Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


tisdag 4 september 2012

Horoskop: Nazisternas utrotningsläger Sobibor

I en internationell nyhet berättas att utrotningslägret Sobibor i Polen - som tyskarna jämnade med marken för att dölja sitt systematiska massmord på minst 200.000 judar - har återfunnits av en judisk privatspanare.

Eftersom jag redan tittat på horoskopet för det kombinerade arbets- och dödslägret Auschwitz och funderat över om Fredrik Reinfeldt varit nazistisk lägervakt i ett tidigare liv och på detta vis kommit på den briljanta idén med Fas 3-läger, kan det passa att också studera kartan för nazisternas allra mest hjärtlösa läger samt horoskopet för det SS-befäl som ledde byggnationen av detta och två liknande rena utrotningsläger.

Man kan smaka på detta mänsklighetens absoluta lågvattenmärke: UTROTA ett annat folkslag för att man fått för sig att de skulle vara lägre stående! Många svenskar är idag ungefär lika obildat slödder som för 70 år sedan, så det skulle kunna hända igen om Europas ekonomi och kapitalismen klappar ihop...

Wikipedia har datumet för Sobibors öppnande. Lägret öppnade samma dygn det var nymåne i Oxens tecken. På grund av själva monstrositeten i hela idén om "etniska parasiter på arisk jord" ger detta en skrämmande bild av den stagnanta Oxen som sitter på samma jordplätt hela sitt liv och bygger upp hatiska attityder mot alla besökare på "hans" territorium.

Vi vet redan att Oxen som soltecken (tillsammans med grannen Väduren) är överrepresenterat bland 400 brottsdömda. Vi vet också att nästan alla kannibaler (av den handfull bloggen lyckats hitta) är födda i den orala, ätande Oxen. Och vi noterade också att tre av fyra skandinaviska partiledare för främlingshatande partier är födda i Oxen. Tecknets mörka teutoniska sida kan därför knappast betvivlas. 

Och minns att vi talar den äkta sideriska zodiaken här. Den västerländska modellen tillhör bara fantasins värld, den ger inte mätbara resultat. Den bygger helt enkelt på felaktiga antaganden. Tecknen tycks ha fasta positioner i det kosmiska rummet, de är inte någon slags barnboksbilder som förklarar kalenderårets tolv månader som västerlandet fick för sig.



Skulle man rita horoskopet som en solär karta med Väduren i öster osv, skulle symboliken bli nästan outhärdlig, för en nymåne i Oxens "naturliga" andra hus skulle då kasta ett förklaringens ljus över den antika traditionen om att andra huset är "Dödsrikets portar". Kopplingen till utrotningslägret behöver knappast förklaras...

Saturnus är en "etniskt observant" planet och i synnerhet i det primitiva Jordtecknet Oxen där den gränsdragande Saturnus reduceras till en bestialisk sälle som vaktar över det egna territoriet! Att Solen står närmast exakt konjunkt med Satans huvud är extra träffande eftersom det var det judiska folket som 2.000 år tidigare just formulerat insikten att stjärnan Algol kunde beskrivas som Satans huvud. 

För första gången på den här bloggen vill jag nu knyta ihop de för mig plötsligt helt uppenbara associationerna. Oxen står för munnen och förtärandet, Dödsrikets portar slukar de levande, Satans huvud är också en förtärande gestalt eftersom Ondskan är REN NEGATION, ren vägran av allt. Ren negation är en energiparasit, den slukar allt som godheten sänder ut från kreativ högre höjd. 

Inte undra på att antikens tänkare kom fram till att Moder Jord var en extremt fallen plats att vara på, för Oxen är så att säga också slutstationen för en fallande själ, precis som Sobibor lämpligt nog kunde byggas i en halvöde trakt just i slutet av en redan existerande järnvägssträcka. Det var bara att skjutsa in lass efter lass i döden och kremera dem.

*****

Bakom "den slutgiltiga lösningen" låg förstås högre placerade nazityskar, men SS-befälet som ledde byggnationen på plats hette Richard Thomalla.




Det är möjligt att den här massmördaren har den fallna Månen i dödens Skorpion nästan exakt opposit Satans huvud, men det skulle kräva en födelse precis i dygnets början eller de närmast följande timmarna. Håll möjligheten i åtanke.

Här är det uppenbart att en fallen Måne disponerad av den negativa Mars i härskarläge i Skorpionen kan vara monstruös. Lika uppenbart är det att en personlighet tecknas av Månen och inte av Solen. Tysken var civilingenjör och den luftplacerade Jupiters välsignelse av Solen i Luft-Vågen omvittnar en klart över genomsnittlig intelligens. Också intellektsplaneten Merkurius är stark i sitt eget härskartecken Jungfrun. 

Frågan är dock i vilken utsträckning den tunga Saturnus har sista ordet och när allt kommer omkring hämmar mannens intelligens genom sin långa aspekt mot Solen. Som minimum måste man utgå från att Jordens pragmatism och fysikalitet kontrollerar tankeliv och ideal.

I dödslägrets horoskop är det ganska uppenbart vad Saturnus sysslar med: dess inskränkta och provinsiella placering i Oxen kastar sin negativa stråle mot den mäktiga Vattumannens tecken: symbolen för en enda mänsklighet. Oxen vill inte alls ha med hela mänskligheten att göra. Tvärtom är den aversivt inställd mot hela konceptet. Saturnus har satt sig i Jord och motverkar alltså intentionen i sitt eget tecken.

SS-befälets Saturnus är redan hemma i negativt, jordbundet härskarläge, "grundad" och därmed lämpad för att just grunda fysisk byggnation som ett dödsläger. Saturnus förefaller här vilja begränsa mellanhavandena med annat folk, Vågen som på detta sätt immobiliseras av Saturnus representerar ju i vanliga fall en social vilja att associera sig och ingå förbindelser med "den andre".

Här är det istället den negativa Stenbockens hackordningsprincip som på något sätt påverkar graden av associationsbenägenhet i Vågen. Månascendenten säger oss faktiskt att nazisten inte alls vill ha den här associationen eftersom Saturnus naglar fast Vågen i det tolfte offerhuset. 

Det lunära sinnelagshoroskopet avslöjar således hur nazisten i sina inre tankar vill eliminera Sol-Vågen, och detta på basis av deras fysiska form. Saturnus i Jord står nu inte längre för själens form, som tillhör Luften eller andens sfär, utan bara den materiella strukturen. Planeternas logik stämmer perfekt med en man som till och med går i spetsen för byggandet av dödstationer där "underlägsna kroppar" ska brännas. Som jag ser det borde han ha börjat med att bränna lite eget fett - notera krypets dubbelhaka.


Inga kommentarer: