Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 10 december 2011

Öl & mord - DN i fullmånens grepp


Radiostyrningen från kosmos går naturligtvis över de enskilda journalisternas förstånd. För vår självkänslas skull vill vi människor gärna tro vi har fri vilja och att vi kläcker våra tankar själva.

Men DN:s publicering idag av en artikel om mord på fyllan i Stockholm, snyggt illustrerad med ett ölglas, är naturligtvis inte en produkt av mänskligt snille eller planläggning.

Det är istället så att dagens "röda" fullmåne (SvD) i den sataniska axelns skruvstäd avslöjar att död och sprit så att säga per automatik dyker upp när den kosmiska själen så dikterar. Vi lever, som redan de gamla grekerna fick nys om, i ett urverk som tickar på och där principiella ramberättelser ständigt upprepar sig.

Koncentrationen av hatiskt gift tillskrivs Skorpionen. Den här platonska "idén" har projicerats på himmelen av människan i ett koordinatsystem som relaterar mångahanda ting till varandra. Och projektionen svarar genom att gå i uppfyllelse. Det är mirakulöst, egentligen.

Vi har just nu en fullmåne där Månen ligger i motsatt tecken, i Oxen för jordens grödor och där spannmålet tas till Skorpionen mittemot och där genomgår en förruttnelseprocess så att rent gift - alkohol - urvinnes. 

Att koppla korrupta eller toxiska tillstånd i kropp och själ med mord kräver dock en extra skruv, och det är här dagens månförmörkelse kommer in. Redan de gamla grekerna visste att Jorden är helvetet. (Förmörkelse = Materien/Jorden bryter förbindelsen mellan Sol och Måne)

Att DN själva är drabbade av dagens onda måne kan ses av att tidningen, som sedan länge svartlistat Sideriska siktet, nu även gav sig på reservbloggen och censurerade ett antirasistiskt inlägg (!) om den onda fullmånen och nazidemonstrationerna. Nu går väl ändå skam på torra land.

DN:s censurorgan Interaktiv Säkerhet AB någonstans längs Sveriges stormpinade västkust gör sig alltså skyldigt till nazisympatier genom att egenmäktigt använda den censurmyndighet DN delegerat till dem. 

Vet överhuvudtaget DN om vilka rötägg de hyrt den här tjänsten av eller var det så att den svidande kritiken mot moderater i samma inlägg plötsligt blev för mycket? 

Det ibland svårt att veta var nazism upphör och moderat social politik börjar. Vad är det för skillnad på Hitlers arbetsläger och Reinfeldts förvaringsläger Fas 3 för alla de arbetslösa hans marknadskapitalistiska system skapar genom t.ex. åldersdiskriminering - analogin till Hitlers gula judestjärna på "undermänniskorna" i sitt samhälle? 

Den som förmår se djupare än ytan och analysera principerna blir mörkrädd av det Moderaterna representerar och DN vet om det. Därför är Sideriska siktet svartlistad. Vissa sanningar svider för mycket.

Fullmånen får således många att tappa det mesta av intelligensen, med eller utan öl. Det är i dessa tider Världssjälen visar vilka som tillhör de goda respektive de onda. Universum är en gallringsmekanism och en utbildningsenhet.


Inga kommentarer: