Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


onsdag 28 mars 2012

Humanist-liknande massmörderska och satanist

Ett inlägg från den 31 januari i år som hamnade på hyllan...


Under granskningen av de 24 mördarhoroskopen med en fallen Måne, fick jag syn på ett nytt smaskigt fall av särskilt intresse för svenskar. Mexikanska Sarah Aldrete-Villareal är en kvinnlig massmördare, satanist och eventuellt med homosexuella böjelser, likt hennes manliga kumpan i diverse vederstyggliga tortyr-mord. Allt på en gång således! AstroDatabank ger en kortfattad biografi men mest intressant är hur hon sökte svära sig fri från allt och hävda att hon varit hjärntvättad.

Det vore fascinerande att höra samma ursäkt från Humanisternas ordförande, den ateistiske Christer Sturmark den dagen han vaknar upp ur sin tillbedjan av Nihil, den Totala Intigheten som är Satans utmärkande karaktärsdrag och förklarar att också han varit hjärntvättad under alla år av religionsförakt! Det visar sig nämligen att båda är födda inom ett dygn från varandra! 

Här är för min del "the smoking gun", eftersom jag sedan länge anat svår psykopatologi hos den snarstuckne och arrogante sektledaren. Att homoböjelser figurerar så starkt i mexikanskans nära omgivning matchar också Sturmark som pläderar för acceptans för denna grupp. 

Kanhända är svensken en urvattnad, avdramatiserad kopia av mexikanskan som ju också levde i ett på ytan "straight förhållande" med mannen Constanza som hon sedan skyllde allt på. Just att inte vilja ta ansvar för något är också en av Sturmarks favoritgrenar. Det är världens religioner som jävlas med hans sinnesro, det har absolut inte att göra med hans eget psykiska stoff (kvardröjande föroreningar/trauman från tidigare liv).




Med födelsecertifikat och en säker tid ses här planeterna stå i usla positioner. Vi har den sataniska axeln formad, inte genom Oxen/Skorpionen utan genom deras hus, 2a till det onda 8e dödshuset. Paret torterade sina offer till döds på gruvliga sätt och här passar det att jämföra med markis de Sade och hans sinnessjuka fantasier om brutalt våld mot kvinnor. Man kan notera att båda har Solen i åttonde och aggressorn i 7e partnerhuset!

Kring Sturmarks horoskop har jag tidigare pekat ut den ytterligt misstänkta kombinationen av en fallen Mars i Kräftan i en libidinös förhöjning med Venus och hur hela denna störning i den vegetativa (köns-) själen attackerar den mentala konceptionens Vattuman och leder till "udda" ideologier för egen del och omvänt, till en irrationell hatiskhet mot andras ideologier. Det vill säga, exakt som han beter sig - inte helt friskt. Hos mexikanskan lokaliseras den här dissociativa störningen eller instinkter som utlöser perversa tankemönster och sjunde till andra huset indikerar svåra vanföreställningar om födointag. Jag har inte bakgrund eller erfarenhet att föreställa mig vad detta blivit i praktiken.

Däremot är Satanismen lätt att se: religionens eller filosofins Jupiter befinner sig på gradexakt rät linje med Satans huvud (Algol) och detta dessutom i det femte huset som har med mer än kreativitet, barn och lekfullhet att göra. Det är också ett av de andliga husen. Här förmörkas det femte "eldhuset" fullständigt av denna hånleende Satan - en nidreligion som tillhör samma släktträd som Christer Sturmarks Nihilism eller dyrkan av Meningslösheten, frånvaron av levande intelligens i universum. 

Jag tror nu inte Sturmark har Stenbocksascendent för en extremt skadad horoskophärskare (Saturnus). Då hade troligen också han gått över gränsen för länge sedan. Därför talar jag om en utspädd version hos den svenske Satanisten/Nihilisten, fastän Humanisten och massmörderskan delar exakt samma horoskop enligt månascendenten (Chandra lagna): De med Jungfrun stigande i denna karta har ett ont sinne - Månen blir en verksam illgörare enligt denna metod, men vissa timmar under 2-2½ dygn kan neutralisera det onda sinnet.

Jag har ett anonymt fall där Jungfruascendenten och en "ond" Måne i Kräftan ledde till terapi och häpnadsväckande nog fick patienten där höra att skuldbeläggningen av fadern varit ett misstag, det var modern som var den onda i hennes liv. Så vitt jag kan bedöma var det alls inte så. Exemplet visar på hur oförutsägbara vägar "stjärnorna kan slå till" - demonin kan t.o.m. komma från en derangerad terapeut som inte är har grönt ljus med sin andesjäl än och därför inte borde ägna sig på själavård!

I den förenklade tabellen för planeters verksamma natur anges inte Månen för Stenbocksascendenten. Här är spelreglerna svåra. Mexikanskans Måne har just fullbordat en nymåne och är på tillväxt. Det gör Månen till en naturlig välgörare. Tyvärr äger Månen här det sjunde hörnhuset (Kräftan) och därmed kastas dess natur om och den blir en verksam illgörare.

Jag har obegripligt nog glömt nämna detta, men indierna använder flera ascendenter - den normala, Månens och Solens. Ju fler av dessa som instämmer i en viss fråga man ställer horoskopet, desto tydligare blir ominat. Som i andra fall då flera bud (multipel attestering) som liknar varandra gör ett visst förhållande mer sannolikt.

Detta betyder nu att båda lagna och Chandra lagna signalerar en ond Måne, ett ont sinne. Jag behöver inte kommentera detta omen. Att sedan Månen ligger i nionde "goda" huset innebär därför att kvinnan dras till onda religioner, ond filosofi etc, eftersom hennes eget sinne smutsar ner allt hon kommer vid - särskilt då det hus där Månen placerat sig. Hon hittade en man som gav henne Satanism...


Anm. På fotot är kvinnan rätt lik Liza Marklund. Svenskan föddes två år tidigare och med Solen i Lejonets 23e grad. Lustmörderskan har sin Sol i Lejonets 21a grad. Liza Marklund har Saturnus/Ketu i Stenbockens 13-14e grad och mexikanskan har sin ascendent i Stenbockens 9e. Det är väl de närmaste överlappningarna. Kanske därför Marklund drogs mot deckargenren...



Bonusspaning.

Lejonen av årgång 1964 verkar mystiska så jag letade rätt på allihopa som hamnat i min samling (jag tror jag skrivit fel på sistone, en räkning ger f.n. nästan exakt 5.900 personhoroskop). Alla har en historia.

  • Maria McKee;17.8.1964 - begåvad singer-songwriter som kämpat med svåra drogproblem, mörk, mollstämd musik
  • Mats Wilander;22.8.1964 - fd tennisstjärna och en rockkarriär som blev kortare än kort
  • Joanne Whalley;25.8.1964 - skådespelerska, exceptionell skönhet
  • Paul Bernardo;27.8.1964 - massmördare och sadist (!)
  • Stefan Hanna;2.9.1964 - centerpolitiker: beskatta feta människor (!)
  • Keanu Reeves;2.9.1964 - skådespelare, förlorade flickvän i bilolycka
  • Anthony Weiner;4.9.1964 - USA-politiker, sexskandal, skickade foto på sitt organ till 21-årig kvinna.
  • Rosie Perez;6.9.1964 - högljudd och vulgär N.Y. komedienne
  • Sarah Aldrete Villareal;6.9.1964 - massmörderskan
  • Christer Sturmark;7.9.1964 - religionshatisk "humanist"
  • Håkan (osäkert datrum);10.9.1964 - tidningsartikel om en peson diagnosticerad med både adhd och manodepressivitet. Försökt begå självmord 18 gånger. Av tre alternativa födelsedatum på Birthday.se tycktes det som låg i den här kullen av Lejon mest troligt. Upptäckten av mexikanskan bara styrker att det är troligen inte främst Solen i Lejonet utan störningen mellan Vatten och Luft som ger en udda årgång av det storvulna tecknet.

Få kommentarer behövs, centerpolitikerns förslag var ungefär lika humant som Christer Sturmarks version av humanismen... Att hitta två massmördare och sadister i en så här liten grupp är också anmärkningsvärt. Biokemiska störningar (Maria McKee) kunde vara en annan yttring om också suicidala Håkan är rätt person i den här gruppen.

Aktrisen Joanne Whalley vet jag inget om och IMDB.com har här som alltid tillrättalagda biografier utan liken i garderoben. Dock intressant att hon gjorde ett namn i England i roller som "baksluga och försigkomna" flickor - dvs. inte helt odelat sympatiska typer (Se åter Mars i Kräftan i attack mot planläggningens Saturnus i Luft, se åter Sturmarks "dissociativa" världsbild som helt sonika väljer bort fakta han inte vill låtsas om.)


Inga kommentarer: