Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 30 december 2011

Varför invandring om de ändå bara blir Moderater?




Sverige behöver ett andligt lyft, högre värderingar än bara sunkig och förfallen konsumism. Därför är det väldigt beigt att läsa en förvisso välskriven propagandaartikel för Moderaterna i Aftonbladet från en invandrad kvinna vars ambitioner i livet bara är makt och materiellt välmående. Tänk, det behövs bara en liten vässning av personporträttet förrän hennes inre reptil, det sluga, begärande och själviska djuret i själen blir synlig!

Inte längre tillbaka i tiden än 2009 sade rumänskan Alice Teoderescu följande om sina närmaste förhoppningar om födelsedagen:
Du blir 25 år idag. Vad önskar du dig i present?
– Jag ger mig själv en Georg Jensen-klocka. Jag har sett att många framgångsrika kvinnor har en Vivianna-klocka och jag har länge velat ha en sådan. (Sydsvenska Dagbladet)
Man kan notera att reportern frågar henne om vad hon önskar sig av en annan människa. Hon svarar - redan Stockholmsmoderat ut i fingerspetsarna - vad hon tänker ge SIG SJÄLV!

Det är så man blir kräkfärdig.

Och horoskopet är exakt så illa tilltygat som man kunde misstänka. Simpla själar föds över hela världen, men där invandrarhatare bannar att fattiga människor från krigshärjade länder kommer hit, där ser jag faran att släppa in simpla men äregiriga materialister. De drar ner Sverige ännu lägre på skalan av världen mest korkade nationer.

Förvisso titulerar hon sig jurist, men ta efter det här inlägget en titt på stjärnadvokaten Leif Silberskys horoskop och inse att nattsvarta människor ofta är de som döljer sig bakom de finaste titlarna!



Klockan sju på morgonen når Månen tydlig kontakt med SATANS HUVUD och givet hur kvinnan tänker och vad hon värderar är det ingen tvekan om att hon är helt infekterad i psyket av materialismens farsot. Den här kartan är ställd som ett månhoroskop för lunchtid då psykets Måne och Djävulen står på rak linje och skadar de nyfödda barnens verklighetsuppfattning.

Faktum är att Månen kommer att hålla sig i närheten av stjärnan Algol hela dygnet, vid följande midnatt har den bara hunnit till Oxens 9e grad. Men så perverterad är kvinnan i grundmotiven - under det skenbart klara intellektet - att jag rörstar för en födelsetid med Månen så nära Rosh ha-Satan som möjligt är!

Och detta är förstås bara början på historien. För horoskopet upprepar Charlie Sheens patenterat gränslösa mentalitet - bara att han som en "bad boy" avslöjar sin materialistiska obalans och sin besatthet av Djävulen via horor och en besinningslös materialistisk hunger - den som för en tid lät honom bli amerikansk tv:s högst betala skådis någonsin. 

"Alice" är född ett "månnodsvarv" efter Charlie Sheen (som också han uppträder med fejkat namn i USA för att minimera den potentiellt frånstötande effekten av sin utländska bakgrund). Den giriga demonen Rahu stod i materialistiska Oxen då han föddes och 1984 är den tillbaka i samma tecken igen. Det skapar tydligen en extremt ha-begärig natur hos dem som dessutom föds de två dygn varje månad då psykets Måne passerar den här kombinationen från helvetet. 

Faktum är att rumänskan är mer illa däran än Sheen, som har sitt sinnelag i busiga och respektlösa Skytten, den här kvinnans Algol-Rahu-Måne är bara för mycket! Hon borde lägga in sig på klinik och söka omprogrammera sig till lite mer humanitet. (Det som inte är förgiftat av Satan i det här horoskopet utspelar sig i en extremt egoistisk version av Väduren, där Solen och Venus - självkärlek - bara ger avsmak när man inser att detta är den venusianska basen för det som händer i Venustecknet Oxen!)

Att jag nästan som första grej på Google noterar svenskt slödder som skriver om hur kåta de blir av att se den hårdsminkade Alice på tv, säger en hel del om att vi nu betraktar horoskopet för en mycket låg själ. Skräp drar till sig skräp. Och skräpet dras till Moderaterna.

Jämför gärna en annan generande okunnig och materialistisk Moderat, Isabella "Blondinbella" Löwngrip och hennes 180 grader omkastade placering av rumänskans omoraliska Mars och begärsplaneten Månen. (Hon är lustigt nog dessutom opposit till Blondinbella vad gäller soltecknet. Men det är förstås den sataniska axeln som drar ner båda till oförståndets materialistiska dypöl.)

Jo, det går på astrologisk grund att hävda att sk. "achievers" eller strebers lider av allvarliga psykiska störningar. Missa inte lyckans planet i härsarläge i utlandets och utforskandets Skytten, en stark placering som dock pga. horoskopets övriga ödeläggelsen stavas LYCKSÖKERSKA.

(Jfr vissa gemensamma horoskopstrukturer med Elin Nordegren. f.d. Ms. Tiger Woods.)


2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror inte att Vivianna Torun Bülow-Hübe, den gudabenådat begåvade smyckeskaparen med sitt andliga intresse (tillhörde Subudrörelsen)alls hade gillat denna kvinnas begär efter hennes klocka. Faktum är att hon inte ens gillade klockor. Hennes klocka kom till efter en inbjudan till en tävling där formgivare skulle skapa något de inte tyckte om. Från början hade klockan inte några tim- och minutvisare, utan bara sekundvisare, på den tomma urtavlan. När sen Georg Jensen började producera klockan byttes dock sekundvisaren ut mot tim- och minutvisare... (Bild på klockan och biografi på Wikipedia).
Jag slår vad om att denna kvinna som kritiserar regeringen från höger inte känner till detta, eller ens något om Bülow-Hübe heller, hon har bara "sett att många framgångsrika kvinnor" har sådana och då måste hon så klart ha en också. Vad ska man säga? Sancta simplicitas... eller kanske oheliga enfald...!
S

Seaward sa...

Kan bara le åt denna avsevärda fördjupning av vad för en del bara är tom konsumism. :-)