Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


lördag 24 september 2011

Schweiziska svindlarens ohederliga horoskop


Jag är glad att meddela att jag inte är rasist och att jag därför bara menar just "svart djävel" när jag säger det.

För det är exakt det budskap ghanesen Kweku Adobolis födelsehimmel signalerade! (Se SvD, SvD2, Expr om bankbedragaren.)




Himmelen är så ofattbart störd att man måste ruska på huvudet och påminna sig att det faktiskt kan födas människor som inte förslavas ens av rent demoniska atmosfärer. Andesjälen ÄR inte identisk med solsystemets materiella kvaliteter såsom de tecknas i astrologin. 

Men de fall där det signaleras skit på himmelen och de faktiska människorna är, hm...underliga, är verkligen påfallande frekventa!

I det här framskridna skedet behöver bloggen knappast längre peka ut några nyheter. Vi har Solen med Satans huvud (Algol) i pengarnas tecken Oxen och dessutom fingerfärdiga tjuven och handelsmannen Merkurius (bankmannen var som sagt en av dessa läskiga traders som den sataniska pengaindustrin gärna håller sig med).

Att just den här Merkurius drar åt det tjuvaktiga hållet indikeras av inte mindre än två attacker mot den i sig suspekta sataniska axeln som alltid frestar individen med pervers materialism. (Se Satan i zodiaken II - ett tidigt inlägg från innan jag ens kände till att den judiska traditionen placerar Satan tidigt i monetära Oxens tecken.)

Men det är förstås härvan i showtecknet Lejonet som drar uppmärksamheten till sig. Planethopen är nästan olösligt komplex och svårtydbar. 

Jag frågar bara: vilken chans har detta psyke eller sinne (Månen) när den finner sig omgiven av astrologins samtliga tre värstingar - omoraliska Mars, snåla Saturnus och omåttligt giriga Drakhuvudet? 

Ja, vad kan filosofins Jupiter göra i detta läge annat än stämma in i sången och bli en omoralens filosofi? Eftersom den simplare typen av jupiterianer också gillar snabba och lätta pengar är det inte svårt att lägga samman två plus två här.

Tänk vad mycket bättre världen skulle bli om arbetsgivaren synade den ansökandes horoskop utifrån arbetsuppgifterna först! Den schweiziska bankchefen Grubel hade t.ex. sluppit att förödmjukande avgå efter att ha låtit detta hända. 

Samtidigt är det självklart att en omoralisk institution som bankväsendet (tjäna pengar på pengar) alltid kommer att attrahera svin förklädda till människor. Egentligen är Adobolis störda himmel perfekt anpassad till den verksamhet han bedrev och som banker av den västkapitalistiska modellen bedriver. Här hittar vi de moraliskt mest korrumperade människor som går att finna på jordens yta - och tro det eller ej, vårt samhälle t.o.m. hyllar Penningen som något gott.

Det är därför inte förvånande när minnesbilder av ruttna svenska politikers horoskop anmäler sig i sinnet. Vi har t.ex. både Reinfeldt och Borg (m) med samma tunga och mörka storkors i galenskapens kvalitet Tamas som det hos banksvindlaren. 

Och Göran Hägglund (kd) var ett tidigt exempel på bloggen vars horoskop kännetecknades av samma drift mot det ljusskygga. I hans fall kan man verkligen tala om precis samma trolöshet mot huvudman som i Adobolis fall. Ty i Hägglunds politik finns inte ett spår av de kristna grundvärderingarna. Jag tror inte ens Hägglund läst Bibeln sedan han konfirmerade sig. Sveket mot pensionärernas kompensation var droppen.



Vari ligger då Reinfeldts och Borgs trolöshet? Jo, de har bedragit merparten av det svenska folket genom en politik som i allt förutom skattesänkningar för medelklassen och de redan rika har bestått av idel nyspråk eller lögner. De har sagt ett och gjort något helt annat.

Det är ofattbart att Uppdrag Gransknings avslöjande om att Reinfeldts kabinett sparkat trettio äldre medarbetare medan statsministern talat om sin vördnad för LAS och det svenska systemet, att detta bara tvärdog i medierna. Vem är det som drar i trådarna här, egentligen? Demokratin är satt på undantag. Den "tredje statsmakten" tar numera bestämt order från samma dolda krafter som finansierar Nya Moderaterna.

Medelklassen har uppenbarligen väldigt svårt att få in i sina huvuden att de är blåsta av ett parti formidabla lögnhalsar som inte accepterar sjukdom och arbetslöshet som orsakade av deras eget ekonomiska system (som enligt en rapport nyligen inte ens leder till bättre kvalitet inom välfärden) utan - hör och häpna - gör det till människans eget fel om hon inte hittar ett jobb! 

Full sysselsättning har aldrig varit moderaternas avsikt. Vidmakthållandet av det utanförskap detta Lögnens parti låtsas kämpa mot garanterar allas krig mot alla om arbetstillfällena. Löntagarna börjar bjuda under varandra för att slippa den arbetslöshet som Reinfeldt nu gjort maximalt förödmjukande med sitt Fas 3 om den skulle hålla i sig. 

Moderaterna för med andra ord en politik ALLA förlorar på utan dem i den allra översta gräddfilen. Moderaterna förlorar sin heder och medelklassen sin sinnesfrid eftersom den underklass de hjälpt till att framskapa nu hotar deras skyddade små vandringsstråk och oaser. En fattig människa urartar nämligen som regeln och blir till sist samhällsfarlig. 

Det måste vara en sådan här politik som resulterar av Tamas guna som den indiska filosofin identifierar som ett tillstånd av materialitet där sinnessjukdom råder. Reinfeldt, Borg och även Arkelsten går på knäna under så mycket grovfibrig tamasisk materialism att de kan anses mer besläktade med helvetesvärldarnas demoner än med homo sapiens. Indisk filosofi talar om världar i dimensioner under vår egen spunna enbart av fibern Tamas guna. 

Vad fick svenskarna att välja sådana att leda dem? Är landet demonanfäktat över hela fältet?

Moderater är Djävulens eget parti och Djävulen är förstås den dolda mörka kraft som bakom hemligstämplade bidrag finansierat det här partiet och fört det till makt. Näringslivet vill ha arbetskraft till lägsta kostnad i Sverige, så är det bara. Medelklassen har duperats att tro det hedrar dem att ha en underklass - hemstäderskor - hos dem. 

Deras livsstilar och tankemönster får himmelen att gråta. För att inte tala om vilken absolut underklass de bokat sig för nästa gång de återvänder till jorden i nya babykroppar. Svensken har uppenbarligen ingen aning om hur den kosmiska rättvisans mekanismer och det de inte vet är det som kommer att döma dem på Den Dagen. De har fostrats för länge av materialister, biologer och fysiker. De hör inte längre sina egna själar, vilka annars kunnat instruera dem i livets spelregler.

*****

Och en sak till. Vilken känd massmördares himmel liknar den ghanesiske banksvindlarens? Anders Breiviks

I båda fallen har vi ett sinne i dramatiska, storskaliga Lejonet men helt förstört av alla attacker från de "onda" planeterna. Horoskopets tonläge på den psykiska sidan är vidrigt. 

Skillnaden är att Brevik, född knappa nio månader senare, har Mars på avstånd från Lejonet men i ond aspekt med det. Han hade dessutom också Solen i opposition till stelliet (planethopen) i Lejonet.

Till särstudien av Breviks skadade Måne kan vi således nu tillfoga detta högintressanta fall av total trolöshet mot sin arbetsgivare (Lejonet är för övrigt ett chefstecken). Missa inte fallet Lucy Gordon i den studien!

Applicera gärna dessa observationer på Reinfeldts och Borgs horoskop - de är ingens vän, de är bara ute på sina egna makttrippar.

*****

Se även: horoskopet för den förre banksvindlaren, Jerome Kerviel.



Inga kommentarer: