Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 5 september 2012

Myntsmädaren, själv en sjuk kungakopia

Det första som slår mig när jag ser Aftonbladets suddiga bild på kungasmädaren mitt under sin presskonferens är hur mycket han liknar en galen kopia av kungen själv!



När jag sedan ser DN:s foto från samma presskonferens blir jag positivt övertygad om att vi har att göra med en farlig människa. Hans anspända minspel visar att han inser hur han tagit sig åtskilligt med vatten över huvudet.



Den astrologiska identiteten hos denna tragiska gestalt tycks bekräftad när man ser hur väl en av landets åtskilliga Karl Fredrik Mattssonar matchar Konungens eget horoskop.

Dessutom tycks åldern stämma väl med mannen på fotot och han bor i ett område i Stockholm som nästa regering borde skövlas med marken vid det kommande regeringsskiftet - ett getto eller kanske reserverat nästan enbart bebott av moderat och kulturlöst slödder, falska högersossar och hela det pack som dras till huvudstaden i brist på intellektuell styrning av det här landet.


Kartan visar perfekt hur den här författaren av copy, skräptext som företagen använder för att fånga de enklaste av oss i konsumismens ekorrhjul, hur han har en enorm aggression enbart i kraft av krigaren Mars i sitt positivt laddade härskarläge Väduren. Det är samma placering som bloggen just diskuterade hos en annan "konstnär", 31-åringen som brutalt mördade en liten flicka en trappa upp för att han stördes av ljud från grannlägenheten.

Kungasmädaren och myntförfalskarens Mars ligger bara två grader från Konungens Sol och i sitt aggressiva tilltag träffar den inte bara den officiella ämbetshavaren (Solen) utan också Konungens privata person eftersom det var nymåne när Carl XVI Gustaf föddes och den personliga Månen gick samman med Solen (en Konung har ett försvinnande litet privatliv).

Smädarens aggressiva Mars träffar förstås också Konungens rollgestalt, som tecknas av hans stigande tecken Kräftan (här markerat på ett ovanligt ställe eftersom kartan som helhet är solar och visar Väduren som det naturliga perspektivlösa ego tecknet har som uppgift att representera).

Eftersom Konungens egen krigare anses "fallen" eller stukad i Kräftans tecken men samtidigt tvingas agera som disponent över Solen och Månen som båda befinner sig i Mars tecken, förstår man hur oönskad kungarollen egentligen var för den här själen. Vissa får hög position som "straff" för synder i tidigare liv!

Hovet meddelar att det "förlåter" den skändliga falskmyntaren, och med detta har Konungen reglerad vad dålig karma dessa två män nu kan ha haft i tidigare liv.

Intressant att falskmyntaren som kallade Konungen horkarl själv verkar vara en mammas pojke. Han tog sin mor till hjälp att sprida de första mynten. Kan det vara något modersband kombinerat med fadershat som den är ömkliga gestalten tog ut över en lämplig officiell person?

Bristen på intelligens är påfallande hos copywritern, vars Sol står nästan på rak linje med sin naturliga fiende, fadersplaneten Saturnus (fadern i västerländsk och nordindisk tradition). Vad de här människorna saknar i begåvning brukar de istället ta igen i ren och skär enträgenhet, och som mitt test av samtliga Nobelpristagare i fysik (som många skulle hålla för att vara gräddan av intelligens på planeten) så var inte Solens möte med Saturnus något avbräck. Även dessa vann Nobelpris. 

Men som AI-forskarna visat går det faktiskt att simulera intelligens intill en viss nivå och ämnet fysik kräver inte den intelligens som astrologin, filosofin och religionen diskuterar. De högsta kognitiva förmågorna erkänns överhuvudtaget inte i det materialistiska västerlandet och därmed saknar också dess befolkning djupgående självkunskap. 

Här passerar många byidioter för kapabelt folk (se högerregeringen!) medan exceptionella talanger inte bereds någon plats alls till följd av samhällstypens snäva verklighetsdefinition och skeva målsättningar. Och naturligtvis får vi idioter som falskmyntare och copywriters i ett samhälle med en alltför hårt beskuren verklighetsbild.

Går man till sist till myntförfalskarens sinnelag, Månen, så hittar vi lustigt nog detta i Konungens tecken Lejonet. Jo, det måste vara rätt horoskop vi lokaliserat. Och med detta sinne med dess direkta återkoppling till Solen eller solkungen själv, landar vi en andra gång i copywriterns bekymmersamma förhållande till sin egen far (Solen med restriktiva Saturnus). Det luktar som ännu ett fall av en övergiven unge och hans mor, vilket i en sekulär kultur som den svenska föder rena as när samtidigt tanklös konsumism är den enda religion som bjuds.

Vi svenskar kommer att bli mycket värre än den här falskmyntaren och den mordiska 31-åriga "konstnären" innan landet får ny vind i seglen, sanna mina ord. Folket är återfödda tyska nazister och nu börjar vår sanna natur krypa fram. Det krävdes bara den tyskklingande trojkan Schlingmann, Borg, Reinfeldt för att folksjälens senaste missfärgning skulle börja bli synlig. 

Jag noterar via Birthday.se att också myntförfalskaren har tre förnamn som alla förekommer i det tyska språket. Slår mig i backen på att han känner pr-nissen Per Schlingmann också. Så här håller den nya överklassen i Sverige på. De är djävlar som bara experimenterar nu när de fått makten. De har inte en susning om hur man styr ett land! Men de vet att de vill tjäna själva på det.


Om smädarens presskonferens i medierna:

AB, DN, SvD, GP

Inga kommentarer: