Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


söndag 4 december 2011

De köpta Moderaterna, svensk telekom & Syriens folkmord

Svenska folket förstår ingenting. Vill inte förstå vilken högerregering de röstat fram till makten. Vill inte se sambandet mellan Moderaternas hemliga partibidrag och att Carl Bildt (m) drar Sverige i smutsen genom att som enda EU-land rösta mot utökade sanktioner mot diktaturen i Syrien. Ericsson och TeliaSonera tjänar ju så bra pengar på fortsatta affärer! (SvD, SvD2, usabloggen) 

Sverige har aldrig i historien haft en regering som gör sig skyldig till så stora brott, som är så i grunden korrumperad, en så löjeväckande övertydlig knähund till dem som just nu styr Sverige företag inom Svenskt Näringsliv. (Se intresseorganisationens rent demoniska horoskop här.

Minns någon att jag pekat ut telekombranschen som hårdast infekterad av den "onda demon" som härjar i den svenska folksjälen under en hel generation? Det är inte bara vanskapta unga människor som själ all sin musik och filmunderhållning så det står härliga till. När en demon sätter sig slår den till på alla nivåer.

Det går bra att fräscha upp minnet genom etiketten Sveriges planetära cykler. Där någonstans ligger ett eller t.o.m. två inlägg, där IT & demonangreppet mot det svenska psyket kanske kommer närmast Ericssons/TeliaSoneras häpnadsväckande omoral. Dessa är alltså två av Sveriges förnämsta varumärken och detta är då sanningen om Sveriges förfall av idag!

Den korta versionen är att nationalhoroskopets tredje kommunikations- och it-hus "medfött" är skadat och under en viss period drabbas påtagligt av detta - det ena policybeslutet efter det andra tas i ren galenskap.

Ja, när Reinfeldts talade om att svenska folket var mentalt handikappat och de sedan ändå röstar fram honom, kan det ligga något i saken. I vår folkmentalitet tycks ligga en förunderlig förmåga att inbilla oss att allt gäller någon annan, inte mig... Psykologer kallar det för "bortträngning" eller brist på intellektuell förmåga till introspektion. Och den som inte kan läsa av sig själv med lite distans, är inte fullt frisk. 

Vad Reinfeldt glömde bort, den tank- och visionslösa slarver han är, är att han själv är värre skadad än de flesta! Han hade varit demaskerad för flera år sedan inför vilken annan publik som helst än den svenska som ju valde honom och därför inte är män och kvinnor nog att erkänna felköpet för sig själva. 

Men det som händer med Ericsson/Syrien är bara samma gamla Moderater igen fast i utrikespolitisk tappning. Det är samma åldringar i nerskitna blöjor, det är samma sänkta bidrag till de långtidsarbetslösas fortbildning för att istället skyffla undan dem i parodiska arbetslägret Fas 3. Detta är politik skapad av dårar och bara dårar hade kunnat köpa den.

Den onda demonen 2002-2020 har slagit ut omdömesförmågan hos ett helt folk under en hel generation! Se bara hur tidningarna nu tappat sin trovärdighet, de är kanske värst angripna och ingen har längre en aning om att journalistuppdraget är att förmedla fakta, inte att dreva mot de vanligen borgerliga redaktionernas hatobjekt: socialdemokratin och dess partiledare.

Baserat på mitt förslag till gällande nationalhoroskop (28 feb 1974 00.00) återfinns demonen Rahu i Skyttens andra grad. Säg att alla på plus-minus tre graders omkrets är svårast kontaminerade. Indisk astrologi placerar "sång, musik och dans" som yrkesaktiviteter kopplade till tredje huset. Är det konstigt att det just är detta svenskarna stjäl som besatta via de digitala näten? 

För den som invänder sig att långfilm inte finns med i den här klassificeringen säger jag bara, titta var tredjehushärskaren Jupiter ligger i nationalhoroskopet! I det visuella solögats femte hus för allmän kreativitet.

Så, då kom långfilmerna med i det tjuvaktiga svenska folkets demonbesatta beteende, en lokal svensk "kosmisk cykel" som, som sagt, gick igång nästan exakt samtidigt med Pirate Bay - ett annat uttryck för den ohållbara imbecilliteten hos teknokrater som inget annat kan än snickra ihop tekniska mojänger. Det är de här människorna som utlöser Undergången i alla Hollywood-produktioner men det förstår de inte själva.

De mittemot (i typiska IT-tecknet Tvillingarna) inom samma intervall hamnar dock under bestraffningens demon Ketu och där sker tillnyktringen eftersom Ketu finner sig halshuggen och utan sitt gamla giriga och förvrängda huvud. Men den här tillnyktringen kanske inte kommer förrän man stötts ut ur kommunikationsbranschen och äntligen kan se med distans på det obildade elände som teknokratin förgiftar landet med. Folk kan inte längre umgås, IT-underhållningen har förgiftat psykena. 

Själv var jag bara fem år inom IT och hamnar med en Tvillingascendent i tionde graden utanför halshuggningens värsta härjningar. Jag fick gå tidigt, 2001 och med ett helt års avgångsvederlag. Inte en enda person på mitt huvudkontor (60 anställda) var med i något fack - de fick tre månadslöner och ett adjöss. Troligen för att alla var helt rudis om hur det goda samhället måste vara uppbyggt och alla torskat på den bedrägliga moderata egotripparmyten. (Alla är trevliga mot sina vänner, så det var alls inget fel på kamratandan, men inom den egna "klubben" prövas aldrig en människas värde. Även Hitler tog barn i sin famn.)

Jag kan därför säga, på "några trygghetsgraders avstånd" från den akuta halshuggningen i Tvillingarnas 2a grad att det var kul att ha varit med och byggt IT-grejer. Men utan att ha sett näringslivets djupa omoral från insidan hade jag idag varit en sämre människa. För människor utan kunskap är inte goda utan ignoranta och t.o.m. farliga för sig själva och omgivningen när de går till valurnan.

*****

Låt oss se om Carl Bildt kan vara akut drabbad av den onda girighetsdemonen som skapar vrångbilder! Bildt gynnade Ericssons intressen istället för att göra det rätta och han borde vara träffad. (Tidigare inlägg med horoskopkarta här.)

Mycket riktigt! Men han står på Tvillingarnas sida med omoralens mars i 1°44' - en tredjedels grad från norra månnodens 1°21'! ("Mean node" används här.)

Hur tolka det? 

SOM ATT HANS HUVUD BORDE HUGGAS AV NU. 

Han står på deras sida vars mått är rågat och att han i princip är synonym med den demoninfekterade telekomindustrin visar exakt, vill jag mena, vilka som betalat Moderaternas regeringsinnehav för att de som gentjänst fatta beslut som får Sverige att framstå som de sketnaste människorna på jordens yta.

Men har jag inte sagt att Fredrik Reinfeldt håller den nivån, i ett helt år nu? Det tar tid för Sanningen att få luft under vingarna om medierna också är demonangripna. Pålssons bok från insidan av regeringen/Moderaterna har avslöjat vilken diktatur Reinfeldt där utövar.

Inte konstigt att den här bloggen med ett telefonsamtal svartlistades hos DN sedan jag granskat statsmininsterns otillräckliga humankapital lite för ingående! Vissa har inte förstått demokrati utan fantiserar om något som mer liknar diktatur. Och att censurera dem som upptäckt detta besannar liksom bara misstankarna.


Inga kommentarer: