Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


fredag 25 november 2011

Rasism & girighet = sataniska vibbar

SD-medlemmarna upprörs av att toppgänget redan trippat ut på sin egen materialistiska seglats genom livet (AB). 

Att ställa de fyra männens födelser sida vid sida (för enkelhets skull som två dubbelkartor) bekräftar bloggens första försök till provokation - att återintroducera Satan som en verksam kraft i människors psykiska konstitution.

Med den "sataniska axeln" mellan ständigt glufsande Oxen - det orala tecknet i zodiaken - och Skorpionens oavbrutna ström av avföring (vägran, negativism, hat) - härskaren över anus och kön - genom att lyfta fram tecknens fysiologiska signifikationer ville jag teckna bilden av en människa som stannat i utvecklingen på spädbarnets nivå. Alla handlar bara om att slippa kroppens "krissignaler".

Denna världens herre (Djävulen) äger de här människorna, med mindre de växer ur den medfödda sjukligheten i själen. I påven Benedikt XVI:s horoskop hittade vi t.ex. ett bra exempel på att den måttfulla och gränsdragande Saturnus i ena ändan sökte begränsa den promiskuösa Venus i den andra. Detta blev då till ett livsöde där sexuell moral och en formalisering av kärleksbudskapet låg i förgrunden.

Icke så i det två första SD-fallen, Richard Jomshof och Björn Söder - båda renodlade rasister:


Man ska minnas att Oxen är så primitiv att den tror sig äga marken den traskar på! Det har att göra med nämnda spädbarnsmognad. Den har inte utvecklat någon intelligens än, och tror allt i dess omgivning är en förlängning av den egna kroppshyddan.

Hos både de här männen ser vi de emotionella Mars och Venus i opposition: "förhöjd libido" - eller manliga horor. Drivna av den djuriska instinkten att vilja äga ett lokalt revir. SD handlar inte alls om intellektuella diskussioner om rimliga mått på invandringen, partiet drivs av fullständigt mörker. Sedan klär man på detta mörker ett och annat "förnuftsargument" - gärna om kostnaderna för invandring eftersom Oxen är ett resurstecken och närmast synonymt med materialism. Men ingen ska missa att det är ett bottenlöst mörker i kärnen. Det handlar om Oxens blinda territorialinstinkt. Helt utan förnuft.

Så vad de fyras gäng nu gör är att dels vägra "de andra" att "parasitera" på de inhemska resurserna, bara för att sedan själva göra exakt detsamma med den egna partikassan! Det här ger ordet "mörker" en helt ny innebörd.

Men svenskarna då? Är delar av folket så dumt det under en tid trodde det här var ett respektabelt parti? Alla snöar in på någon fråga och får en blindfläck just där - förståndet slutar fungera och argumenten är bara trovärdiga för den som framlägger dem. Eftersom Oxen är så primitiv är den också allmängiltig. Pengar och mat - det är ungefär vad människor utan kultur lever för. Därmed smyger SD in under radarn på många. Bara detta kan förklara att så mycket som 10% av svenskarna verkligen tog det här pajaseriet på allvar.

De andra två horoskopen är lite annorlunda, men lika intressanta:




Jimmie Åkesson är den som får jobba hårdast för att inte framstå som en rasist, men med Solen i Oxen och Venus/Merkurius i ariska Väduren ("Aries" på latin), ser man vad han i grunden tänker om invandrare. De är steget lägre på evolutionsskalan än han själv. Här har vi alltså ett spädbarns egocentricitet i kombination med Oxens orala fixering (pengafixering).

Mattias Karlsson intar intressant nog den kompletterande men motsatta rollen, avföringen från oxdjuret. Nu har inte tecknet Skorpionen utmärkt sig bland rasister, men dess funktion är att exkrementera eller stöta ut, och särskilt i samband med folkgruppens tecken Vattumannen har vi hittat rysliga exempel på människor som hatar vissa grupper. Osama bin Ladin tillhörde den typen.

Thomas "Tjyvnypet" Östros i (s) visade nyligen i Agenda i en kommentar som inte tog ställning till Håkan Juholt att han också har en fientlig skorpion i djupet av sitt psyke. Skorpioner dör av det gift de byggt upp inom sig sedan de upplevt sig ha blivit förbigångna, felfördelade, etc. I samband med främlingsfientlighet är det lätt att få ihop ekvationen: den "ursvenska" skorpionen känner sig sviken.

*****

Det är fascinerande att se hur "de fyras gäng" möts exakt där man med lite illvilja skulle ha kunnat förutspå: som offer, människor som snubblat redan i första steget av sina liv och sedan byggt lögnföreställningar omkring sig under ett helt liv.

Oxen och Skorpionen beskriver inte konkreta tillgångar eller problemställningar (att eliminera) - dessa parasiter som de fyras gäng projicerar på främlingar i sina omgivningar är deras egna hjärnspöken.

ZODIAKEN ÄR EN PSYKISK VILLFARELSE! Ändå fungerar den.

Detta är ett oerhört mysterium som antikens filosofer noga tänkte igenom. Slutsats: tillvaron är inte materiell utan psykisk, t.o.m. skrubbsåret på knäet på det gråtande barnet, är en upplevelse som konstrueras i psyket. Fysikerna kommer aldrig att hitta den ultimata partikeln - för de uppfinner själva fler och fler och bekräftar dem sedan själva!

Zodiaken är inte "där ute" utan "här inne". Men när vi projicerar våra föreställningar på omvärlden (den vita bioduken) då tar vår värld sin form utifrån zodiakens typer. Det är en paradox: insida är utsida, och utsida är insida. Redan där visar rasister att de är universums minst begåvade individer. För utlänningen kommer inifrån dem själva! Det är rasisten själv som står och producerar skäl att inte vilja ingå i livet.

Inga kommentarer: