Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 21 september 2012

Tur att Reinfeldt inte mördades!

Aftonbladet har den egentligen inte så häpnadsväckande nyheten att högerregeringen har sökt tysta ner ett inte helt lyckat mordförsök på "landsfadern" Fredrik Reinfeldt i somras. Om hur värdelös regeringen är på att mörklägga sånt här påminner bara om hur oduglig och människofientlig deras politik är. Sex år av konsekvent arbete på att bryta sönder landets känsla av kollektivitet, av gemenskap, för att istället introducera den civilisationsförsvagande individualismen där ensam står sig helt maktlös mot Marknaden, den nya tyrannen.

(Noterar hur DN har samma nyhet men numera accepterar vare sig länkar från bloggar eller folkets kommentarer - makten tystar undersåtarna. Makten är rädd att tappa makten. Inte heller AB visar heller länkmöjlighet, däremot väller allt mer högermaterial från SvD in på AB:s förstasida. Nu handlar det om att vinna nästa val signalerar dessa desperata åtgärder. SvD är den sista stora högertidning som ännu inte valt att dölja folkets ibland alternativa synsätt för sina läsare.)

Senast på morgonraden kunde man höra regeringens nya utspel ÄNNU EN GÅNG RIKTAT MOT SAMHÄLLETS UTSLAGNA. De arbetslösa ska sättas åt ännu hårdare, trots att det är regeringens Reinfeldts politik - i maskopi med Näringslivet som vill ha billig BILLIG arbetskraft - som ligger bakom landets tillstånd.

Att i det läget så onda vibrationer vilar över landet att en förvirrad turist från Brasilien angrips av våra svenska demoner och får signaler i huvudet att han måste döda "kungen" (med vilket här avses Reinfeldt), det är inte alls förvånande. Satan själv håller på att nedstiga i det här landet efter sex år med moderaternas arbetslinje !!!

Det enda tursamma i den här historien är att braslianaren inte vara mycket till ensam förövare. Han brottas ner redan på gatan utanför Rosenbad av en tillskyndande karate kid. Och det var tur. Det sista vi behöver i Sverige nu är att också högerdjävlarna får sin Palme, en martyr för läran om att man ska gynna sig själv och skita i andra!

Läran som också manar till hat mot sådana samhällstyper som söker grundfästa människans värdighet inför den bistra verkligheten: att vi är själviska djur innerst inne. Sedan flera tusen år har mänskligheten skapat ett samhällsfördrag som i allt väsentligt liknade den förra socialdemokratin - inte den nuvarande som stinker av högerperversion - där de besuttna visste att det kunde vara värt lite extra i skatt till utjämnade klassklyftor för att slippa ha hungrande och galna folkmassor utanför sina dörrar.

Den begåvningen saknar dagens svenskar, från medelklassen som tror det tillhör den inre kretsen och uppåt, mot dem som bor i, ni vet själva vilka stockholmsförorter. Genom sin makalösa girighet har de själva inviterat landets undergång i allsköns bibliska hemsökelser.

Som sagt, miljoner onda andar hänger som tunga skyar över det svenska territoriet för tillfället. Dessa pesthärdar är våra egna högre väsensled. De sträcker sig som fyrtorn mil upp i luften och signalerar till andra förryckta att kusten är klar att göra slarvsylta av det här landet. Inte bara riskkapitalister utan vilka galningar som helst dras in det svarta hål som syns i andevärlden som "huset Gud glömde". Grattis svenskar, grattis Stefan Löfven som uppenbarligen inte förstått ett dugg av vad Karl Marx ville med socialismen.

Socialdemokratin var landets enda rejäla skydd mot den dårskap som vi nu måste vänja oss vid i allt större skala. Huset Reinfeldt ville mörka Rosenbadsincidenten för att mycket vill ha mer, men nu är sanningen ute: så ondskefull är Sveriges regim att den börjat attrahera attentatsmän, styrda av högre energier.

Och naturligtvis bekräftar horoskopet att det här är Fräcke Freddes egen händelse, det är vaneljugaren själv som nu är satt ifråga av hela andevärlden:



Frågan är om Rosenbad diktat ihop hela historien om en brasilienare, för det här ser nämligen ut som någon som visste att Sveriges statsminister skulle fylla år inom två dagar, som att Ödet ville ge honom en födelsepresent som påminnelse om var han nu står som politiker och människa.

Jag har sällan sett en sådan serie av onda koincidenser mellan "landsfaderns" horoskop och dagen för incidenten.

Aftonbladet ger ingen tid men det ser ut som ljusan dag, och vid lunch har vi Jungfrun, Reinfeldts eget tecken stigande över Stockholms horisont. Jag sätter dock godtyckligt tiden 14.00 för att få halva Vågen stigen i öster, Vågen är dock Reinfeldts personliga Måne, passande nog på tröskeln till Dödsriket, vilket är vad antikens greker kallade det som idag är pengarnas andra sektor.

Ja, så lågt är "landsfaderns" sinne (Månen) att det är de dödas värderingar han omhuldar. Den levande själens livsglädje i den goda lyckans femte hus (den verkliga härskarens hus), det vet han ingenting om. Reinfeldt är en falsk uppkomling som inte har med politik att göra. Han är, tyvärr, bara representativ för ett tydligt stråk av materialism och själviskhet i den svenska folksjälen. Vi valde trots allt rötägget för några år sedan.

Men att attentatet ligger så märkligt nära hans födelsedag är bara en i en serie av överlappningar som får mig att tror på ännu mer av moderata dimridåer över händelsen. "Brasilienaren" visste nog mycket väl att det inte var i Rosenbad kungen av Sverige bodde och kanske t.o.m. att Reinfeldt var i färd med att fylla år.

Enligt indisk astrologi är statsministern personligen en smittkälla och kanal för ondska och olyckor i allt han blandar sig i. Sådana här människor gick förr i kloster för att rena sina syndiga själar. Reinfeldt skriver istället galna böcker om ett mentalt handikappat svenskt folk som ska försättas på svältgränsen om de inte jobbar för sig. Det är inte friskt!

Varför Reinfeldt själv pekas ut som galningen av indisk astrologi beror på den komplexa omständigheten att illgöraren Mars också blir en verksam kraft för det onda när den privatistiska och vinstjagande Jungfrun stiger i öster och Mars DÄRTILL befinner sig i det nyfödda barnets personliga första hus! Himmelen varnar på alla upptänkliga sätt för att världen åter ser en kriminell buse och sedan är det upp till de synska att lista ut vad skit Reinfeldt gjorde i sitt föregående liv på jorden och som han inte känner sig klar med än.

Flyttar vi oss högt upp i det antika kosmos, finner vi att det taffliga attentatet skedde exakt när Jupiter återvänder till den halvdana position den hade då den här inpiskade materialisten föddes: Jupiter i den monetära fixeringens tecken Oxen. (Nu har vi Dödsrikets port tecknad på två sätt, genom aptitens Måne i Oxens naturliga andra hus och genom förmögenhetsplaneten Jupiter i Oxens tecken. Det här pekar mot en abnorm materialism som alltid måste följas av en motsvarande själslig förtvining. Du kan inte tjäna två herrar samtidigt!)

Nu vandrar Jupiter genom Oxen under ett helt år, men se åter på attentatsdagen: Jupiter hade nått Oxens 18e grad vilket exakt motsvarar en av Reinfeldts flera skönhetsfläckar på kartan: giriga demonen Rahu i den 18e graden. Rahu drar in statsministerns medfödda Jupiter i en besinningslös religion, den hängivna dyrkan av förmögenheten eller stora pengar i sig!

Man kan också sitta på Venus, disponenten till den perverterade och människofientliga ekonomism som "landsfadern" bekänner sig till. (Han är en köpt politiker, det vet alla nu, men moderaterna mörkar alltjämt VILKA det är som köper sig regeringens politik. Apropå morgonradions nyhet om att arbetslösa ska sättas åt ÄNNU hårdare verkar det tveklöst vara hydran Näringslivet eller särskilt demoniska krafter inom det som de facto bestämmer vad Borg och Reinfeldt ska besluta om.

Venus själv har en paradoxal placering i den världsliga förlustens 12e hus, även känd som den "onda daimonens hus" i den hellenistiska grenen av den antika astrologin. Den onda daimonen syftade just på de låga luftskikt närmast jorden där onda andrar existerar. Som om inte Reinfeldts fysiska Jungfrukropp är ett direkt och påtagligt ondskans instrument står också hans psyke i kontakt med demoniska världar.

Och det kanske är därför han är så övertygad om att det socialdemokratiska välfärdssamhället är det mest avskyvärda mänskligheten skapat och som därför måste rivas ner. Mannen är med andra ord styrd av en lögndemon som får honom att se allt bakvänt. Åter, om "brasilienaren" verkligen var en sinnesförvirrad man, måste denne intuitivt ha kommit för nära Reinfeldts ande som ligger utspilld över hela det här landet och förgiftar alla som har den minsta mentala instabilitet eller ideologiska grumlighet.

Reinfeldt känner "minus" från det tolfte förlorarhuset - huset där samhällets olycksbarn hänvisats - och han gillar inte det minsta att hans dröm om extrem kapitalkoncentration (Jupiter och giriga Rahu i Oxen) åderlåts av en så svag planetär disponent. Han har en förryckt människas syn på att både äta kakan och också få behålla den.

Men det är inte allt, för attentatsdagen ser också den kosmiska sekundvisaren Månen stryka genom förlorarnas tecken Fiskarna och därifrån på ett allmänt sätt snarare än gradexakt och akut opponera Reinfeldts privatistiska och profitorienterade stigande tecken. Den "förvillade braslilianaren" blir således de utnyttjades verktyg och han sökte gå till rätta mot representanten för utsugarna. Detta vill inte regeringen medge, så de har troligen ändrat beskrivningen på den verklige attentatsmannen.

Månen ska här ses samtidigt med att aggressorn Mars glider in i perfekt triggeravstånd med en grad kvar till exakt fullbordat varv relativt placeringen i Reinfeldts födelsehoroskop.

Detta ÄR Reinfeldts ondska som kom för att hemsöka honom själv, och jag är som sagt glad att han lever. För så korkade som svenskarna är numera skulle en död moderat martyr innebära slutet på det här landet. Den ytterligare högervridning som en sådan händelse skulle ha lett till hade utlöst en sådan jordbävning i det svenska urberget att vi sjunkit till havets botten som Atlantis.

Men det finns ändå en del charmanta kvaliteter med det här landet, bara vi på sikt kan utrota den moderata egoismen och återskapa den hyggliga ton som fortfarande fanns kvar när jag var liten, innan Palmehatet och förra statsministermordet signalerade åttiotalet och en marknadsliberalism som åt sig in i samhället som en sjukdom. Sedan dess har Sverige kanat allt längre åt höger, och medsols vet alla vad som väntar i zodiaken: solnedgången i väster och civilisationsdöden.

Socialdemokratin misslyckades helt med att bortom åtgärdandet av den fattigdom Reinfeldt nu vill återskapa också bilda landets befolkning, få den att tänka bortom lönekuvert och charterresor.

Och se hur den försummelsen leder till att djävlar hånfullt pekar ut högskoleämnen som filosofi (av alla livsnödvändiga ämnen) är "olönsamma". Socialdemokratin med den i all hast tillsatte Stefan Löfven förstår inte sin historiska skuld och hur de fött den styggelse som just nu regerar landet.

Inga kommentarer: