Den har bloggen startade i mars 2009 och avslutades i december 2018. I själva verket passerades målsnöret några månader tidigare med boken "Folksjäl - som i en filterbubbla", vilken sammanfattade och i delar vidareutvecklade många års kommentarer kring det besynnerligt lyckligt lottade men inte självklart goda svenska nationalhoroskopet

Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)onsdag 28 december 2011

Landsförräderi & Satans stjärna

Jag ompublicerar inlägget från igår eftersom sannolikhetsberäkning för det remarkabla fyndet saknades. Nytt stycke tillagt efter de fem kartorna.

*****

Nog för att flera intressanta indikationer om stjärnan Algols dåliga rykte i antiken har bekräftats av bloggen, men det var minsann Tomas Alfredsons nya spionthriller som äntligen öppnar dörren till den kanske djupaste betydelsen av Satans huvud. Huvudrollsfiguren i "Tinker, Tailor, Soldier and Spy" hade sin motsvarighet i brittiska överlöpare till Sovjetunionen, Kim Philby. Och han var dessutom bara en av fem i spionligan Cambridge Five. 

När jag beräknar horoskop för dessa visar sig genast en minsta gemensamma nämnare: alla fem har personliga planeter i nära mellanhavande med Satans huvud! 

Och eftersom denna stjärna "för evigt" ligger fixerat i "Oxens fot" som de gamla judarna sade, eller i början av Oxens tecken, följer logiken lika naturligt som kristallklart.

Oxen står kanske idag främst för pengar och födoämnen som håller oxkroppen lugn så att den här bestens aggressivitet hålls i schack. Men pengar är bara en lite mer flyttbar variant på det som i forna tider utgjorde rikedom och makt: landinnehav. 

Det är pga den här tydliga kopplingen mellan det egna landet som hela tre av de fyra invandringsfientliga partiledarna i Norden var födda i äganderättsliga Oxen och den fjärde hade svåra problem i förhållande till tecknet. 

Nu ser vi alltså en ny version av samma sak: störningar i Oxen kan också ge den som sviker sitt eget land genom att spionera för annans räkning. 

Vi har här ovedersägliga tecken på att Algol i djupet står för en Landförrädare! Jag måste upprepa: ALLA FEM SPIONERNA HAR EN PERSONLIG PLANET MYCKET NÄRA ALGOL.

Hur paradoxalt är det därför inte att Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson i själva verket är den som förråder Sverige med sin invandrarfientliga politik! Saker är inte alltid vad de synes vara för blotta ögat!

Naturligtvis finns säkert ytterligare faktorer i horoskopen som förklarar varför just dessa föll för den korrumperande Satans inflytande - för det är ju inte en absolut lag att man måste bli en svikare med Algol väldigt central. Fyra av fem har också utlandets tecken Skytten aktiverat, en oerhört generell faktor men som visar hur den ursprungliga zodiaken verkligen fungerar!

T.o.m. tecknens elementära betydelser är ofta väldigt tydligt i livsödet på ett eller annat sätt, se t.ex. invandrarhataren, moderata migrationsministern Tobias Billströms horoskop, där Skytten är involverat i bekymmer - dvs. Billström stavas bekymmer för icke-svenskar!

Dessa ytterligare indikationer får dem som så önskar spana efter - poängen här är den övertydliga: Algol sviker.

*****

Cambridge Five


Kim Philby - brittiska underrättelseväsendet:Anthony Blunt - historikern:


Donald Maclean - diplomaten:


Guy Burgess - underrätteväsendet:John Cairncross - underrättelseväsendet (påstådd femte medlem):


Anthony Blunts Måne i Oxen kan ligga allt från tecknets första till trettonde grad. I kraft av de övriga horoskopen visar tror jag vi kan placera Månen så nära Algol som möjligt, eller hur? 

Det skulle också kunna förklara hur en sådan tillgång som storkorset i Ljusets kvalitet Sattva ändå figurerar i en korrumperad människas horoskop. Som tidigare noterats är det dock en smula riskabelt att dra för stora moraliska växlar enbart utifrån Sattva, Rajas och Tamas.
*****

CAMBRIDGE FIVE
Relation till Algol
i 3° Oxen
Kim Philby, underrättelse Mars 2°, Månen 5°
Anthony Blunt, historiker Månen 1°
Donald Maclean, diplomat Merkurius 1°, Solen 11°
Guy Burgess, underrättelse Venus 6° + Måne 6° Skorpion (opposit)
John Cairncross, underr. Mars 6° + Saturnus/Mars


Hur stor är sannolikheten att fem män kommer samman i spioneri OCH ALLA ÄR INFEKTERADE AV SATANS KORRUPTION ?

Jag godtar här bara Månen, Merkurius, Solen, Venus och Mars som "personliga" - de bortersta Jupiter behöver ett helt år för att passera ett Tecken, och Saturnus behöver hela 2½ år.

Dessutom tyder tidigare observationer på bloggen på att "Algol-effekten" avtar rätt snabbt. Ett acceptabelt intervall för en "stark" effekt förefaller vara Oxens första till sjätte grad - vilket alla fem spionerna uppfyller.

Denna avvikelse om ±3° är för övrigt "klassisk", den har funnits med i långliga tider. Antikens forskare såg tydligen att det var här det verkligen blev krut i de symboliska tecknen.

Nå, hur stor är chansen att hitta fem som sökt sig till spioneriet och ALLA FEM är Algol-infekterade på detta sätt?

Cirkeln är 360 grader.

6 "heta" grader av 360 är 1,66% eller en sextiondedel.

Det finns fem planeter som kan hamna i heta zonen.

Alltså 5 x 1,66% = 8,3% eller oddset 12:1 att en viss person har "Algol-effekten".

Bara var tolfte människa på gatan är ett potentiellt Satans verktyg. Å andra sidan kan man tycka detta är rätt förskräckande! :-)

Om en på tolv personer inom spionage har en "Algol-effekt" är det således helt förväntat.

Men att ALLA FEM i Cambridge-gruppen har Algol-effekten är naturligtvis extremt osannolikt och ...

DETTA ÄR ÄNNU ETT BEVIS PÅ ATT ASTROLOGIN PÅ NÅGOT GÅTFULLT SÄTT REPRESENTERAR SJÄLENS "MILJÖ"!

Vissa föds närmare Den Onde än andra och för att förklara detta måste man tillgripa metafysik (själavandring m.m.). 

Men bemärk att det här sagda tillhör vetenskapens domän: det är INTE "tyckande" - det oinformerade ägnar sina liv åt. Resultatet är heller inte metafysik - intelligent resonemang kring osynliga ting. Det är REN EMPIRI plus hjälpdisciplinen sannolikhetslära (i dess enklaste variant).

För att förstå exakt HUR osannolikt det du just sett är, multiplicera 8,3% med antalet Algol-infekterade i spiongruppen:

0,000004 eller fyra tiotusendelars chans att hitta en så renodlat "satanisk grupp". Oddset för detta är 249.330:1

Att fem slår sig samman i en spionliga och alla fem har Satans märke personligen ingraverat händer en gång på 250.000 personalgrupperingar.


*****

Se även: Tomas Alfredson och Gary Oldman har synastri-energi. Oldman som spelar spionen baserad på Philby har ett horoskop som ser ut som Tomas Alfredsons förlängda jag!

*****

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.