Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 25 augusti 2012

Stjärnorna styr fosterutvecklingen, inte arvsmassan

Fader bock och mamma mussla (krabban)
- rykande färsk vetenskap!
DN redovisar ett märkligt forskarexperiment som visar hur kvinnor med hög tendens till missfall accepterar all befruktning, utan någon som helst urvalsprincip. Det gör att kroppen senare måste stöta bort odugliga foster.

Moder Natur är märklig, och man tänker genast på gymnasieskolans typ 10 minuter undervisning i Platons filosofiska idealism (skolans prioriteringar avslöjar varför Sverige aldrig kommer att skaka av sig bonnläppsstämpeln - numera en obildad city slicker och livsstilskonsument - och materialismen kommer att hålla oss fångna längre än i alla andra länder).

Under stycket om Platon lärde skolboken ut att alla ting som kan iakttas i världen är mer eller mindre skeva kopior av ett "himmelskt" original, en idé eller form. Föga visste väl ens skolbokens författare att det var det astrologiska kosmos med dess planetära inflytanden som Platon såg som formgivande krafter bakom det som sedan visade sig på jorden.

I Sverige existerar officiellt ingenting i luften som sträcker sig högre än svenskens medellängd, än mindre några inflytande på våra kroppar och arvsmassor från solsystemet. Det är därför extremt beklämmande för särskilt svenskar att notera hur DN själva tycks inkuggade i "den kosmiska kretsen" som den mäktiga romerska filosofen Plotinus kallade systemet av sju (synliga) planeter och de två månnoderna. 

Månnoderna ansågs i antiken vara verksamma krafter men av annat slag än de synliga himlaljusen. I brist på bättre kallade indierna dem "skuggplaneter" men vi vet förstås att helt enkelt är punkterna där månen under ett halvt varv befinner sig på nordliga latituder jämfört med solbanan eller zodiaken (som är normen) och ett halvt varv på sydliga latituder.

Skulle DN ha "tajmat" publiceringen av sin artikel mot stillbilden av kosmos den 25 augusti 11.49 skulle diskussionen bli en annan. Men jag utgår från att de publicerade utan tanken att manipulera ett horoskop! Och det är när man släpper kontrollen som kosmos spontant visar sin närmast deterministiska systematik.


Arvsmassa är i lika hög grad en myt som antikens tal om att Saturnus anger själens form. Eller båda är lika giltiga sätt att tala om människans inre essens. Den lägst fallna själen kan inte längre omfatta något i tanken som inte hans utåt riktade sinnen först registrerat. Dessa är så att säga mänsklighetens andliga krymplingar, men väldigt på modet i dessa "empiriska tider". 

Högre evolverade själar lever i det abstrakta: geniet Nikola Tesla behövde inte ens bygga prototyper till sina uppfinningar för att testa dem. Han provkörde dem redan i fantasin och upptäckte då konstruktionsfel. Kort och gott, han förmådde verka helt och hållet på den osynliga nivå Platon skulle ha betraktat som den rationella själens, med dess förmåga att begripa idéerna utan att t.ex. använda en bild som (mer än tusen ord) talar direkt till ögat och ögat direkt till hjärtat och hjärtat direkt till sätet för vår intelligens: SOLEN.

Kartan för DN:s vulgära formulering "superfertilitet" är extremt signifikant. Artikeln publiceras 11.49 från Stockholm där just Vågens sjunde grad stiger. Vågen ingår i kvadraten av fyra passionerade tecken (Rajas guna), de som håller världsbranden brinnande och fjättrar själar i återfödelsens kretslopp. 

Fader Bock (Stenbocken) med Moder Mussla (Krabban) föder den stormiga och världserövrande ungen Väduren. Metoden som alstrar avkomma kallas Vågen, harmonierandet av den lägre fysiska världens två grundprinciper: formen speglad i skelettet och på det förgängliga mjukdelar, Saturnus och Månen. 

Det kan noteras att föreningen mellan könen äger rum i himmelen, i Luftelementet, medan det är de två lägre elementen Jord och Vatten (Stenbock och Kräfta) som bökar och stökar. Man kan säga att de jordiska bestarna dansar en dans de bara tror sig utföra själva. I själva verket är Unionen skriven i himmelen då den sker, precis som DN oavsiktligt visar genom att publicera artikeln i Vågens tecken men med Olyckans planet Mars stigande EXAKT i öster. 

Ett olycksdrabbat försök till reproduktion med andra ord, eller en SKADA INSKRIVEN I DEN HIMMELSKA KARTRITNINGEN. De små själarna skulle tala om dna, eftersom de sedan länge slutat att tro på en Gud eller att myrorna på jorden skulle ingå i ett intelligent samspel med hela solsystemet. Naturligtvis är det samma kosmiska program den här underarten till den riktiga Människan håller på att återupptäcka, men givet arvsmassans komplexitet undrar man om mänskligheten på detta varv någonsin kommer att hinna nå samma insikt som antikens stjärnskådare gjorde. 

Astrologin är en förhållandevis färdig kartritning och när genetiker lika övertygande kan isolera "den kriminella genen" (etc) då har man nått lika långt som t.ex. den här bloggen som empiriskt bekräftat att libidons Mars verkligen är "fallen" i Kräftans tecken som antikens tänkare kom fram till. Detta har bloggen visat genom att homosexuella horoskop innehåller en signifikant överrepresentation av "skadad könsdrift". Homo människor reproducerar inte arten för de är felprogrammerade att rusa på sin egen sort. Detta är helt i linje med den kosmiska symboliken Mars (lusta, libido) men bara inom den egna gruppen (Kräftan = den skyddade eller egna kretsen).

Men det världsliga horoskopet för DN-artikeln berättar mycket, mycket mer! Olyckans Mars stiger t.ex. i konjunktion med Saturnus som är Världssjälens (och den individuella själens) form. Med form menar vi kroppens yttre kurvatur men detta är också Platons osynliga "skrivbordsprodukt", den osynliga struktur som en själ faktiskt är, bestående av mängder av tidigare liv som arrangerats på ett sätt som skulle göra petimätrar kräksjuka. 

I en märklig dröm såg jag - säkerligen en förenklad visualisering - hur min själ organiserade sitt kunskapsstoff: efter färger och fysiska material. I drömmen råkade jag passera en region med "råmaterial" och noterade hur en god vän, född i jordbruna Jungfruns tecken låg förpackad i en själslig ficka tillsammans med en bråte av andra ting, varav en del associativt kunde kopplas till zodiaktecknet Jungfrun, bl.a. några sädesax och en traktor!

Som sig bör i Platons idévärld saknade alla dessa ting relativ magnitud och traktorn var inte mer skrymmande än sädesaxen. Detta var då sinnets rådata i en hyperkomprimerad zon som helt och hållet gick i nyanser av brunt, som väl inte hjärnan men vårt medvetande håller samman medan människan sover och innan vakenjaget pålägger vår inbilska värld dess kantianska åskådningsformer. (Dessa är ytterligare än uppsättning av platoniska idéer - de spelregler som är givna den mänskliga arten, som t.ex. en gräns för seendet vid det violetta där vissa djur ser även ultraviolett.)

Man skulle kunna tro att själens form (eller DNA-blueprintet för de dödliga) har sista ordet, men bloggen har tyvärr insett att spelet mellan planeter är lite oförutsägbart även om man genast känner igen dem i deras övergripande signaturer. Här handlar det alltså om en själ som har en skada (Mars) i sin form (Saturnus) vilket inverkar på Vågen tecknet för hur två i union ger det tredje (avkomma).

Saturnus blåritning eller själens form ligger intakt i den sjunde himmelen och "upphöjd" i Vågens tecken visar detta också att det är mänsklighetens heliga plikt att fortsätta fortplanta sig tills dessa att de fallna själarna (materialisterna) alla är friköpta eller att projektet Människa termineras på den här planeten och den skörd som hittills resulterat (friköpta själar) lämnar solsystemet sedan Satans barn (materialisterna, högersympatisörer, anders breivikar och andra underarter) helt kört planeten i botten. 

För närvarande återföds de friköpta helt frivilligt för att hjälpa sina fallna bröder och systrar men naturligtvis har också den rena ondskan, materien, sina språkrör på jorden, förklädda till människor! Det ingår i spelet att Ljus och Mörker ska brytas mot varandra tills själarna vuxit sig större än de banala parmotsättningar som t.ex. Sveriges folk restlöst sitter fast i. 

Skulle Projekt Människa termineras i förtid på jorden är det tveksamt om mer än någon enstaka svensk skulle inkluderas på den skördade mänsklighetens Noas ark. Man kan i ett nationalhoroskop se om landet strävar efter att "alla ska med" eller om eliten stängt in sig och spelar låtsasdemokratins spel inför massorna, vilket tyvärr är fallet med det svenska horoskopet, inklusive sittande högerregering. Det är en svensk tradition att sträva uppåt i politisk karriär och sedan som Reinfeldt totalt bura in sig i Rosenbad och tappa kontakten med sin tid och det folket - radiostyrda från stjärnorna önskar se.

DN-horoskopet är en fenomenal karta, för det illustrerar samma princip som mänskligheten så tidigt blev varse: "Såsom därovan, så härnere". Vågens tecken visar på den andliga idénivån det vi skulle kalla en genetisk skada (Mars). Från ett högre perspektiv är detta också en kamp mellan själens form och en libido (Mars) som helt förbrutit sig och "hugger på allt" istället för att följa Saturnus strama påbud om sexuell återhållsamhet till det verkligen "känns rätt".

(Många är så styrda av biokemiskt alstrad lusta att de inte ens hör så de kan tajma sina barn rätt. Den här ohörsamheten är naturligtvis rätt för dem, vid den tiden och platsen - det finns bara en verklighet åt gången för den som helt begränsat sig inom tid och rum.)

Men för Djävulens barn (100% tid och rum) finns bara "fysiska" förklaringar, och horoskopet ger även dem något att tugga på! Jag väntar sedan en tid spänt på allt mer intensiva uttryck för månnodsaxelns passage genom den sataniska axeln, dvs. Oxen/Skorpionen som indikerar de själar som fallit djupast ner i den simpla fysiska reproduktionscykeln - träldomen under sinnenas ständiga gapande efter mer att stoppa i kroppen. 

Detta är sällan en generell utsaga, HELA människan är sällan offer för Djävulens korrupta värderingar. Men bristen på födelsetid för de celebritetshoroskop bloggen rycker ur tidningsartiklarna leder till en klatschig vulgaritet (och bloggaren har roligt med dessa saftiga uttryck från en äldre tid). 

DN-artikeln "förlossades" 11.49 och den sataniska förfallenheten kan därför preciseras. Den tenderar att uttrycka sig främst i relationen mellan andra och åttonde huset. De antika namnen på de här husen (i hellenistisk astrologi) var "Dödens inträde" (8e) och "Dödsrikets portar" (2a). Föga uppmuntrande, och detta är naturligtvis den sataniska axeln som hus betraktade eftersom det är teckenparets "naturliga" positioner. Här dock omkastade eftersom Vågen stigande är motsatsen till den naturliga zodiaken som har barnet eller debutanten Väduren som alla tings första steg.

Artikeln bekräftar min tanke, att vartefter de ständigt backande månnoderna kommer att närma sig den onda stjärnan Algol, kommer medierna att alltmer fyllas med berättelser om hur högmod går före fall. Det här fallet var oerhört tydligt, fast "superfertilitet" låter som DN nu bara anställer billiga nollor på 21 år till tidningen. 

En sannare beskrivning av Mars i Vågen är passion som löper amok, den lägre naturens luciferiska revolt mot Gud och medmänniskorna. Troligen innefattar detta dramatiska tidigare liv som nu "destillerats" till kroppslig karma för att ge tankeföda eftersom, som DN skriver, problemet med att inte kunna behålla barnen smärtar och fördjupar föräldrarna. 

Undertecknad är själv barnlös med Solen/Mars i Vågen och har kännedom om en kvinna med Mars exakt på Vågascendenten som efter åratal av försök att skaffa barn visade sig vara infertil. Jag tror inte att astrologin är så inexakt så den ser en felprogrammerad natur som "sväljer allt" och en felprogrammerad natur som "avvisar allt". Till det infertila fallet hör också en nymåne i känt frigida tecknet Stenbocken! 

Astrologin har alltid varit en lära som kräver att man utvidgar sinnet tills dess att man kan jonglera med så många variabler som krävs för att förstå vad himmelen söker säga sin lilla ärthjärna till filial på jorden, den enskilda människan.

*****

Bonusspaning. Stellan Skarsgårds huvudroll i Hollywood

DN-artikeln publiceras samma dag som AB presenterar skådespelaren Stellan Skarsgård i rollen som Pappa Bock (se bilden ovan). Enligt tidningen har han just nedkommit med ett åttonde barn och ställningen är nu 7-1 till hankönet.



"Överbenägenhet" till grossess i detta liv verkar vara den mest naturliga karmiska förklaringen om man söker en orsak i handlingslivet i denna effekt som är en mental attityd nu somatiserad som rent fysisk karma. 

Just som jag lutar mig åter för att fabulera ihop en koppling mellan de två berättelserna upptäcker jag att AB redan har kört nyheten om Skarsgårds åttonde barn i januari i år - men då var det alltså bara i görningen. Den som är intresserad av ett djupt materialistiskt horoskop kan titta på det tidigare inlägget.

Skarsgård har sällan gjort några memorabla roller i Hollywood. Svenskar får bara spela galningar och kriminella av någon anledning. (Läser amerikanerna vår nationalsjäl så väl? Se särskilt nationalhoroskopets Måne i jagiska Väduren och dess disponent, den omoraliska Mars i Oxen!)

Men han hade faktiskt en delad huvudroll för 11 år sedan, i thrillern The Glass House där han var den onda styvfadern och snipiga Diane Lane som en nästan lika ond styvmor (hon friköper sin själ i slutet genom att offra sig). Men den verkliga huvudrollen spelades av en då 18-årig Leelee Sobieski, ett av de två föräldralösa barnen som familjen Glass adopterade.

Filmen har tre huvudfigurer, tonårstjejens yngre bror har inte samma dignitet. Det är ett slags triangeldrama, kampen mellan styvfar och adoptivdotter samt styvmoder i upplösningstillstånd.

Att bo i ett glashus var tanken bakom titeln och Skarsgårds pappafigurs skrytiga hus (i glas), hans lyxiga sportbil och andra statusattribut hänger alla på en skör tråd när det börjar visa sig att de orkestrerat de verkliga föräldrarnas död för att via barnen få ut en häftig summa pengar. 

Skarsgårds äktenskap - i filmen - är urtypen för ett totalt degenererad materialistiskt äkta par, sjuka i själen och fullständigt på ytan. Den tonårssura och svåranpassade flickan som Leelee blir motgiftet mot materialismen. 

Så här skrämmande väl gestaltar sig berättelsen om materiella människor och deras psykologiska misär via castingen av de tre nyckelskådisarna:

Pappa Glass (Stellan):


Mamma Glass (Diane):


Adoptivdottern (Leelee):



Skargårds horoskop är totalt ointressant, Jord och Vatten ger en människa som bara lever för sinnena och jobbar för att dra in ekonomiska medel för de sinas komfort. "I är jordens salt", sade Jesus.

Lanes horoskop visar samma materialistiska böjelse men nu i konflikt med Eldelementet. Det nyss publicerade inlägget (egentligen skrinlagt) om henne påminner om hur svårt hon haft få igång sin karriär, och nu talar åldern emot henne.

Det är den märkliga särlingen Leelee Sobieskis horoskop som fascinerar, särskilt i kontext av nämnda film. Se t.ex. den "upphöjda" Saturnus i Vågen motsvarande den perfekta idén om föräldraskap, men hur denna idé inte fungerar, inte hörsammas av pengakåta Venus i den egentjänande lilla Kräftans tecken! Ett horoskop där inte kooperativa Venus överhuvudtaget förstår de "inviter" som Saturnus i föreningens tecken Vågen ger ifrån sig. Kräftan ryggar och sluter sig. (Skarsgårds pappa spelar f.ö. kladdigt intresserad av artonåringen.)

Än mer intressant Satan, Gycklaren eller Häcklaren i nära förening med aktrisens Merkurius. Hela Oxens tecken är en katastrof! Och hennes roll i filmen var också att som rebellisk tonåring håna hela den materialistiska kultur som styvföräldrarna var en del av. 

Här är då Merkurius - ängeln eller kommunikatorn - en satan i meningen Anklagare! Satan står som sagt inte för något men i relation till styvföräldrarna Glass och deras sjuka (och kriminella) materialism blir därför tonårsflickan paradoxalt nog sanningssägaren just genom att göra det enda Satan kan göra: förneka, förneka, förneka.

Det är fascinerande hur tydligt Jordelementet dominerar hos de tre nyckelfigurerna i "The Glass House", ett drama om hur materialismen korrumperar människan:

Stellan: Sol i Oxen, Måne i Jungfrun
Diane: Sol i Stenbocken, Måne i Jungfrun
Leelee: Sol i Oxen, Måne i Oxen

Sex av sex placeringar av de primära Solen och Månen i det element där syndafallet kuliminerar och själen nu måste påbörja arbetet att skapa sig perspektiv på sin aningslösa och urskillningslösa fysikalitet. Det är också det DN-kartan över "superfertiliteten" säger. Studera det giriga Drakhuvudet och den avmätta Draksvansen för ytterligare "text mellan raderna".

Ett aktuellt foto på Leelee, som nu vuxit upp, ger mig faktiskt "the creeps". Så här ser alltså en mycket speciell störning mellan Luft och kylslagen Venus i Vatten ut, och en Oxe med skadans Mars på plats för omoralisk materialism (eller hat mot materialister!) samt en rejäl dos av Algol (via den viktiga intellektsplaneten Merkurius):


Jag har aldrig sett en kallare och mer distanserad själ! Notera också plagget. Går inte att missta sig på Jordelementet. Det är bara de som fallit ända ner till jorden som blir så här intresserade av ekipering.


8 kommentarer:

Anonym sa...

Oj ! Mycket intressant läsning ! Det är mycket jag skulle kunna säga men blir för långt att skriva ned allt. Jag håller med dig i många av dina träffsäkra analyser och reflektioner (i det jag har kunskap om) !
Kul detalj dock det där med "...att följa Saturnus strama påbud om sexuell återhållsamhet till det verkligen "känns rätt"." Det är så jag levt i flera år nu, trots en saknad av och lust till både sex och närhet ! : )
Håller för övrigt med dig om fotot på Leelee. Det ger mig också rysningar ! Verkligen kall utstrålning ! Brrr !
/Christer S.

Anonym sa...

Jag har ett häfte innehållande en föreläsning av Rudolf Steiner som heter Barnet-en spegling från kosmos.
Tycker att jag helt plötsligt hör samma tankar här i din blogg. Men Steiner var väl kunnig i astrologi också vill jag minnas.
/ MN

Seaward sa...

Tack båda för att ni såg mellan fingrarna med ett antal språkliga missar - jag glömde i hasten att korrekturläsa det här utslaget av morgoninspiration.

MN, jag är medveten om att Steiner förankrade sin människolära i kosmos och gick häpnadsväckande mycket längre än astrologin genom att tala om i princip overifierbara stadier i världsalltets tillblivelse där det som nu är människosjälar befann sig i olika tidigare tillstånd han gav planetära namn. Spännande men krävande - jag har aldrig lyckats ta mig igenom Grunddragen av vetenskapen om det fördolda, fast jag försökt flera gånger under trettio års tid!



Anonym sa...

Jag såg artikeln i DN och tänkte förstås genast på mig själv - har uppenbarligen haft oerhört lätt att bli gravid, även som 40+ då det ska vara så svårt, men de flesta gångerna har det slutat med missfall. Och jag har ju som bekant månen i 8:e med Algol...
S

Seaward sa...

Detta är ett intressant sammanträffande eftersom indisk astrologi aldrig isolerar opposita tecken från varandra. Därför är det betydelsefullt att DN-artikelns Måne påverkar åttonde huset via opposition, huset där du hade din.

Men som jag skrivit förr är det inte mycket till opposition mellan de negativa Jord och Vatten, de flyter handlöst samman. Kanske man vågar gissa att Månen i 2a eller 8e inte spelar så stor roll i den negativa polariteten?

Du glömde dock notera att också du har Vågen stigande i öster, så det finns tydliga tematiska paralleller med DN-horoskopet. Men vad allt detta betyder kräver ett land där astrologin åter fått en firad roll på universiteten, som det var i Europa under den betydligt mer upplysta medeltiden.

Ämnet är så stort att man bara ibland tycker sig ana hur astrologin talar samma språk som vetenskapen, men ur sitt "symboliskt universum"! Hur den viktiga indikationen i ”göra barn-tecknet” Vågen ställer sig till Jord/Vatten-axeln är en typisk problematisering som visar hur många nya frågor som hela tiden uppstår. Visst kan man nöjda sig med att säga "bekräftelse" på två ställen i horoskopet, men jag tror astrologin, som den är känd idag, bara är ett skrap på ytan. Hade jag varit statistiker och haft tillgång till brotts- och andra register skulle den här bloggen redan ha skrivit historia. Nu blir det inte så.

Anonym sa...

Jag nämnde inget om vågascendenten eftersom jag vet att du vet att har man oxen i 8:e har man vågen stigande :-) En annan parallell är att jag, liksom DN-horoskopet har jupiter i opposition till månen. Det kanske också gör sitt till för fertiliteten...
Det verkar förresten som om också du numera menar att månen har betydelse för fertiliteten, något som vi diskuterat förr :-)
Håller med dig om astrologin och vetenskapen. Såg ett "Vetenskapens värld" tidigare i år där en "psykopatforskare" tyckte sig ha hittat en specifik psykopathjärna, med hjälp av magnetröntgen. Så visade det sig till hans förskräckelse att han själv hade denna hjärna. Hans mamma berättade att det fanns flera mördare i släkten längre bak i tiden, hans barn vittnade om hans mindre trevliga sidor osv. Jag blev förstås nyfiken på födelsedatum o tog reda på det. Han hade mars i kräftan och månen i skorpionen! Det finns nog psykopatsignaturer i horoskopet såväl som i hjärnan. Jag minns nu bara att han var född hösten -47, men jag skrev upp det och annat på en lapp, som jag antagligen har kvar någonstans... det var i a f ett mkt intressant program.
S

Seaward sa...

Den forskaren har jag skrivit om här på bloggen! Jättespännande fall. James Fallon heter han.

En sökning bland mina 6.100 horoskop visar att skräckförfattaren Stephen King föddes ett månvarv tidigare och även då med samma fallna Mars i Kräftan.

Om honom har jag klottrat ner följande korta minnesnotiser: pappan lämnade familjen när han var två, fattig barndom, alkohol- och drogproblem genom 70- och 80-talet (sanerade sig sent 80-tal). Svårt skadad i höften 1999 när en skåpbil körde på honom. Helt i linje, således, med den svaga "psykiska" eller lunära personlighetssidan.


Anonym sa...

Aha, där ser man, det inlägget hade jag missat! (Trodde jag hade läst allt här.) Ja det var väldigt intressant, inte minst TV-reportaget, som du kanske inte såg. Man får ju säga att han hanterar det hela bättre än sina förfäder i alla fall, och att han t o m låter sina barn yttra sig om hans mindre goda sidor hedrar honom :-)
Ja, när man såg programmet skulle man vilja ropa åt honom: Hallå! Undersök ditt och dina förfäders horoskop också, så får du se en sak!

Ja, jag ser i min egen släkt på pappas sida att vissa astrologiska signaturer återkommer, tyvärr liknande Fallons... fast inte riktigt lika illa, och följaktligen finns inga mördare i släkten heller... Farmor hade månen i skorpionen attackerad av mars i lejonet (olycklg barndom). Alla hennes tre barn hade mars i kräftan, ingen med månen i skorpionen, men en med mars i attack mot månen. Han visade sig tyvärr ha psykopatiska drag, helt samvetslös utan att vara våldsman.
S