Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 22 februari 2013

Regeringen Reinfeldts mörka övertoner


Så visar sig verkligheten närapå överträffa dikten. Denna blogg upplevde direkt paralleller mellan regeringen Reinfedlts Täby-politik för lyckade etniska svenskar och nazismens arbetsläger i Fas 3-slaveriet. Nu brister regeringen Reinfeldts alla försök att dölja sitt sanna väsen också i till Täby gränsande Stockholm - ett djupt moderatnäste. Har jagas nu  papperslösa flyktningar i tunnbelbanan av förklädd polis för snabb deportation (AB, SvD).

Det här är moderaternas arbetsmetod, att exportera ungdomsarbetslöshet till Norge och ständigt bedyra sin politiks framgång. Under bloggens etikett Moderaterna har så här långt 31 inlägg samlats som påminner om hur det ser ut när all värdighet lämnat människan. Det finns många fler under andra etiketter.

Med skändligheterna i t-banan har Monstret öppet bekänt färg. Min beundran för de unga aktivisterna är gränslös. I en annan tid och kultur hade "landsfadern" så brustit i humanitet att det varit tid för revolution och rullande huvuden. Hur kunde svenskarna låta nazister återfödda i svenska kroppar så lätt ta makten? Jo, bara genom att locka med lite mer pengar i plånboken tappade en normalbildad svensk totalt huvudet.

Sverigedemokraterna var lätta att genomskåda, bara idioter köper deras banala svar på svåra frågor där de står och pekar finger mot det som verkar lättast att skylla på. Men Nya Moderaterna visade sig vara en riktigt bedräglig falskskyltning.

Fredrik NUON Reinfeldt har nu gått till svensk historia som den värsta ledare folket valt i modern, demokratisk tid. Man undrar verkligen vem han varit i ett tidigare liv. Har han gjort så här tidigare? I vilket land och under vilket namn? 

Det sägs ju att historien upprepar sig och att själar som kommit på avvägar tenderar att också de upprepa sina misstag eftersom den andliga sjukdomen avslöjar sig som fula, fula värderingar, snåla, snåla attityder.





Stickprov från äldre inlägg:

Moderaterna jagar dammråttor i tunnelbanan - i december 2010 gällde saken detta småaktiga partis jakt på gratisresenärer, ett nog så begripligt tilltag när de ansvariga höjt månadsavgiften till oskäliga nivåer. 

På flera sätt söker Stockholmsmoderaterna införa revirgränser mellan b-människorna i förorten och de lyckade alfa-människorna i innerstaden. Ingen stockholmare rörde ett finger när man "rensade bort" ett dagcenter för bostadslösa i trendiga och penningstinna statsdelen Söder och körde ut de minst köpstarka och "lyckade etniska svenskarna" en bra bit utanför stan. 

Stockholms gentrifiering bör hellre kallas gettofiering och därtill en inverterad sådan. Täby-demonerna (moderaterna) applicerar sin lokala politik även på huvudstaden och i slutändan kommer bara frossande kapitalister att få bo i den här staden. Det är nazityskarnas judegetton en gång till, bara att modereraterna kapslar in sig själva bakom höga osynliga stängsel och söker hålla "främlingar" borta från sina områden.

Etiketten Fredrik Reinfeldt är bloggens mest använda bland personnamnen. Där finns åtskilliga texter som ser paralleller mellan hans djupare sinne och nazimentaliteten som myndigheterna nu inte ens längre söker dölja i klappjakten i Stockholms tunnelbana.

Moderaten och invandrarhataren Tobias Billström har samlat åtta omnämnanden på bloggen och det är naturligtvis ur den mannens själsdjup "Gestapofasonerna" mest uppenbart kommer. Reinfeldt den hala ålen är den i byken som är överlägset bäst på dubbelspel och på att undvika ansvar. Det var därför man fick skrattattacker av blotta antalet gånger han använde just ordet "ansvar" i en av sina många dimridåer. Var det i den senaste regeringsförklaring någon talskrivare fått stora snurren? Vid en viss punkt slutar man lyssna på folk som ständigt producerar "bilder" i strid med all ärbarhet.


Inga kommentarer: