig kriminaliteten chict och har pengar men det är likväl lägsta sortens folk.

Det är fascinerande hur hälsofascismen är så utpräglad i den här staden i kombination med detta tjatande om Stockholm som nästintill världens mittpunkt. Är det nazityskar som i nya blonda svenska kroppar fortfarande odlar myten om sin överlägsenhet. 

Vilken tysk stad från Andra världskriget kan det vara som har reinkarnerat i grupp efter några år i en kollektivt Skärseld (reningsbad) och nu fötts i eller sökt sig till Stockholm? Är det Adolfs borgare i Berlin? Lika obildade nu som då och med samma lilla livsstil, men alltjämt i det undermedvetna fyllda av Ledarens sagor om vara förmer, en ras av härskare med bättre arvsanlag. De stammar gubevars från den mytiska nordiska varianten av den överlägsna ariern. 

Nu har dessa berlinare faktiskt BLIVIT nyskapade ur den äkta nordiska genetiska poolen. Dessa själar är nu framme vid sina drömmars mål och som fjärrprogrammerade arbetsmyror bygger de nu flitigt vidare på den dunkelt erinrade drömmen om Tusenårsriket. Fredrik Reinfeldt är bräddfull av myten om detta Rike men i hans medvetande ligger tyngdpunkten på att ISOLERA SMITTAN - moderaterna försöker fördriva mindre "presentabla" medborgare från Stockholm. Moderata politiker höjer rösten för att förbjuda tiggarna från öst, dessa påminnelser som bara fyller moderaterna med dåligt samvete.

Men samvete är det sista de vill ha, dessa små. De vill ju bara leva i lyckoslummer i Tusenårsriket - det som marknadsförs som Stockholm - the Capital of Scandinavia. Inflyttningen till Stockholm är enorm skrev tidningarna för några dagar sedan. Vi har tydligen ännu många flera tyska nazister som vill leva det ariska livet.

Hör hur sjuka fragment ur historien poppar upp närhelst en stockholmsmoderat försöker tänka ut något "system": Hanne Kjöller skriver väldigt bra i DN om regeringen Reinfeldts galenskap. För egen del skapar de ivrigt nya lagar om sekretess för att få verka i mörkret. Men när det gäller sjukvårdspolitiken - eller är det vår tids rasbiologiska profilering? - gäller det motsatta, fler och flera ska få tillgång till vitala uppgifter om den enskildes privata hälsofrågor. 

Din "judiskhet" (underlagen ras innebär underlägsen livsföring) tillåts bli en snackis eftersom Hälsa blivit ett värde som dyrkas med religiös frenesi av bisarra svenskar. Det är som om lilla Sverige inte kan hantera trenderna i stora världen utan att skapa groteska nidbilder av impulserna. Läs Kjöllers skrämmande artikel. Här är sammanfattningen:
Vi har en regering som inte tycks förstå poängen med integritetsskydd och som därför inte vill höra vad Datainspektionen har att säga. Arbetsordningen är i stället denna: Först inför vi ett system som bryter mot lagen och sedan ändrar vi lagen.
Astrologiskt är det förstås Führer Reinfeldts personliga horoskop som sätter sitt avtryck på den svenska politiken och därefter på folksjälen. I det här fallet är emellertid lögnaren själv i högsta grad ett uttryck för den lågutbildade svenskan med några kurser i ekonomi som enda "högre" kundkap att brösta sig över. Det uppstår en osund rundgång mellan dumhet och position och det blir allt klarare hur det 11e idealhuset i "landsfaderns" inte når högre än till "Den Slutgiltiga Lösningen" eller Kräftans tecken.

Kräftan och dess härskare Månen ansågs i antiken indikera "livets slut" eller "frågans slut" och placerad i idealhuset bekräftar horoskopet Fredrik Reinfeldts uppenbara önskan att eliminera alla svaga och livsodugliga svenskar (jfr marknadens kamp om vinster och marknadsandelar). Han gör det genom arbetslinjens piska - tvingar sjuka upp ur sängarna att söka arbete och sänder offren för hans eget marknadssystem in i nazityska arbetsläger (Fas 3) om de inte hittar någon försörjning.

Romaren Manilius konstaterade under första århundradet att Kräftans barn slåss intill döden för att behålla greppet om de vinster de så älskar att raka åt sig! (Jfr "crab fight"). Detta är alltså medaljens baksida till deras vilja att skicka andra i döden för att rädda sitt eget... Naturen är inte intelligent i högre mening.


Fas 3 är på sina håll för övrigt rent slaveri: utan lön utför jag f.n. samma datasystemering jag gjorde för 12 år sedan för en god månadslön - innan jag blev för "gammal" för Svenskt Näringslivs arbetsmarknad. På den nekas människor med rimliga löneanspråk anställning, om inte redan deras ålder straffar ut dem från Reinfeldts & den fitnessdyrkande Stockholmarnas mytiska och fascistoida värld där bara ariska unga och starka människor rör sig.

Att förstå hur konstant reklam från marknaden under ett antal år frambringat dessa monster till undermänniskor som idag styr landet, kräver en viss intelligens och överblick och som subjekt för den massiva propagandakampanj som förklarar dig vara en stinkande dypöl om du inte äter mentholpastiller, sköljer munnen med munvatten och applicerar riktligt med deo på kroppens alla skämmiga ställen. Som offer för denna massiva renhetsmytologi är det få förunnat att se vilken rutten människobild alla dessa pseudoideal föder hos snart sagt var svensk medborgare.

Vi har blivit ett kroppsfascistiskt och intolerant folk redan i förhållande till oss själva och våra kroppar. (Se preppy kostymnissen Reinfeldt för att skrämmande exempel på en extremt självmedveten och übergroomad egocentriker.)

Förstå sedan hur en sådan här kollapsad varelse DÖMER andra omkring sig på basis av sin egen förträfflighet! ("Etniska svenskar har inga problem"). Invandraren med fel kläder går ju bara bort direkt. Där behöver man inte ens sniffa upp "dålig lukt" som tecken på en undermänniska - redan namnet avslöjar att med måste handla om skräp.

Det finns ingen återvändo från det helvete dessa människor har låtit sig dras ner i. Det går inte att backa ur sin livsinvestering på det här stadiet. Skulle vara en EXCEPTIONELL händelse eller omvändelse i så fall.

Merparten av dagens moderater kommer intill döden att leva som föga mer än korkade kroppsnazis i nya svensk genetik. Deras själar var här på jorden i en ful tid som grävde sig in i deras själsfibrer. Att de numera "sköter sig själva och skiter i andra" är möjligen ett vagt tecken på återvändande till medvetenhet. 

Det var en världshistorisk blackout Europa var med om när Hitler försökte göra Berlin till "the Capital" inte i Skandinavien utan i hela världen. Hans ariska övermänniskor var också stadda i rörelse målet att bli "mot världens friskaste" men inte genom att jogga runt genom kungliga huvudstaden som maniker utan genom att tyst medge Hitlerregimens utrotning av de "underlägsna" elementen bland dem. 

Om de själar som idag uppträder som stockholmare kommer undan med sin passiva skuld en gång till, NÄR kommer då Ödets vågskålar att signalera "payback time"? Det vet bara de högre makterna. Men det kommer att bli ett lidande utan dess like. Vanliga hederliga människor kan glädja sig åt att den kosmiska rättvisan håller räkning på precis varenda liten skygglappsförsedd moderat i landet. Att inte vilja tänka är ingen giltig ursäkt.


Från tidigare i bloggens historia:

Den svenska rasbiologin (del 1) (2009)
Den svenska rasbiologin (del 2) (2009) 

Bloggens första ministudie där Kräftan - slutenhetens och protektionismens princip - verkade förklara svenskarnas rasistiska rädsla för att få sin "folkhälsa" förklenad.

Jämför (s) partihoroskop med dödens Saturnus stigande i Kräftan, Stefan Löfvens Sol i Kräftan och hur omöjligt allt blev när en viss Omar Mustafa valdes in i partistyrelsen.

Adjöss till alla nobla ideal om människors lika värde - Löfven vill bli statsminister 2014 och ut åkte "det smutsiga muslimblodet" eftersom det övergripande målet MAKT var viktigare än en oskyldig människa som ännu en gång fick högermediernas drev efter sig. (Den här gången också rabiata och ignoranta feminister utan nämnvärd förmåga att skilja patriarkala förtryckare från män som verkligen jobbar med höga ideal.)

Ja! Inte bara moderater utan även sossar bär på det nazityska oket - eller om det var svenskarna som exporterade sin inskränkthet till tyskarna. Det verkar vara samma grupp av själar som oscillerar mellan de här två trakterna på jorden...

Kosmologi & Vetenskap 2: Icke-rasistiska tecken (2011) 

Inläggets titel till trots är fyndet av vilka zodiaksymboler som visade sig rasistiska kanske mer intressant.

Låg intelligens och rasism (2012) 


En självförklarande rubrik.

Inga kommentarer: