Bloggen startade i mars 2009 med försök att få astrologin att svara på kvantitativa studier. Det närmandet byggde på felaktiga antaganden om vad ämnet handlar om och gradvis har kopplingarna till klassisk väst- och östfilosofi smugit sig in. Samlingssida från tidiga bloggens horisont:
T E M A S T U D I E R - svarar astrologin på kvantitativa tester?

Herakleitos (c 500 fvt): "De som talar med förstånd förlitar sig på det universella, som en stad måste lita till sin lag, och med än mer tillit. Ty alla mänskliga lagar närs av en gudomlig lag, och den har så mycket kraft som den önskar och är tillräcklig för alla och fler därutöver."

Chu Hsi (Zhu Xi), idealistisk filosof, 1100-talet: "Ödet, det är vad som återstår sedan människan gjort sitt yttersta."

Konfucius, kinesisk samhällsfilosof, 500-talet fvt: "Den ädla människan sysselsätter sig med tankar om dygd, den ringa människan sysselsätter sig med tankar om sin egen vinning."
Västerlandets store logiker & mystiker Platon ventilerade ofta orfisk-indiska tankegångar om reinkarnationen och själens rörelse mellan världarna... "Sokrates: Vem än som anländer oinvigd och ofullbordad i Helvetet kommer att ligga i leran. Men de renade och fullbordade kommer att vistas med gudarna." (Faidon, 69c)

JORDELEMENTETS VÄG (karma yoga):
"Eftersom vår identitet med den gudomliga kraften ytterst är obestridlig, (låt oss ha) en fast tro att vi genom att framhärda i vårt utmönstrande oss efter gudens form, tal och stämning, våra handlingar i tiden blir signifikanta och gudens essens slutligen förverkligas av oss."
(Günther - Buddhist Philosophy in Theory and Practice)

Fr.om. nyår 2023 separerades "Sveriges transiter" som ny tagg från den äldre "transiter" som vid 400+ blivit ett oöverskådligt myller.


söndag 26 juni 2011

Mer SD-rasism - mer Jord och skador i Vatten



Problematiskt psyke: skadad Måne under attack
från fallen Mars.
Och på det demonerna Rahu och Ketu.
Missa inte Vatten-Mars attack mot Luft-Venus:
Desinformatörens syndrom!

Pliktskyldigt kastar jag en blick på födelsedata för Sverigedemokratiska politiker i den takt deras rasistiska grundton uppdagas. Som nu senast Kent Ekeroth där det visar sig att hans konto står som mottagare till donationer på sajten Politiskt Inkorrekt - en av dessa sajter där sjuka människor frossar i varje förseelse som människor med invandrarbakgrund gjort sig skyldig till. Ekeroth ljuger så han tror sig själv när han förnekar inblandning i sajten (AB).

Ja, det finns anledning att kalla vissa varianter på Vattenelementet för mänsklighetens avskum, och här har vi återigen nazismens jordbruna grundkulör i horoskopet. Månen i diskriminerande Jungfrun är som sagt signifikant överrepresenterad i de horoskop för främlingsfientliga (små) människor bloggen tittat på så här långt, och Ekeroth prickar in en hel serie motsägelsefulla budskap i tecknet. 

Men framför allt har han den skadade Mars i Kräftan, det andra av de två tecken där Månen utmärker sig för sin snävhet och fientlighet mot allt som inte liknar det egna, det invanda. Kan någon längre förvåna sig? Bloggen kan hålla på i tio år till och ta stickprov. Och varje gång hitta Fredrik Reinfeldt-typen av horoskop (Kräfta + Jungfru) - kombinationen tycks påfallande ofta ge otäckt ogenerösa människor!

Jag får börja att i varje sådant här läge peka på en av mina reggaefavoriter - framlidne Vivian Jackson som faktiskt gjorde något konstruktivt av ett liv i extrem fattigdom, nedtryckt av livlösheten och hungern i Jord- och Vattenelementet. Här tryckte Kräftans tecken på så hårt i formen av en snäv miljö (gettot!) att hela historien vände och han kämpade för att komma ut ur sin cell, komma ut i frihet!

Man önskar alla Sverigedemokrater så svåra händelser i livet att också de tvingas bryta sig ur sina emotionella fixeringar och upptäcka att de bara patologiserat. Problemet är att den här horoskoptypen skulle obsessa över vad som än störde dem i omgivningarna, så att eliminera alla mörkhyade från landet gör dem inte friska. Troligen skulle de klappa ihop totalt psykiskt om de inte hittade något annat att utgjuta sin inre smuts på. 

Jag har ett fall jag kunnat studera på nära håll och där ingen invandrarfientlighet förekommer (mig veterligen). Däremot leder personens kombination av Jungfrun och Kräftan till en fullständigt neurotisk hygienmentalitet. Se kopplingen: hygien/utlänningar! En del människor är bara störda, och astrologin ser vilka de är.

Och jag menar allvar, Fredrik Reinfeldts "sovande folk" är hans variant på sverigedemokratiskt främlingsförakt. Vissa typer av horoskop klarar sig inte utan att smutskasta en minoritet för att därmed känna sig lite mer meningsfulla själva. Dessa är psykstörda människor. Dessa ska aldrig tillåtas rita upp en handlingsplan för ett helt folk. Som historien visar går det åt helvete varje gång.


*****




Göran Hägglund får ursäkta, men jag håller honom för ett uselt exempel på en kristen, varken hackad eller skuren. En av "de ljumma" som Gud spyr ut (enligt Uppenbarelseboken). Därför använder jag hans foto för en trivial "look-alike"-jämförelse med Kent Ekeroth.

Samtidigt ska sägas att Ekeroths problem mellan Vatten och Luft och mellan Vatten och Jord är av en helt annan kaliber, jag tror inte Hägglund är en lögnare och han är definitivt inte en rasist!

Männen är snarlika i ansiktsformen, och här är den astrologiska förklaringen av en typ som ofta dyker upp: Solen och Månen har ömsesidigt bytt plats. I det här fallet är Hägglunds Sol-Stenbock Ekeroths Mån-Stenbock och vice versa vad gäller Sol och Måne i Lejonet.

Titta också på bloggerskan Kissie för exakt den här typen av korniga ögon. Hon ser lika andlig död ut i blicken som rasisten. Även hos henne ena Ljuset i Eld, andra i Jord. Då och då dyker ädla exempel upp, men jag vill vidhålla misstanken att det noblaste och det mest basala elementet inte har någon bra synergi. Genomsnittsresultatet är förgrovade, råbarkade själar - själar som inte har rent mjöl i påsen, själar som håller på att kämpa mot något som Jordelementet (verkligheten) inte kan bejaka. 

Göran Hägglund är ett extremt svårbedömt fall eftersom han är kristdemokrat men har storkorset i Tamas guna, en makthungrig indikation. Som bäst kanske man kan säga att tröghetens kvalitet ger konservatism, gränsande till rent reaktionär sådan - vilket också gäller människor till vänster på den politiska skalan. Dessa är fundamentalister som fastnat i tankeklichéer och inte längre klarar något större mått av nytänkande. De är zodiakens fundamentalister.

*****

Om någon har börjat undra... Ja, bloggen använder faktiskt det astrologiska verktyget mot rasisterna själva och avslöjar, om och om igen, att de är de själva som tillhör ett lägre folk!

Filosofen Herakleitos sade, "den kontinenta själen är den bästa", men så länge Vattenelementet stör i ett horoskop, och psyket läcker som ett såll, kan människan inte sägas vara helt klar. 

Kent Ekeroths skadade Mars i Kräftan har vi sett överrepresenterat i bl.a. horoskop för homosexuella, och det brukar alltid vara någon privat störning som driver sådana här människor. Humanisternas ordförande, den religionshatande Sturmark, har t.ex. en extremt störande fallen Mars i Kräftan i sitt horoskop. Det är som om de här människorna inte klarar att leva utan monster som de projicerar på sina omgivningar. De här människorna är fasansfullt otrygga i sitt inre.

Inga kommentarer: