Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

ESTETIK:
Blogger/Google förstörde en gång mängder av bilder från de första åren vid ett omskapande av usla miniatyrer av original i GIF-formatet. Klicka för att se de skarpa originalen. Ser också dessa usla ut, högerklicka och välj "se bilden" .

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)fredag 8 februari 2013

Regeringen Reinfeldt & Nuon-skandalen

Anders Borg skyller ifrån sig, på sedvanligt Reinfeldtmanér, och hänvisar tillbaka till föregående näringsminister Maud Olofsson för det extrema - EXTREMA! - överpris regeringen genom statliga Vattenfall betalade för ett holländskt energibolag (SvD). 

I Svenskans bakgrundsteckning nämns att statliga Vattenfall köpte Nuon i februari 2009. Den uppgift jag lyckats hitta på nätet (hos Nuon) anger istället EU:s ja till affären den 1 juli samma år, vilket ändå måste sägas vara den bästa tidpunkten för ett horoskop.

Låt se hur galen regeringen Reinfeldt var vid denna tid enligt astrologins sätt att frysa en tunn skiva tid som sedan kan analyseras från alla håll och kanter.

Någon gång den 1 juli hanterades ärendet i Bryssels korridorer, men vi har bara midnattstimman för den kanske viktigaste dagen i modern tid för svenska folket: deras folkvalda högerregering är med spenderbyxorna och "ansvaret" själv, "landsfadern" Reinfeldt blev väl här ytterst ansvarig för att ha gjort en sämre affär för folket en någon annan i historien! Detta och misshandeln av sjuka och arbetslösa - vilken Ledare !EU gör väl inte annat än skyfflar pengar hit och dit, men midnattstimman eller dygnets öppning ger verkligen ett intressant omen för Sverige. Det är visserligen den 30e graden av Stenbocken som stiger, men "stora pengars" Jupiter i Vattumannen, bara tre grader från östra horisonten, knyter väl an till Sveriges horoskop som ju har Solen och spekulationens, lätta pengars och förmögenheters Jupiter i Vattumannen. 

Ur nationellt perspektiv anger denna öppning på ett nytt dygn därför en viktig dag. Samma kunde visserligen sägas om hela det år när Jupiter passerade Vattumannen. Detta var en skammens tid i Sverige när de rika berikade sig än mer och där svenska folket ännu inte riktigt förstått hur regeringen Reinfeldt systematiskt sänkte landets svaga grupper i ett träsk av hopplöshet eftersom de hemliga bidragsgivarna bakom Reinfeldts moderater givit honom regeringsmakten mot motprestationen att via reform och lagändring krossa arbetstagarna genom falska myter om att ensam är stark, och därigenom hjälpa de rika att bli ännu rikare. 

Ännu vid tiden för Nuon-köpet var svenskarna lyckligt ovetande om det helvete regeringen Reinfeldts krossade välfärdssystem skapat för så många människor. Regeringen vid denna tid hade jättekul - de lekte big bidness! 

Det är faktiskt inte länge sedan jag gick igenom nationalhoroskopets femte hus som ett spekulationens hus och hur Jupiters "lätta pengar" antyder att Sverige är ett land som gillar stora pengar som man får utan ansträngning. Svenska Spel AB. Keno och rullande bollar med siffror på. Dumheten härskar utan ände i dt här landet och regeringen Reinfeldt är inte ett dugg bättre än avkomman mellan byfånen och horan. Det är tyvärr på den här nivån den svenska folksjälen avstannat, patetiska materialister som tycker böcker och lärdom är "jobbigt".

Vattenfalls begäran om det historiskt stora kontantköpet går igenom "kreditvärdighetsinstitutet" EU när den mest djävulska av girighetskrafter verkar på himmelen: horsyndromet (Mars + Venus) i den slitigaste av alla övergångar, mellan Väduren och Oxen och därtill under inflytande av den perverterande onde Satan !!! Vad tänkte regeringen Reinfeldt på ? Det ser vi av denna karta. En helt förryckt regering föder en affär som återspeglas i den här bloggens kanske mest förryckta horoskop någonsin!

Påfallande är hur de tre materiella resurshusen två, sex och tio är går i Luftelementet - ibland källa till orealistiska luftslottskonstruktioner... Det är med andra ord ovanligt lite substans i de hus som borde förfoga över solida resurser, och med denna inledande observation kan man sedan granska de tillfälliga härskarna till vart och ett av husen. 

Jag nöjer mig dock med att notera hur den för Sverige så viktiga Saturnus står i ett ondskefullt hus, det åttonde för "andras pengar", dvs. pengar som rätteligen tillhör ens allierade. Om detta är horoskopet för statliga Vattenfalls förvärv - till katastrofalt överpris - ett elbolag, då är "de andras pengar" ju våra - folkets pengar. Det var inte Vattenfalls pengar utan det du och jag betalat i skatt. Och regeringen Reinfeldt drev på denna affär av dunkla ideologiska skäl...

Saturnus är Stenbocksascendentens härskare, och tillika nationalhoroskopets sol-, förmögenhets- och egendomshärskare (Saturnus i det svenska horoskopet disponerar över både Solen, Jupiter och, i Stenbocken, Venus - tillika Sveriges styrande planet genom Vågascendenten).

Att en planet som är så viktig för vårt land står så dåligt i förvärvshoroskopet och så påtagligt antyder förluster, det talar för att midnattskartan är signifikativ. Ofta kan man ju ställa flera horoskop för samma händelse, även om den antika fantasin att barn "tillverkades" av föräldrarna under samma stigande tecken (i öster) som de nio månader senare föddes under just bara är fritt fantiserande.

Med KONTANTtecknet Stenbocken i öster hittar vi lustigt nog också Fredrik Reinfeldts måntecken Vågen som krönande "triumf" uppe på tionde makt- och ägarskapshuset. Månen står alltid för FOLKET, den ansiktslösa massan. Det här var ytterst sett folkets förvärv av ett bolag via statliga Vattenfall. Men det här ägarhuset gjorde en riktigt usel affär - för se hur skadad Mån-Vågens härskare Venus är av den förhastade och hetsiga Mars-Väduren och den sataniska förledaren al-Ghul, antikens onda stjärna!

Men ett folk får vad de förtjänar. Nationalhoroskopet innehåller exakt samma störda Måne - ägda av Mars i materialistiska Oxen och Mars skadad av Algol. Så här går det när fattighjon i fina kostymer ger sig ut i Europa för att göra "klippet". Som marockansk handeslman på 1100-talet med en del slavförsäljning mot norra Europa är det mina forna synder som tvingat fram en återfödelse som svensk. Men att se svenska krämare i arbete är bara plågsamt! 

Svenskt Näringsliv beter sig som idioter och söker straffa bort lärdomsglädjen ur ett folk genom åsikter om högskolestudier. Antikens verkliga handelsmän ägnade inte 100% av sin tid åt att "produktuveckla" (hitta billigare och sämre sätt att framställa varan) enbart i syfte att öka vinsten. Innan väst nådde detta skamlösa bottenläge hade handlaren heder. Tid lades på att vara Människa! Det sades för tjugo år sedan att man utomlands log åt svenska affärsmän eftersom de är så fixerade vid affärer och inte klarar att bet sig som vanligt folk. Frågan är om befolkningen blivit så mycket mer socialt kompetent av nätet, av lögninstrumentet Facebook eller datorspel... Jag tror nationen har blivit ännu mer fördummad.


Jag etiketterar detta inlägg "kriminalitet" för det är vad det är.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar