Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


söndag 6 januari 2013

Sveriges dolda styre - den nazi-moderata hybriden


Karin och Hermann Göring -
den svensk-tyska mentaliteten personifierad

Jag har sagt det tidigare, det kan knappast vara en slump att det luktar tyska lång väg om ledande namn i Nya Moderaterna. Rökridån designades till att börja med av f.d. propagandaministern Schlingmann, det fejkade partiet leds av en Reinfeldt, finansministern är en Borg, utrikesministern är en Bildt med högsta ambition att bygga en privat förmögenhet. Och bland konstruktionens många misslyckade rekryteringar hittar man en högra hand med namnet Arkelste(i)n.  Det har varit en hög koncentration av tyska namn bland de tyngsta partimedlemmarna.

Partiets hatiska och nedlåtande syn på människor i marginalen är identisk med nazismens syn på över- och undermänniskor, och Reinfeldts framgångsrika, "etniska svensk" är Adolf Hitlers myt om "övermänniskan" från igår. 

Nu har den banala ondskan flyttat in i bostadsrätter och tillhör den anonyma medelklass som saknar varje anstymmelse till originalitet. Rättesnöret här är: konsumera dig till den identitet du saknar, lilla människa.

De ansiktslösa måste därför profilera sig och sin konsumtionskraft mot dem som inget kan konsumera, som därför i linje med germanen Jean Calvins griller skulle ha fått Guds onda öga på sig - de fördömda!

I Reinfeldts distinkt nazityska "arbete ger frihet"-mytologi blir detta till att de sämst ställda är lata och hellre lever på välfärdsstatens bidrag än arbetar. Som en konsekvens av sin hjärnfeber saboterar Reinfeldt a-kassesystemen och påtvingar svenska folket en "ensam-är-svag"-individualism som gör dem till lätta offer för beställaren av den nygamla klassåtskillnadspolitiken.

Dessa dolda bidragsgivare är naturligtvis samma gamla gods- och kapitalägare som på 1940-talet var nazismens svenska sympatisörer. Gammelmoderaterna duperade än en gång de dåligt pålästa svenskarna genom reklamkuppen med "Nya Moderaterna" och en svensk tiger som bekant och lever i ond tro eftersom han saknar moralisk ryggrad.

Discovery News gör som alla journalister idag: slår upp ett ämne på Wikipedia och skriver om materialet! Länken avhandlar svenska överklasskvinnan Karin Fock som blev Karin Göring och naziledaren Hermann Görings musa. I sitt minnesmärke över sin avlidna hustru, Karinhall utanför Berlin, skissade han på den förintelseopera som sedan Adolf Eichmann implementerade.

Karinhall, stora salen

Jag vet inte om bloggens läsare noterat det, men horoskopen för flera olycksaliga mord eller massmord har haft dödens Skorpion stigande i öster, inte sällan med Satans huvud (stjärnan Algol) sjunkande ganska exakt i väster. Rasisten och massmördaren Göring tillhör den här gruppen, som bl.a. innefattar polislarmshoroskopet för socialisthataren Anders Breiviks massmord på samtidsengagerad ungdom.

Efter anonymt tips visade sig oljeprofitören Carl Bildt ha den kalla och hänsynslösa Skorpionen stigande i öster, och faktum är att Hermann Görings kända födelsetid (och ascendenttecken) styrker det anonyma tipset. Se här:



Hermann Görings musa dog knall och fall i 40-årsåldern pga. medfött hjärtfel. Man kan börja med att titta på partnerhoroskopets yttre cirkel (Karin) och Månen, planeten som i någon mån likt dess naturliga fjärde hus signifierar "frågans slut" - exempelvis den här kroppens utträde ur det biologiska livet.



Den kalla och strypande Saturnus befinner sig i Kräftans tecken, och begränsar Månen i pionjären Väduren. Det här kan bara läsas som en outvecklad personlighet - kanske en rikemansflickas insnävande skygglappar via en fördomsfull och isolerad överklass. Saturnus i isolationistiska Kräftan är en extrem symbol för att hålla sig på sin kant. Girighetens demon Drakhuvudet förstärker partisanbeteendet, som alltså ska tillskrivas den födelsemiljö friherre Fock erbjöd den inkommande själ som blev Carin Göring.

Hon dock hastigt i hjärtattack och inte bara aspekterar den kroniska strypningens Saturnus "livets avslut" (Månen), även den lilla illgöraren och attackplaneten Mars aspekterar Kräftan, Månens tecken. Månens ägare attackerar alltså Månens hemtecken! Eld och Vatten, leva eller dö?

Intressant är att hon dör dygnet efter sin mors begravning (Wikipedia)! Är Månen/Mars/Saturnus så massivt viktig här att alla i närheten av Döden (Saturnus) dras in i samma mörker?

Karin var gift när hon mötte Hermann och skapade skandal. Född under just fullmånen mellan partnerskapets Våg och ego-passionens Vädur ser man en klar tendens att svara hals-över-huvud på livets tilltal. Ibland resulterar ett vasst intellekt men lika ofta (Jonas Gardell) rätt derangerade livsöden som går på tvären med det mesta. Vädurspsykets vilja att framstå som något eget, unikt, driver Sol-Vågen att allierar sig med hur knasiga luftslottskonstruktioner som helst. 
Anm. Gardells bögeri ska dock snarast kopplas till den svart libidinösa kombinationen av Mars och Venus i dödens Skorpion - den folkkära svenska fullmånedårens hela livslinje (Måne-->Sol) baserar sig alltså på en djup störning i ett erotiskt och våldsamt mörker.

Gardell kan ha varit motsvarande mördare eller sadist i tidigare liv, varför inte i Nazityskland där hatet mot "undermänniskan" härjade på ytan och homosexualiteten löpte gatlopp genom kropparna på de uniformerade männen! Ett liv som bög kunde vara ett sätt från ödet att försöka isolera och tagga ner denna urspårade själ, vars religion är lika falsk och egocentriskt tillrättalagd som allt annat som Månen i subjektivismens tecken representerar.

Månen i Väduren kan vara bra för impressionistisk eller hårt vinklad konst men värdelöst för en forskare. Minns bara Gardells bedrövliga bok som antog en tandlös och analfabetisk Jesus! Bara ett helt obildat folk som svenskarna skulle ens överväga att köpa eller läsa en sådan bok! I det här landet kan man t.o.m. blir hedersdoktor genom slik desinformation.

Det finns tveklöst attraktion mellan Hermann och Karin. Hennes Sol möter hans Måne i alliansens tecken Vågen. Framför allt är attraktorn Venus hyperaktiv: kvinnans Venus ter sig ur Hermanns skorpionperspektiv ut som den optimala skönheten på jorden! Hennes Venus drabbar honom rent fysiska via hans ascendenttecken.

Dessutom svarar innehållet i Skytten mellan himlarna: Hermanns Venus svarar direkt på Karins libidinösa Mars i dess energiutveckling. Tänjer man sin fantasi en smula, kan man också förstå hur Hermanns Jupiter-Mars i Vatten och Karins Jupiter-Venus i Vatten tillsammans - över himlarna - bygger upp ett gigantiskt hor- eller horbockssyndrom!

De dras ohjälpligt mot varandra i kraft av den brist som Vattenelementet symboliserar (och behov att attrahera värmande och närande Eld). Det är ovanligt att hitta horoskop som matchar varandra på så många olika sätt, men när man hittar dem är det ofta historier i stil med "århundradets kärlekssaga". Här utspelar sig sagan mellan en naiv svenska med uppdämt behov av att göra något "eget" vid sidan av styrningen hemifrån och en av världshistoriens värsta massmördare.


Så typiskt vår svenska kollektiva skuld. Vi är skyldiga oss själva att höra upp med att vara medelklassigt och infamt "moderata". Detta är den banala ondskan, vår fejkade ovetenhet om att vi väljer fel sida mest hela tiden!


Se även: Bröderna Göring, den onda och den goda
Se även: 40 nazister 1859-1922...och så Reinfeldt.



PS. "Karinhall" tyder på att Hermann Göring stavade Karin med "k" på svenskt och tyskt vis. Varför namnet så ofta stavas med "c" i texter på nätet - även svenska - har undsluppit mig.


Inga kommentarer: