Den har bloggen startade i mars 2009 och avslutades i december 2018. I själva verket passerades målsnöret några månader tidigare med boken "Folksjäl - som i en filterbubbla", vilken sammanfattade och i delar vidareutvecklade många års kommentarer kring det besynnerligt lyckligt lottade men inte självklart goda svenska nationalhoroskopet

Till nya besökare, en kunskapsteoretisk länk:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
"The soul is sold not to the devil for money, but to money itself when it becomes the measure of worth rather than the affirmation of value." /James Hillman - Alchemical Psychology (2010, s.143)

Västerlandets store logiker & mystiker Platon
ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)torsdag 13 oktober 2011

Hypotes: Varför lögnscoopet om Juholt

Det finns två Anette Holmqvist i rätt ålder i Stockholmstrakten. Men bara en kan vara den reporter som satte ihop tidernas lögnscoop om Håkan Juholt baserat på urusel journalistik och som AB nu håller om ryggen genom att ändra sina vinklingar titt som tätt. (Se den här kommentaren från bloggen Rabiatfeminism.)

Det faller sig inte bättre än att båda kvinnorna är födda så nära i tiden att bara ett tredjedels månvarv skiljer. Båda har psyket starkt identifierat med livets materialistiska sida i ett Jordtecken, antingen Jungfrun eller Stenbocken.

Efter ett smakprov på hennes journalistiska verksamhet på Politikerbloggen, är åtminstone jag övertygad om vilket sinnelaget är. Den 13e september kommenterar hon apropå en opinionsundersökning där moderate finansminister Borg mäter bättre än partikollegan Reinfeldt, "Hade Borg och Reinfeldt jobbat på en vanlig arbetsplats hade det varit upplagt för löneförhandling..." (källa)

Det här är en ynklig kommentar ur en låg förståelsehorisont; en fullständigt värdelös slutskruv som röjer kvinnans själviska grundton. Ledsen alla goda sinnelags-Jungfrur, men givet det övermått av Månen i Jungfrun vi har bland moderata politiker, hatiska nazister och främlingsfientliga, ser det ut att vara ännu ett psyke som lyfter fram det sämsta ur den redan från början föga idealistiska men desto mer nyttotänkande Jungfrun. 

Reportern identifierar sig med Borg och leker Jungfruns favoritlek om att vara den anställda som kan förbättra sina egna villkor. Den alternativa Anette Holmqvist med Månen i Stenbocken skulle ha tagit ett högre perspektiv, ett systemtänkarperspektiv.

Därför föredrar jag födelsedagen 9 november framför alternativet. Det placerar också kvinnan i Enskede gård, ett hippt ställe att bo söder om söder där falska socialister eller "radikaler" håller till - jag har sett flera Aftonbladet-journalister med adress i de krokarna. Som alla bör förstå är det stockholmsmaffian inom socialdemokratin, en ren högerfalang, som nu försöker störta Håkan Juholt eftersom han inte är en av dom, utan en mer genuin socialdemokrat.

Men det finns ett astrologiskt skäl till att misstänka det valda födelsedatumet, och det är det rabiata manshat som syns på den här himlen:Solen med Venus kunde ha betytt en känslig och artistisk grundnatur, men "avhuggna" Draksvansen ser besynnerligt likt ut hennes så kallade "scoop" - hon har försökt straffa och avrätta en huvudperson (Solen) så som hennes självkänsla (identitet) är skadad pga Ketus störning mot Solen. Notera med vilken förödande kraft Ketu drar in Solen och Venus i sin straffexercis: alla tre planeterna ligger på exakt rak linje, i Vågens 23e grad.

Det här budet upprepas ännu en gång (måste ha flera snarlika indikationer för att våga påstå något mer säkert). Nu är det Mars i Lejonet som jag många gånger hittat hos kvinnor med våldsamma problem med sina fäder och de problem i relationen med män det sedan fört med sig i livet.

I det här fallet är problemet extremt eftersom Mars är hatets planet i kärlekens Lejon och krigaren attackerar sitt eget tecken, hatets (och dödens) Skorpion. Tamas guna är kvaliteten, tecknen är helt obändiga. 

Eftersom Merkurius tar skiten kan hon ha varit utsatt för våld från män som ung flicka (5-14) och nu hatar hon män och gubbar. Håkan Juholt var aldrig i hennes tycke och hon har smitt den här planen sedan han blev partiordförande. Hans "kemi" triggar hennes personliga smuts.

Eftersom Saturnus är en tystlåten och hemlig planet såg man inte detta komma, för den håller Mars i stryptag och döljer fakta. Hon ägnar sig åt att gräva i andras smuts istället för att ta itu med sin egen.

Psyket är inte friskt eftersom Merkurius är skadad av attacken från Mars. Vi har alltså i kommunikationsfrågor antingen slarv eller avsiktlig oärlighet. (Naturligtvis behöver inte Vatten slira mot Luft, attacker mot Merkurius skapar också frågetecken för ärbarheten, åtminstone om horoskopet verkar allmänt ostyrigt - som t.ex. här där Merkurius avgör sinnelagets karaktär.)

Likväl... Det är 50% chans att det här är fel horoskop. Men jag väljer det, för nu klarnar bilden av "infiltratören" inom AB som jag ganska direkt formulerade en rubrik den 10 oktober.

Jag har "mörkat" färgtonerna på de tre mentalt förmörkade tamasiska tecknen för att indikera att t.ex. den Eld som brinner i Lejonet är en illvillig eld. Denna aggression i mannens och ledarskapets tecken (agg mot manliga ledare) bottnar förstås i Mars disponent som är den närmast incestuösa Sol/Venus-kopplingen till den egna fadern och, naturligtvis, Ketu för viljan att straffa honom.

Scenariot är spekulativt, men horoskopet är ett enda stort personligt problem från början till slut och jag ser här en perfekt attentatsman. Enligt den här himlen har Aftonbladet en kriminell hjärna på lönelistan. Och AB tillhör naturligtvis också stockholmsmaffian inom socialdemokratin. De är Fredrik Reinfeldtar de också, fast de inte är ärliga nog att titta på sin "alternativa" livsstil.


I medierna.

SvD väljer bara nyheter som skitar ner: Partistyrelseledmot (stockholmsmaffian, eller feministvän till AB-skribenten?) kräver Juholts avgång.Expressen: samma sak, men utan länkmöjlighet eftersom tidningen bara sysslar med envägspropaganda.

AB: samma nyhet

SvD låter dock även en vänsterdebattör lufta det alltmer uppenbara, det här är ett riggat bakhåll från högersossar med anstrykning av Reinfeldt i sina själar.

*****


Till sist, glöm inte att svenska folkets verkliga fiende är den här pajasens ideologi. Han skjuter in kilar i samhället och gör dagligen alla till en smula sämre och fulare människor, fastklamrande sig bakom stängda dörrar och snart misstroende sina närmaste! Moderat ideologi saknar förankring i något världens tidigare högkulturer kommit fram till. Egoism och konkurrens som den Reinfeldt förordat kör skiten ur ett samhälle på några årtionden.

Förste kejsaren av Kina klarade 13 år vid makten med sitt piska/morots-system. Den som kan sin världshistoria vet att Reinfelt är värre. Det säger en del om den svenska medelklassens katastrofala obildning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.