Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


tisdag 18 september 2012

Iggy Pop, Mitt Romney & andra monstrositeter

Kommentarer till det här "look-alike"-paret egentligen överflödiga.


Till vänster den ende som förmår göra Hives sångare Pelle Almqvist knäsvag (AB), sluskrockaren och f.d. mentalpatienten Iggy Pop. Till höger Kalifornienbon Phillip Garrido som kidnappade en elvaårig flicka och under hennes följande 18 år i fångenskap våldtog henne gång på gång vilket ledde till två barn (Jaycee Dugard-fallet).

Det finns naturligtvis idoler för varje människa, för varje nivå av begåvning. Med tanke på Iggys trassliga förflutna och till synes oändligt djupa kontakt med en aggressiv och störd libido är det inte förvånande att vi här hittar ett nästan renodlat horoskop i Vattenelementet - elementet som när det dominerar så tydligt drar ner människor under vattenytan och gör dem till missbrukartyper. "Sjön suger."

Förvånande är att bloggen inte förrän nu kommit på tanken att titta på Iggy Pops "freak-horoskop". 

Den exceptionella ansiktslikheten har troligen en förklaring i de astrologiska parallellerna mellan Iggy och sexualgalne Garrido. Den senare nu inspärrad i fängelse till sin död på samma sätt som Iggy på 1970-talet var mentalfängslad då David Bowie gjorde en insats för sin idol.



Iggy Pops födelsetid är känd, men inte kidnapparen Garridos, så rockidolens Kräftascendent är "fysisk" medan Garridos nymåne i Fiskarna ger oss både sol- och månascendenterna som används för detaljstudier i indisk astrologi, men inte den kroppsliga ascendenten.

Ska man vara kategorisk har Iggy Pop fått klartecken från himmelen att vara just den dåre han är. Kräftan i öster har libidos och aggressionens planet Mars som sin vän och "verksamma välgörare". 

Detta kanske förklarar närigheten eller den ständiga hungern i detta tecken - Kräftan är den som vill tjäna pengar t.o.m. på kissblöjor. Så basala blir vi när vi låter primitivt trygghets- och pengabehov styra våra tankar. 

(Sverige har en statsminister, Reinfeldt, vars soltecken Kräftan dessutom står i 11e idealhuset. Han ser det som det högsta goda att låta närigheten driva en människa! Vilket gör det okej att tjäna pengar på sjuka och gamla! Stefan Löfven kommer att dra socialdemokratin in i nästa kris eftersom också han är Sol-Kräfta och heller inte förmår tänka bortom sitt soltecken Kräftan.)

Varför den protektionistiska och självbevarande Kräftan - Iggy HAR överlevt mot alla odds! - står på god fot med det attackerande spjutets Mars kan förvåna. Men den stingande Skorpionens Mars kan ses som Svärdet och Kräftans skal ses som Skölden. I det negativa Vattenelementet finner vi den brutala och irrationella Naturens olika verktyg för sin dårskap! Antikens tänkare var inte idioter, det är den sekulära människan som degraderat sig till en byfåne genom sin konsumistiska livsstil som på det hela taget kan beskrivas i termer av Vattenelementets hunger och Jordelementets materialism.

Fredrik Reinfeldt är en SOCIALDARWINIST, han tror verkligen att människan är ett djur som SKA slåss den ene mot den andra för sin överlevnad. DET är vad han menar med "drivkrafter": Kräftans paranoida rädsla för att gå hungrig. Det är därför Reinfeldt låter underklassen svälta genom att förstöra landets trygghetssystem. Han spegelvänder sitt begränsade solteckens motiv i tron om att alla är lika primitiva som han själv!

Reinfeldt tillhör exakt samma undermänniska som republikanen Mitt Romney som på exakt reinfeldskt och högerns vis kallar halva USA för omyndiga bidragstagare! (DN, SvD, AB) Nu måtte väl Romney ha slagit sista spiken i sin egen kista. Han har exakt samma kompakta mörker (Tamas guna) på sin himmel som den svenske "landsfadern"...

Vattenelements närighet har i bloggens kvantitativa undersökningar dock visat sin fulaste sida via stormrika vd:s som inte varit Kräftor. Det är istället det begärande sinnelaget (Månen) i Fiskarna som visade sig signifikant överrepresenterad bland vd:ar och styrelseordförande.

Detta stämmer förstås också med bloggens strödda iakttagelser om att sex- och substansmissbrukare ofta hittas i Kräftan, Skorpionen eller Fiskarna, eller med problem som involverar Vatten. Pengar är här att likställa med alkohol eller narkotika för dessa varelser, som faktiskt är "sunda och näriga djur" i Reinfeldts mening.

Mitt Romneys reinfeldska hat mot de som är mindre framgångsrika än honom själv, syns bäst i den oheliga mixen av instinktivt Vatten av det grumligare slaget - Skorpionen - den extremt ideologiska och socialgrupps- och ideologiskt orienterade Vattumannen:


Bloggen hade ett tidigt exempel på den "sociala utstötaren" (eller "socialt utstötta") i hatiska bin Ladin och störningen mellan Vattumannen/Skorpionen är ett av astrologiska tydligaste syndrom eller tecken på en socialt inkompetent människa. De sociala störningarna beror troligen på obearbetade psykologiska problem och yttrar sig typiskt just som hos Romney eller Reinfeldt: man anklagar en hel folkgrupp för sina egna störningar.

Hos Mitt Romney kan man också notera en "sub-generation" med den iskalla rationalisten Saturnus i det kalla och näriga Vattentecknet Kräftan och detta på basis av en fallen Måne i hatiska Skorpionen (och hatets Mars i folksegmentets tecken Vattumannen). Hur sådana här extrema psykopater når framgång i livet, säger allt om vilket systemfel den sekulära kulturen i själva verket är. Reinfeldt har också den här människohatiska aspekten i sitt horoskop men bara som en mild västanfläkt jämfört med Romneys, faktiskt, helt mentalsjuka karta! 

Iggy Pop är ingenting i jämförelse. Rockmusikern är bara Eld och Vatten, en fräsande spottande energiurladdning. Där är när människor börjar tänka (Luft) och, likt Romney, föds med girighetens demon i öster eller materialismens Oxe i öster, som vi får sådana barn föräldrarna borde ha aborterat. Så kommer också att se i framtiden då gentekniken hunnit lika långt som astrologin. 

Vi kommer i Vattumannens tidsålder att kunna designa människor med måttliga begär och en stor portion altruism i sinnet! När mänskligheten når så långt kommer astrologin ha spelat ut sin roll eftersom vassare verktyg nu är på plats. Men i dagsläget är det uppenbarligen så att astrologin vet mer än den västerländska vetenskapsdyrkande och religionshatiska västerlänningen!

Vad perfekt insikt i genetiken och designade människor innebär, är att miljarder själar som inte håller måttet inte längre kommer att kunna återfödas på jorden. Det finns inte längre några tillgängliga kroppar i "deras storlek". Dessa själar får i klungor söka sig ett annat solsystem. Planeten jorden är nu reserverad för dem Bibeln kallade "de utvalda" och som Hitler gjorde ett första försök att frigöra genom att eliminera "underlägsna folkslag". 

Varifrån kom den idén? Genom Hitlers bisarra förvrängning av en i grunden sann intuition, att jorden kommer att bli den goda människans reservat vad det lider. Det synes dock som om den vite mannens genetik bär på sådana defekter att det blir asiaternas uppgift att genmanipulera västerlänningen till något bättre. Se bara vad väst ställer till med på jorden - gång på gång. Från korstågen ar européerna bara snärjt sig allt värre i den ena idiotin värre än den andra.


Se även: Mitt Romneys förbannade kväll. Stjärnhimlen kvällen för hans förödande tal är exceptionellt signifikant! Flera av bloggens astrologiska teser bekräftas fullt ut.

Inga kommentarer: