Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


torsdag 12 juli 2012

DN publicerar falska lobbyister

[Inlägget förutsätter minst 300 väl valda högskolepoäng i humaniora, särskilt idéhistoria och filosofi, eller ett gott och ogrumlat sinne.]

En vederhäftig och bildad lärarinna på Newsmill - se hennes blick, där finns intelligens så det täcker till ett tjog moderata politiker! - har undersökt vad högerorganet DN egentligen låter publicera för slags "skolexpert" i en debattartikel nyligen.

Hon gräver i dyngan och kommer upp med ett resultat som inte bör förvåna någon i det moraliska haveri Fredrik Reinfeldt, Per Schlingmann och övriga falskfarande moderater höljt det här landet i. Den i DN publicerade "skolexperten" ljuger om sin status, inte olikt den moderate Sven-Otto Littorin på sin tid. Den blott 26 år gamle "skolexperten" Gabriel Heller Sahlgren är i själva verket en lobbyist för den sunkiga vuxenvärld som anser att man ska profitera på barns behov av skolundervisning.

Att moderaterna faktiskt attraherar packet bland svenskarna är ingen nyhet - de drivs av en så pervers ideologi att de inte förmår göra korrekta utvärderingar av det rådliga i enskilda frågor. Regeringen Reinfeldt följer t.ex. den stil som anlagts av den polisanmälda maffiabossen i Stockholms läns moderatledda landsting, Filippa Reinfeldt, och säljer ut Svensk bilprovning bakom ett HEMLIGSTÄMPLAT avtal med någon säkerligen moderat polare som tjänar stora pengar på affären. 

Det är inte vågat att gissa att den självutnämnde skolexperten har kopplingar till den varböld i det svenska samhället som den här gruppen privatiseringsfanatiker faktiskt är. Sedan svenskarna blev medvetna om tyskfödde Per Schlingmann - uppenbarligen fortfarande inte svensk medborgare - och hans pr-arbete, har politik som ren lögn fått ett nytt ansikte. Moderat röstar bara de människor som är så in i själen falska att de inte längre förstår varken ut eller in.

Se bara på den här fördolde lobbyisten för frihet åt marknaden, vår hypotetiske moderat och inbillade skolexpert:




I avsaknad av födelsetid måste blickarna först riktas mot Månen eller sinnelaget, som är så nära en personlighet man kan komma med ett så här inexakt horoskop. I förstone ser ett sinnelag i rättvisans Vågskålar utmärkt ut, tills man påminner sig att också Fredrik Reinfeldt har den placeringen. Och ett mer skadat sinne och en mer sjuk uppfattning om rättvisa i samhället får man leta efter! Han är ju mannen som i sex års tid återskapat det fattigsamhälle som han tyckte socialdemokratin gjorde fel i att eliminera!

Ett zodiaktecken helt ur form kan alltså uppvisa beteenden som går tvärt mot vad symbolen "neutralt" indikerar och i den idéburna Vågens Luftelement handlar det dessvärre om människor som drivit bort från verkligheten och fastnat i sin ideologiska tankebubbla. Den här bloggarens horoskop är inte heller undantaget den risken, med både Sol och Måne i den idédrivna Luften!

Men problemet med den falske skolexperten ligger inte så mycket i Vågens tecken i sig, förutom att den halshuggna Draksvansen här indikerar att han kommer att straffas i detta liv för vad de nu är som äter honom invärtes och driver honom till att välja Lögnen framför Sanningen.

Den här perioden under 1985 är nästan övertydlig i sin störning. Den ligger på himlen som en rytande i bakgrunden och vissa dagar och timmar tränger fanskapet fram och slår klorna i nyfödda barn. De blir Ondskans verktyg, precis som hänt med Sahlgren. 

För kan grundproblemet vara något annat än de båda illgärningsmännen Mars och Saturnus som kastar destruktiva blickar mot varandra så att en oändlig loop uppstår? Saturnus älskar att regissera och bygga upp strukturer och formella åtbörder: "skolexpert". 

Mars är primitivism, omoral och självisk framfusighet. Mars i Lejonet ger ofta den degenererad version av ledarmotivet, en instabil och omoralisk vilja till makt. Här attackerar omoralens planet formalistiska Saturnus i mörkläggningens Skorpion, och formalisten råkar i Skorpionen också ägas av samma Mars som hugger mot den. Saturnus i sin tur, söker sedan formalisera och mörklägga den omoraliska Mars framfusighet, vilket naturligtvis gör Mars ännu mer omoralisk och depraverad. 

Detta är en oändlig ringdans som drar själen ner i helvetet, i en värld där den inte förstår vad den håller på med. I den här avgrunden av kriminell mentalitet har man inte problem med att instrumentellt utnyttja en titel som "skolexpert" som man inte har någon täckning för. Tvärtom, en genomfalsk människa kan inte annat än att ljuga sig fram genom tillvaron, det är Lögnens ande som har konstruerat henne.

För titta nu vad som händer tack vare de båda illgörarnas ömsesidigt destruktiva famntag: de drar in både Merkurius och Venus i sin smet genom att dessa haft "oturen" att positionera sig i ledartecknet Lejonet. Kommunikation och syn på tvåsamhet störs av den "dramadrottningens" falska berättelse om svart och vitt som uppstår när det är onda planeter som utlöser Lejonet överdrivna Liv och Skorpionens överdrivna Död. 

Eld + Vatten i akut kontakt ger "sensationalism" med allt vad det innebär av överdrivna känslor, bristande omdöme och förhastade utspel. Här är dock utspelet iskallt och kalkylerat genom Saturnus reglerande inverkan och "skolexpert" kan därför liknas vid sådant som sociopater drar till med för att söka charma sin omgivning. Horoskopet är in i märgen sjukt, och jag tror att mannen kan komma att möta sitt slut just så: cancer som äter sig genom hans märg och ben. Ohyggligt smärtsamt och ett rättvist slut för den som tjänat falskheten.

*****

Att Merkurius och Venus dras in i Mars och Saturnus härva är mer förödande än man först kan tro, men när man besinnar att dessa är Solens respektive Månens ägare kollapsar hela svartbygget. Sol och Måne är så att säga summeringen av vårt liv, Måne --> Sol indikerar livsvägen, från barndomshemmets inpräglade värderingar fram till att vi runt 40 har nått en egen solär Individualitet - eller kanske inte...

Sinnelaget i Vågen är via Venus "horbockskoppling" till Mars och störning från Saturnus alltigenom korrupt. Det måste ha varit en sjuhelvetes skitfamilj den här ynglingens själ valde att födas genom, falsk och övermaga. Och Solen, symbolen för vår egen andesjäl på plats här på jorden för ett livsuppdrag, visar sig vara ett rötäggets livsuppdrag. Jungfrun är under störning känd för att vrida och vinkla på fakta till sin fördel, och här har vi pga. de extrema angreppen mot Merkurius ett extremt exempel på en själ i våldet på Lögnens ande eller Satan själv. 

Så kan de se ut, horoskop för själar som kommer till jorden förutbestämda att göra onda ting, ljuga, mörka och tjäna dunkla intressen. 

Det är märkligt hur väl moderaters horoskop kan grupperas på den Mörka Sidan. Det tragiska för Sveriges vidkommande är att det saknas aktiva individer för den Ljusa Sidan. Det har sin förklaring i att astrologin i sig är något stämd åt mörkret, har t.ex. fler onda planeter än goda och överhuvudtaget påminner om att den som fallit så lågt som ner till materialitet har ett sjuhelvetes jobb att lära sig se och tänka rakt igen. 

Men moderat mentalitet är så att säga lågvattenmärket, värre än sverigedemokratisk - vars problem är det självbedrägeri som består i upprättandet av inbillade "vi-mot-dom"-resonemang som bara söker maskera den egna rädslan eller sociala inkompetensen. 

När det gäller moderater är själsrötan uppenbart mycket djupare och de privatistiska pengadyrkarna är så nära det mytologiska Satans avkomma vi kommer i Sverige.

För att summera Sahlgrens fördömda (redan i och med födelsen dömda) horoskop: De onda Saturnus och Mars bildar en degraderande låsning i TAMAS GUNA (Mörkrets kvalitet) mellan den 18 september och den 17 oktober 1985. 

Det är en störning som handlar om att synliggöra (Lejonets Eld) eller mörka (Skorpionens Vatten) och Solen i Jungfrun spelar här den slippriga rollen som falskskyltande krämare, just för att sinnelaget är så hungrigt på pengar (Venus) intill den totala perversionens gräns. Det skulle inte förvåna mig om den här perioden såg vanligt många barn födas till kriminella föräldrar. 

Men märk att tidsfönstren bara är akuta då och då för denna, den sämsta period för Jungfruns tecken jag någonsin sett. Vi måste ha BÅDE Sol och Måne disponerade av Merkurius och någon planet som är inblandad i den destruktiva kampen mellan Lejon och Skorpion. 

Man får heller inte glömma att det exakta horoskopet, det som har en födelsetid, till och med kan göra Mars eller Saturnus till verksamma välgörare. Då har vi individer som kanhända t.ex. kampar mot just den lögnaktighet den här individen sprider genom medskyldiga Dagens Nyheter.

Nej, astrologi är inget för de enfaldiga - varje astrologisk storhet är en variabel som kan bära olika ting, beroende på omständigheten. Jag medger villigt att jag föga anade den här intellektuella förfiningen i den indiska astrologin då jag gav astrologin en andra chans vid upptäckten av den astronomiskt korrekt tänkta sideriska zodiaken.

Andra födda i Jungfrun 1985.

Bland 6.100 horoskop hittar jag fem celebriteter födda i Jungfrun 1985 och med samma förödande bakgrundsfond med en Mars och Saturnus i clinch med varandra. (Man kan notera att samtidigt som Solen lämnar den instrumentaliserande Jungfrun och når jämviktslägets Vågen, bedarrar de rysliga omina. Nästan exakt vid Solens byte av motiv lämnar också Mars stryptaget från Skorpionen och går in i Jungfrun.)

Dessa är Jungfrurna som i alla

Braulio Nóbrega;18.9.1985
Ashlee Simpson;3.10.1985
Mattias Hargin;7.10.1985
Marina Diamandis;10.10.1985
Michelle Trachtenberg;11.10.1985

De tre sistnämnda kan omedelbart sorteras bort, för samtliga dessa Jungfru-Solar disponeras av en Merkurius som hunnit över "på säkra sidan" i Vågen. Det vill säga, om man inte komplicerar saker för sig genom att minnas att även Solens disponent (här: Merkurius) står i ett tecken och därmed under någon annans överinseende. 

I det här fallet Vågens härskare Venus, vilket återigen leder oss tillbaka till horans och horbockens syndrom i Lejonet, vilket kan läsas som åtminstone en ovanlig stark tendens att vilja synas och dominera, men där återigen Saturnus formalisering motsätter sig hela bilden och söker mörka valda partier och något som verkar vara en genomfalsk pr-människans mentalitet. 

I vilket fall flyttas det här dramat bort en bit av att det först är soldisponentens disponent som involverar sig i den problematiska clinchen mellan Mars och Saturnus.

Återstår fotbollsspelaren Braulio Nôbrega och celebriteten Ashlee Simpson ("känd för att vara känd").

Och här händer det. Nôbrega är född ett dygn efter den svenska lögnhalsen och vad är han känd för? Jo, för att ha erkänt uppemot fyra sexuella närmanden mot oskyldiga kvinnor som bara vandrat gatan fram! Det är onekligen alarmerande att så direkt hitta tecken på psykopatologi.

Stendumma men charmiga Jessica Simpsons syster Ashlee då? Även här saknas födelseklockslag men korrekt amerikansk tidzon ger också henne ett sinnelag baserat på den "horinfekterade" Venus, men den här gången Månen via Venus negativa och kroppsliga orientering i Oxen. 

Här har jag bara svaga minnen av skandaler som involverade falska påståenden, och var det inte något rabalder när hon läppsynkade fel låt vid ett pinsamt framträdande. Dvs. samma Lögnens ande som driver "skolexperten". Jag googlar namnet plus "scandal" och bryr mig inte ens om att följa länkarna. Här finns uppenbarligen material för den som vill gräva:

ASHLEY SIMPSON NASTY SEX SCANDAL - YouTube

Det förtjänar att påpekas att Saturnus under hela den period detta handlar om från sin plats i Skorpionens tidiga grader mottar Satans korrumperande signaler från sin plats i Oxens tredje grad! Man kan förmoda att den sexuellt störde fotbollsspelaren Nôbrega "hörde" okej-signaler från kvinnorna på gatan. I själva verket är han - och den svenske "skolexperten" - besatt av ett okänt antal onda andar, vilka kan summeras till en: Lögnens ande.

Sådana människor publicerar DN utan bakgrundskoll.

Stort tack till läraren Helena von Schantz som redovisade sin nätforskning på Newsmill vilket resulterade i denna upptäckt av ett synnerligen svart tidsfönster i den kosmiska väv stoikerna fordom betraktade med resignerad blick: vi är i minsta detalj förutbestämda att vara de vi är.

Det bästa den här "skolexperten" kan göra är att fortsätta vara en slem djävul och vandra de ovärdigas väg. På så sätt kanske hans onda värker ut och han av Ödet tilldelas en något angenämare roll nästa gång det är dags att åter spela människa på jorden.



PS. Kungavärdighetens Regulus figurerar starkt under den här perioden. Jag har inte ens nämnt den eftersom det torde vara rätt uppenbart vilken korrumperad kung som kommer ut i slutändan, sedan de onda planetmakterna misshandlat den Godhetens symbol som Regulus inledningsvis är och den omåttliga horkarlens symbol lagt sig framför och missfärgat Regulus. Här har vi troligen en ingång till fotbollsspelarens vansinne: han trodde likt en korrupt kung han hade rätt att ta för sig av kvinnor på gatan.

Inga kommentarer: